Setari Cookie-uri

Fond de ten??

De la: mika_mihael, la data 2008-11-17 10:44:04Produse MAC? N-am auzit..Ais cris bine/ Poate ai vrut cumva sa spui Max F...sau nu..?Tu unde le-ai vazut/incercat?


DAAAAAA!!!! MAC, chiar asa...bine ca mai foloseste cineva MAC, ca vad ca in Romania toata lumea sare pe ieftinaturi gen L'oreal si Maybelline...Seventeen si alte chestii de genu', dar cand spui MAC sau Bobbi Brown au impresia ca faci greseli de ortografie....
Pentru fatza mea, oricat de scumpe ar fi produsele,merita! Am mai recomandat si o repet: dai un ban dar stii ca face! Nu mai cumparati fonduri de ten ieftine, pentru ca incarca porii, nu se demachiaza cum trebuie si nu ajuta tenul in nici un fel. Diorskin este magnificccccccccccccccccccc
mrskattousa
Postat pe 5 Februarie 2009 12:34
eu folosesc de la clinique..pt ten mixt..au la standul lor specialisti care iti pot recomanda fondul de ten in functie de varsta si felul tenului.
eptisam
Postat pe 5 Februarie 2009 12:44
Ptr mn,cel mai bun fond de ten este Rimmel London Recover make up este minunat!
jizabell
Postat pe 12 Februarie 2009 13:45
Max Factor are unul care e in sticlutza care scoate picatura cu picatura, se intinde foarte bine, si are filtru solar (care e foarte important)...
Dor_a
Postat pe 12 Februarie 2009 14:31
eu folosesc L'Oreal Accord Parfait ..si sunt f incantata de el.am vb si cu dermatologul meu pt ca am ten FOARTE Sensibil si a zis ca e bun. dar crema de fata de ex inafara de ROC nu pun nimic...
Buttefflypink
Postat pe 12 Februarie 2009 14:37
eu nu folosesc f des fon de ten
dar il am pe cel de la maxfactor-coluor adept si sunt foarte multumita
bestiutza_relouded
Postat pe 15 Februarie 2009 14:36
ATI INCERCAT NOUA BAZA DE MACHIAJ DE LA AVON?
SE NUMESTE MAGIX SI ESTE INTR-ADEVAR MAGIC!ESTE POTRIVIT PT ORICE TIP DE TEN,ASCUNDE TOATE IMPERFECTIUNILE,LASA TENUL CATIFELAT SI ARE EFECT ILUMINATOR PT 12 ORE.
EU L-AM PRIMIT IN COLET SI L-AM INCERCAT!PT DETALII LASATI-MI UN MESAJ....
alinutza_avon
Postat pe 18 Februarie 2009 00:22
De la: mrskattousa, la data 2009-02-05 12:34:07
De la: mika_mihael, la data 2008-11-17 10:44:04Produse MAC? N-am auzit..Ais cris bine/ Poate ai vrut cumva sa spui Max F...sau nu..?Tu unde le-ai vazut/incercat?


DAAAAAA!!!! MAC, chiar asa...bine ca mai foloseste cineva MAC, ca vad ca in Romania toata lumea sare pe ieftinaturi gen L'oreal si Maybelline...Seventeen si alte chestii de genu', dar cand spui MAC sau Bobbi Brown au impresia ca faci greseli de ortografie....
Pentru fatza mea, oricat de scumpe ar fi produsele,merita! Am mai recomandat si o repet: dai un ban dar stii ca face! Nu mai cumparati fonduri de ten ieftine, pentru ca incarca porii, nu se demachiaza cum trebuie si nu ajuta tenul in nici un fel. Diorskin este magnificccccccccccccccccccc




pai atunci zi si mie unde gasesc fond de ten de la MAc pt k am cautat peste tot si cand intreb dak au asa ceva se uita stramb la mine....
alina_luminita
Postat pe 18 Februarie 2009 16:45
MAC este o intreaga gama,nu au numai fond de ten,deci nu vei gasi fondul de ten intr-un magazin de cosmetice, decat daca au stand special MAC. Nu cred ca exista in Romania, yet...unfortunately...La fel,poti cauta NARS, Makeup For Ever, Bobbi Brown, Red Earth...marci mai putin cunoscute acasa, dar foarte respectate afara. Daca vrei acoperire maxima, rezistenta la transfer si schimbari de temperatura, mergi pe Dior. Daca vrei ceva light, de vara, iar tenul tau nu are nevoie decat de o subtila uniformizare a culorii - Clarins Lisse Minute (efect pudrat, mat).
mrskattousa
Postat pe 18 Februarie 2009 20:38
De la: mrskattousa, la data 2009-02-18 20:38:48MAC este o intreaga gama,nu au numai fond de ten,deci nu vei gasi fondul de ten intr-un magazin de cosmetice, decat daca au stand special MAC. Nu cred ca exista in Romania, yet...unfortunately...La fel,poti cauta NARS, Makeup For Ever, Bobbi Brown, Red Earth...marci mai putin cunoscute acasa, dar foarte respectate afara. Daca vrei acoperire maxima, rezistenta la transfer si schimbari de temperatura, mergi pe Dior. Daca vrei ceva light, de vara, iar tenul tau nu are nevoie decat de o subtila uniformizare a culorii - Clarins Lisse Minute (efect pudrat, mat).



