Setari Cookie-uri

Nu pot sa-l uit!

Nu pot sa-l uit pe fostul prieten! In urma cu 18 ani am fost indragostita de un baiat. A fost dragoste la prima vedere.Am fost prieteni 4 ani. Nu pot sa spun ca au fost chiar 4 ani ca au fost perioade cand am fost certati. L+am iubit ca o nebuna si chiar il mai iubesc inca. Eu eram studenta la Iasi si el la Bucuresti. Distanta l+a facut sa ma insele de cateva ori. L+am iertat de fiecare data ca il iubeam ca o nebuna. Si tot el a pus si punct relatiei noastre dupa 4 ani.M+am casatorit cu altcineva imediat dupa ce m+am despartit de el. Si el este casatorit.Actualul sot ma iubeste mult. Dupa 14 ani ne+am reintalnit si a pornit o noua poveste de dragoste care a durat 3 saptamani.A fost foarte frumos. Nu este fericit cu sotia lui, cu toate ca a iubit+o. Nici eu nu sunt fericita cu actualul sot. Mereu m+am gandit la fostul prieten, chiar si in momentele mele cele mai fericite.Acum sumntem la o distanta de mii de Km si inca sufar dupa el. As vrea sa pot sa+l uit.
ecapop
Postat pe 10 Decembrie 2008 15:36
Mi s a intamplat si mie ca neimplinirea unei iubiri la timpul ei,sa determine ,odata cu trecerea timpului,sentimente din cele mai diverse.Acum ma gandeam,chiar si in cele mai fericite momente,la ceea ce fusese,ca apoi sa mi alung gandurile si sa merg mai departe.Sa ramai in trecut ,dar mai ales ca la un moment dat sa l reinvii,nu este chiar cel mai nimerit lucru pe care l putem face! Nu poti sa evoluezi daca problemele din trecut nu sunt cu totul rezolvate!Sfatul meu este sa cauti acest raspuns singura,tu esti cea care stie totul, bineinteles punandu te pe tine pe primul loc !!!

Postat pe 11 Decembrie 2008 17:09
Multumesc!
De fiecare data cand s+a terminat relatia, multe probleme nu au fost clarificate. De fiecare data a trebuit sa ghicesc ce se intampla de fapt cu el. Stiu ca nu e bine ceea ce se intampla cu mine. Niciodata nu a spus ce il deranjeaza.

ecapop
Postat pe 12 Decembrie 2008 20:06
De la: ecapop, la data 2008-12-12 20:06:27Multumesc!
De fiecare data cand s+a terminat relatia, multe probleme nu au fost clarificate. De fiecare data a trebuit sa ghicesc ce se intampla de fapt cu el. Stiu ca nu e bine ceea ce se intampla cu mine. Niciodata nu a spus ce il deranjeaza.





adicatelea ti-ai inselat sotu' cu un fost iubit!!
nimic nou sub soare!!

Postat pe 12 Decembrie 2008 20:10
Din pacate, asa e.
Mereu l+am iubit pe el. M+am maritat cu sotul ca sa+l uit pe el. Si uite ca nu am reusit. Este ca un blestem pentru mine sa il iubesc toata viata.
De ce a trebuit sa ne intalnim si a doua oara?
Soarta?
ecapop
Postat pe 12 Decembrie 2008 20:20
Sarbatori fericite!
Cassey_Tarot
Postat pe 29 Decembrie 2008 18:51
De la: ecapop, la data 2008-12-12 20:20:42Din pacate, asa e.
Mereu l+am iubit pe el. M+am maritat cu sotul ca sa+l uit pe el. Si uite ca nu am reusit. Este ca un blestem pentru mine sa il iubesc toata viata.
De ce a trebuit sa ne intalnim si a doua oara?
Soarta?

