Mai multe
Hey. Numele meu este Alexandra, si anul acesta voi termina Ase-ul, Facultatea de Management. As avea si eu mare nevoie de ajutor. Daca stiti vre'o ruda care detine o pensiune, sau poate voi .... as avea nevoie de o posibila colaborare, pentru a'mi realiza lucrarea de licentza. Pana acum am trimis o multime de mailuri catre patronii de pensiuni, si nu am primit nici un raspuns pana acum. Nu inteleg de ce, ca doar e un fel de reclama mascata pentru ei ;)) in fine, se poate un pic d ajutor din partea voastra ? :D pls, contez p voi! :) ![]() Multumesc ca ati citit :) bbye si abia ast sa vb in caz ca puteti sa ma ajutati! |
Alexandra_S Postat pe 29 Decembrie 2008 12:59 |
---|
Salut Alexandra! Nu am pensiune dar sunt tot studenta la Management,an 3(dar la UPG) deci anul acesta dau si eu licenta. Nu o sa reusesti sa obtii datele de care ai nevoie de la o pensiune direct,ci trebuie sa cauti pe Internet si sa pui de la tine niste cifre,date prin care sa analizezi o situatie economica si sa tragi concluziile. Mie mi-au trantit usa in nas ![]() Fiind amandoua an3 si tot la Management,ar fi benefic sa tinem legatura.Ce zici de asta? |
Shakirar Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hmmm... sfat va rog. care facultate e mai ok? | 2 | De la: freakbabe 19 Ianuarie 2010 15:26 |
Ce sanse am sa imi gasesc un job pe siteurile de recrutare? | 4 | De la: kudika_972424 19 August 2014 02:41 |
Un sfat de urgenta!!!! | 2 | De la: kudika18000 9 Iunie 2010 00:33 |
|
||
ce sa fac?ajutati-ma cu un sfat! | 24 | De la: DANYELLA198305 26 Iulie 2011 10:12 |
facultate | 1 | De la: kudika_942711 17 Noiembrie 2013 15:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.