Gelozia----o dovada de dragoste?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Gelozia----o dovada de dragoste?: (4 din 2 voturi)
 
Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:
Fosta membra Kudika.ro
De la: straina, la data 2010-09-20 12:40:52Gelozia in cantitati mici este o dovada de dragoste,este necesara.In cantitati mari,dauneaza grav sanatatii.
Raporteaza abuz de limbaj
"multi au murit de ascutisul sabiei...dar si mai multi de ascutisul limbii ! "
Fosta membra Kudika.ro
gelozia este o dovada a lipsei de siguranta , daca esti sigur pe tine gelozia nu prea isi are locul, sa fi un pic gelos nu este o problema asta arata ca iti pasa , dar sa ajungi la accese de gelozie (controale tel, mail, zeci de intrebari etc) asta deja este un semn de imaturitate, si prea multa gelozie asociata cu suspiciuni si o atitudine circumspecta pot distruge o relatie; si pana la urma daca cel de langa tine vrea sa te insele o poate face in asa fel incat niciodata sa nu afli, asa ca de ce sa ne complicam viata inutil cu controale si interogatorii.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: TIGRA, la data 2010-10-11 17:57:58gelozia este o dovada a lipsei de siguranta , daca esti sigur pe tine gelozia nu prea isi are locul, sa fi un pic gelos nu este o problema asta arata ca iti pasa , dar sa ajungi la accese de gelozie (controale tel, mail, zeci de intrebari etc) asta deja este un semn de imaturitate, si prea multa gelozie asociata cu suspiciuni si o atitudine circumspecta pot distruge o relatie; si pana la urma daca cel de langa tine vrea sa te insele o poate face in asa fel incat niciodata sa nu afli, asa ca de ce sa ne complicam viata inutil cu controale si interogatorii.


gelozia nu e chiar atat de simpla, mai exista si posibilitatea cand "celalalt" isi canalizeaza energia sexuala catre alte persoane, iar in momentul asta gelozia e foarte indreptatita sa apara ... dar asta e un subiect de la caz la caz
Raporteaza abuz de limbaj
NU lsați copii s se joace cu iubirea! .... Pentru femei bogate intr n NTOVRȘIRE
Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina: