symm
9 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 11:44
Buna fetelor!
Sunt noua pe forum, dar am citit multe din subiectele de aici. Am o mare problema si ma gandesc ca unele dintre voi ma puteti ajuta cu o opinie. De curand, am hotarat impreuna cu sotul meu sa facem un copil. Problema e ca... am o val de progesteron FOARTE mica. 0,3 in conditiile in care minimul e pe undeva la 4. Mi-a spus sa iau Duphaston, dar eu nu prea sunt buna prietena cu tratamentele pe baza de hormoni... Am luat anticonceptionale candva si odata cu ele si ceva kg in plus. Am auzit de ceva tinctura de zmeura, dar mi-a spus o farmacista ca am ceva de asteptat pana isi va face efectul. Asadar, stie cineva daca exista o metoda mai buna pentru a aduce aceasta valoare la normal? Repet, am inceput deja sa iau acest medicament la recomandarea medicului care spune ca este singura solutie, insa ma intreb daca exiata si o alta varianta. Ne dorim un copil foarte mult. Va pup si astept sugestii...
Viata ni se cheama-n inclestarea supremei batalii, pe camp deschis.Si-asa ea ni-i revoltator de scurta ca s-o mai dam pe lene si plictis.
butterfly_sound_of_love
310 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 10:35
Sorry......incearca sa vb cu m ai multi medici.Este dest de riscant sa dai sfaturi atunci cand nu esti in masura.Daca stiam te ajutam cu mare placere.

O zi soper.
Cind 2 oameni se despart de ce o fac doar fizic si sufleteste ramin legati toata viata? poate ca unul din ei iubeste mai mult,poate celalalt nu si-a dorit finalul acesta,poate spera intr-o impacare....Semtimente mai sunt,de compromisuri nu poate fi vorba....nici unul nu mai e dispus sa faca....ce sa-i spui inimii care spera.... cind ratiunea iti spune ca totul s-a sfirsit si e bine sa pui punct ..... Sa o iei pe alt drum caruia nu-i cunosti coordonatele,nu stii unde duce,nu stii la cine duce,daca e drumul bun,daca va fi alt esec?Ce sa faci cu multele ore pe care altadata vroiai sa le transformi in zile ,sa fie mai multe,sa nu se mai termine....azi ai atita timp pe care trebuie sa-l umpli doar cu amintiri,unele frumoase,unele dureroase....Stai si te privesti si-ti spui ca nu esti nici urita,nici proasta,ca nu esti nici prima si nici ultima care trece printr-o despartire ,ca a fost o experienta a vietii,ca esti mult mai matura.....mult mai puternica sa o iei de la capat....Si daca nu poti?CE SA FACI ? Timpul trece .....al meu a stat in loc !
MissMe2
128 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 17:59
ai putea incerca cu branca ursului-pastile sau tinctura.am inteles ca ar fi foarte folositoare pt astfel de cazuri.intereseaza-te la o farmacie naturista
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 18:04
De la: symm, la data 2009-02-13 11:44:03Buna fetelor!
Sunt noua pe forum, dar am citit multe din subiectele de aici. Am o mare problema si ma gandesc ca unele dintre voi ma puteti ajuta cu o opinie. De curand, am hotarat impreuna cu sotul meu sa facem un copil. Problema e ca... am o val de progesteron FOARTE mica. 0,3 in conditiile in care minimul e pe undeva la 4. Mi-a spus sa iau Duphaston, dar eu nu prea sunt buna prietena cu tratamentele pe baza de hormoni... Am luat anticonceptionale candva si odata cu ele si ceva kg in plus. Am auzit de ceva tinctura de zmeura, dar mi-a spus o farmacista ca am ceva de asteptat pana isi va face efectul. Asadar, stie cineva daca exista o metoda mai buna pentru a aduce aceasta valoare la normal? Repet, am inceput deja sa iau acest medicament la recomandarea medicului care spune ca este singura solutie, insa ma intreb daca exiata si o alta varianta. Ne dorim un copil foarte mult. Va pup si astept sugestii...
am o prietena care a luat Duphaston ap un an si tot nimic.apoi a incercat Branca ursului( aluat si ea si sotul ei) si dupa 3 luni a ramas insarcinata,este in luna a 2a acum

.
Multa bafta iti doresc
Wenn Sie ein Idiot besser den Mund halten.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 18:05
De la: MissMe2, la data 2009-05-14 17:59:38ai putea incerca cu branca ursului-pastile sau tinctura.am inteles ca ar fi foarte folositoare pt astfel de cazuri.intereseaza-te la o farmacie naturista

da rezultate(prietena mea a luat) si nici nu sunt scumpe.
Wenn Sie ein Idiot besser den Mund halten.
symm
9 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 19:29
Multumesc mult pentru sfaturi. Este o solutie, imi dau seama, aceasta cu branca ursului. Am mai incercat la medici...multi. Este ingrozitor ca toti imi dau aceeasi solutie... Duphaston. E, si eu nu mai vreau acest medicament. Asadar, o sa incerc pe cala naturala. Revin sa va spun ce rezultate am avut. Va pup!
Viata ni se cheama-n inclestarea supremei batalii, pe camp deschis.Si-asa ea ni-i revoltator de scurta ca s-o mai dam pe lene si plictis.
ema_rice
194 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:46
La prof. HORHOIANU ai fost?
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:46
De la: ema_rice, la data 2009-05-27 18:46:04La prof. HORHOIANU ai fost?
a zis 'urgent"!!
au pus mochetaaaa in tren , baaaaaaa'!!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 18:48
how the f.u.c.k. did you get to be borned so stupid!!!!