Setari Cookie-uri

cancer cu meastaze

Ma numesc Mihai Popescu , am 56 de ani, sunt din Botosani si va scriu aceste randuri, cu toata recunostinta pe care un om care a trecut alaturi de moarte v-o poate purta, pentru ajutorul inestimabil pe care doamna doctor Mirela Wagner ( din Los Angeles ) il acorda celor loviti de soarta, uneori - in momentele cruciale ale vietii lor. Acum un an, am fost diagnosticat, fara drept de apel, cu adenocarcinom de prostata cu metastaze multiple. Medicii nu mi-au dat nici o sansa. Cum era si firesc, am intrat intr-o depresie adanca si ma simteam pe sfarsite, cand Dumnezeu s-a indurat de mine si m-a salvat. Mai precis, am gasit in paginile de pe internet un articol postat de o doamna care sa vindecat de cancer la colon si ficat dupa o schema de tratament data de dr Mirela Wagner. Desi fusesem sceptic pana atunci in fata tratamentelor naturiste, am considerat ca in situatia mea nu mai aveam ce pierde si m-am hotarat sa incerc. Rezultatul: in prezent sunt din nou un om sanatos. Uluitor, nu? Nici mie nu-mi vine sa cred, dar consultatiile si analizele medicale din aceasta primavara (la care s-au adaugat recent si doua examene tomografice) releva acest fapt, in plus, vitalitatea mea e comparabila cu cea din anii tineretii. Schema mea de tratament era asa :
Immuno-Assist 3/zi . Cordyceps Sinensis 3/zi, Agaricus de la Aloha 3/zi si REd Reishi de la aloha 3/zi.Acest tratament l-am urmat 13 luni fara intrerupere.Pe timpul vindecarii mele am vazut lucruri despre care am crezut ca doar visez: insanatosirea unor bolnavi cu diverse tumori, leucemie si boli endocrine. Inchei aceasta scrisoare prin a-mi exprima miile de multumiri si nemarginita stima, apreciere si recunostinta, pentru acest om distins, competent si atat de apropiat de cei suferinzi: d-na dr Mirela Wagner. Ma rog bunului Dumnezeu sa-i dea multa sanatate si o viata cat mai lunga si frumoasa, ca sa ajute cat mai multi suferinzi, asa cum m-a ajutat si pe mine. Eu las adresa d-nei Dr .Mirela Wagner pentru persoanele care sint in situatia mea si ma rog ca toti cei suferinzi sa aiba bucuria mea.Adresa este mirela_wagner@yahoo.com.Sanatate multa !

Postat pe 17 Octombrie 2008 11:24
SLAVA DOMNULUI....CA TE-AI VINDECAT.....
capalneananca
Postat pe 31 Ianuarie 2009 13:58
De la: capalneananca, la data 2009-01-31 13:58:52SLAVA DOMNULUI....CA TE-AI VINDECAT.....

Da de "Cancer cu meastaze" s-a vindecat.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 31 Ianuarie 2009 14:08
Eu n-am inteles doar un lucru; as vrea un raspuns: v-ati dus acolo la dansa sau v-a recomandat tratamentul de la distanta?
ema_rice
Postat pe 16 Martie 2009 00:32
din pacate nu exista tratament in lume pentru metastaze! este motivul pentru care mor presedinti de stat ,vedete,diverse persoane detinatoare de averi! daca ar exista un leac ..........acestia ar plati cu milioane de euros iar doamna in cauza ar putea munci chiar benevol!..................acum se testeaza in China un vaccin pentru metastazele ficatului dar care nu aduce vindecarea ci doar stopeaza celulele canceroase sa se dezvolte!......................;nu aruncati cu banii pe geam cumparind tot felul de cretinitati ci mai bine faceti tratamentul medicamentos recomandat de medic ,puteti pune un acatist la biserica si sa va rugati pentru sanatate!
FRANNNCE
Postat pe 16 Martie 2009 21:19
.
matracucu
Postat pe 18 Septembrie 2009 15:52
Cancerul este o ciuperca si poate fi vindecat

Cifrele sunt de neinchipuit. Pe plan global, in jur de 8 milioane de oameni mor de cancer in fiecare an, numai in Statele Unite cifra este de peste jumatate de million de victime anual. Se preconizeaza ca pana in anul 2030, aceasta cifra va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.
Cancerul este prima cauza de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar inStatele Unite o persoana din patru moare de cancer – una din patru!
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertatile cetateanului sub justificarea “protejarii publicului impotriva terorismului” in timp ce acesti oameni sufera si mor in fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elita si cartelele lor farmaceutice, in mod sistematic, refuza sa o vindece.

