Setari Cookie-uri

Concurs: Kudika premiaza cea mai frumoasa declaratie de dragoste!


Visul îmi rãmâne tovarãº, insã eu pe tine te prefer, poate pentru cã pe acesta îl am oricând. Vreau sã ajung sã mã satur de tine ºi sã nu mai pot scãpa, dar vino. . .
Rãsuflarea suavã ºi caldã ºi parfumul acela fresh care îmi inundã simþurile olfactive, mirosul de portocalã îmi trezeºte amintiri plãcute, sau cel puþin aºa prefer sã cred. Tu nu mã deranjezi niciodatã, indiferent ce fac sau unde ma aflu. ªi ce dacã ma suni la 3 dimineaþa? . . mãcar ma trezesc plãcut când îmi spui cã mã iubeºti. Da, ador sã te aud spunând asta, iar tonul tãu calm îmi schimbã chiar ºi cea mai proastã dispoziþie. Timbrul vocii tale îl aud când mã aºez în pat, când mã pierd în vis, când fug cu gândul departe de unde ar trebui sã fiu.
Iubesc copilul din tine ºi îmi place când îmi spui cã þi-e dor de locurile noastre favorite, de discuþiile tâmpite, fãrã sens, lucruri din astea mãrunte care dau culoare ºi energie.
Da, tu eºti totul. . . Tu eºti necesar, tu eºti viaþa ºi moartea, eºti energie ºi melancolie, eºti plãcere ºi durere. . . Dar eºti al meu!
E bine cã m-ai învãțat un lucru important: nu prin vorbe dulci demonstrezi ce simþi, ci prin ceea ce faci. Te cred! Da, e minunat, îmi place cum mã minþi, ador adevãrul spus în minciunã.
Abia ai plecat ºi îþi simt deja lipsa. Te iubesc!
Lasã-mã sã intru în mintea ta, sã rãscolesc tot ce ai acolo. Puritatea ºi frumuseþea interioarã sunt pe primul plan. . .
Ia-mã-n braþe ºi nu mã mai lãsa sã plec, mi-e fricã de lumea de afarã, vreau sã fim doar noi! te IUbesc si te ador sufletelul meu... pentru Iubirica

melita_83
Postat pe 31 Ianuarie 2009 13:26
Stiu ca nu va fi usor , iti garantez ca vor fi momente cand tu sau eu vom vrea sa iesim din acesta relatie sau cand vom vrea sa renuntam , dar stiu ca daca nu o s aiti cer sa fii al meu voi regreta toata viata...pentru ca in adancul sufletui meu , eu cred ac esti The One ..;
larisa_sofia
Postat pe 31 Ianuarie 2009 14:32
te iubesc enorm ! te iubesc enorm si tu o stii
o simti si o vezi .
te iubesc cu zambete si cu lacrimi,
te iubesc cu toata finta mea.
te iubesc pentru ca existi in viata mea
te iubesc ca rezisti in viata mea.
te iubesc ca mi te-ai daruit
te iubesc enorm !
mi-ai daruit viata ta
ti-am daruit viata mea
si a rezultat
rodul iubirii noastre( marius)
iti multumesc ca m-ai invatat sa te iubesc ,
iti multumesc ca te iubesc
iti multumesc ca ma iubesti
aceasta este declaratia mea de dragoste pentru sotul meu vlad
aivanoaei
Postat pe 31 Ianuarie 2009 21:18
eu cred k o declaratie de dragoste nu tine de cat de mult le place celor de pe forum...nu cred in declaratiile astea sub forma de versuri...unele chiar copiate...o declaratie ar trebui sa fie clara, sa fie spusa exact asa cum simtim, fara sa ne inspiram din alte surse...Doar cand un om este cu adevarat indragosteit este in stare sa faca o declaratie sincera, profunda-dar nici prea siropoasa-si reala.
raluk4coco
Postat pe 1 Februarie 2009 09:16
Ciudat ... ma simt un licurici cu aripi lichide ... as vrea sa zbor, sa comprim brusc spatiu si timp deopotriva, dar aripile-mi sunt de apa si nu ma pot ridica spre tine ... raman aici, invartindu-ma in cercuri imaginare in jurul tau, urmandu-te cu gandul si cu sufletul ... In curand, fiinta-mi toata se va topi intr-o unda ce te va invalui diafan ...intr-o dorinta nebuna de a te tine departe de tot ce-i rau, incalzindu-ti sufletul si risipind tristetea ... Lasa-ma sa prind intre degete firicele din nisipul gandurilor tale, lasa-ma sa fiu ecoul bucuriei si durerii tale, lasa-ma sa fiu a ta ...
mya_j
Postat pe 1 Februarie 2009 17:35
DACA MI-AI SARUTA TALPA PICIORULUI, AS SCHIOPATA ...SA NU-TI STRIVESC SARUTUL! AI APARUT IN VIATA MEA INTR-UN MOMENT IN CARE CREDEAM CA IUBIREA IMI E INTERZISA SI AI SPART ZIDUL DE GHEATA CARE IMI INCONJURA INIMA! MI-AI ARATAT CA IUBIREA EXISTA SI MI-AI UMPLUT GOLUL DIN SUFLET CU MIRAJUL IUBIRII! TE IUBESC!
harabor_larisa
Postat pe 1 Februarie 2009 18:46
Avand in vedere ca eu studiez in Anglia, si iubitul meu e in Romania, i-am trimis aceasta scrisoare de ziua noastra si Valentine\'s day. Aceasta e declaratia mea pentru el:

