Setari Cookie-uri

ce se poate spune despre o persoana care viziteaza cluburile de swingers?

Eu zic sa te duci la biserica;
Sa dai fo` 20 de acatiste;
Apoi sa ceri ajutorul unui exorcist sa scoatem diavolii din omu` ala! ( Ptiu! Duca-se pe pustii maica!). vezi ca sfatul parintilor nu e suficent; Eu zic sa te duci si la strabunici- la mormant; sa aprinzi o lumanare si sa-i intrebi la mezu` noptii daca au facut vreodata swing;
Oameni buni -in ce secol traiti;
ma uit la comentariul de deasupra mea; Cred ca pe vremea cooperatiei mestesugaresti a lui Nea Nicu erau oameni mai putin conservatori;
Din ce am citit pe acest topic s-ar parea ca traiti intr-o lume sterilizata, total desprinsa de realitatea de zi cu zi;
Femeie: iti place sau nu- lucrurile astea se intampla; Vrei sa-l accepti asa- Bine; Nu iarasi bine;
Ce-i de sfatuit mai mult de atat;
Unele din femeile care-ti dau tie sfaturi acum se pare ca n-au auzit (in ignoranta lor) nici ca de vreo 6 milioane de ani ( de la Lucy) oamenii mai fac si altfel amor;
Ca in grup- ca folosesc alte mijloace ( sau parti anatomice folosite curent la mancat - de exemplu)aste-as deja "delicatesuri" pentru unii si cruci mari de tot in biserica pentru cele ce nu -sau intalnit niciodata cu barbatii decat la munca campului ( nua din cacofoniile permise de DEX)
Si ne mai miram ca lumea-i retrograda!
G_I_JOE
Postat pe 22 Octombrie 2008 22:29
Da, dar femeia n-a semnat pentru asta. Exista si cupluri de swingers, dar e vorba de perechi cu aceleasi preferinte sexuale si totu-i frumos. Ceea ce nu-i deloc cazul aici.
Kathara
Postat pe 22 Octombrie 2008 23:17
Pai asta vine in doppelpack: cumperi unu, primesti doua
leto
Postat pe 23 Octombrie 2008 00:09
Nu se poate spune ceva bun, cel putin din punctul meu de vedere.

Postat pe 23 Octombrie 2008 00:46
Sa va spun ceva...oamenii nu gandesc peste tot la fel ca in Romania.De ex,in Germania e ceva cat se poate de normal sa mergi la Swing-ca sa si cand ai merge la striptease...Intelegeti ca mentalitatea e alta...sotul tau spune ca a mai fost in acest club inainte sa va cunoasteti,deci clar nu e contra ideii de swing...pe acest considerent eu zic ca nu e chiar asa de invinovatit.Acum,evident ca nu cred nici varianta cu sucul...nicaieri nu costa asa mult un suc...si nu mergi sa bei suc pe centura cum ar veni...dar e posibil sa nu fi facut nimic,ci doar sa fii privit.Acum cu toate indulgentele mele de pitica optimista,total nevinovat nu pot sa il scot,dar eu zic sa te concentrezi mai bine pe sarcina,ca nu are voie sa te supere nimic acum,si tu decizi daca il ierti sau nu,desi red ca in sinea ta ai luat deja decizia...Te pupik si griji mari de tine si de ala/aia mic(a)!Sa ne tii la curent!
sweetpink
Postat pe 23 Octombrie 2008 01:18
ai dreptate! nu as avea nimic impotriva atat cat vine sanatos acasa si eu as face lafel

Postat pe 23 Octombrie 2008 20:02
De la: katwoman, la data 2008-10-23 20:02:59ai dreptate! nu as avea nimic impotriva atat cat vine sanatos acasa si eu as face lafel


Adica ti se pare normal ca sotul tau sa faca sex public prin baruri cu necunoscute???
Kathara
Postat pe 23 Octombrie 2008 20:07
De la: leto, la data 2008-10-22 21:58:29Dar ce-i asa draga pericol public omul ala de-l numesti "Psihopat" ca se duce la Swingers? Asta ii trebuie forumistei noastre, sa mai ceara sfatul parintilor, de parca nu ar fi ciocnirea de civilizatii suficienta. Mai ca o sfatuiesti sa-i faca si lui viata grea doar ca o sa aiba o perioada mai stresanta cu un copil mic.