Pentru ca el nu este al tau.Pentru ca intre voi nu a putut interveni rutina,plictiseala.Cunosc un caz asemanator ,numai ca s-au intalnit dupa 20 de ani.
ana_lili36
Postat pe 28 Ianuarie 2009 15:45
intr-adevar e foarte greu s iti vezi dupa asa o iubire nebuna fostul...dar acum nu mai esti studenta ;la familia sotul si viata ta actuala cum te gtandesti?sotul tau nu te face fericita?
nu crezi ca totusi ar trebui sa fi mai rationala? cred ca ar trebui sa stai sa vb cu tine insuti si sa te gandesti la tine la viata ta si sentimentele pe care le ai fata de sot si respectiv fostul iubit!
didisa
Postat pe 28 Ianuarie 2009 15:51
ciudat..eu am av un pr 3 ani,si ne tot certam,aveam 16 ani,si atunci credeam k e cel mai nesmintit si cel mai rau..dar acum,dupa 2 ani,mi am dat seama k cu el a fost o joaca de copii,pe langa cum pot fi alti baieti de rai...si mi e dor de el...mai vorbim...ne mai vedem...dar nu se stie niciodata...te inteleg parerea mea k n o sa l uiti prea usor...sau poate niciodata....
SweetHappyButterfly
Postat pe 28 Ianuarie 2009 15:52
IUBIREA NU SE POATE UITA...FIECARE DIN NOI , INDIFERENT DE DRUM , DESTIN SI CIRCUMSTANTE..O PURTAM IN SUFLET O VIATA!!!!!!
SIDONIA69
Postat pe 7 Martie 2009 21:02
eu sincer nu cre` k mai este iubire..poate obsesie. Daca zici k sunteti atat de departe unul de altul, ori vorbiti..si sunteti impreuna, din nou, ori il uiti pt totdeauna..ca iti faci mai mult rau asa. Bafta:*
CoKNeZaGirL
Postat pe 3 Aprilie 2009 22:29
eu cred ca l`o uitat deja din decembrie si pana acum .. poate i`o dat o sansa sotului ei
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 22:32
sau poate a plekt dupa fosta iubire..de n`a mai raspuns
CoKNeZaGirL
Postat pe 3 Aprilie 2009 22:35
ar fi si asta o chestie...
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 22:36
Daca nu l-ai uitat tu in atata timp nu ai sa il uiti de acum incolo mai ales ca ati trait ceva intim nu de foarte mult timp. Poti sa lasi balta totul sa te risti cu el si sa iti dai seama in timpul petrecut impreuna ca ii descoperi defecte care pe tine te deranjeaza, sau poti sa traiesti feircita alaturi de familia ta. As putea sa te "cert' sau mai stiu eu ce, dar cateodata e bine sa gandesti cu mintea nu cu inima. Dc nu ai putut sa faci ceva atunci cand erati tineri, nu vad ce ai putea sa faci acum. ....Soarta te mai pune la incercare, nu trebuie sa cazi ispitei repede...cum iti asterni asa dormi. Considera ca nu e de tine, fa comparatie intre el si sotul tau si iti vei da seama ca poate nu e chiar iubire...
ramona_elisa
Postat pe 4 Aprilie 2009 19:55
Multumesc pentru opiniile voastre si imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum.
Nu am fugit dupa marea mea iubire! Cu timpul mi-am dat seama ca nu merita dragostea mea si mai mult a reusit sa ma faca sa regret ce am facut. Din pacate nu l-am uitat, dar sper ca distanta si problemele de zi cu zi sa ma ajute sa-l uit. El deja a uitat de persoana mea, de problemele mele, mi-a intors spatele si si-a vazut de ale lui, ca si cand nu a fost nimic. Am renuntat la familia mea pentru el, i-am tinut partea in fata lor, dar acum imi dau seama ca am gresit mult si nu a meritat. Imi este foarte greu.
multumesc si numai bine
ecapop
Postat pe 28 Iulie 2009 05:24
Cu siguranta vartsa mea e mult mai mica decat a ta, dar tot ce ai povestit aici despre fosta ta iubire ma face sa ma vad pe mine peste 20 de ani. M-am despartit de el acum2 ani, sunt cu un baiat minunat in bratele cariua m-am aruncat ca sa scap de obsesia pe care am avut-o, dar degeaba. Cu actualul meu prieten as putea trai pana la adanci batraneti, pentru ca, dupa cum spuneam este o persoana mununata care se poarta cu mine extraordinar, dar nu pot sa il uit pe fostul. De fiecare data cand ne intalnim se creaza un magnetism extraordinar... El este impreuna cu o fosta prietena de a lui din liceu de care insa sta la distanta pentru ca fata e de 2 ani in Germania. Chiar si asa nu vrea sa rupa relatia cu ea pentru a o relua pe a noastra, deoarece spune el nu ar putea niciodata sa imi ierte ca am fost 2 ani cu altcineva... Probabil lui i-a trecut, dar mie nu mi-a trecut...
Sfatuieste-ma tu, care ai trecut deja prin ce ma asteapta pe mine.. ce ai schimba si unde?Ai fi insistat mai mult in urma cu 18 ani? Ai fi vb mai mult cu fostul tau iubit ca sa vezi unde a gresit el si unde ai gresit tu? Crezi ca ai fi fost mai fericita langa el? Esti fericita cu actualul tau sot?
Te rog, daca poti raspunde-mi la intrabari cat de sincer poti si nu prim prisma bunului smt sau a lucrurilor care se fac pentru ca asa le face toata lumea.

