Setari Cookie-uri

sagetatoare cu taurash.....

Imblanzim taurii sau sagetzika nu ne foloseste la nimik?
elira
Postat pe 2 Septembrie 2008 12:54
Va rog ptr a 1000-a oara: nu mai impanziti forumul cu astfel de "topicuri". Faceti unul gen "zodii" si postati acolo toate nelamuririle si problemele voastre existentiale. Nu puteti face asta? vreti sa-l fac eu? VA ROG FRUMOS!!!!
e enervant sa caut subiecte de discutie si sa dau numai peste asa ceva, iar astea ocupa ordinea prioritatii afisarii topicurilor. e chiar enervant!
incerc sa va intaleg preocuparea ptr astfel de subiecte ( am spus ca incerc , nu neaparat ca si reusesc)... da, fiecare are dreptul sa se exprime liber, dar va rog mult faceti un topic compact si va intruniti acolo. ar fi o dovada de respect fata de restul utilizatorilor!
va multumesc anticipat!
Anissia27
Postat pe 2 Septembrie 2008 13:17
Anissia27
Postat pe 2 Septembrie 2008 13:26
stiu cupluri cu zodiile astea...mi se par superficiale...in sensul ca fetele sagetator sunt prea blajine pentru tauri...reusesc mai degraba sa le starneasca nelinistea si gelozia decat sa-i faca sa se simta asa cum au ei nevoie...protectori,masculini,puternici...taurii au nevoie in general de o femeie mai spirtoasa!poate ar fi de apreciat relatia mama,sagetator-fiu,taur.
megeo
Postat pe 11 Septembrie 2008 20:44
Uite ca eu am o relatie nemaipomenita : sageratoare - taur ! Si pe deasupra , mai sunt si mama unui tauras ... Eu ii iubesc la nebunie , iar ei ma divinizeaza .Iar mai spirtoasa ca sagetatoarea , nu exista !
nytzalumy
Postat pe 28 Noiembrie 2008 17:02
Sagetator - Taur

Sagetator si Taur? Foc cu Pamânt? Dumnezeule, ce lux si ce aventura! Dar si ce transformare!

Unui nativ Taur îi place foarte mult sa traiasca în confort, sa aiba de toate si sa se bucure de viata, în vreme ce unui nativ Sagetator îi place în permanenta sa riste un pic, pentru a simti chemarea celor patru zari.

E drept ca Taurului i-ar fi tare drag sa se mai miste o leaca, în vreme ce Sagetatorului i-ar pica tare bine, dupa o îndelungata alergatura, un locsor cald si foarte ocrotitor. Mai ales atunci cand ea e Sagetator si el e Taur! Se creeaza un fel de fidelitate de la distanta care, paradoxal, aduce mereu un aer proaspat în relatie.

Daca el este Sagetator si ea este Taur, atunci putem retrai în prezenta acestui cuplu un fel de vremuri de poveste, în care barbatul era exploratorul, plecând la drum ca într-un basm initiatic, iar femeia un fel de "mater famailiae" care fixa, în lipsa lui, valorile perene.
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 08:51
Desigur, însa, ca vremurile se schimba si aceste doua semne, desi par sa nu aiba nimic în comun, se sustin foarte bine unul pe celalalt. Doar sunt semnele guvernate de cei doi benefici, Venus si Jupiter! Unul aduce belsugul (Venus în Taur - Marea Zeita Mama), celalalt confera ocrotire si protectie (Jupiter în Sagetator - ghidul spiritual si terapeutul).

Totul este ca Taurul sa renunte la atasamentele sale posesive iar Sagetatorul sa aiba un dram de masura în ceea ce priveste propria sa libertate, tocmai pentru a folosi din belsug natura lor pasionala care nu cunoaste nici un fel de inhibitii. Asta îi face pe amândoi profund creatori si, de multe ori, vom gasi astfel de combinatii în cuplurile de artisti; sau, de ce nu, si în lumea afacerilor bancare - de aici, poate, tendinta catre lux si aventura. Artistii ramân mai aventurosi, în vreme ce bancherii nu se dau în laturi de la nici un fel de extravaganta financiara.

Totusi, relatia Foc-Pamânt este una profund alchimica, mai ales cea între Sagetator si Taur, unde semnul de Pamânt este Fix (si tinde sa acumuleze), iar semnul de Foc este Mobil (si tinde sa disperseze, sa elimine orice exces si orice stagnare). Intr-o dragoste frumoasa si curata, cuplul este capabil sa separe subtilul de grosier si sa dea o deosebita directie spirituala vietii în doi.
_dulcik_
Postat pe 6 Martie 2009 08:51
mama ce prostie..scuze ca ma iau doar de tine, stiu ca sunt multe astfel de topic-uri, dar tu mi-ai iesit in cale ce naiba conteaza zodia? daca vei citi pe un site ,doua ca nu sunteti compatibili, ce faci ? nu il mai placi? te desparti de el/ea (presupunand ca ai deja o relatie cu respectivu/respectiva ? si totisi sa spunem ca nu vei ajunge sa te desparti de el din acest motiv..dar cred ca mereu te vei gandi ca nu sunteti facuti unul pt celalalt.. si prostii din astea..


nu iti dedic cele de mai sus doar tie..ci tuturor celor care fac astfel de idiotenii...nu am gasit alt loc in care sa scriu asta..(nici nu am cautat)
baiat_anonim
Postat pe 6 Martie 2009 18:31



iubiti-va cu foc in mare...
__LL__
Postat pe 6 Martie 2009 18:34
despratiti`va... nu va potriviti deloc d.p.d.v. zodiacal
Diavolyta_
Postat pe 22 Aprilie 2009 00:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu balanta.....el taur 3 De la: kudika086825 17 Septembrie 2011 09:50
situatie dificila 7 De la: supermiki 9 Aprilie 2010 11:07
compatibilitate zodii 2 De la: mahy33 27 Decembrie 2009 12:59
varsator taur.. merge sau sta ? 55 De la: polly_ 21 Octombrie 2009 13:23
Urari de bine la botez!!! 9 De la: greierash_is_back 19 Octombrie 2009 16:48