Cursuri pregatitoare pentru CAE

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
hana_mi Avatarul lui hana_mi

7 mesaje
Membru din: 2/06/2008
Oras: bucuresti

Buna tuturor! Ce parere aveti despre cursurile de acest gen? Sunt eficiente? Merita sa faci un curs la British Council?
Raporteaza abuz de limbaj
matza23 Avatarul lui matza23

26 mesaje
Membru din: 26/08/2008

De la: nelidap, la data 2008-09-07 23:38:38Buna tuturor! Ce parere aveti despre cursurile de acest gen? Sunt eficiente? Merita sa faci un curs la British Council?


Buna! da, chiar cred. am un prieten care a facut si se descurca binisor :D doar cu diploma de la acest curs si cea de bac :) (bineinteles ca e si la facultate, dar de abia a terminat anul 1 si are un salariu pe care nu multi il au atat de repede...)
Raporteaza abuz de limbaj
Iubirea nu se poate defini ntr-o singur formul, fiindc nimeni nu iubete identic!
mihaelapred Avatarul lui mihaelapred

10 mesaje
Membru din: 8/04/2009

ca sa inveti engleza, nu trebuie neaparat sa faci cursuri la british council .... sau cel putin asa cred eu. in ziua de azi exista foarte multe posibilitati , pentru a invata o limba , spre exemplu diferite site-uri ce contin cursuri de limbi straine. iar dupa ce ai invatat , te poti duce sa dai examenul ... eu am apelat la un astfel de site www.invata-limbi.ro iar acum inteleg si olandeza (dar mai am destule de invatat)
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
cine vrea sa dea un examen de limbi straine, stie foarte bine ca nu e usor. iti trebuie pregatire de la cineva specializat, de la un prof bun, sa stea sa iti explice probleme, gramatica, sa te verifice. singur nu stii sa faci toate astea.

eu am dat CAE, a fost greu, si stiam engleza bine. am dat peste o super profa la un centru de cursuri de limbi straine care m-a ajutat foarte mult. imi dadea la teme, eseuri si exercitii de nu imi vedeam capul. dar stiu o chestie: la final am luat A, si chiar a meritat fiecare ban, s-a tinut de treaba mai mult decat as fi vrut

asa ca cea mai buna solutie e sa te duci la cursuri, nu sa inveti singur, ca pierzi timpul.
aaa, si nu te duce la british council, cer o caruta de bani si mai sunt si niste nesimiti pe acolo.
eu am fost la Road Language Centre (www.edventure.ro) si a fost foarte bine, foarte profesionist.

orice ai alege, fii sigura ca iti ofera ce vrei, si ca inveti serios si origanizat.

multa bafta!!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
eu am imprumutat doar niste carti si casete de la British Council si m-am descurcat bine la test.

Insa recomand sa dai TOEFLul, pentru ca are cu o proba mai putin si dureaza muuuult mai putin

Examenul pt Cambrdige a fost in 2 zile, dintre care una de la 8:00 pana la 17:00 (!), iar cel pt TOEFL (am dat iBT), a durat 2-3 ore
Raporteaza abuz de limbaj
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive
Fosta membra Kudika.ro
este foarte folositor sa urmezi un curs de pregatire pentru un examen tip cambridge la un centru specializat. acolo poti primi indrumare din partea profesorilor(unii dintre ei , foarte de treaba si bine pregatiti) si de asemenea te obisnuiesti cu formatul examenului. eu am urmat cursuri la o scoala privata, Road Language Centre, in centrul Bucurestiului, Piata Unirii mai exact si dupa cateva luni de pregatire am dat examenul..........s-a vazut o diferenta enorma. m-au ajutat foarte mult simularile integrale ale examenului pe care le dadeam la sfarsitul fiecarei luni si puteam sesiza singura progresul obtinut uitandu-ma luna de luna cum creste punctajul.........de la 56 am ajuns sa iau 75 la reading...........un progres enorm la care am ajuns cu ajutorul acestor oameni deosebiti.
Asa ca sfatul meu e sa vizitati www.edventure.ro sau www.easyenglish.ro
Raporteaza abuz de limbaj