Impreuna putem, DA, dar nu putem atunci cand companiile farmaceutice sunt implicate.
Anual se colecteaza sume imense de la diverse acte de caritate pentru a sustine studii de gasire a curei pentru cancer pe care organizatiile elitiste de fapt, nu au nici o intentie sa o gaseasca.
Am aratat intr-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul ca un anumit om, dr. Richard Day care era seful organizatiei Planificarea Familiei (organizatie eugenica sustinuta de familia Rockefeller) a tinut o intalnire restransa pentru medici in 1969 in Pittsburg, unde a relatat despre transformarile societatii globale care urmeaza pe viitor.
Inainte de a expune o lista lunga de schimbari care vor avea loc in societatea globala, el le-a cerut celor prezenti sa nu inregistreze si sa nu ia notite. Insa un medic a luat notite si mai apoi a facut public parte din cele spuse la acea intalnire.
Acum, dupa 40 de ani, putem vedea cata acuratete exista in spusele dr-lui. Day pe care le puteti citi in articolul din 9 August (in engleza pe site-ul www.davidicke.com). Motivul pentru care il amintesc pe dr. Day si in acest articol este pentru ceea ce a spus referitor la cancer in cadrul acelei intalniri din 1969:
“Acum putem trata aproape orice forma de cancer. Informatiile se gasesc in dosar la Institutul Rockefeller, daca se va decide vreodata ca sa fie dat publicitatii”.
Richard Day spunea ca lasand oamenii sa moara de cancer se va incetini cresterea numarului populatiei. “E ok.. oricum trabuie sa mori de ceva... asa ca de ce sa nu fie cancer pana la urma urmei?” Cam asa gandesc acesti oameni care nu au suflet si de aceea fac ceea ce fac.
Cartelurile farmaceutice (Big Pharma) nu au nici cea mai mica dorinta sa trateze cancerul cand ei castiga sume imense din vanzarile de medicamente, citostatice care trateaza doar niste simptome in acelasi timp omorand si celulele sanatoase si chiar si oamenii cu aceastaotrava – chimioterapia. Dar nici macar nu este vorba de bani in primul rand. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii sa sufere si sa moara mai devreme decat le este vremea aceasta fiind ometoda de reducere a populatiei.
De aceea cand cineva din afara gastii Big Pharma, descopera o metoda eficienta de tratare a cancerului, acesta imediat devine o tinta a organizatiilor medicale dar si a agentiilor guvernamentale.

Un astfel de caz este doctoral Italian, Tullio Simoncini, un om deosebit dar si curajos, care a refuzat sa cedeze presiunilor imense care s-au facut asupra lui si care inca se mai fac din momentul in care el a realizat ce este cancerul si cum putem scapa de el..
Asa zisa “crima” comisa de Simoncini a fost aceea ca a descoperit faptul ca boala de cancer este o ciuperca cauzata de candida, care este un organism micotic si care oricum traieste in organismul uman in cantitati mici, chiar si in oamenii sanatosi. In mod normal, sistemul imunitar tine aceasta ciupercasub control, dar cand Candida din corp metamorfozeaza intr-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave si chiar cancerul.
Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situata aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune urmatoarele despre Candida:
“Fungi, si in special Candida, se dezvolta mancand din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvandu-l incet dar sigur. Deasemenea, candida are nevoie de corpul uman ca sa se inmulteasca pentru ca nu o poate face fara acest mediu. Nu este de mirare ca in cazurile de oboseala cronica, care in majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rau fizic dar si mental.”
Tullio Simoncini spune clar ca boala cancer este in final aceasta infectie fungala si ca explicatiile conventionale medicale cum ca boala cancer se datoreaza unei functionari defectuase a celulelor este pur si simplu gresita.

Candida
Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist indiabet si boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atat. El este un adevarat medic care urmareste sa dezvaluie adevarul pentru beneficiul pacientilor si refuza sa repete precum un papagal,versiunea oficiala a ceea ce trebuie doctorii sa gandeasca si sa spuna.
El provoaca dogma “conformismului intelectual” si toate asumarile nefondate, minciunile, manipularea si falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizatiilor medicale care continua sa caute “tratamente” false si ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.
Inca de cand a intrat la medicina, el si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu cancerul si cu modul in care acesta este tratat. Simoncini spune:
“Vedeam suferinte teribile. Eram in sectia de oncologie pediatrica si toti copii au murit. Sufeream si eu vazand cum saracii, saracii copii mureau de la chimioterapie si radiatii”.
Frustrarile si tristetea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat sa caute alte cai de a intelege si a trata aceasta boala devastatoare. Si-a inceput explorarile cu o minte deschisa si cu o pagina alba de hartie in fata nepatata de nicio teorie rigida impinsa in fata sau indoctrinata de curentul principal, conventional al medicinei si stiintei.

