untul de shea

Voteaza:
 
xxelena85 Avatarul lui xxelena85

51 mesaje
Membru din: 7/11/2007

ce parere aveti despre untul de shea?de unde se poate cumpara?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
sincer nush ce e?!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika005341 Avatarul lui kudika005341

1 mesaj
Membru din: 1/04/2009

Buna seara!! Cred ca te pot ajuta in a rezolva problema ta. Numele meu este Ani si ma bucur sa facem cunostinta.
Untul de sea => este recomandat in cazul pielii uscate, cicatrici si riduri. Ajuta la relaxarea musculaturii si poate oferi chiar si protectie solara. Complexul de vitamine E si A hidrateaza intens pielea uscata, oferindu-i astfel elasticitate. Excelente rezultate pentru pielea foarte uscata (calcaie, cot, genunchi). Produsul face parte din cadrul produselor Krauter. daca sunteti interesata cum puteti intra in posesia acestei creme trimite-mi email pe adresa anisfintescu@yahoo.com O seara cat mai placuta!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
dar unt de scaun??
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
buna
Raporteaza abuz de limbaj
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesata, lasati un mail pe *** cassey.cassey20@yahoo.com *** si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa!
kudmr Avatarul lui kudmr

22 mesaje
Membru din: 22/04/2010

POTI CUMPARA DE AICI:

WWW.UNTULDESHEA.WORDPRESS.COM
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
untul de shea se obtine din fructele arborelui karite care creste in savanele din Africa. are in compneneta multi acizi grasi si vitamine si este un foarte bun emolient. Trateaza diverse conditii ale pielii precum: dermatite, iritatii, piele uscata si dura, cicatrici, vergeturi, celulita, etc.
eu il folosesc de cateva luni si sunt foarte multumita. am incercat doar unt de shea organic nerafinat, deoarece varianta rafinata isi pierde din proprietati.
va recomand si voua, il am de la OrganicShea, sunt convinsa ca veti vedea diferenta fata de un unt de corp din coemrt
Raporteaza abuz de limbaj