o parere macar.........

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent o parere macar.........: (5 din 1 vot)
 
ranise Avatarul lui ranise

49 mesaje
Membru din: 12/09/2008

Ma informez de obicei cu privire la domeniul asta dar vreau sa stiu si parerea celor cu experienta.Problema este k sunt virgina si prietenul meu a incercat sa ma penetreze doar atat reusind sa se dea intr-o parte fiind pe punctul de a ejacula.Se poate sa fi (din cate am citit) ramas insarcinata in urma contactului cu acel lichid care contine spermatozoizi, e putin probabil dar e totusi posibil.De 6 zile imi intarzie menstratia si o am neregulata si s-ar putea sa fie si d la raceala dar totusi intreb sa ma asigur.Inafara de faptul k imi intarzie menstruatia nu am nici un alt simptom precum k as fi insarcinata .Ast rsp......Craciun Fericit!
Raporteaza abuz de limbaj
mika_mihael Avatarul lui mika_mihael

7 mesaje
Membru din: 22/01/2008
Oras: bucuresti

Daca ai o intarziere de cel putin 7 zile fata de data la acre ar fi trebuit sa-ti vana menstruatia,te sfatuiesc neaparat sa-ti faci un test de sarcina....chiar daca ai un ciclu menstrual neregulat.Fa testul de sarcina cu prima urina(de dimineata) pt.ca ,daca esti insarcinata, concentratia de hormoni este ceva mai mare dimineata in urina..asa posibilitatea de a avea un test fals negativ scade.Dac testul iti iese negativ(o liniuta) si in urmatoarea saptamana tot nu-ti vine ..mai fa inca unul sau mergi la un ginecolog,dar nu te culca pe-o ureche spunandu-ti ca tu ai oricum ciclu neregulat si poate fi de la o raceala...Bafta!
Raporteaza abuz de limbaj
ranise Avatarul lui ranise

49 mesaje
Membru din: 12/09/2008

multumesc frumos mika mihael
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

De la: ranise, la data 2008-12-26 10:42:00Ma informez de obicei cu privire la domeniul asta dar vreau sa stiu si parerea celor cu experienta.Problema este k sunt virgina si prietenul meu a incercat sa ma penetreze doar atat reusind sa se dea intr-o parte fiind pe punctul de a ejacula.Se poate sa fi (din cate am citit) ramas insarcinata in urma contactului cu acel lichid care contine spermatozoizi, e putin probabil dar e totusi posibil.De 6 zile imi intarzie menstratia si o am neregulata si s-ar putea sa fie si d la raceala dar totusi intreb sa ma asigur.Inafara de faptul k imi intarzie menstruatia nu am nici un alt simptom precum k as fi insarcinata .Ast rsp......Craciun Fericit!Daca iti zic ca nu ai sanse sa ramai insarcinata, ma crezi ?
De ce nu iti iei un test de sarcina pt a te convinge singura ? Parerile noastre nu ajuta la nimic
Raporteaza abuz de limbaj
kudiadri Avatarul lui kudiadri

12 mesaje
Membru din: 3/05/2009

Si cum e? Esti sau nu insarcinata?
Raporteaza abuz de limbaj
marco918 Avatarul lui marco918

8603 mesaje
Membru din: 6/07/2008
Oras: caracal

De la: ranise, la data 2008-12-26 10:42:00Ma informez de obicei cu privire la domeniul asta dar vreau sa stiu si parerea celor cu experienta.Problema este k sunt virgina si prietenul meu a incercat sa ma penetreze doar atat reusind sa se dea intr-o parte fiind pe punctul de a ejacula.Se poate sa fi (din cate am citit) ramas insarcinata in urma contactului cu acel lichid care contine spermatozoizi, e putin probabil dar e totusi posibil.De 6 zile imi intarzie menstratia si o am neregulata si s-ar putea sa fie si d la raceala dar totusi intreb sa ma asigur.Inafara de faptul k imi intarzie menstruatia nu am nici un alt simptom precum k as fi insarcinata .Ast rsp......Craciun Fericit!
... fratilooooorrr ... unde traiti .... a incercat sa te penetreze si a ejaculta pe linga !!!???? ... mai fata, dar MUCOSUL ala e in stare sa te PROTEJEZE si SA RAMINA ALATURI DE TINE daca ramii insarcinata ??? ... la asa ceva va ginditi cind va ''jucati'' de-a mama si de-a tata ??? ... chiar nu mai aveti niste minime sclipiri de inteligenta ? ... de ce va incurcati cu MAIMUTOI care nu sint capabili sa va asigure STABILITATE si RESPECT ??? ... crezi ca daca ramii insarcinata o sa mai iti repete VRAJELILE de prost gust pe care ti le spune acum ??? ... crezi ca va mai fi ''cocosul'' care se bate cu pumnul in piept ca acum ...
... nu ca ar fi asta o problema pina la urma dar incercati sa faceti o minima evaluare a MAIMUTOIULUI in care investiti TIMP si SENTIMENTE ... coboriti naibii cu picioarele pe pamint ...
Raporteaza abuz de limbaj