Mai LETO!! nu am numit omul psihopat, daca citesti mai bine, am scris ca psihopatiile sunt mai presus decat ratiunea, adica bolile psihice,sau mai precis devierile de comportament sexual. Din punctul meu de vedere, si al doctorilor ce studiaza acest segment, sexul in grup, ca amor sau dragoste este altceva, cautati in dictionar si o sa vedeti distinctiile,deci sexul in grup nu e un comportament normal sexual.POATE PENTRU SWINGERI ESTE NORMAL!!
Deci nu esti de acord cu sfatul parintilor, pana la urma??? La varsta ta , si la experienta ta de viata de 26 de ani cred ca NU , probabil mai stai inca la parinti si te mai cicalesc, dar iarta i ca in lumea asta un sfat competent, si in favoarea ta nu poate sa ti l dea decat parintii, pe ei ii doare de tine cel mai mult! Anul trecut cand am divortat tatal meu m a sustinut si mi a fost adevarat sfetnic, a fost si e un echilibru pentru mine, si nu m am prabusit, m am ridicat in cariera, astazi predau intr o scoala internationala, tata m a preluat in grija lui si pe mine si pe copiii mei si nu cred ca cineva strain poate sa si asume raspunderea pentru un sfat , NOI NE DAM CU PAREREA, dar parintii o sa o sprijine sa creasca copilul si sa le poarte de grija colegei noastre de forum si copilului viitor ce l asteapta!!!
Si apropos de asta, cred ca nu ai on viziune prea clara si nu ti ai stabilit inca parerea deoarece in topicul " Care credeti ca este varsta Propice pentru a deveni mama???" postezi urmatoarele:

" In ziua de azi si la instabilitatea de azi, o femeie trebuie intai sa fie in stare sa considere aa isi poate creste copilul singura si independenta decat sa se bazeze intai pe restul... Vreti sa stiti cate se miorlaie si suspina pe alte forumuri? Ca barbatul e nu stiu cum, ca le bate si nu a fost asa la inceput, ca e asa si pe dincolo si bea si e la swingers club, si copilul asista la tot stresul din casa si l preia, iar ele nu pot face nimic, ca nu s independente si pe picioarele lor cat sa zica : STII CE??? IMI IAU COPILUL SI NU MA MUT LA MAMA CI MA MUT EU SINGURA....."

Deci colegele noastre sunt unele care SE MIORLAIE, dar nu s independente suficient cat sa se desparta ca sa pregateasca un mediu bun si nu stresant pentru copil!!!

DECI CU CE ESTI DE ACORD SI CU CE NU???
Lasa familia colegei noastre sa cunoasca adevarul si sa ia o decizie pentru ea, probabil nici ei nu au fost fericiti ca s a casatorit cu un strain, cu alte traditii si alte apucaturi ...

SA FITI IUBITI !!!!
valibilic
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:00
Sincer...?Cred ca poti iubi un om si cand ai/are astfel de scapari. Si pana la urma asta a si fost: cum l-ai lasat putin singur a inceput sa experimenteze orice nu ar putea face cand tu esti acolo. Daca esti mai open mind ai putea chiar sa il intrebi daca are o fantezie ascunsa fata de relatiile de tipul swingers si de ce nu? sa i-o si indeplinesti Daca insa nu esti dipusa sa mergi atat de departe, gandeste-te ca vei avea un copil cu omul acesta si eu personal nu cred k ii esti indiferenta si ca ar fi vreun pervers. I-ar fi fost mai simplu sa iti dea bani, faceai intrerupere de sarcina cand inca mai puteai si dupa ar fi putut sa-si faca de cap cat vrea pe la swingers. Dar nu a facut asa, este langa tine acum... asa ca sfatul meu:incerca sa fii si tu langa el, chiar si atunci cand nu iti este usor!
Alexandra_Pitzy
Postat pe 25 Octombrie 2008 17:09
Buna,nu stiu dc stai in Olanda sau nu,de fapt are mai putina importanta.
Eu am fost In Olanda intr-un club de swingeri acum 2 saptamani,cu prietenul meu,de curiozitate.Si eu ca si tine credeam ca acolo toata lumea face sex cu toata lumea,insa nu e asa,sau cel putin in clubul in care eu am fost situatia era asa:
1. Nu erau acceptati barbatii singuri si doar cuplurile.
2. De regula veneau cate 2 cupluri care se stiau mai de mult si ele intre ele faceau schimb de parteneri,sau am fost noi mai putin "sociabili"...pt c anu ne-am imprietenit cu vreun alt cuplu acolo.
Atmosfera intra-devar e fff.misto si e altceva decat intr-un club normal.
Nu stiu ce sa-ti spun de sotul tau,am vrut doar sa stii cum e in clubul in care am fost eu,si avand in vedere ca esti insarcinata,poate sa te linistesti.
Daca ai tu intrebari sa-mi pui legate de acest club sau orice,nu ezita sa ma intrebi.