asta am inteles, dar intreb din nou in romania nu se gasesc produse mac nu ?
alina_luminita
Postat pe 19 Februarie 2009 17:22
Eu pot spune ca sunt multumita de 2 : unul Ja-De cu ceramide, dar nu l-am mai gasit si acum Vichy. Pe acesta il folosesc de un an de zile si il pot lauda deoarece am un ten foarte sensibil si nu am avut nici-o iritatie de la el, ceea ce se intampla foarte rar.
vanesia
Postat pe 30 Martie 2009 13:13
Cashmir Perfect de la L'oreal
_dulcik_
Postat pe 1 Aprilie 2009 22:13
Eu am o pb.cu fondul de ten; Imi accentueaza ridurile de expresie fff mult. (Desi nu am riduri decat in limita normalului si care sunt foarte fine,insa cu fondul de ten mi se pare ca sunt extrem de vizibile)
Stie cineva vreun fond de ten care sa se absoarba perfect in piele si sa nu mai existe pb.asta???
veda
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:44
Am observat la unele fete ca folosesc un fond de ten un pic lucios(insa foarte putin) si confera un aspect foarte sanatos fetei si foarte frumos (gen papusa)!!!!
Stie cineva ce tip de fond de ten este si unde se gaseste asa ceva(ce marca sau magazin)?
veda
Postat pe 3 Aprilie 2009 15:50
Incearca de la forever sau chiar refan extraordinar.
ancaid
Postat pe 8 Aprilie 2009 17:38
L'Oreal Accord Parfait e cel mai bun
_dulcik_
Postat pe 10 Aprilie 2009 09:10
Eu folosesc de vreo 3 ani acelasi fond de ten, aceeasi pudra, si anume Diorskin - Sculpt. Incearca si asta poate cine stie, vei fi multumita.
koph
Postat pe 10 Aprilie 2009 09:16
fondul de ten nu e prea bun pt ten mai bine nu folosi nimica poate dpe da 40de ani
HANESCUANA
Postat pe 13 Aprilie 2009 18:03
De la: Elena_elenutza, la data 2008-11-16 07:18:50Iti recomand din toata inima produsele MAC si nu numai fondul de ten,,,absolut orice produs MAC e senzational...sunt produse profesionale,folosite cu drag chiar si de staruri la hollywood...nu stiu daca se gasesc in tara aceste produse dar daca ai sansa sa ti le poti cumpara nu ezita......fondul de ten mai ales e exceptional,,folosesc aceste produse de ani de zile si cred ca oricine le a folosit e de acord cu mine

ciudat toata lumea lauda MAC.probabil sunt foarte bune , mi-e ciuda ca eu nu le-am incercat niciodata, dar pot recomanda inca o marca extrem de buna desi din pacate nu se gaseste in romania. e vorba despre fondurile de ten giorgio armani. sunt extraordinare. foarte usoare, poti aplica o infinitate de straturi fara sa arate ca o masca, o textura fina, luxoasa, aspect final luminos, natural.sunt fondurile mele de ten preferate si am incercat destule. pt mine fondul de ten e un produs esential fiindca am un ten dificil:gras dar in acelasi timp sensibil cu ocazionale iritatii si imperfectiuni asa ca am incercat o multime de marci:avon, l'oreal, estee lauder, lancome,chanel(cel pt ten gras absolut oribil sa nu-l cumparati niciodata),laura mercier(marca foarte luxoasa care nu se gaseste in romania)dar favoritul meu tot armani ramane.e scump in jur de 35 euro pentru 30 ml dar merita toti banutii avand in vedere ca fondul de ten e unul din putinele produse de machaij in care merita sa investesti mai multi bani. e bine sa-l iei pe cel mai bun pe care ti-l poti permite.recipientul armani e din sticla si are si pompita foarte buna(nu se strica si elibereaza cantitatea ideala )
oanadub
Postat pe 27 Aprilie 2009 10:27
Din pacate,nu se gasesc produse MAC in Romania...Sunt,cu adevarat,foarte bune.Eu folosesc de la Sephora si e chiar ok.Hidrateaza,are aspect natural si rezista bine pe parcursul zilei.Mama foloseste de la Vichy,cel antirid, si spune ca e minunat.

Postat pe 29 Aprilie 2009 11:24
De la: alina_luminita, la data 2008-11-03 12:41:12eu folosesc fondul de ten de la Seventeen......acela la sticulutza mica de plastic este foarte bun si iti catifeleaza pielea de parca nu ai fi data cu nimic . e super bun eu il folosesc de 3 ani ...

Si io! Si io!
amr2009
Postat pe 29 Aprilie 2009 11:27
Am uitat sa precizez ca cel de la Sephora lasa si un discret luciu,foarte frumos.Nicidecum nu arata ca si cum as avea tenul gras.Iar Accord Parfait are niste particule foarte fine aurii,ce dau un aspect chiar frumos pielii.

