Balanta si Leu...

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
cmon_sweetgirl Avatarul lui cmon_sweetgirl

2 mesaje
Membru din: 23/12/2008
Oras: bucuresti

Ce credeti?....ar merge?...
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
da merge....hai sa-ti spun ceva :am avut ff multe relatii si am avut noroc sa fiu cu multe balante(eu sunt leoaica)si crede-ma k un berbec stie sa faca o persoana sa se simta bine,e bland,lasa de la el,pt k leii nu prea lasa de la ei,dekt dak iubesc cu adevarat!Stai linistita k merge o astfel de relatie
Raporteaza abuz de limbaj
unde dragoste nu e,nimic nu e
jeanpierre Avatarul lui jeanpierre

221 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Tu esti balanta si el e leu~?Eu sunt casatorita cu un leu si merge ne potrivim f mult .........intr-un cuv suntem pe aceasi lungime de unda.Mai greu e cu certurile, care sunt rarer dar cand sunt.........uffffffffffff.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
hi
Raporteaza abuz de limbaj
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe *** cassey.cassey20@yahoo.com *** si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa, tuturor!
Fosta membra Kudika.ro
Eu leoaica, el balanta, merge extraordinar de bineeeeeeeeeeee.
suntem casatoriti de 11 ani, avem 2 copii, nu ne putem imagina viata unul fara altul. De picanterii nu mai vorbesc
Are o imaginatie incredibil de bogata in pat si mie imi placeeeeeeee.
incercati si voi........... apropo - cu o balanta trebuie facute foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte multe compromisuri.
Raporteaza abuz de limbaj
dificila
yzabella Avatarul lui yzabella

5 mesaje
Membru din: 20/03/2008
Oras: bucuresti

Eu leu si el balanta,avem o relatie ff reusita,suntem casatoriti de 2 ani dar zici k ne cunoastem de o viata,ne potrivim la orice,avem aceleasi idei,ne impartasim unul altuia orice,intr-un cuvant suntem unul pentru altul....certuri rare dar "sanatoase"
Raporteaza abuz de limbaj