"Dragul meu,

Iti scriu aceste randuri in primul rand pentru ca stiu ca oricate emailuri sau IM’uri ti-as trimite, nu se compara cu sentimentul pe care il ai cand deschizi un plic si despaturesti nerabdator hartia parfumata pentru a citi ceea ce scriu acum. Zambesti? Stiu. Vezi? Nici macar nu trebuie sa fiu langa tine ca sa stiu ce faci. Pariez ca ai rupt plicul. Nu, nu ma supar. As fi facut la fel. Hey… Si tu mi-esti drag.

Acum, cand sunt la 2001.62 km distanta (da am calculat exact… pe un site… asta faceam cand te-ai suparat ca nu iti dau atentie pe mess :p.), acum ma simt mai libera ca niciodata. Sunt libera sa fiu a ta. Pentru ca tu esti libertatea de care am nevoie. Tu esti motivatia mea pentru fiecare pas pe care il fac. Imi fac cu drag fiecare eseu si invat cu drag pentru fiecare examen pentru ca stiu ca fiecare ma aduce cu cativa pasi mai aproape de momentul in care ne vom reintalni. La tine ma gandesc seara inainte sa adorm, si tot cu tine in gand ma trezesc… E ca atunci cand adormeam imbratisati si ne trezeam privindu-ne unul pe altul… Doar ca, fizic, nu esti aici, iar eu nu sunt acolo… Dar iubirea noastra e mai presus de atat. Stiu asta. STIM asta. Pentru ca EU nu exist fara NOI. As transforma ziua in noapte si as opri timpul in loc ca sa te privesc dormind si sa ascult sunetul dulce al tacerii tale…

Si cand te gandesti cum ne-am cunoscut… cum am evoluat unul langa altul… cum NE-am crescut unul pe altul. Iar acum… urmeaza sa ne crestem copiii. Tot impreuna. Desigur mai e ceva timp pana atunci… Dar cum spuneam… fiecare pas, fiecare miscare pe care o fac ma apropie de tine… Esti mai aproape cu fiecare secunda care trece. De asta ador sa ma uit la ceas…

