Cum poti infia un copil in Romania?

Voteaza:
Rating curent Cum poti infia un copil in Romania?: (5 din 1 vot)
 
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
skorpyo Avatarul lui skorpyo

66 mesaje
Membru din: 29/01/2008
Oras: braila

Sora mea e maritata de 9 ani si nici pana acum nu a facut copil (are 29 de ani). Au incercat tratamente, dar nu a mers, asa ca au zis sa infieze un copil - si aici s-au lovit de un mare zid - birocratia din Romania: pe langa tot felul de analize, dosare peste dosare, inspectii la domiciliu si toate cele, mai este necesara pana si aprobarea vecinilor (o simpla caracterizare nu e suficienta, cum adica sa aiba nevoie de asa ceva?). Plus ca nu primesc copilul imediat, ci peste 1-2 ani, cand are vreo 3-4 ani (poate ca nu varsta lui ar fi problema, daca nu e de mic, asta e, dar nu dupa atat timp); si mi se pare ca nici macar nu il aleg ei, ci pur si simplu "asta e copilul vostru".

Stiti voi mai multe modalitati mai simple de a adopta un copil?
dandanaua_reloaded Avatarul lui dandanaua_reloaded

8579 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: brasov

sincer sunt putin rea acum...dar asta este procedura pe care a trebuit sa o inghitim de la madam baroneasa....

da din nefericire astea sunt metodele de adoptie in romania multa birocratie si prostie in sistem cat cuprinde.poate incerca sa devina mama sociala a copilului ,insa nu stiu daca asemenea artificiu e permis.

intreaba totusi cu titlu informativ un avocat specializat in adoptii ,din pct de vedere legal poate ajuta mai mult un sfat venit de la el.

Raporteaza abuz de limbaj
you can kiss my kitty ass
Fosta membra Kudika.ro
De la: skorpyo, la data 2008-11-14 23:57:57Sora mea e maritata de 9 ani si nici pana acum nu a facut copil (are 29 de ani). Au incercat tratamente, dar nu a mers, asa ca au zis sa infieze un copil - si aici s-au lovit de un mare zid - birocratia din Romania: pe langa tot felul de analize, dosare peste dosare, inspectii la domiciliu si toate cele, mai este necesara pana si aprobarea vecinilor (o simpla caracterizare nu e suficienta, cum adica sa aiba nevoie de asa ceva?). Plus ca nu primesc copilul imediat, ci peste 1-2 ani, cand are vreo 3-4 ani (poate ca nu varsta lui ar fi problema, daca nu e de mic, asta e, dar nu dupa atat timp); si mi se pare ca nici macar nu il aleg ei, ci pur si simplu "asta e copilul vostru".
Stiti voi mai multe modalitati mai simple de a adopta un copil?


Nu cred sa dureze atat de mult, la noi a fost mai simplu, tata era asistent paternal si de-acolo a plecat totul ca ne-am atasat cu totii de copil - parintii trebuie sa renunte la drepturi intai si pe urma se poate infia legal, procesul dureaza dar intre timp cea mica poate sta cu familia.
Raporteaza abuz de limbaj
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
skorpyo Avatarul lui skorpyo

66 mesaje
Membru din: 29/01/2008
Oras: braila

La asta ma gandeam si eu, ca poate sa fie asistent maternal, dar mi-e sa nu ramana cu buza umflata si sa nu se poata nici asa. cred ca un sfat de la un avocat ar fi bun. sa vedem ce o sa iasa...
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

ar pute merge la spital sa vb cu medicii pt un copil abandonat la nastere si sal puna direct pe numele sotului .....atunci nu mai e nevoie de anfiere ci de ancredintare // asta bineanteles discutat dinainte si cu acordul mamei......si ceva parale........
Raporteaza abuz de limbaj
skorpyo Avatarul lui skorpyo

66 mesaje
Membru din: 29/01/2008
Oras: braila

Am gasit o asistenta la maternitate dispusa sa ii ajute, adica sa anunte in caz de apare un bebe abandonat; de parale nu se pune problema, singura problem ar fi ca nu prea stim care ar fi urmatorul pas; ideea sa il treaca pe numele sotului pare buna, nu ne-am gandit la asta.
mai stie cineva si alte posibilitati in cazul in care asta nu merge?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Este foarte greu la noi! Iti trebuie un avocat bun, ceva bani si o rabdare infinita! Pacat ca nu se impoziteaza prostia :(
Daca vrei, iti dau toate detaliile pe care le cunosc... dar in privat!
Don`t worry about the people in your past… There`s a reason why they didn’ t make it to your future...
skorpyo Avatarul lui skorpyo

