Setari Cookie-uri

pentru iubirea mea cea mai frumoasa declaratie

Iti scriu aceste lucruri din cauzá cá má aflu într-o foarte confuzá perioadá a vietii mele. Pâná acum nu m-am confruntat cu sensul adevárat al sentimentului de iubire dar tu prin comportamentul táu mi-ai inspirat încredere si în acelasi timp sentimentul cá relatia noastrá ar putea reusi! Suntem la început dar din dacá am reusi sá avem ambii încredere în celálalt cred cá relatia noastrá ar putea reusi. Una lume zice cá este foarte usor sá fii báiat.... dar eu de când te cunosc pe tine nu am mai reusit sá mai privesc nici o fatá în ochi fárá sá fiu pus fatá în fatá cu frica de a fii observat de tine si de a strica tot ce am reusit sá realizám pâná acum ca un cuplu! Din ziua în care drumurile noastre s-au întâlnit mi-am gásit un scop în viatá... acela de a-mi dárui toatá dragostea unei singure persoane....Tie!
Ai observat vreodatá un apus de soare sau ai stat vreodatá cu ochii pe fereastrá la orele timpurii ale diminetii ca sá vezi rásáritul soarelui? Este o imagine purá a trecerii de la zi la noapte..de la sentimentul de confuz care ti-l oferá noaptea la sentimentul de revenire la viatá oferit de primele raze ale soarelui care îti ating fata. Eu de când te-am vázut visez la un rásárit de soare aláturi de tine, ca sá pot sá te tin în brate si sá má manifest pornirile pe care mi le provoci! Când sunt aláturi de tine în putinele clipe petrecute împreuná má simt exact ca pásárile cerului care iarna zboará pentru a gási un loc mai cálduros si mai primitor de a trece iarna! In acest moment má gândesc la tine si inima parcá ar vrea sá îmi sará din piept si sá viná la tine sá te strângá în brate parcá pentru ultima oará!
Poate aceastá scrisoare îti aratá o fatá de a mea pe care nu o cunosteai din cauza felului în care má port în momentele în care sunt cu tine, si acest lucru se datoreazá numai emotiilor pe care le am în prezenta ta, sá nu fac ceva gresit si sá stric tot ce am reusit sá primesc din partea ta si asta numai din cauzá cá ai vrut sá îmi oferi. In zilele de azi este foarte grea vorba "te iubesc" din cauzá cá majoritatea báietilor din ziua de azi confundá sentimentul de iubire cu cel al bunei stári, dar eu pot afirma cu mâna pe o inimá ce zvâcneste în momentul în care este pronuntat numele táu în orice împrejurare, cá te iubesc.
Am auzit de iubiri platonice dar aici nu poate fi vorba de asa ceva pentru cá eu stiu ce simt pentru tine! Numai eu pot stii clipele în care státeam noaptea în pat si má gândeam cum sá fac ca relatia noastrá sá deviná una în care iubirea si încrederea sá deviná lucrurile cele mai importante pentru noi!
Acum prin aceastá scrisoare am curajul sá îti márturisesc cá te-am visat, eram amândoi într-o cabaná la munte si focul din semineu nu egala cáldura emanatá de sentimentele si respiratia noastrá, ne fáceam declaratii de dragoste jurându-ne iubire eterná.
In acest moment singurul lucru care ne desparte este frica mea de a recunoaste în fata ta adevaratele mele sentimente pentru tine din cauzá cá îmi este fricá de reactia pe care ai putea sá o ai tu. Niciodatá nu i-am mai jurat unei fete iubire eterná si sincer sá spun párerea mea este cá am ales calea gresitá prin faptul cá m-am decis sá îti trimit o scrisoare dar aceastá scrisoare nu reprezintá decât o parte din mine care ti-o dáruiesc tie!
Din momentul în care vei fi citit scrisoarea vei afla sentimentele mele si eu când má voi intalni cu tine îti voi putea spune cá TE IUBESC!"

geo_26
Postat pe 28 Ianuarie 2009 11:01
Ce frumos mai lasat fara cuvinte............cn nu si doreste o asa declaratie de iubire eterna??
butterfly_sound_of_love
Postat pe 13 Martie 2009 10:00
INTUNERIC SI LUMINA


E LUMEA DEZLANTUTA, E HAOS.
ESTE NEGRU , SI ALB,
INTUNERIC, SI LUMINA,
INGERI , SI DEMONI,
SI VIATA, PE PAMANT!!

E ROSUL, SI NEGRU
SUFERINTA , SI CLIPE..
E PRIMAVARA SI TOAMNA,
VARA SI IARNA, PE PAMANT!!

GASESTE INGERII DIN ANOTIMPURI,
DESCOPERA IUBIREA DIN PRIMAVARA,
DANSEAZA IARNA PE UN MUNTE,
SI VARA, IA CALDURA DE LA SOARE!!

VISEAZA TOAMNA MUZICA LUI VERDI,
SALVEAZA PALETA DE CULORI,
IMBRACATE CU MATIA, CEA RUGINIE,
SI SUFERA, PE ACEST PAMANT!!

STAI PE MALUL APEI , SI FURA-I ENERGIA,
UMPLE CORPUL TAU , DE PRIMAVARA..
ASCULTA BACH, SI PASARILE,
SI CANTA VIATA, PE ACEST PAMANT!!

GUSTA DIN APA MARII CEA SARATA,
FERESTE-TI OCHII, DE INTUNERICUL DIN EA,
ZBOARA IN VALURI, SI IN SPUMA,
SPALA INTUNERICUL, DE PE PAMANT!!

ALEXANDRA
27 APRILIE 2009
SIDONIA69
Postat pe 27 Aprilie 2009 18:23
Ma f... grija de altele, ce topic idiot!
Kathara
Postat pe 27 Aprilie 2009 18:30
deelisha
Postat pe 27 Aprilie 2009 19:55
Oare nu am trait cu totii aceste sentimente,golul ce ramane in noi , dezamagirea ce o simtim atunci cand ne dam seama ca niciodata nu se va intampla sa poti sa-i spui mi-a fost dor de tine ,sau te iubesc ! sunt doar vorbe dar ptr cel ce le rosteste sufletul si-l asterne pe tava .....

Postat pe 28 Aprilie 2009 08:09
De multe ori dorinta de a spune cuiva .....te iubesc.......ramane inchis acolo in sufletul tau ,deoarece iti dai seama ca nu ai cui o spune asa cu inima deschisa ,ca cel caruia ar trebui sa-i destainui sentimentele tale ,simte pentu alta persoana si ramai doar cu un gol imens si o dorinta nespusa..........
erikahd2008
Postat pe 28 Aprilie 2009 08:22
Frumoasa declaratie...ar fi frumos ca cineva sa te iubeasca asa de mult incat sa iti scrie asa de frumos...Din pacate in ziua de azi se uita de romantism si devenim cu totii mai pragmatici...De obicei nu sunt o persoana romantica dar uneori simt nostalgia unei clipe de romantism...Din pacate nu intotdeauna avem ce ne dorim...iar aceasta declaratie e destul de trista...
camelusha83
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:48
___LL___
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:56
Frumoasa declaratie..........dar pentru asta exista blogul
andreea1976
Postat pe 28 Aprilie 2009 12:00
E ok. E foarte frumoasa declaratia ta. DAR...Cui ii este adresata? Iti este impartasita iubirea? Sau esti si tu unul din acei oameni ghinionisti care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita?

PS: Poate ma inveti si pe mine cum sa ii declar lu iuby tot ce simt (sentimentele sunt exact ca la inceput , dar nu mai stiu cum sa ma mai exprim...) pur si simplu un "te iubesc " mi se pare insuficient...... Ca sa nu mai zic de el...nu mi-a mai spus ca ma iubeste de muuuuuuuuuullllt timp.
amr2009
Postat pe 28 Aprilie 2009 12:02

si de cee nu iai scriso ei pe mail
sau stiu:nu vrei nimic,doar te lauzi
bestiutza_relouded
Postat pe 28 Aprilie 2009 12:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu 26, el 80 59 De la: scorpyoW 14 Ianuarie 2011 21:40
Relatia cu o persona mai mica cu 2 ani 3 De la: criss_criss 27 August 2009 15:55
E posibil ca iubitul meu sa fie posedat de diavol??? 85 De la: drakushorul 19 Ianuarie 2014 16:16
dragoste pe net...virtuala. 20 De la: stem_29 21 Iulie 2010 08:57
Momentul potrivit pentru un copil 22 De la: un_barbat_ca_multi_altii 21 Septembrie 2009 16:53