Imi lipsesti mult, dar STIM ca oricat de mare ar fi distanta dintre noi, inimile noastre sunt meru impreuna. (Probabil undeva pe la mijlocul drumului… Crezi ca viziteaza Viena fara noi?) Iar te-am facut sa zambesti. Si probabil ca mai devreme ai lacrimat. Dar am fost acolo sa te imbratisez. Si SUNTEM acolo. Gandeste-te… sufletele noastre se plimba prin Europa…

Cu tine rid, pe umarul tau plang, tu ma incalzesti atunci cand imi e frig (si cand nu merge centrala – zambesti iar, nu?), tu ma tii de mana cand imi e frica. Imi esti prieten si amant totodata. STIM ca putem sa ne spunem orice. Am incredere in tine pentru ca te-ai luptat sa imi castigi increderea atunci cand parea imposibil. Si ai reusit. Astept cu nerabdare ziua in care voi spune DA pentru eternitate.

Sa nu uiti niciodata ca ai in tine puterea de a lupta pentru ce iti doresti in viata. Iti dau voie sa citesti scrisoarea asta de cate ori te vei simti depasit de situatie, de fiecare data cand cineva iti va spune ca nu esti destul de BUN. Aminteste-ti ca POTI si ca ESTI mult mai bun decat cred ei. Eu voi fi mereu langa tine sa te sustin. Am fost prietena ta, sunt iubita ta si DA voi fi sotia ta.

Inchei aici prima scrisoare. Nu inainte de a-ti spune “La multi ani!” pentru ziua noastra si “Happy Valentine’s Day!”, tigrisorul meu iubit.

P.S. Te iubesc!\"
lia_stoicescu
Postat pe 2 Februarie 2009 01:14
Pentru a respira e nevoie de aer, pentru a fi zi este nevoie sa fie lumina, pentru a trai trebuie sa simti.Un inger mai demult mi-a spus sa imi pun o dorinta in ceea ce priveste dragostea adevarata iar eu i-am raspuns k numai cred in asa ceva ca am atatea dorinte neindeplinite,ingerashul oftand mi-a spus k trebuie doar sa ai rabdare si dorintele ti se vor indeplini una cate una pe rand....Atunci in gandul meu mi-am spus de ce nu??HAi sa imi mai pun o dorinta...m-am gandit si iar m-am gandit si atunci mi-am spus k imi doresc pe cineva care sa ma iubeasca pe care sa il iubesc, o minune aparuta in viata mea....acum traim o poveste de dagoste in care tu ma tii ma ai ma vrei.....iar eu te privesc si nu imi ajunge te am si te mai vreau...te iubesc mult ingerashu meu dulce
nicolici
Postat pe 2 Februarie 2009 11:03
oare dc te iubesc?
pai ...sa vedem.......esti ca o bere rece si cu spume.................
si te mai iubesc..........ca esti doar berea mea.........eu te fac .......
portitza_Maria
Postat pe 2 Februarie 2009 11:44
Ce usor…dar totusi atat de greu e sa spui aceste doua cuvinte:”TE IUBESC!”.Pentru unii cel mai puternic sentiment este iubirea,dar pentru altii un simplu cuvant.Pentru unii “te iubesc”este o simpla vrajeala,pentru altii ceva cutremurator.