Toate cele bune!
corinuta2u
Postat pe 28 Iulie 2009 08:41
Buna!

Sunt sigura ca as fi fost fericita langa el, dar nu stiu daca el ar fi fost fericit. Suntem asa de diferiti. Am insistat la vremea rescpeciva, l-am iertat de cateva ori. El era student in Buc. si cand venea, mai rar in orasul nostru, isi aducea cate o iubita. Se plimbau prin oras si se sarutau.....Chiar ultima dintre iubitele aduse, este sotia lui. Si multe alte... chiar la un moment dat imi era sila de tot ce se intampla. Din cate mi-a spus el dupa 14 ani, nu este fericit cu sotia lui, o inseala cu alte femei.
El a crezut ca o sa fie fericit facandu-ma pe mine sa sufar. Nu stiu acum care mai este relatia dintre ei, poate este fericit cu ea sau cu alta.
Sfatul meu este sa-l uiti ca nu merita, asta in cazul meu. Mai vorbim.


Numai bine
ecapop
Postat pe 28 Iulie 2009 16:45
Daca poti sa-l uiti e foarte bine. Eu inca nu l-am uitat. Dar merita sa fii fericita cu actualul tau prieten.

ecapop
Postat pe 28 Iulie 2009 17:12
ei, da.. dar nu pot sa il uit.. chiar zilele trecute am vb cu el si din discutia pe care am avut-o reiese ca si lui ii e dor de mine... peste vre-o saptamana urmeaza sa vina actuala lui prietena careia i-a promis ca nu mai tine legatura cu mine. Am hotarat sa ne intalnim dupa ce pleaca ea si sa discutam... ce mai e de discutat.

Iti multumesc pentru raspuns
corinuta2u
Postat pe 31 Iulie 2009 10:38
Adica sunt chiar blocata.. pe prietenul meu nu il iubesc, dar nici nu ma pot apropia de altcineva.. de fapt il folosesc ca scut pentru a nu se apropia altii de mine.. nu stiu daca intelege cineva cum poate fii asta, dar pur si simplu nu ma intereseaza nimeni, poate fi el oricat de frumos, bogat, curtant, amuzant, aratos...

De aia trebuie sa vb cu fostul meu iubit.. adica daca se mai poate face ceva sa facem acum, nu peste zece ani, daca nu atunci sa ne lamurim toate problemele sa ne plangem greselile si sa trecem mai departe. Aparent lucrurile astea nu pot fi ignorate pt ca nu se rezolva de la sine... Eu nu am putut sa le rezolv in 2 ani prin atitudinea asta, iat tu nu le-ai putut da de cap nici in 18, iata...

In fata lucrurilor pe care nu vrei sa le vezi inchizi ochii, dar in fata sentimentelor nu poti sa iti inchizi inima
corinuta2u
Postat pe 31 Iulie 2009 10:46
Sunt curioasa ce s.a intamplat in final cu relatia ta ... Te mai vezi cu fostul?
kudika068053
Postat pe 25 Octombrie 2011 00:26
De la: corinuta2u, la data 2009-07-31 10:46:27Adica sunt chiar blocata.. pe prietenul meu nu il iubesc, dar nici nu ma pot apropia de altcineva.. de fapt il folosesc ca scut pentru a nu se apropia altii de mine.. nu stiu daca intelege cineva cum poate fii asta, dar pur si simplu nu ma intereseaza nimeni, poate fi el oricat de frumos, bogat, curtant, amuzant, aratos...