Ilinca
ilinca79
Postat pe 26 Octombrie 2008 16:36
Ce rautacioase sunteti(unele),femeia a vrut sa discute aceasta probleme,nu sa auda remarci rautacioase.Si cele care sunteti casatorite,sunteti sigure ca aveti soti 'usa de biserica'?Cautatii si s-ar putea sa fiti la fel de surprinse.
hajas
Postat pe 12 Noiembrie 2008 10:22
Ai scris acolo 2 chestii care ar trebui privite mai atent:
1. A platit 100 E...ala nu e un bilet de intrare, e abonament(conform tarifelor de afara).
2. A mai fost - deci nu s-a dus sa bea un suc, ci sa revada ce a mai vazut. Sau sa faca ce a mai facut...

Incearca sa ai grija de tine, de sarcina, discuta cu el si vezi ce-l atrage in clubul ala, poate au un suc nemaiintalnit, cine stie. NU e cazul sa va certati, ci sa comunicati . Fiti o familie.
Alfawolf
Postat pe 12 Noiembrie 2008 11:13
Alfawolf trebuie sa te contrazic.
Intrarea intr-un club de swingeri pt o pers este 100 eur iar pt un cuplu este 125 eur.
Deci,nu e vb de un abonament,ci doar de un bilet de intrare.
ilinca79
Postat pe 20 Noiembrie 2008 20:58
draga gabi in povestea ta poti aflatotul daca imi spui ce virsta are??
hANY
Postat pe 21 Noiembrie 2008 09:19
In ceea ce priveste sfaturile parintilor! … Cu siguranta parintii sunt cei care iti vor numai binele, si nu cred ca ar exista un singur parinte care sa vrea raul copilului sau.
Stau si ma intreb totusi daca un parinte POATE sa dea cel mai bun sfat? …
Stiti … ca atunci cand spune un tata baiatului sau:
- “Bunicul meu a fost miner, si la 45 de ani a murit de silicoza in mina. Tatal meu a fost miner, la 45 de ani a murit de silicoza in mina. Eu am 44 de ani … fiule … fa-te miner!”
Hai sa fim seriosi! … in primul rand nu cred ca le-ai face un bine povestind anumite lucruri parintilor tai (impovarandu-i cu greutatile tale) … nici nu te-ar putea ajuta … poate nici nu ar putea intelege … nu stiu daca le-ai face lor un bine. Si nici tie! … Si poate nici dracul nu e chiar atat de negru … comunicarea cu sotul si clarificarea este cea mai buna varianta! …
supermiki
Postat pe 21 Noiembrie 2008 10:05
De la: sweetpink, la data 2008-10-23 01:18:27Sa va spun ceva...oamenii nu gandesc peste tot la fel ca in Romania.De ex,in Germania e ceva cat se poate de normal sa mergi la Swing-ca sa si cand ai merge la striptease...Intelegeti ca mentalitatea e alta...sotul tau spune ca a mai fost in acest club inainte sa va cunoasteti,deci clar nu e contra ideii de swing...pe acest considerent eu zic ca nu e chiar asa de invinovatit.Acum,evident ca nu cred nici varianta cu sucul...nicaieri nu costa asa mult un suc...si nu mergi sa bei suc pe centura cum ar veni...dar e posibil sa nu fi facut nimic,ci doar sa fii privit.Acum cu toate indulgentele mele de pitica optimista,total nevinovat nu pot sa il scot,dar eu zic sa te concentrezi mai bine pe sarcina,ca nu are voie sa te supere nimic acum,si tu decizi daca il ierti sau nu,desi red ca in sinea ta ai luat deja decizia...Te pupik si griji mari de tine si de ala/aia mic(a)!Sa ne tii la curent!