Pentru mine dragul meu tu esti soarele in diminetile innorate,tu esti lumina mea in noapte!Privesc in ochii tai si nu inteleg…pentru o clipa sau mai multe ma pierd in privirea ta,am sentimentul ca esti ingerul meu,dar incerc sa vad realitatea,iar ea e mult mai frumoasa…pentru ca nu esti un inger care pleaca,esti chiar langa mine si eu stiu ca nici in ziua trecerii in lumea de dincolo nu vom ramane unul fara celalalt.Eu stiu ca tu esti jumatatea mea,iar atunci cand privesc in ochii tai mi se arata intreg universul,e lumea pe care eu vreau s-o vad si in care vreau sa traiesc: fara rautate,fara intrigi,doar tu si eu…intr-o lume fara griji…
Tremur cand iti spun :”Te iubesc!”si in acelasi timp,involuntar afisez un zambet cu lacrimi in ochi.Lacrimile sunt de iubire…de fericire ca te am…ca ne-am gasit si ca tu imi impartasesti sentimentele.
La fiecare mangaiere a ta simt ca ating cerul si absolut nimic nu ma poate opri sa fiu alaturi de tine.Pentru mine un sarut inseamna mai mult decat a face dragoste,o imbratisare inseamna mai mult decat daca mi-ai spune cu lacrimi in ochi ca ti-a fost dor de mine…iar toate astea sunt mai mult decat o dovada a faptului ca ma iubesti,ca esti indragostit de mine si ca nu vrei sa ma pierzi.

Ma saruti…totul e roz…si roz e totul…simt fiorii dragostei,te simt pe tine si asta e mai mult decat imi trebuie…ma imbratisezi si incep sa plang…iti simt lacrimile pe obrazul meu si tu le simti pe ale mele...nu-mi vine sa cred ca totul este adevarat,dar totusi minunea este chiar langa mine.Miracolul nu este doar invierea unui om,a unui animal,ci exista si miracolul adevaratei iubiri,pentru ca in viata nu putem trai fara dragostea unui partener care sa ne ajute,care sa ne fie alaturi si la bine si la greu.
Tu pentru mine esti prieten,tata,iubit si dragostea vietii mele.Imi esti prieten si tata cand imi asculti problemele mele care par infinite si ma ajuti in rezolvarea lor,imi esti iubit cand facem dragoste,ne unim trupurile si devenim o singura fiinta si esti dragostea vietii mele pentru ca dragostea este sarutul,mangaierea tandra a mainilor tale de catifea ,imbratisarea,soaptele tale de iubire si privirea indragostita.Dragostea este ceea ce vom pastra toata viata,iar eu stiu ca si atunci cand vom fi batranei si fara dinti ne vom spune: “Te iubesc!”cu lacrimi in ochi,ne vom aminti cu nostalgie de clipele frumoase petrecute impreuna…de saruturile lungi ca drumul de la pamant la cer,de clipele grele cand ne furisam de parinti,sau de noptile nebune cand mergeam la bal.

N-am mai simtit asta pentru nimeni si stiu ca nu voi mai simti,esti unic si iubirea,dragostea noastra e unica…pana si cele doua cuvinte:TE IUBESC!” sunt unice.Te am pe tine si ne avem amandoi,eu nu mai sunt singura,tu esti cu mine si eu cu tine…
Ma vad stand pe prispa casei la optzeci de ani spunandu-ti:”mai tii minte cum ne-am cunoscut?”si tu imi spui:”Da,erai cea mai frumoasa,am stiut din prima clipa ca tu esti aleasa”,iar eu iti voi raspunde inlacrimata:”Eu te-am vazut ca pe o sclipire,te-am luat de mana si ti-am soptit:hai sa ne facem de cap in seara asta!”Iti multumesc atat de mult ca ma iubesti si ii multumesc atat de mult lui Dumnezeu ca mi te-a adus in cale…

Te voi iubi mereu pentru ca dragostea n-are varsta…De fapt batranetea este ceva relativ,este ceea ce ne atentioneaza de trecerea anilor,dar tineretea poposeste in sufletul nostru,el nu va avea niciodata riduri si nici nu va pieri,asadar noi suntem vesnic tineri.
Imi doresc sa traim cat mai mult,pentru a ne vedea copiii crescand,sa-i vad gasindu-si jumatatea la fel ca noi…sa stim ca sunt bine…De asemenea imi doresc sa trecem in lumea de veci tinandu-ne de mana asa cum am facut-o toata viata…plecand impreuna,asa acum am fost toata viata!
Nu uita:te-am iubit,te iubesc si te voi iubi!
i_am_the_one
Postat pe 2 Februarie 2009 12:45
Daca iubirea ta exista… atunci te rog sa ai rabdare…