66 mesaje
Membru din: 29/01/2008
Oras: braila

bn, vorbim in privat, dar cum? id-ul meu e skorpyo2005
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Buna ,nu stiu daca te poate ajuta prea mult un avocat,daca "copilul"nu exista....este o mare........(nici nu stiu cum sa-i spun),ca sa poti infia un copil iti trebuie un atestat,eliberat de cei de la asistenta sociala,bineinteles ca il elibereaza in urma unor teste printre care si cel psihologic....de la data eliberari atestatului este valabil un an,si daca in acest an nu se gaseste copil ,este nevoie de un alt atestat(binenteles teste si .....)si cam asta este..........o intreaga birocratie......se pot da spre adoptie doar acei copii care parintii dau semnatura ca sunt de acord ca,copilul lor sa fie dat spre adoptie.....sau copii ale caror dosare au fost finalizate si parintii au fost decazuti din drepturile parintesti.......dar acesti copii sunt deja mari de la 7 ani in sus,si nu sunt prea multi dispusi sa infieze un copil asa mare,oricum este nevoie de multa rabdare si nervii de otel!!!mult succes!
Raporteaza abuz de limbaj
sa stii sa lupti cand vrei sa ai sa nu regreti cand pierzi sau dai!
anka77 Avatarul lui anka77

35 mesaje
Membru din: 5/11/2008

de ce nu incearca in vitro sau cu un donator extern?
in spania,in toledo e o clinica extraordinara de inseminare artificiala( sunt multe familii care apeleaza la ei), nu stiu exact cit costa, dar probabil ca e accesibil

personal, prefer sa fac propriul meu copil, decit sa infiez si sa nu stiu ce ....mai tirziu
oricum, daca vor continua pe calea asta, le doresc succes cu birocratia din romania, de toti stiuta


sper sa va ajute mesajul meu,

cu drag,
Raporteaza abuz de limbaj
ema_rice Avatarul lui ema_rice

194 mesaje
Membru din: 11/02/2009

Eu o sa-ti spun un lucru f. important. Daca sora ta e la varsta la care e si vrea, poate sa aiba copilul ei in felul urmator:
- exista in BUCURESTI un supraspecialist in aceasta problema care rezolva la cel mai simplu mod problema si la care se poate ajunge usor:
- prof. dr. HORHOIANU (seful sectiei ginecologie - SPITALUL UNIVERSITAR BUCURESTI - metrou Eroilor). Cautati pe internet spitalul, sunt prezentate toate sectiile si e si dansul acolo. Cu trimitere de la medicul de familie; in fiecare dimineata la 8 da consultatii la toata lumea la cabinetul de interdisciplinare (pe A2 - aripa 2 a sectiei). E coada, sta si vede pe toata lumea si explica f. clar si spune exact cum stau lucrurile la cel mai respectabil mod. Merita f. mult.
- daca e cauza la el (sotul surorii tale), supraspecialistul este dr. CALOMFIRESCU - urolog la Spitalul DIMITRIE GEROTA sct. 2 BUC - un om mare la care se ajunge f. usor.
Raporteaza abuz de limbaj
_dulcik_ Avatarul lui _dulcik_

4147 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Oras: constanta

asa sunt legile in romania nu ai ce sa faci
Raporteaza abuz de limbaj
aurasha Avatarul lui aurasha

37 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: galati

Da ...este foarte ciudat . Ei spun ca trecand prin atatea ...hai sa le spunem teste , au grija de copii , asta pe de o parte e un lucru bun , in schimb daca vrei sa iei un copil in plasament , ti-l dau foarte usor , asta mi se pare o aberatie, va spun si de ce. Sunt o multime de cazuri in care cei ce au luat copii in plasament , au facut-o pt indemnizatia aceea de 800 ron (parca atat era) , si nu au grija de ei , am citit multe cazuri in care copiii erau abuzati , maltratati s.a.m.d.
Cand vrei sa infiezi un copil o faci pur dezinteresat material ...si totusi ti se pun o multime de piedici .
Asta e , traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ... trist.
Raporteaza abuz de limbaj
_dulcik_ Avatarul lui _dulcik_

4147 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Oras: constanta

pai la noi adopti foarte greu un copil... plus ca faci o gramada de acte
Raporteaza abuz de limbaj
_dulcik_ Avatarul lui _dulcik_

4147 mesaje
Membru din: 4/02/2009
Oras: constanta


Ce este adoptia?

Adoptia este operatiunea juridica prin care se creeaza legatura de filiatie intre adoptator si adoptat, precum si legaturi de rudenie intre adoptat si rudele adoptatorului.
In cursul procedurii adoptiei trebuie respectate, in mod obligatoriu, urmatoarele principii:

* principiul interesului superior al copilului;
* principiul cresterii si educarii copilului intr-un mediu familial;
* principiul continuitatii in educarea copilului, tinandu-se seama de originea sa etnica, culturala si lingvistica;
* principiul informarii copilului si luarii in considerare a opiniei acestuia in raport cu varsta si gradul sau de maturitate;
* principiul celeritatii in indeplinirea oricaror acte referitoare la procedura adoptiei.Cine poate adopta?

Pot adopta numai persoanele care au capacitate deplina de exercitiu si care sunt cu cel putin 18 ani mai in varsta decat cel pe care doresc sa il adopte. Persoanele cu boli psihice si handicap mintal nu pot adopta.

Pentru motive temeinice, instanta judecatoreasca poate incuviinta adoptia chiar daca diferenta de varsta dintre adoptat si adoptatori este mai mica de 18 ani, dar in nici o situatie, mai putin de 15 ani.

Cine poate fi adoptat?

Copilul poate fi adoptat pana la implinirea varstei majoratului civil. Persoana majora poate fi adoptata numai daca adoptatorul sau familia adoptatoare a crescut-o in timpul minoritatii sale.

Adoptia intre frati este interzisa. Adoptia a doi soti sau fosti soti de catre acelasi adoptator sau familie adoptatoare, precum si adoptia intre soti sau fosti soti sunt interzise.

Consimtamantul la adoptie

Persoanele care trebuie sa consimta la adoptie sunt urmatoarele:

* parintii firesti; daca unul dintre parintii firesti este decedat, necunoscut, declarat, in conditiile legii, mort sau disparut, pus sub interdictie, precum si daca se afla, din orice imprejurare, in imposibilitate de a-si manifesta vointa, consimtamantul celuilalt parinte este indestulator;
* parintele sau parintii decazuti din drepturile parintesti sau carora li s-a aplicat pedeapsa interzicerii drepturilor parintesti pastreaza dreptul de a consimti la adoptia copilului; consimtamantul reprezentantului legal este obligatoriu in acest caz;
* tutorele copilului ai carui parinti firesti sunt decedati, necunoscuti, declarati morti sau disparuti ori pusi sub interdictie, in conditiile legii;
* copilul care a implinit varsta de 10 ani;
* adoptatorul sau, dupa caz, familia adoptatoare; in cazul adoptiei copilului si de catre sotul adoptatorului, consimtamantul trebuie exprimat de catre sotul care este deja parinte adoptator al copilului.Nu este valabil consimtamantul dat in considerarea promisiunii sau efectuarii unei contraprestatii, indiferent de natura acesteia, fie ea anterioara sau ulterioara.

Atestarea adoptatorului sau a familiei adoptatoare

Evaluarea garantiilor morale si a conditiilor materiale ale adoptatorului sau familiei adoptatoare se face, pe baza solicitarii lor, de catre directia generala de asistenta sociala si protectia copilului de la domiciliul acestora si trebuie sa aiba in vedere:

* personalitatea, starea sanatatii si situatia economica a adoptatorului sau familiei adoptatoare, viata familiala, conditiile de locuit, aptitudinea de educare a unui copil;
* motivele pentru care adoptatorul sau familia adoptatoare doreste sa adopte;
* motivele pentru care, in cazul in care numai unul dintre cei doi soti solicita sa adopte un copil, celalalt sot nu se asociaza la cerere;
* impedimente de orice natura relevante pentru capacitatea de a adopta.Pe baza rezultatelor evaluari, directia in a carei raza teritoriala se afla domiciliul adoptatorului sau familiei adoptatoare decide, in termen de 60 de zile de la data depunerii cererii de evaluare de catre adoptator sau familia adoptatoare, daca acesta sau acestia sunt sau nu apti sa adopte. In cazul unui rezultat favorabil al evaluarii, directia va elibera atestatul de persoana sau familie apta sa adopte.