Cati oare mai trebuie sa sufere pana cand oamenii vor inceta sa se mai uite la medici ca la zei a tot stiutori realizand scara imensa a ignorantei care are loc?
Simoncini a realizat ca toate cancerele se comporta la fel indiferent de localizarea in corp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a realizat ca toate tumorile canceroase sunt intodeauna albe.
Ce altceva mai este alb? Candida.
Simoncini a realizat ca ceea ce crede medicina conventionala ca este o crestere celule canceroase iesita de sub control, de fapt estereactia sistemului imunitar de a proteja corpul impotriva atacurilor de Candida astfel marind productia de celule.
Simoncini spune ca lucrurile decurg in felul urmator:
• Candida este in mod normal tinuta sub control de sistemul imunitar, dar cand acesta devine slabit si / sau compromis, Candida se extinde si poate dezvolta o “colonie”
• Candida, in cele din urma, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie sa raspunda acestui atac in alt “mod”
• Acest “mod” este de a construi o bariera defensiva de celule si aceasta bariera, acest cumul de celule este ceea este denumit cancer.
Se spune ca raspandirea cancerului la alte parti ale corpului este provocata de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originala. Simoncini spune ca lucrurile nu stau asa deloc. Raspandirea cancerului este declansata de cauza reala a cancerului, adica de Fungi Candida care migreaza de la sursa originala. Aceasta migrare poate fi declansata chiar la biopsie sau in timpul operatiei.
Ce anume ii permite cancerului sa se manifeste, dupa cum am spus si in multe dintre cartile mele? Sistemul imunitar slabit. Cand sistemul imunitar functioneaza eficient, va adresa orice problema inainte de a scapa de sub control. In acest caz, tinand Candida sub control.
Echilibrul sistemului imunitar

Dar iata ca numarul bolnavilor de cancer creste pe plan global si continua sa creasca. Exista un razboi bine calculat impotriva sistemului uman imunitar si care a devenit din ce in ce mai prezent.
Sistemul imunitar este slabit si atacat de mancaruri si bauturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvente electromagnetice si de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vietii moderne si altele.
Va imaginati ce deficiente pot avea copiii din ziua de azi cand ei primesc 25 de vaccinuri sau combinatii de vaccinuri pana la varsta de 2 ani (aceasta este situatia in America, in Romania copii primesc 10 vaccinuri pana la varsta de 1 an si inca 5 pana la varsta de 14 ani) si toate aceste vaccinuri se fac in timp ce sistemul imunitar inca este in formare.
Acesta este modul in care familiile de Iluminati urmaresc sa declanseze reduceri masive ale populatiei - prin demolarea mecanismelor de protejare naturala a corpului.
Mdaaa… aici este adevaratul soc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decat orice?
CHIMIOTERAPIA
Iradierea de asemenea. Chimioterapia este o otrava care este menita sa distruga celule. Hmmmm… atata tot.

Tratamentul conventional al cancerului se face prin otravirea victimei sperand ca celulele canceroase vor fi in mai mare masura si mai repede omorate decat cele sanatoase si nu se va ajunge la pierderea vietii pacientului...
Dar stai sa vezi. Aceasta chimioterapie otraveste si omoara si celulele sistemului imunitar pe care il face “varza”. Iar Candida este inca prin imprejurimi.
Acest sistem imunitar facut “varza” nu mai poate raspunde in mod eficient la atacurile de Candida si aceasta va castiga teren astfel incat cancerul se transfera in alte parti ale corpului ajungandu-se la raspandirea acestuia in corp. Chiar si cei care si-au revenit dupa operatie si chimioterapie si sunt declarati vindecati, raman o bomba care e pe cale sa explodeze in orice moment.
Sistemul lor imunitar este acum mult slabit si este doar o chestiune de timp pana cand Candida va declansa o recidiva..
Chimioterapia de fapt, omoara oamenii pe care ar fi trebuit sa-i trateze.
Cand Simoncini a realizat ca boala de cancer este de fapt o infectie sau infestare fungala, el a inceput sa caute ceva, o substanta care poate sa omoare aceasta ciuperca astfel inlaturand cancerul. El si-a dat seama ca medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru ca fungii pot muta foarte repede pentru a se apara si chiar incep sa se hraneasca cu medicametele prescrise care aveau scopul de a-i omora.

Astfel, Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu –bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.
El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu.. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi..
Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.
In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna.
Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate, sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a inceput sa descopere adevaratascara la care se ridica manipularea si deceptia din domeniul medical.

Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilordin Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, asa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate..
El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare si condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost inchis pentru 3 ani pe motivul ca a fost gasit vinovat de cauzarea mortii unor pacienti pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declansat campania : pune mana pe Simoncini si nu-l lasa sa mai faca valuri.
Organizatiile medicale spun ca declaratiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebunesti si periculoase. Un medic Italian “de referinta”, in mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu in clasa drogurilor periculoase care pot cauza moartea si afectiuni grave in corp.
In tot acest timp, milioane de pacienti mureau de cancer si care ar fi putut fi tratati in mod eficient. Dar acestor oameni, de la putere, nu le pasa.

Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoana care sa dea asa usor batuta, si a continuat se raspandeasca informatii despre lucrarile si descoperirile sale pe internet si in prezentari publice.. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit in timp ce eram in deplasare in Statele Unite.
Stiu ca el are succese remarcabile la reducerea drastica sau chiar inlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta dureaza cateva luni in unele cazuri, dar in altele, ca de exemplu cancerul de san, avand in vedere accesul usor la tumoare, aceasta dispare in cateva zile .
Oamenii deasemenea se trateaza singuri sub indrumarile dr-lui. Simoncini si la sfarsitul acestui articol sunt niste linkuri la niste videouri cu oameni care vorbesc despre experienta lor cu cancerul si tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetarile a doi oameni de stiinta englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer si profesorul Dan Burke, am scris in articolul din luna aprilie faptul ca boala cancer este de fapt o ciuperca . Descoperirile celor doi profesori sunt urmatoarele:
Celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu il au. Acest biomarker este o enzima care se numeste CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mari rata unei reactii chimice.
Enzima CYP1B1 altereaza structura chimica a unui compus care se numeste Salvestrol care in mod normal se gaseste in natura in multe fructe si vegetale. Aceste schimbari chimice transforma salvestrolul intr-un agent care omoara celulele canceroase dar nu le ataca pe cele normale.

Sincronicitatea este perfecta. Enzimele CYP1B1 apar numai in celulele canceroase si reactioneaza cu salvestrolul din fructe si vegetale pentru a crea reactii chimice care omoara numai celulele canceroase.
Si aici este dovada ca tumorile sunt fungi. Salvestrolulreprezinta sistemul natural de protectie al fructelor si vegetalelorimpotriva atacurilor de fungi si de aceea salvestrolul se gaseste numai in speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum:capsunile, afinele, fragii, strugurii, coacazele negre si rosii, murele, merele, perele, vegetalele verzi (in special broccoli si varza), anghinarea ardeii grasi rosii si galbeni, avocado, macrisul, sparanghelul si vinetele.

Ce este aproape diabolic, este ca Big Pharma si marile companii Bio Tech stiu acest lucru si ei au facut urmatoarele 2 lucruri de majora importanta pentru a slabi acest sistem de protejare naturala impotriva atacului fungal care este cancerul.
1. Fungicidele chimice folosite in agricultura moderna care omoara fungi in mod artificial ceea ce inseamna ca plantele nu mai trebuie sa-si activeze propriul sistem de protejare si anume salvestrolul. In ziua de azi, salvestrolul se mai gaseste doar in legumele si fructele crescute organic.
2. Cele mai utilizate fungicide au actiune puternica de blocare a enzimelor CYP1B1, asa ca oricate produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea conteaza intrucat salverstrolul nu se va activa si nu va actiona ca un agent de distrugere al cancerului asa cum ar fi fost normal.
Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine planuit asa cum era bine planuita si distrugerea lui Tullio Simoncini. Familiile elita vor ca oamenii sa fie distrusi de cancer si nu vindecati. Ei sunt niste oameni bolnavi atat mental cat si emotional si considera oamenii drept oi sau vite sau animale in orice caz. Lor nu le pasa cat stres, cata suferinta si moarte cauzeaza aceste manipulari si secretizari, si din punctul lor de vedere: cu cat mai multa suferinta cu atat mai bine. Si asta dovedeste ca acesti oameni nu sunt in toate mintile.
Dar Simoncini refuza sa incline steagul si continua sa promoveze ceea ce el vede ca este un tratament sigur al cancerului, pe cand “in lumea reala” cifra de decese din cauza cancerului creste si continua sa creasca in mod incontrolabil pentru ca tratamentele sunt bazate pe teorii intentionat eronate si care nu dau rezultate.
Este intradevar o societate nebuna, nebuna, dar din perspectiva familiilor de elita, asa si trebuie sa fie. Multumim Domnului pentru oameni curajosi si hotarati precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai multi oameni ca el si cat de repede.
Ce contrast immense este intre el si cei care servesc organizatiile medicale. Cand Simoncini a tinut prezentare la clinica Shen, chiar cu cateva saptamani inainte de acest eveniment, multi medici locali l-au ridiculizat si i-au contestat teoriile.
Au fost si ei invitati la prezentarea lui Simoncini, ceea se probabil ca ar fi adus importante benficii pacientilor acestora. Li s-au rezervat locurile pentru a participa la prezentare si a pune intrebari direct lui Simoncini.
Ghici ce s-a intamplat?
Ei nu au venit.

