Setari Cookie-uri

Cel mai neinspirat cadou de Craciun primit vreodata

Cel mai neinspirat cadou l-am primit de la prietenul meu acum 2 ani..eu fiind un pic ''mai plinuta''...mi-a luat un cantar!!categoric am ramas fara cuvinte la vederea lui.. .ma gandeam ce vroia sa-mi sugereze cu toate ca era vizibil..prietenele mele s-au amuzat teribil
ely20
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:04
Cel mai neinspirat cadou de Craciun l-am primit de la matusa logodnicului meu o bluza rosie care era cu modele pentru varsta 10-14 nu pentru mine si era si mica. Am acceptat-o dar apoi i-am facut-o cadou nepotelei mele ca i-a placut. Asa ca am scapat usor.
zenaida86
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:06
cel mai urat cadou de craciun a fost o pijama primita de la o cumnatica ,cred ca ma incurcase cu prietenul ca era mai mult barbateasca ,si mai era si urata,asta e gestul conteaza
simohrencsar
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:12
Cel mai neinspirat cadou pe care l-am putut primi de Craciun a fost o agenda de telefoane roz, oribila. Desi traim in secolul XXI si avem cu totii mobile, eu am primit asa ceva "Cadoul" l-am primit de la un coleg de serviciu, care probabil se gandea ca e o maniera subtila de a-i cere numarul de telefon
alicioaika
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:13
Ma inclin sa cred, ca cel mai neinspirat cadou a fost de 2 ori neinspirat.
In primul rand pentru ca era un cadou care deja si-a indeplinit rolul de cadou, de la cine am primit, a primit si persoana respectiva la randul ei de la altcineva.
Iar in al doilea rand, era o statuie kitschy, probabil provenind de la o taraba de chilipiruri.
In concluzie, mai bine nimic decat ceva ce iti starneste dubii.
Mai trebuie sa mentionez, ca tinea in mana ceva dulciuri care imi aminteau de Pasti si in perioada aia tineam dieta? :)
Hermycc
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:15
Suntem bombardati in permenenta cu informatii referitoare la cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi. Dorim intotdeauna sa alegem cadouri potrivite care sa aduca zambetul pe chipul lor, iar procesul selectiei, colindatul magazinelor, desi ar trebui sa constituie momente frumoase, se transforma uneori in surse de stres, pentru ca nu reusim sa ne hotaram asupra cadoului perfect.
Din acest motiv, v-ati gandit cu siguranta, sa ne aduceti zambetul pe buze, provocandu-ne la concursul de fata - sa povestim despre cele mai nepotrivite cadouri.
Iata cateva intamplari petercute in randul prietenilor si cunostiintelor mele:

In urma cu cativa ani, prietena X si-a petrecut Craciunul la socri, iar dragul ei sot s-a gandit sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura, achizitionand atat ei cat si mamei sale un cadou similar, respective o bluza. Diferenta de varsta dintre X si soacra ei era relativ mare, asa ca bluza nu a fost intocmai pe gustul acesteia. Mai bizar a fost faptul ca soacra insista ca atunci cand se participa in comun la diverse reuniuni de familie sa se imbrace la fel.

Amicul Y nu se casatorise inca si familia s-a gandit sa ii faca, lui si partenerei de atunci, o mica surpriza, cumparandu-le fiecaruia cate o pereche de ciorapi pentru copii. Cadoul in sine era hazliu, dar, mesajul nu a fost tocmai potrivit. Ambii au inteles ca familia dorea urmasi, dar s-au simtit destul de penibil.

Unii chiar recunosc ca au tendinta de a cumpara acelasi cadou unei anumite persoane. Spre exemplu, amicul W care, de cativa ani incoace, ii cumpara sotiei tatalui sau…. fulare. Nu a realizat acest lucru pana in momentul in care l-a sunat pe tatal sau pentru a-l intreb ce culori prefera ea. Ii oferise fulare... de cinci ori consecutive! Nu e de mirare ca persoana in discutie le daruia, ulterior, altora. Dar din dar se face rai...

Am primit, candva, un tricou cu doua numere mai mari... Era dragut, dar, m-as fi asteptat ca in alegerea cadourilor, sa se tina cont macar de dimensiunile mele reale.