Am comis o crima frumoasa, iubite… am indraznit sa sfidez ratiunea si sa ma las prada unei feerii numita IUBIRE. Si te iubesc asa cum o pasare iubeste zborul si libertatea… asa cum albina iubeste floarea… tu esti infinitul meu magic. Esti credinta mea si in fiecare noapte ma cobor in sanctuarul viselor, unde-ti cladesc lacas de marmura, impodobit cu petale de trandafiri pe care valseaza picaturi de roua, izvorate din doi ochi verzi. In bratele tale am descoperit o lume noua… am gasit o alta definitie a fericirii… am invatat sa respir un alt aer… sa zambesc sub un alt cer…
As fi dorit sa-ti pot spune… BUNA DIMINEATA SOARE!… dar simteam un gol imens in mine… si m-am gandit ca chiar daca atunci cand deschizi ochii si intunericul norilor domina cerul chiar si atunci cand e inca un ger cumplit afara, chiar si atunci cand nu stii ce iti mai poate aduce inca o zi dar te bucuri si sufletul este linistit langa cel mai scump om din lume… o blanda fericire iti poate inunda sufletul si viata alaturi de un omul care iti aduce atatea bucurii inimii care stie sa te inteleaga prin intelepciunea inimii si a unui mare, mare suflet…
Mi-am adus aminte de gustul amar al clipelor de singuratate… acea singuratate de care nu doream sa ma despart si de clipele cand nu aveam cui sa ma impart atunci cand timpul ma inconjura doar cu tacere si ramaneam trista mereu pe strada si acasa vazand perechi si ca un trandafir ma uscam de dorul inimii… au fost anii in care mi s-a parut ca refuz cu incapatanare ca cineva sa paseasca in viata mea… ca omul visului care sa ma inteleaga, sa ma iubeasca asa cum sunt eu copilaroasa cu lumea, cu lacrimi si cu bunatatea inimii care a stiut sa imparta chiar daca nu a avut… stiam ca dragostea vine singura fara a o cere, ca dragostea iti ofera cele mai frumoase clipe, ca trebuie sa lupti pentru ea si s-o cuceresti dar cel mai important s-o cauti… Au fost momente cand sufletul meu a dorit sa simta un alt suflet alaturi si care sa primeasca tot de la mine… cu care sa impart si greul si bucuriile… cu rabdare si intelegere si cu credinta ca Dumnezeu iti da tot ce-i ceri si tot ce meriti… dar s-a intamplat sa apari Tu… si ti-am deschis usa sufletului meu… lasandu-te sa pasesti de mana cu Iubirea…
Am sentimentul ca nu ne-am vazut de multa vreme si eu ma tot gandesc la Tine. Vreau sa iti spun mai sincer ca niciodata ca mi-e foarte, tare dor de Tine… as vrea sa fii cu mine o vesnicie, sa nu ma parasesti nici chiar in vis… cand sunt cu tine ma simt atat de implinita si fericita incat mi se pare ca lumea toata e a mea… as vrea sa te strang mereu la piept, sa fii al meu iubit… incerc sa cred… sa sper ca nu vei inceta vreodata sa ma iubesti… pentru ca atunci toata natura se va ofili si pasarile nu vor mai canta, caci toate vor fi ca intr-un mare doliu… nu-ti cer decat un coltisor din inima ta unde sa ma cuibaresc o clipa… nu-ti cer decat sa ma lasi pierduta in tacere… sa te fac fericit… nu am putere sa-ti zambesc si asta pentru ca mi-ai redus la tacere cuvintele… si totusi pot sa iti spun acum ca TE IUBESC… sunt plina de dor… as vrea sa fiu a ta, as vrea sa fii al meu si inima-mi bate-asteptand in speranta… cersesc un semn de la Tine venind… iubirea e crunta si amarnic ma doare… obrazul ti-l vad in somn… si inima-mi bate in disperare… ce este iubirea???… nu am un nici un raspuns… poate un cantec… sau poate o floare… clipe traite intre aievea si vis… intre speranta si disperare… te vad in parc… ma simt ca niciodata… esti singur si mergi nu stiu la ce gandind… iar eu vin langa tine sa iti spun un vis de-al meu si te observ zambind… bine-ai venit in viata mea iubite… eu te doresc acum mai mult decat oricand… saruta-ma… sa ne iubim aici ca doi nebuni… ca doua vise-n vant iar primii zori de zi sa ne gaseasca asa cum eu as vrea mereu sa fie… lumina cand va vrea sa ne trezeasca… acoperiti sa fim de fericire…....