De aia trebuie sa vb cu fostul meu iubit.. adica daca se mai poate face ceva sa facem acum, nu peste zece ani, daca nu atunci sa ne lamurim toate problemele sa ne plangem greselile si sa trecem mai departe. Aparent lucrurile astea nu pot fi ignorate pt ca nu se rezolva de la sine... Eu nu am putut sa le rezolv in 2 ani prin atitudinea asta, iat tu nu le-ai putut da de cap nici in 18, iata...

In fata lucrurilor pe care nu vrei sa le vezi inchizi ochii, dar in fata sentimentelor nu poti sa iti inchizi inima [/quote

Care e deznodamantul povestii tale??
kudika068053
Postat pe 25 Octombrie 2011 00:28
Hello dear,
Thanks for your reply to my message,please can you send me a mail to my email box [misslillianmulbah@yahoo.in] or you can give me your email address so I can send you a mail to tell you more about myself
Hope to hear from you soon
Cheers
lillian
baby4luv01
Postat pe 24 Noiembrie 2011 21:06
De la: baby4luv01, la data 2011-11-24 21:06:44Hello dear,
Thanks for your reply to my message,please can you send me a mail to my email box [misslillianmulbah@yahoo.in] or you can give me your email address so I can send you a mail to tell you more about myself
Hope to hear from you soon
Cheers
lillian
altu
thadoogback
Postat pe 24 Noiembrie 2011 21:11
De la: baby4luv01, la data 2011-11-24 21:06:44Hello dear,
Thanks for your reply to my message,please can you send me a mail to my email box [misslillianmulbah@yahoo.in] or you can give me your email address so I can send you a mail to tell you more about myself
Hope to hear from you soon
Cheers
lillian


hello lilian.
i am rus, pescarus
guru_ion
Postat pe 24 Noiembrie 2011 21:11
De la: baby4luv01, la data 2011-11-24 21:06:44Hello dear,
Thanks for your reply to my message,please can you send me a mail to my email box [misslillianmulbah@yahoo.in] or you can give me your email address so I can send you a mail to tell you more about myself
Hope to hear from you soon
Cheers
lillian

Aaaa... adica ?
alegro6543
Postat pe 24 Noiembrie 2011 21:11
De la: alegro6543, la data 2011-11-24 21:11:59
De la: baby4luv01, la data 2011-11-24 21:06:44Hello dear,
Thanks for your reply to my message,please can you send me a mail to my email box [misslillianmulbah@yahoo.in] or you can give me your email address so I can send you a mail to tell you more about myself
Hope to hear from you soon
Cheers
lillian

Aaaa... adica ?


Adica de ce esti tu curios
faith742011
Postat pe 24 Noiembrie 2011 21:13
De la: alegro6543, la data 2011-11-24 21:11:59
De la: baby4luv01, la data 2011-11-24 21:06:44Hello dear,
Thanks for your reply to my message,please can you send me a mail to my email box [misslillianmulbah@yahoo.in] or you can give me your email address so I can send you a mail to tell you more about myself
Hope to hear from you soon
Cheers
lillian

Aaaa... adica ?
adica vrea cva bani
thadoogback
Postat pe 24 Noiembrie 2011 21:13
Aaa, bani vrea ? Pai... n-am. Eram curios de ce voia sa zica, da'... daca-i asa, mi-a trecut curiozitatea.
alegro6543
Postat pe 24 Noiembrie 2011 21:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prevenirea traficului de persoane si a evaziunii fiscale pe piata muncii 1 De la: sadora 21 August 2009 13:36
Loc de joaca, Petreceri copii 1 De la: thecastleoftheprincess 31 Martie 2010 12:27
PRESELECTIE!!! 1 De la: candy_girl_2287 28 Ianuarie 2008 17:15
Idei pt cadourile de craciun a unei fetite de un an jumate.. 3 De la: yogeolove 14 Decembrie 2009 18:33
concurs kudikuplu 5 De la: camipotarniche 6 Februarie 2008 16:32