Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 15:37
Neaparat neaparat trebuie sa dau jos 3 kg pana de Revelion, pt ca tocmai a venit mami acasa si mi-a adus o rochie frumoaaaaaaaaasa dar mi se vad shunkulitele de pe abdomen... ce ma fac, plssssss?!!

Mai multe
De la: Red_Passion, la data 2008-12-18 15:37:42Neaparat neaparat trebuie sa dau jos 3 kg pana de Revelion, pt ca tocmai a venit mami acasa si mi-a adus o rochie frumoaaaaaaaaasa dar mi se vad shunkulitele de pe abdomen... ce ma fac, plssssss?!!![]()
De la: Red_Passion, la data 2008-12-18 15:37:42Neaparat neaparat trebuie sa dau jos 3 kg pana de Revelion, pt ca tocmai a venit mami acasa si mi-a adus o rochie frumoaaaaaaaaasa dar mi se vad shunkulitele de pe abdomen... ce ma fac, plssssss?!!![]()
De la: Roco, la data 2009-01-04 11:20:29De ce sa nu bei ceai verde sau negru?!
De la: Andra_______________, la data 2010-02-10 23:58:43wow..Deci am o problema la fel ca majoritatea fetelor care sunt pe acest site...Deci nu stiu cum sa dau kilogramele jos..am 13 ani si am 1.53 si vreo 55 kg..sunt printre cele mai grase fete din clasa..va rog ajutati-ma nu mai suport toate insultele si nu mai suport sa ma uit in oglinda si mno...:))..in fine..vreau ceva sa slabesc foarte repede ..insa nu aparate..ci diete sau orice...insa nu cu un buget asa de mare...nu imi permit chiar foarte mult..va rog dati raspunsuri urgent...imediat termin clasa a7a si vreau sa arat si eu ca cele de varsta mea:(...Help!!!
De la: Andra_______________, la data 2010-02-18 22:03:45dana mersi pt sfat..dar sincer nu prea vreau sa ma indop cu pastile...vreau ceva natural..o dieta care sa aiba efect sau ceva...nu pastile si tot felul de produse teleshopping:-??mersi oricum...sper ca vei reveni cu sfaturi utile![]()
![]()
De la: RoxyRoxx, la data 2013-12-09 20:57:31Vin sarbatoriile si bineinteles muuulta mancare. Cum faceti fata :)?