e posibil sa fiu insarcinata?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent e posibil sa fiu insarcinata?: (4 din 1 vot)

NICASH Avatarul lui NICASH

2 mesaje

am avut ciclu menstrual normal la inceputul lunii trecute dupa care peste doua saptamini iarasi am avut ciclu... daca as putea sa-i spun asa pentru ca a durat o zi si jumatate dupa care a inceput sa ma doara pieptul ingrozitor la atingere si chiar am observat ca mi se marise pieptul... credeam ca poate o sa-mi treaca dar am deja doua saptamini si tot nu-mi trece.Spuneti-mi va rog e posibil sa fi ramas insarcinata?
Raporteaza abuz de limbaj
Full_Metal_Jacket Avatarul lui Full_Metal_Jacket

3550 mesaje

Dar de ce nu mergi la ginecoloc sa te consulte sau nu îti cumperi un test de la farmacie?

necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

Daca iti zicem ca ai ramas,ne crez ? Du-te repede sa iti iei un test
annagam Avatarul lui annagam

19 mesaje
Oras: bucuresti

buna.am si eu o intrebare.p 19 octombrie am avut prima zi d CM.am terminat p 24 octombrie.iar la 4 zile am avut contact sexual neprotejat .dupa 54 ore am luat postinor 2 prima pastila si la 12 ore cea d a 2-a.este posibil sa fiu insarcinata?am stari..exact ca inainte sa imi vina.ma doare burta.ma dor picioarele(imi amortesc), ma doare spatele..sper ca imi puteti raspunde.plus d asta sunt si la regim, fac si sport am slabit 6 kg.credeti ca sunt insarcinata? sunt speriata..astept CM-ul.eu am CM-ul regulat.va multumesc!
Felicia_29 Avatarul lui Felicia_29

1002 mesaje

De la: annagam, la data 2008-11-14 10:19:54buna.am si eu o intrebare.p 19 octombrie am avut prima zi d CM.am terminat p 24 octombrie.iar la 4 zile am avut contact sexual neprotejat .dupa 54 ore am luat postinor 2 prima pastila si la 12 ore cea d a 2-a.este posibil sa fiu insarcinata?am stari..exact ca inainte sa imi vina.ma doare burta.ma dor picioarele(imi amortesc), ma doare spatele..sper ca imi puteti raspunde.plus d asta sunt si la regim, fac si sport am slabit 6 kg.credeti ca sunt insarcinata? sunt speriata..astept CM-ul.eu am CM-ul regulat.va multumesc!

Dupa parerea mea nici nu trebuia samai iei pasila de a 2-a zi, nu ramai insarcinata dupa doar 4 zile de la terminarea CM-ului.
Asa ca stai linistita nu esti insarcinata.
"Cine isi uita istoria risca sa si-o repete."
annagam Avatarul lui annagam

19 mesaje

multumesc felicia.nu stiam.nu vb cu mama despre asta.cineva m a sfatuit sa o iau...cu toate ca am 23 d ani.nu stiu f multe.ma simt mai bine.multumesc frumos.t pup si iti doresc numai bine!
Felicia_29 Avatarul lui Felicia_29

1002 mesaje

De la: annagam, la data 2008-11-14 10:27:58multumesc felicia.nu stiam.nu vb cu mama despre asta.cineva m a sfatuit sa o iau...cu toate ca am 23 d ani.nu stiu f multe.ma simt mai bine.multumesc frumos.t pup si iti doresc numai bine!