Obiectele mai delicate, in special, cele destinate igienei personale, nu sunt considerate intr-o maniera generala drept cadouri inspirate de Craciun.
Totusi, exista magazine specializate, de obicei on-line, care ii ajuta pe cei aflati la nevoie sa gaseasca daruri mai mult sau mai putin ciudate, pe care, in persoana, nu le-ar cumpara niciodata.

Unul dintre cele mai incomode cadouri este reprezentat de ceara epilatoare. Substantele menite eliminarii parului sunt, in mod cert, un cadou de Craciun neinspirat. Daca ceara este speciala pentru ten, cu atat mai grav !

Pe de alta parte, se poate si mai rau de atat. Ne putem confrunta cu situatia ca prietenii ne aduc in dar o crema pentru negi. Desi se stie ca exista astfel de tratamente pentru cei aflati in suferinta, persoanele vizate ar prefera, probabil, sa isi rezolve problemele ceva mai discret.

Exista, pe piata, parfumuri cu feromoni. Un astfel de cadou pentru un prieten nu ii poate sugera decat ca miroase urat si ca, intr-adevar, nu are nicio sansa sa farmece singur o femeie.

Exemplele ar putea continua … la infinit…
Totusi, este bine sa ne amintim ca unele dintre aceste asa zise cadouri ne-ar putea ajuta mai mult pe noi insine decat pe altii, carora le destinam in conjunctura sfintelor sarbatori de iarna.
.




bdoinana
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:19
Am primit de la cumnata mea o carte despre politica Uniunii Europene in limba engleza. Stia ca citesc carti in limba engleza si s-o fi gandit sa ma lecuiasca. Mai tarziu am aflat ca le-a dat de la scoala mai multe carti din astea si nu avea ce face cu ele. O am si acum, ca sa-mi aduc aminte ca nu toata lumea ma place. Si mai ales eu sa nu fac asa niciodata ... vreodata ... ever!

www.lirc.ro

Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:28
neinspirat? Acum 3 ani ....pe vremea cand credeam ca sotul ma iubeste, cadoul surpriza...a fost o replica dragastoasa "zii multumesc ca nu te parasesc!"...care a fost zisa in urma unei discutii in care eu il dojeneam pt faptul ca nu petrece mai mult timp cu noi(eu si copii).Urmatorul cadou soc...a fost la scurt timp....de ziua mea, cand am aflat motivul pt care nu si petrece timpul cu familia.....isi facuse alta....familie
aisuca
Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:28
cel mai neinspirat cadou de craciun a fost de la o prietena,care mi-a daruit un ceas cu beculete...arata ca un obiect tiganesc..uf..care avea in el cele mai ieftine baterii :-s
banuiesc ca era un obiect de la 3 lei + :-s. mai bine imi lua o cutie de bomboane.a fst destul de penibil momentul,pt ca m-a intrebat daca imi place,si eu nu stiam ce sa fac ca sa schimb subiectul.
voi ce ati face in situatia de fata?ati minti,ati spune adevarul(ca e oribil),sau ati schimba subiectul?
oricum,la topicul asta cel mai bune erau niste poze ;))