Cu multa dragoste,
printesa ta.

sweetheart_maria
Postat pe 2 Februarie 2009 13:20
un vot in plus pt ingerash
matracucu
Postat pe 2 Februarie 2009 15:02
De la: laurathegirl, la data 2009-02-02 15:02:17un vot in plus pt ingerash


multam laura
portitza_Maria
Postat pe 2 Februarie 2009 15:03
De la: portitza_, la data 2009-02-02 15:03:25
De la: laurathegirl, la data 2009-02-02 15:02:17un vot in plus pt ingerash


multam laura


portitzo io inca o astept p-aia cu halatul
donttouch
Postat pe 2 Februarie 2009 15:11
imediat apare........................
portitza_Maria
Postat pe 2 Februarie 2009 15:12
sunt toata emotzie in asteptarea minunii....
hai in-ge-rash
hai in-ge-rash
matracucu
Postat pe 2 Februarie 2009 15:16
De la: laurathegirl, la data 2009-02-02 15:16:42sunt toata emotzie in asteptarea minunii....
hai in-ge-rash
hai in-ge-rash



portitza_Maria
Postat pe 2 Februarie 2009 15:18
A iubi este insasi legea vietii, este una dintre cele mai sublime actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana. A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta. De aceea,soarele meu,iti scriu,tie cel care mi-ai asternut lumea la picioare si inima ta chezasie fericirii pe care mi-o daruiesti in fiecare zi,asa cum ai promis...pentru ca zambetul tau sa nu fie niciodata umbrit, pentru ca ochiii tai sa nu fie tristi as reinvia frunzele care mor toamna,pentru ca pasii sa-ti fie calauziti tot timpul as lua stelele de pe cer ca sa-ti luminez calea, pentru sarutul tau as topii ghetarii si as seca marile, pentru frumoasele noastre amintiri as transforma si clipa in eternitate, pentru toate cuvintele pe care nu am stiut sa ti le soptesc la ureche in limba ta, as face ca timpul sa se intoarca.Sufletul meu pereche,mi-ai adus primavara pe care am asteptat-o sa topeasca gheata neincrederii in iubire atunci cand ai sosit ca un rasarit de soare bland,in viata mea.Mi-ai daruit visele,lumina,puterea,mi-ai daruit libertatea,speranta,iubirea si viata.Te iubesc asa cum vorbele nu o pot spune...caci :Ochii mei s-au facut stele,si ochii tai s-au facut nori,buzele mele sunt acum flori de mar,ale tale sunt un soare ce le lumineaza…
Pasii mei au culoarea valului
Pasii tai sunt o mare inspumata…si mainile mele…sunt file nescrise… in romanul palmelor tale…
Dar sufletele …doar ele sunt uluitor de asemanatoare .


madalinala
Postat pe 2 Februarie 2009 16:32
Pentru viitoarea iubita/amanta/prietena (nu se stie ce o sa fie):

Te respir ... Te ating ... Te gust ...
Pana te simt in venele mele
Si vad copiii nenascuti in ochii tai