Video cu Tullio Simoncini si marturii ale celor care au fost sub tratamentul lui

http://ro.netlog.com/go/out/ url=http%3A%2F%2Fwww. theshenclinic.com%2Findex.php% 3Foption%3Dcom_content%26amp% 3Bview%3Darticle%26amp%3Bid% 3D28%3Astory3%26amp%3Bcatid% 3D4%3Astories%26amp%3Blang% 3Den>

Site-ul lui Tullio Simoncini

http://ro.netlog.com/go/out/ url=http%3A%2F%2Fwww. curenaturalicancro.com%2F>


Test simplu pentru a verifica nivelul de Candida in corpul tau

Pune seara un pahar cu apa pe noptiera unde dormi. Dimineata cand te trezesti, scuipa in pahar. Dar nu te forta sa aduni scuipat ci elimina doar ce ai, chiar daca este foarte putin.
Lasa sa stea 2 minuate dupa care analizeaza continutul la lumina. Daca scuipatul ramane la suprafata sau se dizolva esti OK.
Daca apa se tulbura ai indicator de prezenta Candidei.
Daca apar prelungiri ale scuipatului in jos, ca niste picioare, este un indicator pozitiv ca ai Candida.














Andrei_Popescu10
Postat pe 29 Aprilie 2010 17:16
Ma numesc Pirvulescu Ioan.
Am 73 de ani si sunt medic specialist oncolog.


Asa cum se intampla in viata, cateodata, nesansa a facut sa fiu grav afectat tocmai de boala pe ai carei pacienti m-am invrednicit sa-i tratez o viata intreaga fara nicio speranta.

Am fost operat de o tumora de pancreas cu metastaze hepatice, in 2002, de Prof. Univ. Dr. Eugen Tarcoveanu - Clinica I Chirurgie Spitalul Universitar "Sf. Spiridon" Iasi, care nu a mai putut face decat sa confirme si sa-mi inchida abdomenul.

Disperat am cautat alternative, printre care si un autovaccin la Institutul Cantacuzino - filiala Iasi, unde in prezenta Dr. Virginia Oita, l-am cunoscut pe Dr. Mihai V. Botez, care mi-a reinviat speranta, cand a spus ca are la dispozitie o descoperire in domeniul medicinei de sorginte naturista ce inmagazineaza tehnologie laser de ultima ora (HILT - high laser technologies incorporated).

Am acceptat imediat chiar daca marca INTERFITRON nici nu era inregistrata (reteta magistrala). Oricum nu as fi gasit altceva decat, eventual, intelegerea si compasiunea unui preot.

Zis si facut!...

Dupa aproximativ 30 de zile starea sanatatii mele s-a ameliorat semnificativ, de unde pana atunci tumora crescuse in dimensiuni si starea mea generala se agravase; la controlul facut prin bunavointa Dr. Felicia Crumpei, medic primar imagist in cadrul Spitalului Universitar "Sf. Spiridon" Iasi, care ma urmarea de 2-3 luni, am putut sa aflu ca tumora de care sufeream, ecografic nu numai ca s-a micsorat in dimensiuni, dar s-a si incapsulat, ceea ce inseamna, in limbaj oncologic, ca s-a transformat din maligna in benigna.


Din acel moment m-am alaturat Dr. Mihai V. Botez in demersul lui de a vindeca bolnavi disperati, fiind cunoscute cazurile unor bolnavi:

- Theodor Burghelea (74 ani) - cancer de prostata-astm;
- Ana-Maria Tardea (23 ani) - mastoza chistica masiva ambii sani;
- Ion Lungu (55 ani) - hepatita cronica persistenta si adenom de prostata, obs. leucemie;
- Petru Rediu (60 ani) - hepatita cronica persistenta (tip C), diabet zaharat tip II si adenom de prostata;
- Garleanu Sofia (54 ani) - hepatita cronica (tip C), obs. ciroza hepatica si multi altii.

INTERFITRON, ca un adevarat fitointerfitron, dublat de actiunea HILT, nu numai ca amelioreaza semnificativ dar, ca o experienta pe care am trait-o personal, face ca afectiuni dintre cele mentionate cat si altele, din cauze necunoscute, in general, sa fie aduse intr-un stadiu in care, oricum, reinvie speranta.

Acum, cand produsul a fost si inregistrat, nimic nu mai impiedica un suferind sa apeleze la acest tratament cu incredere si experimentat de mine pe propriu-mi corp.

Iar daca imi veti permite tot eu va voi urmari si destinul chiar de la distanta, sau personal daca va veti adresa in vederea procurarii acestui remediu de sorginte naturista, INTERFITRON, innobilat cu tehnologie laser incorporata (HILT) cat si alte indicatii dietetice, de igiena si comportament socio-spiritual precum si proceduri naturiste, prin care mi-am redesteptat dorinta de viata.


