Eu scorpion,el scorpion dar ma cam indragostesc de un barbat in zodia pesti

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Eu scorpion,el scorpion dar ma cam indragostesc de un barbat in zodia pesti: (3.7 din 3 voturi)
 
sandruta_hoty Avatarul lui sandruta_hoty

2 mesaje
Membru din: 2/01/2008

Am o relatie de 2 ani cu un scorpion,dar lucrurile au inceput sa se raceasca intre noi,deoarece ne certam mult prea des si nu ne mai intelegem,desi el spune ca ma iubeste dar eu nu mai simt la fel...si de curand in viata mea a aparut un barbat in zodia pesti cu care ma inteleg foarte bine,este foarte atent cu mine...si nu stiu ce sa fac sa ma despart de prieteneul meu actual,merita sa incerc cu un peste,oare ar merge relatia? desi stiu ca scorpionul din viata mea ma va ''bantuii''....?
Raporteaza abuz de limbaj
sweetgirlalexandra Avatarul lui sweetgirlalexandra

12 mesaje
Membru din: 1/08/2008
Oras: sibiu

si eu sunt scorpion si fostul meu era scorpion si si eu m`am indragostit de un "peste"dulce,mieros,atent...tot ce vrei :) dar pestele e alunecos...scorpia te exaspereaza dar macar e acolo cand ai nevoie de el..cu pestii e un joc mai degraba sedusa si abandonata :)vezi tu ce faci si bafta!
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

din cauza relatiei voastre tensionate si a vulnerabilitatii tale din prezent, e normal sa te simti atrasa de altcineva. nu conteaza in ce zodie e, dar e acolo cu zambetele si dragalaseniile lui. te asculta si te soarbe din ochi. iar tu asta iti doresti. dar nu de la el ci de la sorpion. asa ca nu te amagi singura. asteapta , si vezi si partea negativa a pestelui. CA ARE.doar ca nu poti vedea acum. poate ca in final vei ramane cu pestele, dar s-ar putea sa ai o dezamagire mai mare decat cu actualul.
Raporteaza abuz de limbaj
all_the_love Avatarul lui all_the_love

83 mesaje
Membru din: 19/10/2008

scorpionii si pestii fac impreuna bomba sexuala a zodiacului ;-)!
Raporteaza abuz de limbaj
sweetgirlalexandra Avatarul lui sweetgirlalexandra

12 mesaje
Membru din: 1/08/2008
Oras: sibiu

:))salut...am patit`o si eu pe asta sa zic asa..si eu sunt scorpion si am avut o relatie tot cu un scorpion timp de 4 ani cand oppaa:))..a aparut"pestishorul de aur":)te maguleste cu atentie,este afectuos,tandru si tot ce iti doresti?e miere curata..care te prinde si te leaga si apoi nu mai iesi :)))eu m`am despartit de scorpion cu care inca am ramas f buni prieteni..pestele insa a alunecat..asa fac mereu..e sucit ciudat..fermecator dar alunecos..iti doresc bafta...cum sa faci numai tu shtii...o sa fie interesant daca alegi pestele..e ceva cu totul altfel decat vechea dragoste..trebuie sa shtii f bine ce vrei..:)pupi
Raporteaza abuz de limbaj