Atestatul eliberat de directia in a carei raza teritoriala domiciliaza adoptatorul sau familia adoptatoare este valabil pentru o perioada de un an. Valabilitatea acestui atestat poate fi prelungita anual in urma unei solicitari de reinnoire din partea adoptatorului sau familiei adoptatoare, cu conditia sa fie respectate aceleasi criterii care au stat la baza acordarii sale initiale.

In cazul unui rezultat nefavorabil al evaluarii, adoptatorul sau familia adoptatoare au dreptul sa solicite directiei, in termen de 30 de zile de la comunicarea rezultatului, reevaluarea. Rezultatul nefavorabil al reevaluarii poate fi atacat, in termen de 15 zile de la data comunicarii, la tribunalul de la domiciliul adoptatorului.

Obtinerea atestatului nu este necesara in urmatoarele cazuri:

* pentru adoptia persoanei majore de catre familia care a crescut-o in timpul minoritatii;
* pentru adoptia copilului de catre sotul parintelui firesc sau adoptiv.Deschiderea procedurii adoptiei

Inainte de a sesiza instanta judecatoreasca cu privire al deschiderea procedurii adoptiei, directia generala de asistenta sociala si protectia copilului de la domiciliul copilului efectueaza demersuri pentru reintegrarea copilului in familie sau, dupa caz, pentru plasamentul copilului in familia extinsa sau substitutiva.

Incuviintarea deschiderii procedurii adoptiei interne se face numai daca:

* planul individualizat de protectie stabileste necesitatea adoptiei interne;
* parintii copilului sau, dupa caz, tutorele isi exprima consimtamantul la adoptie.Incredintarea in vederea adoptiei

Adoptia nu poate fi incuviintata de catre instanta judecatoreasca decat dupa ce copilul a fost incredintat pentru o perioada de 90 de zile persoanei sau familiei care doreste sa-l adopte, astfel incat instanta sa poata aprecia, in mod rational, asupra relatiilor de familie care s-ar stabili daca adoptia ar fi incuviintata.

Incredintarea in vederea adoptiei nu este necesara in urmatoarele cazuri:

* pentru adoptia persoanei majore de catre familia care a crescut-o in timpul minoritatii;
* pentru adoptia copilului de catre sotul parintelui firesc sau adoptiv;
* pentru adoptia copilului pentru care a fost deschisa procedura adoptiei interne si acesta a fost plasat la adoptator sau la familia adoptatoare, iar masura plasamentului dureaza de cel putin 90 de zile;
* pentru adoptia copilului de catre tutorele sau, daca au trecut cel putin 90 de zile de la data instituirii tutelei.In perioada incredintarii copilului in vederea adoptiei, directia de la domiciliul adoptatorului sau familiei adoptatoare urmareste evolutia copilului si a relatiilor dintre acesta si persoana sau familia careia i-a fost incredintat, intocmind in acest sens rapoarte bilunare. La sfarsitul perioadei de incredintare in vederea adoptiei, directia intocmeste un raport final referitor la evolutia relatiilor dintre copil si adoptatori, pe care il comunica instantei competente in vederea solutionarii cererii de incuviintare a adoptiei.

Daca pe durata perioadei de incredintare in vederea adoptiei directia in a carei raza teritoriala domiciliaza adoptatorul sau familia adoptatoare constata neadaptarea copilului cu persoana sau familia adoptatoare ori existenta oricaror alte motive de natura sa impiedice finalizarea procedurii de adoptie, sesizeaza de indata instanta judecatoreasca, in vederea revocarii sau, dupa caz, prelungirii masurii incredintarii.

Incuviintarea adoptiei

Cererea de incuviintare a adoptiei poate fi introdusa direct de catre adoptator sau familia adoptatoare in situatia adoptiei persoanei majore de catre familia care a crescut-o in timpul minoritatii si cel al adoptiei copilului de catre sotul parintelui firesc sau adoptiv.