Sunt de-acord cu tine, ca in afara Romaniei oamenii au ajuns la alt statut din punct de vedere al sexualitatii. Acuma dragilor daca va place bine, daca nu va place nu e vina nimanui, asa ca nu-i blamati ca nu e cazul.
Daca sotul doamnei a considerat ca e fun sa se duca la un club de swinger-i si dup-aia sa vina acasa nu va d nimic rau, in fond nu consider ca si-a inselat nevasta pentru ca:
-nu mi se pare ca a facut o pasiune nestavilita pt acest club;
-nu a fugit cu nimeni intalnit acolo;
-nu si-a parasit sotia;
-nu lasa balta responsibilitatea de viitor tata.
Si daca lui ii place cu mai multi, poate si sotia va gusta aceasta optiune daca vrea dupa ce se naste bebitza...sau nu.
mihaelaghet
Postat pe 18 Decembrie 2008 09:46
Din moment ce a mers acolo inseamna ca-i place. Eu zic sa mergi cu el si sa vezi despre ce-i vorba. Mai stii, poate ca o sa-ti placa si tie. Daca n-o sa-ti placa, n-o sa mai mergi niciodata.
Oricum, dupa cate am inteles, aceste cluburi sunt locuri care nu obliga la nimic, poti sa alegi sa petreci o seara placuta, diferita, sa cunosti persoane noi si interesante, si, de ce nu, sa mananci bine.
LiliPopescu
Postat pe 27 August 2009 19:32
te iubeste dar vrea si altele;ghinionul tau pt ca esti gravida ;o sa se mai duca ac ;fii cu ochii pe el si nu-l lasa sg
kudika152053
Postat pe 26 Martie 2010 17:45
BUNA,AM CITIT TOPICUL TAU,SI SINCER M-AM INTRISTAT!IN PRIMUL RIND ACEST GEN DE BARBATI/CUPLURI CE AU ASEMENEA BOALA,NU SE POT VINDECA,DIN PACATE,V-A TREBUII SA STII DACA VREI SALUPTI SI SA-L AJUTI SA SCAPE DE O ASEMENEA VIATA/BOALA.DAR AM IN INTREBARE PTR TINE.....TU CHIAR IL IUBESTI?AI INCREDERE IN EL?DACA RASPUNSUL TAU ESTE ...DA,ATUNCI VEI AVEA DE LUPTAT CU O BOALA GREA,SAU VEI AJUNGE SA FACI UN COMPROMIS,ACELA DE A PARTICIPA SI TU INTR-UN ASTFEL DE CLUB.DRAGA MEA,TREBUIE SA LUPTI PTR A-L SALVA,DACA IL IUBESTI,CU RESPECT,FICHERMAN!
fisherman
Postat pe 29 Martie 2010 15:55
....draga mea....voi fi extrem de sincera cu tine...am 45 de ani un fiu de 24 o minune de copil.....asa cum iti doresc si tie...din tot ce am trait cu primul sot 14 ani doar.....imi amintesc orice gest si cuvant si cand radea si era suparat.....de ce spun asta...?eram insarcinata......cand mi-am dat seama ca ceva nu este in regula....apoi pe tren a avut o idila....da avea probleme...l-am prins masturbandu-se si se uita la un film cu un barbat si doua blonde....eu dormeam in camera alaturata....era normal.....???barbatii sant extrem de perversi.....regret fiece clipa ca nu mi-am luat inima in dinti si sa fug....atunci e clar....era onanist.....eram un copil era cu 10 ani mai mare ca mine....ce vreau sa-ti spun de fapt....mi-a marcat viata....aceasta urita poveste...nu mi-am mai gasit nici azi locul si nu cred ca voi reusi .....gandeste-te foarte ,foarte bine daca merita sa-l ierti dc in viitor nu va profita urgent de astfel de ocazii sa minta,insele sa va faca....da sa va faca pe voi doi familia lui sa suferiti.....e trist ce vremuri urate traim dar iti doresc din toata inima sa gasesti tu calea cea mai buna pt.tine si micutiul tau....este foarte importanta armonia si intelegerea caldura mai ales atunci cand exista o minune linga tine.....nu lovesc cu piatra dar anii au fugit repede baiatul e mare si stiu sigur ca odata ce l-am prins facand asa ceva liniste nu am mai avut in pat s-a produs ruptura....DUMNEZEU SA_TI ARATE CALEA CEA MAI BUNA....AI GRIJA DE TINE....
rila_iepurila
Postat pe 29 Martie 2010 18:57
GI JOE....esti tembel rau
