Setari Cookie-uri

Casa de Productie Electro Star tel:0722.410.597

Sunt directorul Casei de Productie Electro Star si promovez pe cei care au talent pe Radio(Star Musik) si Televiziune(OTV-in fiecare sambata dimineata de la ora 8.00).
Pentru relatii sunati la telefon 0745.503.350 sau 0722.410.597
Casa de Productie Electro Star poate fi vizitata la www.musik.ro
De asemenea puteti trimite mesaje la electrostar@compnet.ro
Nu uita aceste informatii: Eugen Ungureanu-Televiziunea OTV-Casa de Productie Electro Star-Romania !
Contact impresariat artistic si programari-0722.410.597 sau 0745.503.350 ori trimiteti e-mail la tvbucuresti@yahoo.com


In octombrie 1999, Titus Andrei, realizatorul emisiunii “Slagar Top Rock ” semnala aparitia unor melodii sub semnatura compozitorului Eugen Ungureanu care, odata intrate in top, au inceput sa fie solicitate de ascultatorii radioului. Piesa “Regasire” s-a instalat repede direct pe locul 3 si a reprezentat pentru autor indemnul de a realiza un album care s-a concretizat mai tarziu in cd-ul aparut la Casa de Productie Electro Star.
Eugen Ungureanu nu este doar un impatimit al muzicii, pentru ca el se implica foarte mult si in activitatea educational–culturala a copiilor. Majoritatea festivalurilor de profil au avut ca finalitate premierea creatiilor compozitorului, amplificand in acest fel dorinta acestuia de perfectionare(3 trofee nationale !!!).
Este casatorit(cu D.J. Lili ), iar copiii(3 fete ), au si ele inclinatii artistice.
Din 1998 renunta la activitatea de la Radio21 si isi orienteaza toata energia fizica si materiala pentru infiintarea Casei de Productie Electro Star, devenita intre timp centru de referinta pentru debutantii din Romania, dar in mod special din zona Moldovei.
A compus peste 200 de melodii, marea majoritate pentru copii si tineret; este un bun instrumentist(chitara si claviaturi), orchestrator si inginer de sunet.
Ambitios si perfectionist, Eugen Ungureanu, isi amenajeaza un modern studio audio-video, locul in care apar si melodii cum ar fi: “Nostalgie” sau “Balada Romanului Pierdut”.
Radio Iasi si Radio Romania sunt cele care promoveaza activ creatiile sale, dar pune in practica si propriul proiect Radio Star Musik.
Cele mai noi albume editate de Casa de Productie Electro Star au fost lansate la Iulius Mall – Iasi, dar in curand aceste actiuni se vor muta in Bucuresti, la Mag.MUZICA.
Cele mai notabile rezultate sunt:
1. Promovarea Elenei Ionescu la trupa MANDINGA
2. Productia unui dublu album cu trupa SAVOY (Marian si Doina Paraschiv Nistor)
3. Realizarea a peste 150 de editii STAR MUSIK (Prezentata pe OTV), si MAGIC SHOW(prezentata pe DDTV si ONETV)
4. Deschide oficial postul de radio STAR MUSIK, acesta fiind ascultat in intreaga lume.
5. Lanseaza site-ul de negative muzicale, apartinand PORTALULUI MUZICOMANIA
6. Creator si sustinator al Scolii Nationale a Vedetelor – CLUB STAR MUSIK, in colaborare cu Viorel Gavrila, Titus Andrei, Dumitru Lupu si Octavian Ursulescu .
7. Infiinteaza si coordoneaza FFCTR(Federatia Festivalurilor pentru Copii si Tineret-Romania)