In toate celelalte cazuri cererea de incuviintare a adoptiei putand fi introdusa fie de catre adoptator sau familia adoptatoare, fie de catre directia de la domiciliul acestora, la sfarsitul perioadei de incredintare in vederea adoptiei sau, dupa caz, la implinirea termenelor prevazute pentru adoptia copilului aflat in una dintre situatiile urmatoare:

* a fost deschisa procedura adoptiei interne si copilul a fost plasat la adoptator sau la familia adoptatoare, iar masura plasamentului dureaza de cel putin 90 de zile;
* adoptia copilului de catre tutorele sau, daca au trecut cel putin 90 de zile de la data instituirii tutelei.Cererea de incuviintare a adoptiei este insotita de urmatoarele acte:

* certificatul de nastere al copilului, in copie legalizata;
* certificatul medical privind starea de sanatate a copilului, eliberat de catre unitati publice nominalizate de catre directia de sanatate publica;
* atestatul valabil al adoptatorului sau familiei adoptatoare;
* hotararea judecatoreasca irevocabila de incredintare in vederea adoptiei;
* certificatele de nastere ale adoptatorului sau ale sotului si sotiei din familia adoptatoare, in copie legalizata;
* certificatul de casatorie al adoptatorului sau al sotilor din familia adoptatoare, in copie legalizata;
* cazierul judiciar al adoptatorului sau, dupa caz, al fiecarui membru al familiei adoptatoare;
* certificatul medical privind starea de sanatate a adoptatorului, eliberat de medicul de familie pe lista caruia este inscris;
* documentele doveditoare cu privire la exprimarea consimtamantului parintilor firesti, in masura in care nu s-a pronuntat anterior o hotarare judecatoreasca de incuviintare a deschiderii procedurii adoptiei interne a copilului.Directia in a carei raza teritoriala domiciliaza persoana sau familia adoptatoare va avea obligatia de a depune rapoartele finale pana cel mai tarziu cu 5 zile inaintea termenului la care a fost citata pentru judecarea cauzei, precum si, dupa caz, de a da instantei judecatoresti orice relatii necesare pentru solutionarea cererii de incuviintare a adoptiei.

Instanta judecatoreasca va admite cererea de incuviintare a adoptiei numai daca, pe baza probelor administrate, si-a format convingerea ca adoptia este in interesul superior al copilului. In termen de 5 zile de la ramanerea irevocabila a hotararii judecatoresti prin care s-a incuviintat adoptia, directia care a participat la judecarea cererii de incuviintare a adoptiei va instiinta in scris parintii firesti despre aceasta.

Monitorizarea postadoptie

Directia de la domiciliul copilului va urmari si va intocmi rapoarte trimestriale cu privire la evolutia copilului si a relatiilor dintre acesta si parintii sai adoptivi pe o perioada de cel putin 2 ani dupa incuviintarea adoptiei.
Raporteaza abuz de limbaj
dragos_quicki Avatarul lui dragos_quicki

48 mesaje
Membru din: 11/11/2008
Oras: piatra neamt

E foarte simplu! Nu te mai chinui atat cu acte. La noi se gasesc pe toate drumurile. Te duci frumos pe malul paraului Cuejdi si te uiti atent. Ieri era unu' abandonat intr-o cutie.


Multa bafta!Cu drag,

Dragos
Raporteaza abuz de limbaj
ANNYBLONDY Avatarul lui ANNYBLONDY

42 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: calarasi

ESTE FOARTE SIMPLU.. mai ales ca nu mai sunt fonduri suficiente ptr a plati asistentele maternale...si copii sunt din ce in ce mai multi, dar... ca sa iti aprobe trebuie sa ai casa..pe numele tau sau al sotului, sa ai camera copilului mobilata complet(pana la pc), plus muuuulte altele... presupunand ca toate aceste lucruri le ai deja.... in cel mutl 2 luni te duci si iti alegi copilasul... pe care apropo il poti lua direct din spital...asta daca vrei sa fie bebe
Raporteaza abuz de limbaj
love...3se
skorpyo Avatarul lui skorpyo

66 mesaje
Membru din: 29/01/2008
Oras: braila

wow, de ar fi atat de simplu pe cat spuneti....le zic sa incerce in alt oras k la noi nici o sansa...sunt atat de multi copilasi abandonati, chiar si pe malul paraului din cate vad; la noi la br copiii ajuing in tomberon.
sper sa sa le dea Dumnezeu noroc si sa le iasa in cale un copilas ca o merita.
In cazul in care aflati de vreun caz in care mamica nu vrea sa pastreze bebe, va rog mult sa ziceti ca faceti un mare bine la 3 suflete.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
buna
Raporteaza abuz de limbaj
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesata, lasati un mail pe *** cassey.cassey20@yahoo.com *** si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa!
andreea1976 Avatarul lui andreea1976

3917 mesaje
Membru din: 7/11/2007

De la: Cassey_, la data 2009-05-22 23:22:53buna


Iar ai aparut?????
Nu vrei sa termini cu reclama asta ieftina?????
Raporteaza abuz de limbaj
Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
skorpyo Avatarul lui skorpyo