Postat pe 2 Februarie 2009 17:08
De la: Roco, la data 2009-02-02 17:08:32Pentru viitoarea iubita/amanta/prietena (nu se stie ce o sa fie):

Te respir ... Te ating ... Te gust ...
Pana te simt in venele mele
Si vad copiii nenascuti in ochii tai



ai votul meu
portitza_Maria
Postat pe 2 Februarie 2009 17:10
Te iubesc halatul meu scump,pt ca existi……..pt ca ma simt in calduri cand esti pe mine
Te iubesc pt ce faci pt mine………cata caldura imi oferi………ca ma usuci de apa de la dus……
Te iubesc ,cand ma atingi…asa pufos cum esti………chiar daca nu imi vorbesti eu stiu ca ma iubesti……pt simplu fapt ca nu te-ai deteriorat…esti ca nou ca in 1 zi cand te-am gasit ratacit pe strada…………si mi-ai facut cu manutza ta de halat scump ……….si pt ca ai fost blue te-am luat……….ma uitam in stanga si in dreapta sa nu ma vada careva……dar te-am luat si nu ma caiesc……..
Tin minte ca erai dat la lucruri pierdute………..si tu ai vrut sa stai pe mine…..sa imi simti corpul……..te saturasei de par pe piept si furtunel sculat…………
Halatul meu scump……al meu vei ramane si sper ca nu te vei rupe………..
Te iubesc ……si in fiecare secunda te strig………te caut……si mereu te gasesc la locul tau…….in cuier
Te iubesc Halatuleeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!
portitza_Maria
Postat pe 2 Februarie 2009 17:20
De la: Roco, la data 2009-02-02 17:08:32Pentru viitoarea iubita/amanta/prietena (nu se stie ce o sa fie):

Te respir ... Te ating ... Te gust ...
Pana te simt in venele mele
Si vad copiii nenascuti in ochii tai



foarte ...foarte frumoasa declaratie!
ella_c
Postat pe 2 Februarie 2009 19:08
Doamnelor,

O plecaciune din partea mea.

Postat pe 2 Februarie 2009 19:32
De la: portitza_, la data 2009-02-02 17:20:38Te iubesc halatul meu scump,pt ca existi……..pt ca ma simt in calduri cand esti pe mine
Te iubesc pt ce faci pt mine………cata caldura imi oferi………ca ma usuci de apa de la dus……
Te iubesc ,cand ma atingi…asa pufos cum esti………chiar daca nu imi vorbesti eu stiu ca ma iubesti……pt simplu fapt ca nu te-ai deteriorat…esti ca nou ca in 1 zi cand te-am gasit ratacit pe strada…………si mi-ai facut cu manutza ta de halat scump ……….si pt ca ai fost blue te-am luat……….ma uitam in stanga si in dreapta sa nu ma vada careva……dar te-am luat si nu ma caiesc……..
Tin minte ca erai dat la lucruri pierdute………..si tu ai vrut sa stai pe mine…..sa imi simti corpul……..te saturasei de par pe piept si furtunel sculat…………
Halatul meu scump……al meu vei ramane si sper ca nu te vei rupe………..
Te iubesc ……si in fiecare secunda te strig………te caut……si mereu te gasesc la locul tau…….in cuier
Te iubesc Halatuleeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!