electrostar@compnet.ro http://www.musik.ro http://negative.muzicomania.com


Casa de Productie Electro Star a luat fiinta in anul 1999, prin vanzarea actiunilor de la RADIO 21-ONESTI, pornind la drum cu un capital de peste 500.000.000 lei.Ca prioritati avem promovarea tinerelor talente din intreaga tara. In ultimii 2 ani Electro Star este considerat a fi nr.1 la muzica pentru copii in Romania.De ce? Pentru ca Directorul Eugen Ungureanu, el insusi iubitor de muzica, orchestrator si compozitor, urmareste aducerea in prim plan a muzicii de calitate!
Obiectivele noastre sunt :
1. Realizarea de compilatii cu muzica pentru copii si tineret avand ca prioritate promovarea lor pe Radio si Televiziune.
2. Promovarea muzicii religioase si a exponentilor acesteia-vezi Pr.Eugen Budau din Bacau si Pr.Vasile Pana din Focsani.
3. Reconsiderarea muzicii Generatiei de Aur-vezi Trupa Savoy (Marian Nistor).
4. Reabilitarea muzicii locale si stimularea artistilor cu reale aptitudini vocale si mai ales a celor care studiaza sau canta la un instrument precum si sprijin deosebit pentru debutanti.
Unde:
1. In Onesti : Prin Studioul de Inregistrari din str.G.Bacovia Nr.14 si Radio Star Musik
2. In Bacau : In colaborare cu Societatea Culturala Ateneu si cu sprijinul Prof.Ion Banica
3. In Bucuresti - Cu sprijinul televiziunilor : KissFM, OTV, DDTV si RADIO ROMANIA.
4. In Iasi : In Colaborare cu Radio Iasi-Mihaela Munteanu-Emisiunea Meridian, George Vanvu, Mona Valceanu-Emisiuni Copii, Aurel Bruma-Redactia Divertisment si Corneliu Muresanu-Seful Redactiei Muzicale.
5. La Targu Mures : Radio TG. Mures
6. La Constanta : Radio Vacanta
7. La nivel National : Prin intermediul Clubului Star Musik(care cuprinde elita muzicii pentru copii din Romania), precum si prin emisiunile prezentate de Eugen Ungureanu la OTV in colaborare cu Marian Nistor si Dorina Paraschiv, Dumitru Lupu, Viorel Gavrila s.a.
Promovare internationala : prin pagina proprie de internet si prin participarea membrilor Clubului la Festivaluri Europene si peste Ocean, precum si prin actiuni culturale cu sprijinul comunitatilor si fundatiilor romanesti din strainatate.
Albume Aparute :
1. Muzica pentru Copii : Albumul Cantati cu Noi –Vol 1-10
2. Flores Amicitiae – Corul Liceului Catolic din Bacau
3. Duo Ram Tam Tam (Antonia Margasiu si Ramona Hanganu) actualmente Trupa Funny
4. Cascada Inghetata – Dragos Damsa – Bacau
5. Crina Surdu – Iasi
6. Trupa Similar – Pascani
7. 5 CD-uri Delfinul de Aur
8. CD – Constelatia Necunoscuta – Vaslui
9. Bianca si Diana Catana
10. Alexandra Mera – Botosani
11. Martisoare Muzicale – 3 volume
12. Cantece de Iarna – peste 10 volume
13. Muzica Culta : Corala Ateneu din Bacau ( 2 CD-uri )
14. Muzica Pop : Romeo Ifrim, Lica Chitcan, Eugen Ungureanu si Albume Copii Botosani, Iasi, Craiova si Dorohoi
15. Muzica Populara : Formatia Miorita, Florin Popa, Jocuri Populare Romanesti, Ionica Mutu, Viorel Ciorba, Maria Ursu, Nela Duhu si Ionel Mandache.
16. Muzica de Promenada : Fanfara Fundatiei Omenia condusa de Prof. Eugen Bertea
17. Muzica Religioasa : Pr. Eugen Budau din Bacau - 6 casete si 7 CD-uri (dintre care un album in Limba Germana).Urmeaza un DVD cu 10 videoclipuri !
18. Muzica Latino : Eva Jianu – TG. Ocna –Poveste de Amor Latino.
19. Muzica Techno : Elena Ionescu din Caracal – Craiova ( actualmente membra a trupei Mandinga)
20. Dublu Album CD – Festivalul International Ti Amo 2001 – 2007 ( Romani si Straini ) in fiecare an.
21. Proiecte Imediate : Albume pentru Trupa Savoy ( Marian Nistor si Dorina Paraschiv Nistor ).
- DVD cu Muzica Populara : Nela Duhu
- DVD cu Muzica Pentru Copii
Un Album cu Cantece De Craciun : Pr. Eugen Budau ( aparitie – jumatatea lunii decembrie – Magazin Muzica – Bucuresti ).
Colinde Cantate de Copii – Dorohoi.
Artistii promovati si sponsorizati de Casa de Productie Electro Star au videoclipuri difuzate pe posturile de televiziune : ETNO, OTV si DDTV.