Medical Center "THEMIS ART"

Dr. Botez Mihai - 0741.190.974
Dr. Pirvulescu Ioan - 0745.675.480
Dr. Frunza G. Florin (consultant stiintific on-line) - 0788.125.888

Str. Luca Arbore nr. 10 A - Iasi, Romania

Tel/Fax: (0232) 25 09 29 contact@asicursurimedicale.ro



Popescu1918
Postat pe 22 Septembrie 2010 09:31
Kudika.....Kudika.....de ce pacalesti oamenii?
Metastazele canceroase reprezinta ultima etapa a evolutiei spontane a celor mai multe cancere. Etapa metastatica, prin intermediul circulatiei sangvine, poate duce la o diseminare a cancerului la mare distanta si in mai multe organe. Organele la care se ajunge sunt de cele mai multe ori plamanii, ficatul, oasele si creierul. Se vorbeste atunci de un cancer secundar al acestor organe.

Ce minuni poti sa faci tu kudika!
Barbie30
Postat pe 22 Septembrie 2010 09:38
Si google-ul mai face minuni !
Summer_
Postat pe 22 Septembrie 2010 10:39
De la: Summer_, la data 2010-09-22 10:39:24Si google-ul mai face minuni !


Pentru Kudika,da....Cei care stiu ce inseamna cancerul si au vazut cu ochii lor fiecare etapa,stiu ce "minuni" aduce in fiecare faza si mai ales cand e vorba de metastaza.Eu vorbesc din ce am vazut cu ochisorii mei.
Barbie30
Postat pe 22 Septembrie 2010 11:26
De la: Barbie30, la data 2010-09-22 11:26:49
De la: Summer_, la data 2010-09-22 10:39:24Si google-ul mai face minuni !


Pentru Kudika,da....Cei care stiu ce inseamna cancerul si au vazut cu ochii lor fiecare etapa,stiu ce "minuni" aduce in fiecare faza si mai ales cand e vorba de metastaza.Eu vorbesc din ce am vazut cu ochisorii mei.


Nu, tu ai vorbit din surse de pe net pe care oricum le poate accesa oricine, ai vorbit despre o definitie generala a metastazelor care nu are legatura cu escrocii care le dau sperante desarte bolnavilor si pe deasupra ii mai si fura de bani !
Summer_
Postat pe 22 Septembrie 2010 11:44
BUNA ZIUA TUTUROR CELOR DE PE ACEST SAIT;

VA ROG SA ALOCATI 5 MINUTE PENTRU A CITI URMATOARELE INFORMATII,SI SA LE TRIMITETI MAI DEPARTE TUTUROR CELOR APROPIATI VOUA

Noutati de la John Hopkins

DUPA CE ANI DE ZILE A SPUS PACIENTILOR CA CHIMIOTERAPIA ESTE SINGURA CALE PENTRU A INCERCA (CUVANTUL CHEIE E A INCERCA !) SA SE ELIMINE CANCERUL, JOHN HOPKINS S-A HOTARAT SA PREZINTE SI CALEA ALTERNATIVA DE TRATAMENT A MALADIEI.

Noutati in tratamentul cancerului de la John Hopkins :

1. Cu totii avem celule canceroase in corp. Aceste celule nu apar,insa,la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde. Cand doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor dupa tratamentele efectuate,inseamna doar ca testele sunt incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt in numar detectabil.

2. Celulele canceroase apar in corp de 6 pana la 10 ori in timpul vietii unui om.

3. Cand sistemul nostru imunitar este puternic,celulele canceroase sunt distruse si astfel este impiedicata multiplicarea lor si formarea de tumori.

4. Cand este diagnosticat cancerul,inseamna ca persoana respectiva are deficiente nutritionale multiple.Aceste deficiente pot sa apara din cauze genetice,a noxelor din mediul inconjurator, a alimentatiei si stilului de viata gresite.

5. Pentru a p rei ntampina deficitele nutritionale multiple ,este necesara schimbarea dietei si administrarea de suplimente nutritive,ceea ce va duce la intarirea sistemului imunitar.

6. Chimioterapia presupune "otravirea" celulelor canceroase cu rata mare de crestere,dar astfel sunt distruse si celulele sanatoase cu crestere rapida din maduva spinarii , tractul gastro - intestinal ,etc, iar organe importante ,cum ar fi ficatul ,rinichii ,inima ,sau plamanii pot fi iremediabil afectate.

7. Radioterapia distruge celulele canceroase ,dar ,in acelasi timp,arde , cicatrizeaza si distruge celule,tesuturi si organe sanatoase .

8. Chimioterapia si radioterapia vor reduce ,la inceput ,dimensiunea tumorilor. Folosirea indelungata a acestor tratamente nu va duce ,insa ,la distrugerea definitiva a lor.

