dianchik, am dat peste aceasta discutie, cautand la relatii- gelozie discutii pe forum. si am ramas masca. am intrat apoi la profilul tau...socata...again!ai 21 de ani, stii ce inseamna asta? o VIATA inainte. ai prezentul la picioarele tale si nu iti dai seama. faptul ca te simti vinovata, ets nu doar din cauza lui. desi marele aport el il are.cunosc specimenul mai bine decat iti poti imagina. un alt aport il poate avea...dar mai bine te intreb intai.cum a fost copilaria ta,viata de familie, relatia dintre parintii tai?este foarte important acest aspect,mai ales pt viitoarele relatii. pt ca vor mai fi. daca stam sa ne gandim, asta ar insemna ca toate femeile au avut proble in familie. nu e asa.imi dau seama din ce ai scris ca respectul de sine,in cazul tau,nu exista sub nici o forma. toate am suferit,am iertat, am indurat,dar nu ne-am pierdut cu firea. ici tuaici pe forum.dar sunt unele kestii pe care le-ai spus care ma fac sa ma indoiesc amarnic ca nu te vei mai intoarce la el.atat de mult imi amintesti de mine, nu iti poti imagina. aveam varsta ta cand l-am cunoscut,si regret AMARNIC CA NU AM DIN NOU 21 DE ANI. nu ai idee, e groaznic sa traiesti cu un asemenea regret. timpul nu il poti cumpara. eu, care simteam ca lumea e la picioarele mele, ca nimic nu ma poate face sa sufar,ca atatia au incercat sa ma duca de nas si nu au reusit, si aveam atata incredere in mine, si atatia prieteni(mai am doar una,o prietena din liceu), si libertate, eram eu...am ajuns EL.crize de gelozie(atat ii trebuia unuia din noi sa se uite, scandal 5zile...care oricum era, dar nu din motivul asta,nici eu nici el nu indraznea,era constient de creatia lui)am fost inselata,am iertat.umilita,am iertat.lovita.am iertat(pana am dat si eu si s-a potolit.doar mici vanatai pe picioare, eu,si el cu "bilutele" amortite si zgariat pe fata sau piept).aici voiai sa ajungi?aici ai vrea sa ajungi?pt ca aici se va ajunge. de ce tindem sa ne lasam in halul asta calcate in picioare?(e clar ca il mai iubesti si nu peste mult timp te vei intoarce la el).si a venit momentul in care am realizat ca 3 ani si jumatate eu am copiat relatia tatalui meu cu mama mea.doar ca mama nu l-a lovit niciodata pe tata. ea a divortat.eu slava Domnului am reusit sa pun punct inainte sa se ajunga si la casatorie,si copil(si acum ma ameninta ca voi plati,dar ca mai vrea o sansa)AI GRIJA CE-TI DORESTI, CA S-AR PUTEA SA SE IMPLINEASCA. esti purtatoare de iubire neconditionata, ceea ce simti si tu la randul tau, ca te inalta,ca esti altfel decat restul lumii..sfat: deocamdata,pana iti trece,iubeste o pisica, sau un caine.
si kestia cu uitatul pe strada,omfg!!!pai eu ii desfiguram si pe el si pe ea demult. cu toate ca n-avea nici o vina ea...sau mai stii?intra pe prfilul meu,plangi sau razi,ca am ceva clipuri,si scrie-mi, daca ai kef sau simti nevoia. eu sunt la work,frec duda ca sefa a cam uitat sa mai vina la work in ultimul timp.

take care,realy