Asculta Radio Star Musik !

Radio Star Musik este un puternic mijloc media de promovarea a membrilor Clubului National al Vedetelor. Are o agenda muzicala bogata si aici auzi melodii cu totul si cu totul deosebite ! Nu uita ca poti fi promovat si TU aici si difuzat de cel putin 3-4 ori zilnic ! Totul este sa suni la telefon 0745.503.350 si impreuna cu Eugen Ungureanu stabilesti modalitatea de a-ti face cunoscute melodiile. Radio Star Musik poate fi ascultat acum si in intreaga lume prin intermediul internetului. Daca vrei sa il auzi chiar acum da un simplu click aici : http://89.35.96.6:8000/listen.pls sau viziteaza www.musik.ro

Esti organizator de Festival ? Vrei sa vii in marea echipa FFCTR ?


Federatia Festivalurilor pentru Copii si Tineret-Romania este una din cele mai reprezentative institutii pentru promovarea actului artistic adevarat.
FFCTR pune in practica organizarea mai buna a competitiei, a cresterii calitatii promovarii copiilor si tinerilor din Romania si se implica activ in favoarea transmiterii valorilor noastre culturale catre si pentru noua generatie.
Avem deasemenea ca obiective primordiale improspatarea repertoriala, stimularea pregatirii si educatiei, a creatiei si originalitatii, precum si promovarea muzicii romanesti in general.
Daca ai propuneri referitoare la acest domeniu, atunci ia legatura urgent cu noi ! Poti suna acum si la numarul de telefon 0722.410.597 sau viziteaza www.musik.ro.
NOU: poti asculta si afla multe despre activitatea noastra la.Radio Star Musik dand click aici: http://89.35.96.6:8000/listen.pls


Vrei sa apari la televizor in emisiunea lui Eugen Ungureanu ?

Foarte multi artisti au fost in emisiunile realizate de Eugen Ungureanu la diverse televiziuni sau la Radio Star Musik. De fiecare data au fost primiti cu multa prietenie si deschidere, iar cei care erau debutanti au fost ajutati cu cele mai prietenesti sfaturi.
Acesta este omul de care si tu ai trebuinta, un prieten adevarat al tuturor iubitorilor de arta.
Emisiunea Star Musik este un brand al Casei de Productie Electro Star.
Daca ai talent si doresti sa vii si tu alaturi de noi atunci suna la 0745.503.350 sau 0722.410.597 si iti raspunde chiar Eugen Ungureanu.

Orice artist sau trupa la evenimentele tale ! Impresariat Artistic ! telefon-0745.503.350

Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Ileana Sipoteanu, populara-Geta Postolache, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan si de ce nu Alexandra Ungureanu care de curand a avut un superb recital cu trupa CRUSH la Onesti, eveniment sponsorizat de Casa de Productie Electro Star.La Deva de asemenea Corina Chiriac si-a lansat o carte despre viata si cariera.Sunati si la 0722.410.597 sau www.musik.ro Orice artist pentru evenimentele tale !

Vrei sa te inscrii in cel mai select CLUB MUZICAL din Romania ?

Clubul Star Musik este o veritabila scoala a vedetelor din Romania cu varste cuprinse intre 5 si 50 ani si nu numai(pentru ca avem membrii si peste hotare)avand in componenta cei mai valorosi artisti ai momentului.Colaboram in prezentarea evenimentelor noastre cu Octavian Ursulescu, Titus Andrei, Carmen Aldea Vlad, Mala Barbulescu, Ileana Sipoteanu, Alexandra Ungureanu, Sandel Balan(tatal Andreei Balan), si Marian Nistor de la trupa Savoy. Daca esti talentat si doresti un album sau vrei promovare pe Radio si Televiziune atunci ia legatura urgent cu noi. Numele meu este Eugen Ungureanu si ma poti suna la telefon-0745.503.350. Succes !


Program Muzical pentru concurs si Festivaluri Diverse
Asiguram program muzical complet pentru concurs si Festivaluri Diverse. Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Directia 5, Mihai Traistariu, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Trupa Bambi, Alexandru Recolciuc, Nicolae Datcu, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan, Mihai Constantinescu si de ce nu Marcian Petrescu sau Alexandra Ungureanu. La Deva de asemenea Corina Chiriac si-a lansat o carte despre viata si cariera. Sunati si la 0722.410.597 sau vizitati www.musik.ro Orice artist din domeniul muzical, actori sau prezentatori pentru evenimentele tale ! Nu uitati ca rezervarile se fac din timp !