si iar te-ai facut cu un vot de la mine

la perechea de papucei castigata voi adauga si un halat asa ca sa fie dragostea profunda
donttouch
Postat pe 2 Februarie 2009 19:35
De la: donttouch, la data 2009-02-02 19:35:14
De la: portitza_, la data 2009-02-02 17:20:38Te iubesc halatul meu scump,pt ca existi……..pt ca ma simt in calduri cand esti pe mine
Te iubesc pt ce faci pt mine………cata caldura imi oferi………ca ma usuci de apa de la dus……
Te iubesc ,cand ma atingi…asa pufos cum esti………chiar daca nu imi vorbesti eu stiu ca ma iubesti……pt simplu fapt ca nu te-ai deteriorat…esti ca nou ca in 1 zi cand te-am gasit ratacit pe strada…………si mi-ai facut cu manutza ta de halat scump ……….si pt ca ai fost blue te-am luat……….ma uitam in stanga si in dreapta sa nu ma vada careva……dar te-am luat si nu ma caiesc……..
Tin minte ca erai dat la lucruri pierdute………..si tu ai vrut sa stai pe mine…..sa imi simti corpul……..te saturasei de par pe piept si furtunel sculat…………
Halatul meu scump……al meu vei ramane si sper ca nu te vei rupe………..
Te iubesc ……si in fiecare secunda te strig………te caut……si mereu te gasesc la locul tau…….in cuier
Te iubesc Halatuleeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!


si iar te-ai facut cu un vot de la mine

la perechea de papucei castigata voi adauga si un halat asa ca sa fie dragostea profunda



mai trebuie sa fac o declaratie pt pui.........
halat e...papuci sunt...........soricel exista............piersicuta nu e
portitza_Maria
Postat pe 2 Februarie 2009 19:39
De la: Roco, la data 2009-02-02 17:08:32Pentru viitoarea iubita/amanta/prietena (nu se stie ce o sa fie):

Te respir ... Te ating ... Te gust ...
Pana te simt in venele mele
Si vad copiii nenascuti in ochii tai


Dar de unde stii tu cum arata acei posibili copii ca sa-i poti vedea in ochii ei?
Lucia1971
Postat pe 2 Februarie 2009 19:43
mai usor cu "inspiratiunile" aste nu de alta dar astia de la kudika o sa zica urmatoarele"draga portitzo am ajuns la concluzia ca suntetzi mult prea inteligenta pentru acest concurs si am hotarat sa dam premiul lui x"
donttouch
Postat pe 2 Februarie 2009 19:43
De la: Lucia1971, la data 2009-02-02 19:43:17
De la: Roco, la data 2009-02-02 17:08:32Pentru viitoarea iubita/amanta/prietena (nu se stie ce o sa fie):

Te respir ... Te ating ... Te gust ...
Pana te simt in venele mele
Si vad copiii nenascuti in ochii tai


Dar de unde stii tu cum arata acei posibili copii ca sa-i poti vedea in ochii ei?


Pai daca asa zice Brian Adams!
Kathara
Postat pe 2 Februarie 2009 19:45
De la: Kathara, la data 2009-02-02 19:45:40
De la: Lucia1971, la data 2009-02-02 19:43:17
De la: Roco, la data 2009-02-02 17:08:32Pentru viitoarea iubita/amanta/prietena (nu se stie ce o sa fie):

Te respir ... Te ating ... Te gust ...
Pana te simt in venele mele
Si vad copiii nenascuti in ochii tai


Dar de unde stii tu cum arata acei posibili copii ca sa-i poti vedea in ochii ei?


Pai daca asa zice Brian Adams!


d-l Adamsssssssss vezi ca te plagiaza Roco de la Romania!!!!!!!!!!!!!
donttouch
Postat pe 2 Februarie 2009 19:48
si totusi un tzuc pt roco...........
portitza_Maria
Postat pe 2 Februarie 2009 19:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Consultatii astrologice personalizate 604 De la: concursKudika 28 Mai 2010 16:33
Castiga doua invitatii duble la concertul Antarctica in Club Control! 4 De la: grace009421 20 Decembrie 2011 14:20
Castiga un set de accesorii pentru birou Leitz Black&White! 479 De la: concursKudika 26 Octombrie 2012 16:25
Concurs Oralfarm 347 De la: concursKudika 8 Octombrie 2009 17:33
Castiga unul dintre cele 3 parfumuri Calvin Klein de dama oferite de Arome de Lux! 746 De la: concursKudika 26 Aprilie 2013 12:02