66 mesaje
Membru din: 29/01/2008
Oras: braila

Veste buna: sora mea e insarcinata! Asta dupa ce au renuntat la tratamente si altele, are 7 saptamani acum...sper sa fie bine si sa duca sarcina la bun sfarsit si sa faca un bebe frumos si sanatos
Raporteaza abuz de limbaj
afcj Avatarul lui afcj

1 mesaj
Membru din: 4/11/2009

misstiqque, sunt si eu interesata de un avocal de adoptii bun. Poti sa ma contactezi la afcj06@hotmail.com? Multumesc in prealabil
Raporteaza abuz de limbaj
kudika470349 Avatarul lui kudika470349

1 mesaj
Membru din: 12/11/2011

miar place asa pot discuta cu tn mai mult poti sa.mi dai id tau. al meu e cerasyka, pot sa am o soluti pt cazul asta
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: kudika470349, la data 2011-11-12 17:25:21miar place asa pot discuta cu tn mai mult poti sa.mi dai id tau. al meu e cerasyka, pot sa am o soluti pt cazul asta


ai un copil de dat!?
Raporteaza abuz de limbaj
analizez,judec si dau verdicte
kudika498284 Avatarul lui kudika498284

1 mesaj
Membru din: 15/01/2012

buna tuturor! eu am pierdut 3 sarcini si sincera sa fiu nu mai am curaj sa raman insarcinata iara...risc atat viatza mea cat si a copilului....ma gandeam sa adopt unul dar la cum merge treaba in romania......daca cineva se gandeste sa abandoneze un bebe va rog din suflet punetzi-va in contact cu mine id-ul meu este morenyta_22. va promit ca o sa am grija de el si o sa-l iubesc ca si cum ar fi al meu.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika516333 Avatarul lui kudika516333

2 mesaje
Membru din: 23/03/2012

De la: kudika498284, la data 2012-01-15 17:59:57buna tuturor! eu am pierdut 3 sarcini si sincera sa fiu nu mai am curaj sa raman insarcinata iara...risc atat viatza mea cat si a copilului....ma gandeam sa adopt unul dar la cum merge treaba in romania......daca cineva se gandeste sa abandoneze un bebe va rog din suflet punetzi-va in contact cu mine id-ul meu este morenyta_22. va promit ca o sa am grija de el si o sa-l iubesc ca si cum ar fi al meu.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: skorpyo, la data 2009-07-08 16:43:15Veste buna: sora mea e insarcinata! Asta dupa ce au renuntat la tratamente si altele, are 7 saptamani acum...sper sa fie bine si sa duca sarcina la bun sfarsit si sa faca un bebe frumos si sanatos


Pana la urma, ai un nepot sau nepoata din partea surorii tale?

Daca da, sa fie sanatos/sanatoasa!
Raporteaza abuz de limbaj
Deasupra umbrei oricarui nor se afla lumina unei stele. Pitagora
ildiko27 Avatarul lui ildiko27

6 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Buna sunt noua pe aicea,am vrea si noi un bb sa luam tot asa din spital,noi incercam de 6 ani sa facem un bb si nu reusim (am incercat de toate)
Va rog din suflet daca stiti pe o mamica care nu isi vrea bble puteti sa ma contactati pe email


gasparpavel_ildiko@yahoo.com

dorim foarte mult un copil dar sa fie nou nascut

va multumim din suflet
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: ildiko27, la data 2012-06-08 20:56:22Buna sunt noua pe aicea,am vrea si noi un bb sa luam tot asa din spital,noi incercam de 6 ani sa facem un bb si nu reusim (am incercat de toate)
Va rog din suflet daca stiti pe o mamica care nu isi vrea bble puteti sa ma contactati pe email


gasparpavel_ildiko@yahoo.com

dorim foarte mult un copil dar sa fie nou nascut

va multumim din sufletExista organe si asociatii de drept,care se ocupa cu adoptiile!!!Este un proces lung si anevoios in ceea ce priveste infierea copiilor,la care se adauga si legislatia aferenta!!Acceseaza internetul si vei obtine minimul de informatii!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me ,who is next?
aledani09 Avatarul lui aledani09

4 mesaje
Membru din: 8/05/2013

As vrea sa stiu cum pot fi asistent maternat imi doresc sa lucrez cu un copil si poate sa il pot adopta mai tarziu.Multumesc
Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina: