pentru iubirea mea cea mai frumoasa declaratie

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent pentru iubirea mea cea mai frumoasa declaratie: (5 din 1 vot)
 
geo_26 Avatarul lui geo_26

2 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Iti scriu aceste lucruri din cauzá cá má aflu într-o foarte confuzá perioadá a vietii mele. Pâná acum nu m-am confruntat cu sensul adevárat al sentimentului de iubire dar tu prin comportamentul táu mi-ai inspirat încredere si în acelasi timp sentimentul cá relatia noastrá ar putea reusi! Suntem la început dar din dacá am reusi sá avem ambii încredere în celálalt cred cá relatia noastrá ar putea reusi. Una lume zice cá este foarte usor sá fii báiat.... dar eu de când te cunosc pe tine nu am mai reusit sá mai privesc nici o fatá în ochi fárá sá fiu pus fatá în fatá cu frica de a fii observat de tine si de a strica tot ce am reusit sá realizám pâná acum ca un cuplu! Din ziua în care drumurile noastre s-au întâlnit mi-am gásit un scop în viatá... acela de a-mi dárui toatá dragostea unei singure persoane....Tie!
Ai observat vreodatá un apus de soare sau ai stat vreodatá cu ochii pe fereastrá la orele timpurii ale diminetii ca sá vezi rásáritul soarelui? Este o imagine purá a trecerii de la zi la noapte..de la sentimentul de confuz care ti-l oferá noaptea la sentimentul de revenire la viatá oferit de primele raze ale soarelui care îti ating fata. Eu de când te-am vázut visez la un rásárit de soare aláturi de tine, ca sá pot sá te tin în brate si sá má manifest pornirile pe care mi le provoci! Când sunt aláturi de tine în putinele clipe petrecute împreuná má simt exact ca pásárile cerului care iarna zboará pentru a gási un loc mai cálduros si mai primitor de a trece iarna! In acest moment má gândesc la tine si inima parcá ar vrea sá îmi sará din piept si sá viná la tine sá te strângá în brate parcá pentru ultima oará!
Poate aceastá scrisoare îti aratá o fatá de a mea pe care nu o cunosteai din cauza felului în care má port în momentele în care sunt cu tine, si acest lucru se datoreazá numai emotiilor pe care le am în prezenta ta, sá nu fac ceva gresit si sá stric tot ce am reusit sá primesc din partea ta si asta numai din cauzá cá ai vrut sá îmi oferi. In zilele de azi este foarte grea vorba "te iubesc" din cauzá cá majoritatea báietilor din ziua de azi confundá sentimentul de iubire cu cel al bunei stári, dar eu pot afirma cu mâna pe o inimá ce zvâcneste în momentul în care este pronuntat numele táu în orice împrejurare, cá te iubesc.
Am auzit de iubiri platonice dar aici nu poate fi vorba de asa ceva pentru cá eu stiu ce simt pentru tine! Numai eu pot stii clipele în care státeam noaptea în pat si má gândeam cum sá fac ca relatia noastrá sá deviná una în care iubirea si încrederea sá deviná lucrurile cele mai importante pentru noi!
Acum prin aceastá scrisoare am curajul sá îti márturisesc cá te-am visat, eram amândoi într-o cabaná la munte si focul din semineu nu egala cáldura emanatá de sentimentele si respiratia noastrá, ne fáceam declaratii de dragoste jurându-ne iubire eterná.
In acest moment singurul lucru care ne desparte este frica mea de a recunoaste în fata ta adevaratele mele sentimente pentru tine din cauzá cá îmi este fricá de reactia pe care ai putea sá o ai tu. Niciodatá nu i-am mai jurat unei fete iubire eterná si sincer sá spun párerea mea este cá am ales calea gresitá prin faptul cá m-am decis sá îti trimit o scrisoare dar aceastá scrisoare nu reprezintá decât o parte din mine care ti-o dáruiesc tie!
Din momentul în care vei fi citit scrisoarea vei afla sentimentele mele si eu când má voi intalni cu tine îti voi putea spune cá TE IUBESC!"

Raporteaza abuz de limbaj
butterfly_sound_of_love Avatarul lui butterfly_sound_of_love

310 mesaje
Membru din: 19/12/2008
Oras: bucuresti

Ce frumos mai lasat fara cuvinte............cn nu si doreste o asa declaratie de iubire eterna??
Raporteaza abuz de limbaj
Cind 2 oameni se despart de ce o fac doar fizic si sufleteste ramin legati toata viata? poate ca unul din ei iubeste mai mult,poate celalalt nu si-a dorit finalul acesta,poate spera intr-o impacare....Semtimente mai sunt,de compromisuri nu poate fi vorba....nici unul nu mai e dispus sa faca....ce sa-i spui inimii care spera.... cind ratiunea iti spune ca totul s-a sfirsit si e bine sa pui punct ..... Sa o iei pe alt drum caruia nu-i cunosti coordonatele,nu stii unde duce,nu stii la cine duce,daca e drumul bun,daca va fi alt esec?Ce sa faci cu multele ore pe care altadata vroiai sa le transformi in zile ,sa fie mai multe,sa nu se mai termine....azi ai atita timp pe care trebuie sa-l umpli doar cu amintiri,unele frumoase,unele dureroase....Stai si te privesti si-ti spui ca nu esti nici urita,nici proasta,ca nu esti nici prima si nici ultima care trece printr-o despartire ,ca a fost o experienta a vietii,ca esti mult mai matura.....mult mai puternica sa o iei de la capat....Si daca nu poti?CE SA FACI ? Timpul trece .....al meu a stat in loc !
SIDONIA69 Avatarul lui SIDONIA69

