Setari Cookie-uri

Ceasul un instrument de masurã a timpului sau un obiect de fiþã?

Aceastã intrebare mi-am pus-o in urma cu ceva timp cand de curand imi cumparasem un ceas,in primul rând bãnuiesc cã ar fi trebuit sa ma uit dupã firmã.....da nici gând eu m-am uitat cât e de mare ce culoare are si la cu totul alte detalii decât firma ,si nu sunt singura.Am observat mai nou cã plin internetul de replici proaste la branduri celebre cum ar fi celebrul brand D&G...de care nu se poate sa nu fi auzit o persoana macar o datã! mai ales cei care fregventaþi clubul Bamboo,parerea mea e ca decat sa imi iau un ceas facke cu firma cat casa mai bine imi iau unu ieftin si draguþ fara firme si figuri,iar daca vreau unu de firma imi strang bani si imi achiziþionez unul k-lumea(parerea mea).
Dar sã revenim ... oare mai existã oamneii care ar da bani grei ca sã ºi achizitioneze un ceas bun?voi dupa ce crieri va luaþi cand urmeazã sã va achiziþionaþi un ceas?

P.S imi permit sa recomand un site de ceasuri originale la un preþ foarte buna http://time-experts.ro (astept parerile voastre)

Postat pe 9 Ianuarie 2009 13:37
De la: time_experts, la data 2009-01-09 13:37:03Aceastã intrebare mi-am pus-o in urma cu ceva timp cand de curand imi cumparasem un ceas,in primul rând bãnuiesc cã ar fi trebuit sa ma uit dupã firmã.....da nici gând eu m-am uitat cât e de mare ce culoare are si la cu totul alte detalii decât firma ,si nu sunt singura.Am observat mai nou cã plin internetul de replici proaste la branduri celebre cum ar fi celebrul brand D&G...de care nu se poate sa nu fi auzit o persoana macar o datã! mai ales cei care fregventaþi clubul Bamboo,parerea mea e ca decat sa imi iau un ceas facke cu firma cat casa mai bine imi iau unu ieftin si draguþ fara firme si figuri,iar daca vreau unu de firma imi strang bani si imi achiziþionez unul k-lumea(parerea mea).
Dar sã revenim ... oare mai existã oamneii care ar da bani grei ca sã ºi achizitioneze un ceas bun?voi dupa ce criterii va luaþi cand urmeazã sã va achiziþionaþi un ceas?

P.S imi permit sa recomand un site de ceasuri originale la un preþ foarte bun http://time-experts.ro (astept parerile voastre)

Postat pe 9 Ianuarie 2009 13:53
fetelor, avem un magazin NOU online, pls check this out!
poate gasiti ceva care sa va incante ochiI!!

http://alexandrinasmemories.blogspot.com/

Greenie
Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:31
Da, cu siguranta ca sunt persoane care isi achizitioneaza ceasuri originale, fie pt ca sunt pasionati de asa ceva, fie pt ca se gandesc: Numai bogatii isi permit lucruri ieftine. Eu n-as purta fake-uri, pt ca se vede de la o posta cat sunt de prost facute si cat de grosolan arata. Am un singur ceas Chanel, iar pentru zilele obisnuite port Tissot. Preferatul meu e cumparat din singapore, si a costat cam 1200 euro. Asta e...daca imi place, imi place. Cat despre adeptii fake-urilor, inseamna ca strang bani o luna intreaga ca sa se afiseze cu o copie intr-o noapte la Bamboo...bafta lor!
mrskattousa
Postat pe 29 Ianuarie 2009 20:28
nu port ceas.....

de obicei ,din principiu si pt ca sunt femeie si am o scuza sa ajung tarziu la intalniri....

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 20:32
nici gand sa-mi cumpar ceas de la alta firma decat specializata pe ceasuri...adica D&G, Guess toate astea ma lasa rece
eu visez la un tag heuer
in prezent am un timex, care, pe langa faptul ca a fost acceptabil ca pret, este foarte aratos si are o gramada de functii
kitty_krieger
Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:56
Pai, parerea mea este ca ceasul este un obiect util atat ca accesoriu cat si ca obiect de masura a timpului. Bineinteles de cand cu telefoanele mobile ... s-a cam dus utilitatea ceasului la mana, acesta devenind numai un accesoriu pe care il pui la mana doar pentru a=l arata celorlalti nu pentru ca ai avea nevoie intradevar de el
_dulcik_
Postat pe 15 Februarie 2009 12:51
http://www.ro-online.ro/cocoshel-29211.html
kudika051526
Postat pe 13 Iulie 2009 12:29
In ultima vreme ceasurile nu mai reprezinta o utilitate in a afla cat este ora ci un accesoriu nelipsit din pacate telefoanele(si acelea foarte scumpe) au deja indicator orar deci la ce ne mai trebuie un ceas sa ne uitam la ora? Un exemplu pentru care ceasul este fitza: undeva in Piata Unirii,am intrebat un grup de tineri cat este ora...s au chinuit putin sa citeasca de pe ceas...in fine,au renuntat si s au uitat pe telefoane. NICI MACAR NU MAI STIU SA CITEASCA ORA DE PE UN CEAS. Acum ca vine vorba de TM-uri sau branduri, o marca dragutza si nu foarte scumpa este FOSSIL( asta daca vreti intr adevar ceva original,accesibil ca pret si calitativ). In rest ce sa mai zic...de alte marci s a mai discutat
poker_shark
Postat pe 27 Iulie 2009 09:15
Nu stiu cand am purtat ultima data un ceas la mana. Sa tot fie vreo 10 ani.
Anul trecut mi s-a facut cadou un ceas... Intrucat a trebuit sa stau o perioada in aceeasi casa cu persoana respectiva, l-am pus la mana... ca asa-i frumos.
Da de unde! Scoteam mobilul din geanta sa ma uit cat e ceasul. Si, desigur, nici nu-l feream de lovituri sau de apa...
Nu cred ca m-as putea (re)obisnui cu un ceas.
rashela
Postat pe 27 Iulie 2009 10:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
noi ce aplicam din ce ne invata designerii si kudika? 12 De la: kudika051526 13 Iulie 2009 12:24
Bijuterii Cassia cu pietre semipretioase 1 De la: monicabirlea_condo 6 Octombrie 2011 10:47
Cizme Australia 1 De la: Fiora 11 Noiembrie 2011 12:09
BIJUTERII SI DECORATIUNI INTERIOARE DIN INDIA 1 De la: extensii4u 7 Septembrie 2009 23:24
ugg-urile sunt la moda acum 6 De la: simona1023 30 Octombrie 2009 14:43