Postat pe 27 Noiembrie 2008 11:46
hmm...cel mai aiurea cadou primit...daa, primisem de la o prietena o lumanare mica de tort si o jucarie mica, ambele erau minuscule,se scuzase ca nu are bani...si bla...bla-uri de genul.:D
crissym
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:01
cel mai urat cadou...am primi cam multe...am primit la 18 ani o veioza cu o forma ciudata, era un cadou potrivit pentru unbaietel de 7-8 ani in nici un caz pentru mine. mi-a placut deloc si s-a vz si din reactia mea, fetele s-au prins, dar chiar nu am pututsa-mi maschez reactia.
si mi s-a mai intamplat sa nu primesc nimik pentru ca "prietenel mele" au uitat ca e ziua mea :)))))))
daneza06
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:02
Cel mai neinspirat cadou de Craciun l-am primit in urma cu 2 ani de la un coleg, era un parfum dragut ambalat dar in care pusese o fiola dinaceea surpriza cu miros de "patz". Eu dragutza si bine crescuta l-am despachetat si ma-m dat cu el, n-ati vrea sa stiti cat de persistent poate fii si de oribil mirosea!! inca sper sa ma pot razbuna pe el...
anilutza
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:06
O "prietena" s-a gandit sa imi faca o bucurie, cumaprandu-mi o camasa cu 2-3 numere mai mare..mai ales stiindu-ma obsedata de silueta. Pe langa faptul ca era un model urat, m-am simtit f jignita observand ca ea ma vedea de 2 ori mai grasa decat eram...sincer, cred ca a facut-o intentionat!
kiki_1234
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:11
Cel mai neinspirat cadou de Craciun a fost si va ramane cel facut de fostul meu iubit cu care ar fi trebuit sa ma casatorescsi care mi-a lasat cel mai amar gust. In acel an in noaptea ajunului de Craciun am fost la o petrecere unde i-am imanat cadoul facut de mine ( 2 bilete intr-o statiune montana pentru noaptea de Anul Nou).. In fine bucuria lui a fost imensa, scuzandu-se ca el nu are cadoul la el, uramnd sa mi-l dea chiar a doua zi ...in ziua de Craciun.Locuid impreuna, m-am trezit inaintea lui, crezand ca deja mi-a pus cadoul sub bradut, insa nimic.In timp ce el dormea, pe telefonul lui a primit un mesaj ( mentionez ca de regula in preajma sarbatorilor primeam si trimiteam mesaje specifice in numele amandoura). Am crezut ca era un mesaj de felicitari ( ca de obicei ) pentru noi, si m-am garbit sa raspund tot cu un mesaj asemenator. Socul a fost sa vad ca mesajul nu era pentru noi, ci pentru el si nu de la un coleg/a, prieten/a, ruda ci de la EA. In fine ca sa nu o mai lungesc, in ziua de Carciun am aflat ca iubitul meu ( pentru care as fii bagat mana in foc ca nu ma va insela niciodata) nu numai ca a fost descoperit dar a si ales sa ramana cu cealalta
P.S...aaa...si ca un alt "mic cadou" in ajunul acelui An Nou am aflat ca a plecat la munte cu EA, folosindu-se de biletele oferite de mine cadou
Ancush
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:12
Pai cel mai neispirat cadou l-am primti acum cativa ani de la actualul meu sot,pe atunci doar prieten,el microbist inrait, mai exact sustinator al echipei dinamo.
In ajunn de Craiun evident a venit la mine cu un cadou..o punguta foarte frumoasa de cadou..in care se afla...un fular imprimat cu Emblema echipei Dinamo...eu neavand nici-o treaba cu footbalul...
silvica_andrei
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:12
cel mai urat cadou pe care l-am primit vreodata a fost : o inima franta....eram cu fostul meu prieten de 6 ani si jumatate ...il prinsesem cu una ...am incercat sa trec peste si sa ma fac ca uit...am hotarat sa ne impacam sa trecem peste desi nu merita...eu de Craciun ca fraiera i-am cumparat si un cadou..el in schimb mi- a dat papucii spunand-mi ca vrea sa fie cu ailalta...va da ti seama ce cadou frumos...o inima franta....oricum dupa ceva timp a venit sa ne impacam dar nu am mai vrut eu...de revelion am chemat un prieten bun de al meu care mi-a fost alaturi si m a ajutat sa trec peste...iar cauma ma voi casatorii cu el...cu fostl nu mai am povesti si desi atuncea eram distrusa acum ma bucur ca am scapat de el si sunt fericita...as da un sfat tuturor care primesc asemenea cadouri sa nu ierte si sa inteleaga ca nu le merita...o sa gaseasca alti baieti care le ofera doar cadouri frumoase cu am gasit eu....fericirea..
micki23
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:13
cel mai urat cadou de creciun l-am primit cand eram mai mik, mai exact p la vreo 14 ani, cand un baiat din grupul meu de prieteni de atunci mi-a facut cadou un soi de iepuras...cred....mic si verde....care semana mai degraba cu un iepuras nascut prematur....era oribil....toata lumea a ras de mine...
anamaria_robescu
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:28
hmmmmmmmm let me think cel mai neinspirat cadou pe care l-am primit de Craciun era pe vremea cand lucram la Oncos ca secretara iar seful nostru un mare banos ce s-a gandit sa ne faca el cadou celor care lucram la birouri si ca sa vedeti, iata ce cadou ne-a daruit "O RUDA DE SALAM",IAR noi care credeam ca vom primi ceva prima sau stiu eu ceva pachet naa am ras de mama focului dar ce putem face asa sunt unii oameni mai zgarciti de felul lor!!! sper ca sa fie si primul si ultimul cadou asa de "scump"
mariagubaudora2006
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:34
cadouri neinspirate?...hmmm...nu m-am putut abtine sa nu comentez si eu.eram de 2-3 luni cu un tip si ne intelegeam foarte bine.in ajunul craciunului l-am invitat la mine acasa ca sa petrecem impreuna si bineinteles ca i-am luat si un cadou ca sa-i arat cat tin la el,....cu toate ca atunci nu prea aveam banuti,....dar am zis ca e Craciunul,...totusi.i-am cumparat un rucsac de la addidas (stiam ca si-l dorea),si ca sa nu il dau gol,i-am mai luat si un set cu parfum,spray si gel de dush de la aceeasi firma.el in schim a venit cu.......mainile in buzunar.nu i-a venit nici mamei mele sa creada,....ce sa mai zic eu?m-am asteptat ca macar a doua zi sa-mi ia ceva,..oricat de mic....dar degeaba.nu am primit NIMIC......
onutza_only
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:34
Cel mai neinspirat cadou de Craciun.....ei bine a fost cel facut de tatal meu, care nu m-a mai vazut de vreo 5 ani sa zic....ce a fost?...o pisica, dar problema este ca sunt alergica la parul de pisica....A aparut la mine acasa chiar in ziua de Craciun, in timp ce dormeam, cu o cutie in brate.Mama, nestiind ce are acolo l-a lasat sa intre in dormitorul meu singur.El a desfacut cutia si a asezat pisica pe perna, langa mine.In secunda 2 am avut o criza si am inceput sa stranut si sa ma manance tot corpul.El s-a speriat si a chemat-o pe mama mea care i-a explicat totul.Saraca pisica....a trebuit sa plece inapoi de unde a venit si eu am ramas si fara cadou, schimband lenjeria din pat si cu o serie grava de stranuturi.
kathja_doll
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:37
Era un Craciun minunat ,flori de gheata se asezasera pe fereastra micutului meu apartament de la care priveam oamenii zgribuliti ,grabiti si impovarati de griji ... bradutul dadea un strop de magie , iar sub acesta , cadourile din desaga fermecata a Mosului asteptau sa fie deschise . Totul minunat cel putin pana acum...Am inceput nerabdatoare sa despachetez fiecare cadou pe care il lasase Mosul pentru mine fiind de fiecare data placut impresionata . Seara asteptam musafiri , mai exact o prietena a mamei care doar ce se intorsese din Turcia si care probabil credea ca eu inca mai am 8 ani , pentru ca mi-a adus si ea un cadou de Craciun ... o oja ... lila !?! Stia ca eu nu obisnuiesc sa-mi fac unghiutele cu aceasta nuanta si pentru a fi cadoul complet mi-a daruit si un tricou de un albastru intens , lucios... :(( Groaznic!!!! Nu numai ca acest cadou a fost neinspirat , tricou in mijlocul iernii si mai era si total lipsit de gust , iar oja ... Cadoul a fost de-a dreptul ingrozitor !!!!!
andra_alexandra
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:38
Cel mai ciudat si neinspirat cadou de Craciun a fost o felicitare cu inscriptia "De 8 Martie"

Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:41
buna!
Numele meu este Raluca si am sa va povestesc ce cadou neinspirat am primit de la o "prietena" care ma cunostea bine chiar din copilarie: era prin 2006 de craciun aveam obiceiul sa ne facem cadouri una la cealalta si eu ca prietena i-am cumparat o bluza cu 50 ron din lotus market ca doar avea 22 de ani si era o domnisoara in toata regula, ea mi-a cumparat un biberon suzeta de copii si un pulover de la secand hand si stiam ca e de acolo pt ca ea singura s-a dat de gol ca l-a cumparat de acolo pt ca imi era mic si trebuia schimbat!
Groaznic moment am trait atunci!Asa ca fetelor ave-ti grija cu prietenele!
raluka_dyana
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:42
hmmm ....cam neplacut unul din cadourile ce le-am primit.eram cu un tip de vreo 2 ani as putea spune unu cu o situatie finaciara ok ,adica mult mai buna ca a mea.era in italia de 3 luni si stia ca imi doresc tare o pereche de cizme.zapada.apa pe jos si eu nu aveam bani sa imi iau cizmele dorite,asa ca m-am bazat pe el.si....vine taticul lui acasa,ma cheama sa imi dea cadou trimis de prietenul meu.eu in al9-lea cer.woowwww cizme.but.........i was rong.era o punga cu pistachi(alune).so ..acesta fusei mult prea asteptatul cadou.:(
madaryci
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:43
De la: Denyska, la data 2008-11-27 12:41:34Cel mai ciudat si neinspirat cadou de Craciun a fost o felicitare cu inscriptia "De 8 Martie"