Program Muzical de Pasti !
Asiguram program muzical complet pentru sarbatorile de primavera si de PASTI din acest an. Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Directia 5, Mihai Traistariu, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Alexandru Recolciuc, Nicolae Datcu, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan si de ce nu Marcian Petrescu sau Alexandra Ungureanu. La Deva de asemenea Corina Chiriac si-a lansat o carte despre viata si cariera. Sunati si la 0722.410.597 sau vizitati www.musik.ro Orice artist din domeniul muzical, actori sau prezentatori pentru evenimentele tale ! Nu uitati ca rezervarile se fac din timp !

Program Muzical de Primavara !
Asiguram program muzical complet pentru sarbatorile de PRIMAVARA din acest an. Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Directia 5, Mihai Traistariu, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Alexandru Recolciuc, Nicolae Datcu, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan si de ce nu Marcian Petrescu sau Alexandra Ungureanu. La Deva de asemenea Corina Chiriac si-a lansat o carte despre viata si cariera. Sunati si la 0722.410.597 sau vizitati www.musik.ro Orice artist din domeniul muzical, actori sau prezentatori pentru evenimentele tale ! Nu uitati ca rezervarile se fac din timp !

Program Muzical de Revelion !
Asiguram program muzical complet pentru Revelionul din acest an. Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Directia 5, Mihai Traistariu, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Alexandru Recolciuc, Nicolae Datcu, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan si de ce nu Marcian Petrescu sau Alexandra Ungureanu. La Deva de asemenea Corina Chiriac si-a lansat o carte despre viata si cariera. Sunati si la 0722.410.597 sau vizitati www.musik.ro Orice artist din domeniul muzical, actori sau prezentatori pentru evenimentele tale ! Nu uitati ca rezervarile se fac din timp !

Program Muzical de Sarbatori !
Asiguram program muzical complet pentru Sarbatori. Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Directia 5, Mihai Traistariu, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Alexandru Recolciuc, Nicolae Datcu, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan si de ce nu Marcian Petrescu sau Alexandra Ungureanu. La Deva de asemenea Corina Chiriac si-a lansat o carte despre viata si cariera. Sunati si la 0722.410.597 sau vizitati www.musik.ro Orice artist din domeniul muzical, actori sau prezentatori pentru evenimentele tale ! Nu uitati ca rezervarile se fac din timp !

Program Muzical de VARA !
Asiguram program muzical complet pentru sarbatorile de VARA din acest an. Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Directia 5, Mihai Traistariu, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Alexandru Recolciuc, Nicolae Datcu, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan si de ce nu Marcian Petrescu sau Alexandra Ungureanu. La Deva de asemenea Corina Chiriac si-a lansat o carte despre viata si cariera. Sunati si la 0722.410.597 sau vizitati www.musik.ro Orice artist din domeniul muzical, actori sau prezentatori pentru evenimentele tale ! Nu uitati ca rezervarile se fac din timp !
Program Muzical ESTIVAL !
Asiguram program muzical complet pentru ESTIVAL din acest an. Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Directia 5, Mihai Traistariu, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Trupa Bambi, Alexandru Recolciuc, Nicolae Datcu, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan, Mihai Constantinescu si de ce nu Marcian Petrescu sau Alexandra Ungureanu. La Deva de asemenea Corina Chiriac si-a lansat o carte despre viata si cariera. Sunati si la 0722.410.597 sau vizitati www.musik.ro Orice artist din domeniul muzical, actori sau prezentatori pentru evenimentele tale ! Nu uitati ca rezervarile se fac din timp !

Vrei negativ sau negative bine orchestrate ? Dar karaoke ?