femeia e insarcinata...procedam fix la fel santeti niste tarani mitocani voi barbatii va treziti de linga nevasta si va fac ochii ca girofarele.....santeti niste cretini...voi nu meritati copii familie,,,,nimic meritati sa va labariti de cand a-ti iesit pe lume si sa dati cu ea de bordura nu sa atingeti nici cu gandul o femeie.....ia si tai--o de pe forum ca esti cu vaca...nu te mai baga
rila_iepurila
Postat pe 29 Martie 2010 19:02
macar taci cata prosata
rila_iepurila
Postat pe 29 Martie 2010 19:08
ciau geo...parerea mea este de a trece peste asta..strainii in general au foarte multe extravagante sa zicem,fantezii,pe care cel putin o data in viata le incearca.Acum a gasit si el momentul de a merge iar,fiind a doua oara din cate am inteles,posibil plictiseala,sau ai era dor sa vada sa mai traiasca clipele dinainte ,de cand era singur.Cum orice om merita o sansa pentru ca nimeni nu este perfect ,da_i aceasta sansa dar fii prevazatoare pe viitor...pacat doar pt atat sa strici o casnicie ce pare ca merge si mai ales ca un bebelas va sosi in curand....pupici
Tiffani
Postat pe 30 Martie 2010 08:37
ar fi bine sa va faceti niste analize. doamne-fereste, sa nu fi luat ceva de acolo !! sida, sifilis, gonoree, bacterii, etc. ai grija !
kudika_926781
Postat pe 30 Iulie 2013 16:34
Buna... Am obervat aici numai comentarii rautacioase si neavenite! Sunt swinger din 94... si daca in 94 mi se pareau multi...acum mi se pare un mod de viata...facebook-ul este plin de cupluri swing, exista nenumarate site-uri cu specific swing...in Romania a prins teren in ultimii ani...in occident este un fenomen des intalnit.Daca bagi swing in google vei primii detalii dar si definitia concreta a fenomenului.Sexul nu are legatura cu iubirea sau dragostea. Si actorii porno au familie si inca una solida...swingul intareste relatia...tocmai ca nu mai ai nimic de ascuns...
In epoca romana se practica sexul in grup fara pudoare... inclusiv bisexualitatea. In alta ordine de idei...Nu suntem monogami asa cum ar dori biserica sa ne faca sa intelegem ...ci bigami...primate evoluate, mai cu seama barbatii.
Societatea moderna ne-a facut sa credem ca traim altfel dar de fapt suntem aceeasi ce eram acum 2000- 5000 de ani!
Intra si tu cu el in swing si te asigur ca nu vei regreta.
Mirkonnen_Tom_1
Postat pe 23 August 2015 16:13
fa swing cu,creierasul tau neevoluat
kudika_991915
Postat pe 23 August 2015 16:20
daca crezi ca esti maimutica demonstreaza daca nu ,nu arati altceva decat ca esti un credul fara minte ce crede orbeste in povestea lui darwin
kudika_991915
Postat pe 23 August 2015 16:24
Un mare filozof a spus '' daca esti idiot si nu intelegi stiinta, mai bine alege religia"
Mirkonnen_Tom_1
Postat pe 23 August 2015 16:36
credulitatea ta nu are nimic in comun cu stiinta ,deci,te clasifici singuri la categoria mentionata de tn,,nu exista nici cea mai mica proba stiintifica ca omul sau orice alta specie se trage din alta specie,,este doar o teorie,,,deci daca nu prea gandesti alegi sa fi credul,,ca tn
kudika_991915
Postat pe 23 August 2015 16:41
Nu presupune sa schimbe partenerii? adica sa se mearga in cuplu?
Anyway, probabil in afara nu e asa ciudat cum pare la noi ...
kudika_988973
Postat pe 14 Septembrie 2015 10:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
filmele porno vs viata de familie 121 De la: greierash_is_back 5 Noiembrie 2009 21:13
Are un respect profund pentru parintii lui..... 8 De la: kudika012552 15 Martie 2010 16:46
casatoria din interes 17 De la: XOXO_GG_ 24 Mai 2009 21:51
dansul mirilor! 12 De la: iris_4_ever 6 Decembrie 2009 04:48
sa ma marit cu cine vor parintii? 18 De la: kudika195501 30 Decembrie 2010 00:16