si eu am patit-o...am primit acu vre-o 5 ani un "costum de baie" de la mama....stia ca in anul respectiv o batusem la cap toata vara sa-mi cumpere unul nou si...am primit ce mi-am dorit...(cam tarziu ce-i drept si nu la fel de frumos ca cel pe care pusesem eu ochii)
kitty_20
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:45
Buna ziua.Am aflat despre acest concurs si ma gandeam sa va povestesc si despre intamplarea ce am trait-o in seara de Ajun,despre cadoul primit;de fapt cadourile buclucase...Asta se intampla anul trecut.
-mama,mi-a adus un flacon cu somnifere.Locuim in aceeasi curte si in ultima perioada vazu-se lumina seara tarziu,ma vazuse ca sunt la birou si s-a gandit ca nu pot dormi noaptea...de fapt invatam pentru facultate.
-fratele meu,usor ametit mi-a adus o sticla de coniac,desi stia ca nu beau deloc si nici nu suport bautura.
Cam atat imi amintesc acum dar ma voi mai gandi si in caz ca imi amintesc un cadou nepotrivit...va scriu si va povestesc cu mare drag.

Ana-Maria
13579
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:48
nasa mea de botez a fost foarte neinspirata cand mi a daruit de Craciun (aveam 14 ani...) un set de cesti pentru ceai..........
floricica0403
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:49
CEL MAI NEINSPIRAT CADOU DE CRACIUN PRIMIT VREODATA A FOST DE LA PRIETENUL MEU ANUL TRECUT:
*AM PRIMIT DE LA EL O CUTIE ROSIE CU BULINUTE ALBE, IAR IN INTERIRUL EI CE A FOST? ERAM TARE NERABDATOARE SA O DESCHID. CAND AM DESCHIS CUTIA CE SA VAD? UN VIBRATOR, UN PREZERVATIV SI UN FILM PORNO.
CEL MAI NEINSPIRAT CADOU PRIMIT VREODATA, NICI MACAR IN VIS
tytu_tytu
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:50
CEL MAI NEINSPIRAT CADOU PRIMIT DE CRACIUN A FOST DE LA PRIETENUL MEU:
*MI-A DAT O CUTIE ROSIE CU BULINUTE ALBE
*ERAM TARE CURIOASASA VAD CE ESTE IN EA SI NERABDATOARE AM DESCHIS CUTIA
*AM RAMAS UIMITA
*IN CUTIE CE ERA?
*UN VIBRATOR, UN PREZERVATIV SI UN FILM PORNO
O SA IMI ADUC AMINTE MULT TIMP DE ACEST CADOU PRIMIT DE CRACIUN.
tytu_tytu
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:56
De la: tytu_tytu, la data 2008-11-27 12:50:10CEL MAI NEINSPIRAT CADOU DE CRACIUN PRIMIT VREODATA A FOST DE LA PRIETENUL MEU ANUL TRECUT:
*AM PRIMIT DE LA EL O CUTIE ROSIE CU BULINUTE ALBE, IAR IN INTERIRUL EI CE A FOST? ERAM TARE NERABDATOARE SA O DESCHID. CAND AM DESCHIS CUTIA CE SA VAD? UN VIBRATOR, UN PREZERVATIV SI UN FILM PORNO.
CEL MAI NEINSPIRAT CADOU PRIMIT VREODATA, NICI MACAR IN VIS
n-as zice chiar "neinspirat" eu nu m-as supara sa primesc asha ceva de la prietenul meu
dia_na
Postat pe 27 Noiembrie 2008 12:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs de Craciun: Castiga un costum de Craciunita! 445 De la: concursKudika 16 Decembrie 2009 16:52
Concurs Lenor 16 septembrie - 31 octombrie 2009 3026 De la: gazabuburuza 8 Mai 2010 03:13
Concurs Ravioli 515 De la: Motz 13 Iunie 2010 16:13
Castiga un abonament pe 6 luni la revista Casa Mea! 594 De la: ad__83 12 Iulie 2011 17:21
Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! 676 De la: concursKudika 24 Iunie 2013 17:23