Fundatii si centre gratuite de diagnostica a cancerului mamar

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

M am intalnit zilele trecute cu o prietena. Se vaita de dureri la sanul drept si de lipsa de bani. Zic..las ca te programez eu undeva (in ideea ca voi gasi pe net vreo clinica ce ofera servicii gratuite ..vreo fundatie ..ceva)
Caut de doua ore..Am gasit "renasterea". Atatia bani acolo si diagnostigheaza gratuit doar pensionarii. Programare pe 2 aprilie..90 lei. :(((( penibil zau.
Fata asta are doi copii frumosi si bani sa treaca strada. Pentru ei. Dar nu pentru placeri sau necazuri de genul asta.
Poate mi spune ti voi unde gasesc o astfel de fundatie.. ca pe toate posturile..toate vedetele se lauda ..Vreau sa vad si eu cine beneficiaza intradevar de consultatiile astea si cum poti avea acces acolo.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Cu un bilet de trimitere de la medicul de familie, poate sa mearga la o clinica de stat specializata in acest tip de afectiuni. E adevarat ca programarile dureaza, dar asta pentru ca sunt prea multi oameni saraci care nu-si permit sa apeleze la servicii private. Pe de alta parte, calitatea serviciilor este la fel de buna in clinicile de stat ca si in cele private. Totul e chestiune de rabdare, dar, cel mai important e sa nu mai amane.
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

si a facut programare si va merge. daaaaaar problema mea e ca nu vad unde s centrele astea desp care se tot vorbeste atat.

vreau sa mi zica si mie cineva. draga mea daca n ai venituri te poti prezenta la clinica x de pe langa fundatia y


. sunt oameni care n au deloc si nici nu au de unde sa ceara.

am continuat sa caut si n am gasit nimic! mi se pare ridicol modul in care suntem prostiti cu activitatile acestor fundatii care vor bani in emisiuni cu audienta maxima
Raporteaza abuz de limbaj