NOU !!!! – magazinul Tau de Negative Professional:
Am deschis un PORTAL avand in vedere solicitarile artistilor atat din Romania cat si din strainatate de a avea NEGATIVE bine orchestrate in alcatuirea repertoriului. Veti gasi lista celor mai indragite melodii asezate pe categorii, genuri muzicale dar si multe compozitii ale directorului Casei de Productie Electro Star-Eugen Ungureanu. Aveti la indemana si numarul meu de telefon-0745.503.350 sau 0722.410.597. Pentru alte detalii scrieti mesaj la electrostar@compnet.ro sau tvbucuresti@yahoo.com
IMPORTANT: lista cu 100.000 negative o gasiti la http://negative.muzicomania.com

Vrei sa filmezi un videoclip cu doar 1000 RON ?
Clipuri realizate profesional si difuzate gratuit in emisiunea lui Eugen Ungureanu - Star Musik. Suna acum la 0745.503.350
Toate materialele pe care le vizionati pe youtube mai exact la http://www.youtube.com/promovare
sunt realizate la casa de Productie Electro Star cu niste preturi extrem de mici. Am cautat sa fie de calitate si sa corespunda tuturor posibilitatilor de accesibilitate.
Se platesc doar cameramanii si Montajul ! Clipurile sunt difuzate apoi pe Televiziune in emisiunea lui Eugen Ungureanu – Star Musik. Beneficiezi deasemenea si de gratuitate timp de 3 luni pe Radio Star Musik ! Daca doresti si tu un asemenea miniClip suna la telefoanele 0745.503.350 sau 0722.410.597 si suntem la dispozitia ta pentru programare !

Orice artist sau trupa la evenimentele tale ! Impresariat Artistic ! telefon-0745.503.350

Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Mihai Traistariu, Andra, Directia 5, Ileana Sipoteanu, populara-Geta Postolache, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan. Sunati si la 0722.410.597 sau www.musik.ro Orice artist pentru evenimentele tale !

Program Muzical de Sarbatori !
Asiguram program muzical complet pentru Sarbatori. Impresariat Artistic - evenimente actori, solisti sau trupe.Eugen Ungureanu-telefon 0745.503.350.Colaborari deosebite cu Fuego, Directia 5, Mihai Traistariu, Ileana Sipoteanu, Andra, populara-Geta Postolache, Alexandru Recolciuc, Nicolae Datcu, Radu Ille, grup umor Voua si Laurentiu Cazan si de ce nu Marcian Petrescu sau Alexandra Ungureanu. La Deva de asemenea Corina Chiriac si-a lansat o carte despre viata si cariera. Sunati si la 0722.410.597 sau vizitati www.musik.ro Orice artist din domeniul muzical, actori sau prezentatori pentru evenimentele tale ! Nu uitati ca rezervarile se fac din timp !

Promovare solisti pe Etno TV si Taraf - TELEFON-0745.503.350

Daca aveti o melodie de muzica populara sa ETNO bine inregistrata atunci sunati pentru programarea aparitiei dv la ETNO TV sau la Taraf. Va raspunde Eugen Ungureanu - Casa de Productie Electro Star la telefon 0745.503.350 sau 0722.410.597. De asemenea pt relatii suplimentare vizitati www.musik.ro sau http://negative.muzicomania.com

electrostar
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:32
sper ca asta sa fie ultimul ca daca mai vad inca un raht din asta deschis iau foc....
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:50
electrostarule, ne dai copy-paste? poftim copy-paste de la mine! sa inteleg ca nu prea aveti clientela? si domnule draga, pentru ca publicul sa fie receptiv, trebuie sa fiti mai EXPLICIT!!!!chiar credeti ca o sa citeasca cineva?

Postat pe 23 Septembrie 2008 11:56
4 topicuri noi ca deh.... domnu' are nevoie de publicitate
i-am pus un comment la o poza sa nu mai deschida topicuri noi ca ma enerveaza
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Septembrie 2008 12:09
mai ...hai sa ne deschidem si noi ceva de promovare a tinerelor talente..ca vreo doi talentati pe kudika tot am gasit...

Postat pe 23 Septembrie 2008 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna!Vreau sa impart cu tine blogul meu... 30 De la: pumaverdep 12 Ianuarie 2009 22:53
Bani imprumutati 7 De la: kudika_34456 13 Mai 2013 13:29
kre e din voi de pe-aici e din galati?? 10 De la: KezGirl 19 Septembrie 2009 16:28
ma mintit timp de 3 ani 49 De la: brunita 25 Februarie 2014 07:22
Un sfat va rog! 3 De la: kudika_11648 12 Iulie 2012 11:18