Cu mare drag!
Daca mai vrei sa stii si altceva intra pe forumul: cafenea virtuala, cafeneaua de serviciu si vb acolo, bine?
Te astept.
"Cine isi uita istoria risca sa si-o repete."
Marina_20 Avatarul lui Marina_20

73 mesaje
Oras: tg mures

De la: NICASH, la data 2008-11-06 12:20:53am avut ciclu menstrual normal la inceputul lunii trecute dupa care peste doua saptamini iarasi am avut ciclu... daca as putea sa-i spun asa pentru ca a durat o zi si jumatate dupa care a inceput sa ma doara pieptul ingrozitor la atingere si chiar am observat ca mi se marise pieptul... credeam ca poate o sa-mi treaca dar am deja doua saptamini si tot nu-mi trece.Spuneti-mi va rog e posibil sa fi ramas insarcinata?

cam da,asa se pare,cel putin simtomele.dar pana azi ai aflat,nu?
Fosta membra Kudika.ro
nu cred ca esti insarcinata pentru ca ai luat pastila si te-a protejat desi ai luat-o tarziu. am vizitat ginecologul cand am ramas din greseala si nu stiam de ce, mi s-a spus ca poti sa ramai si la a7-a zi de ciclu mentrual ca sa nu mai vorbim ca tu erai in perioada cea mai periculoasa cea de terminare a ciclului mentrual ,nu te juca asa pentru i se poate intampla oricui eu nu mai am incredere in metoda calendarului de f mult timp e de ajuns sa patesti o sg data si n-o sa-ti mai vina sa o faci fra protectie in viata ta.nu sfatuiesc nici o fata sa foloseasca metoda calendarului!!!!!!!!!!
Fosta membra Kudika.ro
Sarbatori fericite!
Ofer consultanta in carti si tarot. Astept mesaje pe privat. Referinte:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html... http://cassey-tarot.blogspot.com/ Magazin online de bijuterii si decoratiuni interioare: http://artbijoux.ablog.ro/ Vizionati "ZEITGEIST - ADDENDUM", ar trebui sa va dea de gandit...
fely_brunety Avatarul lui fely_brunety

1 mesaj
Oras: tulcea

da e posibil sa fii ramas insarcinata. fa-ti un test de sarcina e cel mai sigur raspuns
fely
ochelari Avatarul lui ochelari

41 mesaje

parerea mea este ca nu ai ramas insarcinata dar pentru a fi sigura fa-ti un test de sarcina
kudika047783 Avatarul lui kudika047783

2 mesaje

Buna tuturor,
am si eu o mare nedumerire.eu si sotul meu meu ne dorim foarte mult un copil si de doua luni, muncim la acest aspect.Azi e ziua cand ar trebui sa-mi vina ciclul menstr.Nu mi-a venit inca, insa ma incearca usoare dureri abdominale, asemanatoare celor de la CM.Alte simptome nu am.Vreau sa stiu, voi care ati ramas insarcinate, cum s-a comportat organismul vostru, in ziua in care ar fi trebuit sa va vina CM, daca ati avut simptome asemanatoare CM?
Astept un raspuns del a voi.
Merci
Marina_20 Avatarul lui Marina_20

73 mesaje
Oras: tg mures

Da,la mine au fost durerile ca la CM .atata tot.apoi au aprut durerile de sani,putin,nu tare.
kudika047783 Avatarul lui kudika047783

2 mesaje

Ok, mersi
deja am 5 zile de intarziere a CM, simptomele unei eventuale sarcini, au aparut:greturi, somnolenta...
Insa testele de sarcina nu sunt suficient de imbucuratoare.Mi-am facut un test barza gold, care a iesit pozitiv, insa a doua linie, nu era foarte pronuntata, apoi dupa o zi, am repetat un test sure check, care a iesit negativ.AM fost la medic, a zis ca e prea devreme sa-si dea cu parerea, a zis ca am uterul pastos si putin marit, ca in sarcina, dar a zis ca e posibil sa fie si din cauza ca ma aflu in perioada in care ar fi trebuit sa-mi vina CM.Mi-a dat acid folic si duphaston, in cazul ca e sarcina, sa mi-o fixeze.Sunt foarte nerabdatoare, sa aflu mai multe...

Astept vesti de la voi, care ati mai trecut prin asemenea momente.

Pupici