Postat pe 29 Aprilie 2009 11:28
De la: veda, la data 2009-04-03 15:44:41Eu am o pb.cu fondul de ten; Imi accentueaza ridurile de expresie fff mult. (Desi nu am riduri decat in limita normalului si care sunt foarte fine,insa cu fondul de ten mi se pare ca sunt extrem de vizibile)
Stie cineva vreun fond de ten care sa se absoarba perfect in piele si sa nu mai existe pb.asta???

Daca ai problema asta inseamna ca ori iti pui prea mult fond de ten si nu stergi surplusul cu un servetel, ori folosesti un fond de ten de proasta calitate.
amr2009
Postat pe 29 Aprilie 2009 11:30
Eu folosesc un Maybelline usor si hidratant. Deocamdata aceasta gama e buna pentru tenul si varsta mea.
Laura_cute
Postat pe 29 Aprilie 2009 11:56
buna,pentru alegerea fondului de ten trebuie sa tii cont de multe lucruri,
in primul rand tipul de ten,nuanta,varsta,
daca ai riduri,sau nu.... pentru acoperirea cosurilor petelor,sau doar pt a lasa tenul mat...
daca ai tenul mixt gras (ca mine) este recomandat un fond de ten no oil,sau simplu,dar fara a-ti incarca fata.cred ca ma numar printre persoanele care au incercat toate tipurile de fonduri de ten,inca mai am acasa cate putin din fiecare, din toate gamele,vichy,loreal,mineral,recover(rimer),pudra minerala,si mai multe game nu le mai tin minte sincer,insa,acum m-am oprit la loreal R5(numarul 5) am un ten deschis dar nu f alb,si este destul de bun,dimineata nu prea sta bn niciun fond de ten pe fata mea deoarece este f uleios,dau daca sta ,sta pt moment ,dupa masa ajung acasa cu el ulei,insa este destul de okei,si acopera bine... tenul meu elimina mult sebum, si este foarte greu sa fie stapanit chiar daca am folosit multe tratamente si creme,insa sincer eu ti-as recomanda loreal ,cel putin mie imi sta okei,,,,.....
bafta:*
kudika023622
Postat pe 5 Iunie 2009 16:25
Eu cred ca o sa incerc si Deborah, am vazut un stand de-al lor in farmacie si produsele par de calitate.
Kathara
Postat pe 5 Iunie 2009 17:18
incercati gama Dior Forever
Aphrodite
Postat pe 5 Iunie 2009 19:44
te contrazic....inseamna ca nu sti sa te dai cu fond de ten...citeodata este necesar...nu trebuie sa te dai mult.....cel mai mult imi place lancome....si intimplarea a fost sa il primesc cadou..si cel mai misto fond ten cu care m-am dat pina acum....
pamela_1
Postat pe 9 Iunie 2009 16:25
pff... am 18 ani si am un ten care lasa mult de dorit ... cativa pistrui si nijte pete de la ficat pe care nu pot sa le suport .... am folosit multe fonduri de ten ... game ff cunoscute carel e gasesti in standuri in orice hipermarket gen L`oreal, Ja`De , Rimel London ... da am avut si fonduri de ten gen Dior si a spus cnv mai demult de Giorgio Armani care este cu adevarat un fon de ten exceptional pacat ca nu se gaseste la noi .. dar niciun dintre fondurile de ten de mai sus nu pot zice ca sunt proaste deoarece sunt facute de diferite tipuri de ten ... pentruc a un machiaj corect incepe cu o curatare a tenului o baza de machiaj si la sfarsit un fixator de machiaj pt ca acesta sa nu curga ... ... normal ca fondurile de ten incarca deoarece nu le aplicati corect un fond de ten niciodata nu de aplica cu degetu exista in comert pensule speciale pt asa cv pentru a avea un ten perfect trebuie sa recurgem si la corectoare anti-cearcane etc... momentan folosesc Maybelline Affinitone dar pentru ca il aplic corect avand si tenul cu tendintze de ingrasare si amsi un fixator de machiaj nu curge ... am facut cursuri de make-up si... va spun oricat de bun ar fii fondu de ten trebuie sa sti sa`l aplici
Oana_dsng
Postat pe 12 Iunie 2009 06:37
cliniq-eu una ma folosesc de toata gama de produse cliniq si sunt foarte multumita.
litza
Postat pe 21 Iunie 2009 17:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Jumatate contur ochi 10 De la: dudett_ 23 Septembrie 2009 15:10
make-up 3 De la: Carina_Valentina_1 9 Iulie 2016 19:20
Special pentru fetele cu ochii verzi ;) 41 De la: alinuta2 13 Septembrie 2016 18:22
ce inseamna pt voi minimul de make up????? 31 De la: FLORY_DULCIK 27 Octombrie 2016 10:05
PRODUSE PROFESIONALE LA PRETURI F BUNE ONLINE 13 De la: criss84 15 Noiembrie 2010 12:14