Setari Cookie-uri

femeia pesti si barbatul varsator

buna, sunt in zodia pesti si de jumatate de an am o relatie cu un varsator. desi au trecut 6 luni, simt relatia cam chinuita, parca nu avem incredere unul in altul, el nu prea isi arata sentimentele. ati mai intalnit varsatori??? cum sa il abordez?? nu vreau sa incheiem relatia, dar mi-ar prinde bine niste sfaturi care sa ne apropie si sa ne faca sa comunicam mai bine.
e prietenos, ma ajuta mereu, e afectuos, insa am impresia ca mereu asteapta sa fac eu in pas, dupa care il face si el. joaca sigur, nu se arunca in relatie, in functie de cum ma port eu cu el, reactioneaza si el. si pare mereu nemultumit de afectiunea pe care eu i-o port, spune ca tot eu sunt rece, desi mie mi se pare ca arat prea mult si cateodata ma simt o fraiera din cauza asta. nu mai stiu daca eu gandesc bine sau el.
va rog sa imi dati 8un sfat, cele care ati cunoscut si voi varsatori, si sunteti pesti sau nu numai. mersi
dhoria
Postat pe 30 Noiembrie 2008 21:44
am gasit asta pe forum, cam asa e...

VARSATOR
Ce “pãsãrele” are?
E un revoluþionar cu ciudate tendinþe tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonºalant cu surprinzãtoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. Este vizionar ºi utopic, altruist ºi egoist deopotrivã.
Cu toate cã nu ezitã sã spuna exact ce gândeºte, fãrã sã-i pese de consecinþe, se întâmpla deseori sã facã tocmai pe dos faþã de ceea ce le predicã altora. Înzestrat cu multã vitalitate ºi cu o personalitate distinctã, indiferent cã e tipul savantului distrat sau al rãzvrãtitului agitat, te surprinde cu cele mai neaºteptate manifestãri.
Când face urât?
Independent ºi încãpãþânat, se enerveazã instantaneu când e contrazis sau nu e lãsat sã facã ce vrea. Din fericire, îi trece repede. Iar oamenii îl iubesc, fiindcã e prietenos, sãritor, optimist ºi îi contamineazã cu entuziasmul lui uneori atât de copilãros.
PESTI
Ce “pãsãrele” are?
“Funcþioneazã” numai pe bazã de emoþii, percepþii, impresii ºi intuiþii. Majoritatea sunt atinºi de “sidromul relativitãþii” (Einstein a fost Peºte!). Ei ºtiu cã realitatea nu e niciodatã una singurã, ci cã are foarte multe faþete.
Sunt maeºtri în “arta aburirii”. Pentru unii alunecoºi, pentru alþii fascinanþi, Peºtii sunt plini de toane ºi de mici manii inofensive.
Au fixurile lor legate de lumea misticului, fantasticului, superstiþiei ºi magiei. Cu toate astea, sunt persoane maleabile, compasive ºi îngãduitoare, care mai degrabã încearcã sã-i înþeleagã pe ceilalþi, decât sã-i judece. Chiar dacã suferã, sunt gata sã ierte ºi au o imensã capacitate de iubire ºi devotament.
Când face urât?
Având o viziune global-intuitivã a lucrurilor, se enerveazã sau se închid în sine cand li se cer explicaþii ºi argumente logice.
dhoria
Postat pe 30 Noiembrie 2008 21:45
nu sunteti compatibili. el se potriveste cu zodia gemeni iar tu cu leu sau taur, asa ca despartiti-va ca n-o sa mearga, crede-ma
sammyinasam
Postat pe 29 Martie 2014 09:23
no way ... un peste nu cu un leu ... va suferi mult cu un scorpion sau rac ca sunt tot de apa ....eu sunt peste stiu ce spun si desi am o casatorie de e31 de ani cu un lru ... nu recomand nimanui asa ceva nici dusmanilor daca intelegi ce spun 1 ... dificili varsatoriii... distrug tot in calea lor si tu esti sensibila!
kudika_956659
Postat pe 29 Martie 2014 15:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bãrbatul Taur .... ÎNCÃPÃÞÂNAT ! 78 De la: DeeaDumi 31 Decembrie 2016 15:53
vreau sa ne impacam 6 De la: euanca 7 Februarie 2011 14:57
Zodiile... putin altfel :) 73 De la: ice_flower 2 Aprilie 2010 23:11
RELATIE INTRE O FATA DE 24 D ANI SI UN BARBAT DE 35 D ANI! 12 De la: kudika472899 4 Decembrie 2012 11:17
eu leu - el capricorn 8 De la: kudika020545 1 Septembrie 2009 16:32