9. Cand in corp se acumuleaza prea multe "deseuri" toxice rezultate in urma chimio- si radioterapiei ,sintemul imunitar este fie compromis ,fie distrus , iar pacientul poate muri din cauza unor infectii banale si a complicatiilor lor
10. Chimioterapia si terapia cu radiatii pot favoriza mutatii genetice in celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament ,si greu de distrus . Interventiile chirurgicale pot determina diseminarea ( imprastierea ) celulelor canceroase la alte organe (metastaze ).

11. O metoda foarte buna de lupta impotriva celulelor canceroase este de a le infometa ,adica a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.

CELULELE CANCEROASE SE DEZVOLTA CU :

a. ZAHAR
Eliminad din alimentatie zaharul,se elimina ,astfel,una din cele mai importante surse de hrana a celulelor canceroase .Inlocuitorii de zahar ,indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina ,sau alte produse ( Nutrasweet, Equal, Spoonful, etc ) ,au ca baza aspartamul ( E 951) ,o substanta chimica daunatoare . Un inlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine si melasa ,dar in cantitati moderate . Sarea de bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba . Alternativa ar fi sarea de mare .

b. LAPTELE SI PRODUSELE LACTATE
Laptele favorizeaza productia de mucus in corp ,in special la nivelul tractului gastro - intestinal . Cancerul este hranit de acest mucus ...Renuntand la lapte si produsele derivate ,si consumand lapte de soia neindulcit , celulele canceroase "mor" de foame .

c. PH ACID
Celulele canceroase "infloresc" in mediu acid . O alimentatie preponderent carnivora induce un pH acid in corp ,si ar fi mai bine sa se consume peste si pasare in cantitati mici , decat carne de vita sau porc. Carnea mai poate contine substante administrate animalelor : antibiotice ,hormoni de crestere si paraziti ,ce dauneaza ,in special persoanelor cu cancer .

d. O dieta bazata 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc ,grau integral ,seminte ,nuci ,si fructe schimba pH-ul corpului in alcalin. 20 % din alimentatie poate fi din alimente gatite ,inclusiv fasole boabe . Sucurile proaspete din legume asigura necesarul de enzime digestive ,usor absorbabile ,care ajung la nivel celular in 15 minute de la consumare ,si care hranesc si favorizeaza cresterea de celule sanatoase . Este bine sa se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi ...Enzimele sunt distruse la 4o grade Celsius .

e. Evitati cafeaua ,ceaiul si ciocolata ce pot contine cantitati mari de cofeina . Ceaiul verde este o alternativa foarte buna ,avand si proprietati anti - canceroase .Cea mai buna bautura este APA - purificata sau filtrata pentru a fi ,astfel ,eliminate toxinele sau metalele grele . Apa distilata este acida ,deci evitati-o !

12. Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive .Carnea nedigerata ramane in interiorul intestinului ,intra in putrefactie ,si se creste ,astfel ,cantitatea de reziduuri toxice din corp .

13. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine . Renuntarea la carne sau reducerea ei in alimentatie duce la eliberarea de cantitati din ce in ce mai mari de enzime ; acestea ataca proteinele din peretele celular ,si permit ,astfel , celulelor specializate sa distruga aceste celule canceroase .

14. Unele suplimente nutritive ajuta la intarirea sistemului imunitar ,cum ar fi : IP6 (inozitolul sau vitamina B9 ,continut de taratele de grau,seminte ,nuci - n.tr.), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave.Cele opt plante din reteta originala sunt : ciuline sfant, radacina de brusture, laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda, radacina de revent turcesc, nasturel, macris marunt. ) , antioxidanti , vitamine ,minerale ,etc.,toate stimuland imunitatea sa lupte si sa distruga celulele canceroase.
Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programata a celulelor ,metoda naturala a corpului de a scapa de celulele bolnave ,nedorite ,si inutile .

15. Cancerul este o boala a mintii ,corpului , si spiritului .Gandirea pozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa supravietuiasca . Furia , neiertarea si amaraciunea "construiesc" un mediu stresant si acid in corp . Trebuie sa invatam sa avem un spirit iubitor si iertator ,sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata !

16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta oxigenului .Facand exercitii fizice zilnice si de respiratie ,oxigenul ajunge adanc ,la nivel celular . Terapia cu oxigen este foarte importanta pentru distrugerea celulelor canceroase ...

ATENTIE

1. Nu introduceti recipienti de plastic in cuptorul cu microunde.
2. Nu congelati apa
3. Nu puneti in microunde recipiente cu capace de plastic .


Dioxina este o substanta ce provoaca cancer ,in special la sani . Este extrem de toxica pentru celulele corpului ...Dioxina este eliberata din plasticul sticlelor cu apa introduse la congelator. Recent, Dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sanatate din cadrul Castle Hospital , a vorbit ,in cadrul unei emisiuni TV ,despre pericolele care pandesc sanatatea .
A vorbit despre dioxina si raul pe care il poate face . Sa nu se incalzeasca mancarea la coptorul cu microunde in vase de plastic . Este vorna ,mai ales,de mancarea ce contine grasime .Profesorul a spus ca combinatia dintre grasime , temperaturi mari si plasti elinereaza in mancare dioxina ,care ajunge ,in cele din urma ,in celulele noastre . A recomandat ,in schimb , folosirea de vase de sticla sau ceramica pentru a incalzi mancarea . Se obtin aceleasi rezultate ,dar fara dioxina .
Hartia nu e daunatoare ,dar nu se stie ce mei contine ea. Profesorul a amintit ca multe fast food-uri au renuntat la recipienti din spuma poliuretanica , folosind hartia .Aparitia dioxinei a fost motivul . S-a subliniat ca acelasi efect negativ il are si acoperirea vaselor cu capace de plastic in vederea gatirii mancarii in cuptorul cu microunde . Este indicat folosirea unui servet de hartie.




Acesta este un material ce ar trebui trimis tuturor celor care sunt importanti in viata voastra ...



kudika330924
Postat pe 9 Decembrie 2010 15:46
Buna dimineata . nu disperati cei care sunteti bolnavi de cancer , si chiar in metastaza , va pot informa ca exista remedii naturiste ,care au dat rezultate uimitoare persoane vindecate de cancer in metastaza gradul 4b medicii nui mai dadeau sanse si dupa vreo 8 luni s-a dus la tomograf a facut rmn si nu i-a mai gasit ni un fel de tumoare daca sunteti interesati ma puteti contacta la nr de tel 0721746530 doamna maria serban fitoterapeut am toate actele doveditoare de cind a fost diagnosticata cu cancer in metastaza si am si documente ca nu mai are nimic va urez numai sanatate incredetiva in DUMNEZEU , CA EL VA FACE MINUNI PRIN ACESTE REMEDII NATURISTE CARE I LE-AM RECOMANDAT DOAMNEI FLORICA DIN CALARASI
kudika330924
Postat pe 21 Ianuarie 2011 06:25
De la: kudika330924, la data 2011-01-21 06:25:36Buna dimineata . nu disperati cei care sunteti bolnavi de cancer , si chiar in metastaza , va pot informa ca exista remedii naturiste ,care au dat rezultate uimitoare persoane vindecate de cancer in metastaza gradul 4b medicii nui mai dadeau sanse si dupa vreo 8 luni s-a dus la tomograf a facut rmn si nu i-a mai gasit ni un fel de tumoare daca sunteti interesati ma puteti contacta la nr de tel 0721746530 doamna maria serban fitoterapeut am toate actele doveditoare de cind a fost diagnosticata cu cancer in metastaza si am si documente ca nu mai are nimic va urez numai sanatate incredetiva in DUMNEZEU , CA EL VA FACE MINUNI PRIN ACESTE REMEDII NATURISTE CARE I LE-AM RECOMANDAT DOAMNEI FLORICA DIN CALARASI
Fotinia_Horia_1
Postat pe 30 Martie 2012 10:12
intra pe privat ca vreau si eu mai multe detalii te rog
cosmilumi
Postat pe 30 Martie 2012 10:15
Eu am cancer mamar stadiu 3 operata acum 1si 8 luni misa recomandat chinoterapie si raiterapie dar am refuzat pt ca situotia mea financiara numi perimitea sa ma pot recupera dupa aceste proceduri ,eu am mers si merg pe credinta in Bumnul Dumnezeu si sfanta; Feciora si toti Sfini care se roga pt noi ma spovedesc mai des si ma inpartasesc cu trupul si sfant sangele Domnului; totul e sa ai credinta ca te vindeci sunt bine slava Lui Dumnezeu si celor de sus;
Fotinia_Horia_1
Postat pe 30 Martie 2012 10:20
Tullioo Simoncini este un escroc dovedit de justitie , NU renuntati la medicina cinventionala pentru astfel de retete nedovedite

http://lataifas.ro/boli-si-tratamente-naturiste/tratamente-naturiste-cancer/25102/bicarbonat-de-sodiu-pentru-cancer-reteta-controversata-a-lui-simoncini/


http://lataifas.ro/boli-si-tratamente-naturiste/12322/bicarbonat-de-sodiu-si-lamaie-pentru-cancer-cum-se-prepara/
Andreescu_Mihai_1
Postat pe 4 Decembrie 2013 21:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rana pe Col,HPV 4 De la: Marinralucaelena 29 Mai 2016 16:15
rana pe col 20 De la: soul_fuct 8 Mai 2016 16:40
Tratament cu ovule 1 De la: kudika_966084 22 Mai 2014 17:48
Uter retrovers! 28 De la: 1 Iunie 2014 23:05
Metrita hemoragica 3 De la: kudika_955759 23 Februarie 2014 16:47