195 mesaje
Membru din: 1/02/2009
Oras: bacau

INTUNERIC SI LUMINA


E LUMEA DEZLANTUTA, E HAOS.
ESTE NEGRU , SI ALB,
INTUNERIC, SI LUMINA,
INGERI , SI DEMONI,
SI VIATA, PE PAMANT!!

E ROSUL, SI NEGRU
SUFERINTA , SI CLIPE..
E PRIMAVARA SI TOAMNA,
VARA SI IARNA, PE PAMANT!!

GASESTE INGERII DIN ANOTIMPURI,
DESCOPERA IUBIREA DIN PRIMAVARA,
DANSEAZA IARNA PE UN MUNTE,
SI VARA, IA CALDURA DE LA SOARE!!

VISEAZA TOAMNA MUZICA LUI VERDI,
SALVEAZA PALETA DE CULORI,
IMBRACATE CU MATIA, CEA RUGINIE,
SI SUFERA, PE ACEST PAMANT!!

STAI PE MALUL APEI , SI FURA-I ENERGIA,
UMPLE CORPUL TAU , DE PRIMAVARA..
ASCULTA BACH, SI PASARILE,
SI CANTA VIATA, PE ACEST PAMANT!!

GUSTA DIN APA MARII CEA SARATA,
FERESTE-TI OCHII, DE INTUNERICUL DIN EA,
ZBOARA IN VALURI, SI IN SPUMA,
SPALA INTUNERICUL, DE PE PAMANT!!

ALEXANDRA
27 APRILIE 2009
Raporteaza abuz de limbaj
ANDRA
Fosta membra Kudika.ro
Ma f... grija de altele, ce topic idiot!
Raporteaza abuz de limbaj
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Fosta membra Kudika.ro
Raporteaza abuz de limbaj
Nu ma deranjeaza sa traiesc intr-o lume a barbatilor, atata timp cat pot fi femeie in ea...
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

Oare nu am trait cu totii aceste sentimente,golul ce ramane in noi , dezamagirea ce o simtim atunci cand ne dam seama ca niciodata nu se va intampla sa poti sa-i spui mi-a fost dor de tine ,sau te iubesc ! sunt doar vorbe dar ptr cel ce le rosteste sufletul si-l asterne pe tava .....
Raporteaza abuz de limbaj
erikahd2008 Avatarul lui erikahd2008

552 mesaje
Membru din: 30/01/2009
Oras: hunedoara

De multe ori dorinta de a spune cuiva .....te iubesc.......ramane inchis acolo in sufletul tau ,deoarece iti dai seama ca nu ai cui o spune asa cu inima deschisa ,ca cel caruia ar trebui sa-i destainui sentimentele tale ,simte pentu alta persoana si ramai doar cu un gol imens si o dorinta nespusa..........
Raporteaza abuz de limbaj
erika
Fosta membra Kudika.ro
Frumoasa declaratie...ar fi frumos ca cineva sa te iubeasca asa de mult incat sa iti scrie asa de frumos...Din pacate in ziua de azi se uita de romantism si devenim cu totii mai pragmatici...De obicei nu sunt o persoana romantica dar uneori simt nostalgia unei clipe de romantism...Din pacate nu intotdeauna avem ce ne dorim...iar aceasta declaratie e destul de trista...
Raporteaza abuz de limbaj
___LL___ Avatarul lui ___LL___

552 mesaje
Membru din: 10/04/2009

Raporteaza abuz de limbaj
Linie punct linie punct ....
andreea1976 Avatarul lui andreea1976

3916 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Frumoasa declaratie..........dar pentru asta exista blogul
Raporteaza abuz de limbaj
Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
amr2009 Avatarul lui amr2009

747 mesaje
Membru din: 10/04/2009

E ok. E foarte frumoasa declaratia ta. DAR...Cui ii este adresata? Iti este impartasita iubirea? Sau esti si tu unul din acei oameni ghinionisti care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita?

PS: Poate ma inveti si pe mine cum sa ii declar lu iuby tot ce simt (sentimentele sunt exact ca la inceput , dar nu mai stiu cum sa ma mai exprim...) pur si simplu un "te iubesc " mi se pare insuficient...... Ca sa nu mai zic de el...nu mi-a mai spus ca ma iubeste de muuuuuuuuuullllt timp.
Raporteaza abuz de limbaj
Edward's fan team
bestiutza_relouded Avatarul lui bestiutza_relouded

8232 mesaje
Membru din: 6/01/2009


si de cee nu iai scriso ei pe mail
sau stiu:nu vrei nimic,doar te lauzi
Raporteaza abuz de limbaj
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-bestiuitza/