Setari Cookie-uri

Sunt geloasa si invidioasa si nu mai suport

suntem de 4 ani impreuna...ne iubim mult de tot, ne respectam,ne ajutam, ne sprijinim, o relatie pe care si-ar dori-o oricine, dar ......el este obsedat de fotbal si eu nu mai suport si nu ma pot resemna la gandul ca asa imi voi trai restul vietii daca raman cu el.Nu vreau sa ma despart de el...doamne fereste...nici nu concep asta...dar as vrea cumva, cineva sa interzica forbalul.M-am saturat sa fiu lasata balta de fiecare data cand sunt meciuri (importante sau mai putin), m-am saturat sa stau cu teama in suflet cand se duce pe stadioane, sa intru in panica daca nu rasp la telefon, sa-mi imaginez tot felul de prostii, ca pateste ceva, m-am saturat sa-l vad ca se intoarce beat de la carciuma, plus ca nu mai suport injuraturile si galagia pe care o face cand se uita la meciuri de acasa, flegmele si pumnii pe care si-i ia televizorul .Si m-am saturat si sa primesc telefoane sa ma duc dupa el prin spitale ca si-a rupt piciorul sau si-a luxat mana sau mai stiu eu unde s-a lovit cand a cazut.M-am gandit ca in ultima instanta as putea sa-l pun sa aleaga intre mine si fotbal (stiu ca nu e corect si normal), sa-i spun ca-l parasesc daca nu renunta la fotbal, dar sincer mi-e frica de alegerea lui.Am crezut ca in timp o sa-i treaca pasiunea asta pentru fotbal, dar deja mi-am pierdut toate sperantele.Mai sunt si alte fete in situatia mea?daca da, voi ce faceti, cum rezistati, ce masuri ati luat?Credeti ca sa va potoli vreodata sau trebuie sa devin si eu microbista inraita (cu toate ca nu suport fotbalul) ca sa imbatrim impreuna in pace?
generash
Postat pe 6 Aprilie 2009 11:14
omg

revin in cateva minute.. cand o sa pot sa tastez ceva coerent
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 6 Aprilie 2009 11:15
Cu cine tzine ?

Postat pe 6 Aprilie 2009 11:26
De la: Georgia99, la data 2009-04-06 11:26:46Cu cine tzine ?


la cat de inrait este eu una cred ca tzine cu....................toate echipele
donttouch
Postat pe 6 Aprilie 2009 11:33
porneste de la steaua si se extinde catre toate meciurile de fotbal indiferent de echipa, tara...etc.Este obsedat, deja nu se mai poate numi pasiune pentru ceva.....
generash
Postat pe 6 Aprilie 2009 11:39
Deeeci... ai un barbat care are o pasiune (care nu e transhatul de fiintze vii, scurmatul in gunoaie, sexul in turma, bautul pana se pipi pe el, sexul cu animale sau mai stiu eu ce chestie scarboasa, ci fotbalul) si tu vrei sa i-o sugrumi... De ce? Pentru ca prea se distreaza bine FARA TINE, nu?
Fata, tu ai nevoie sa-ti gasesti si tu un hobby, nu sa-l pui pe el sa aleaga intre al lui si tine... Si lui... lui cere-i doar sa nu mai scuipe prin casa, ca nu-i frumos!
Dor_a
Postat pe 6 Aprilie 2009 11:45
ce bine ca eu si sotul suntem microbisti gaseste si tu ceva de facut pt tine.
ETE_EU
Postat pe 6 Aprilie 2009 11:48
De la: generash, la data 2009-04-06 11:14:00 flegmele si pumnii pe care si-i ia televizorul

Roaga-l din partea mea sa fereasca tablourile ! (o sa inteleaga)

Postat pe 6 Aprilie 2009 12:03
eeee....m-ati inteles gresit...nu-i vorba ca se distreaza fara mine..am si eu pasiunile mele...am activitati ca orice om normal...ies cu fetele la suc, in club, invat, stau pe net,muncesc, merg la cumparaturi, gatesc, joc tenis....fac lucruri pentru mine in timp ce el este cu fotbalul. nu-i vorba de asta...este vorba ca a devenit obsedat si nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca sunt lucruri mai frumoase si mai importante in viata decat fotbalul... si ca totul este ok, dar pana la o limita...am incercat sa-l inteleg, dar sunt momente cand nu mai suport pur si simplu si ma gandeam ca poate mai sunt si alte fete in situatia mea(care sa nu ma creada antisociala, incuiata, fara ocupatie, invidioasa pe iubit ca se distreza fara ea) care au gasit un mijloc de combatere...dar poate ca exagerez eu ....
generash
Postat pe 6 Aprilie 2009 12:03
Ma! Sunt!
Dar lui asta ii place! Parca va luaseti la bine si la rau... Pai daca tu asa faci doar la fotbal, sa-l fereasca Dumnezeu sa ajunga la Aman cu tine... (fara cea mai mica intentie de a te jigni, dar... de! E doar fotbal, pana la urma!... si daca e chiar asa de rau, atunci nu la un forum trebuie sa apelezi tu, ci la un psiholog... sa-l iei de manutza, si sa mergeti impreuna, ca doi soti care se respecta si se iubesc)
Dor_a
Postat pe 6 Aprilie 2009 12:08
De la: generash, la data 2009-04-06 12:03:34eeee....m-ati inteles gresit...nu-i vorba ca se distreaza fara mine..am si eu pasiunile mele...am activitati ca orice om normal...ies cu fetele la suc, in club, invat, stau pe net,muncesc, merg la cumparaturi, gatesc, joc tenis....fac lucruri pentru mine in timp ce el este cu fotbalul. nu-i vorba de asta...este vorba ca a devenit obsedat si nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca sunt lucruri mai frumoase si mai importante in viata decat fotbalul... si ca totul este ok, dar pana la o limita...am incercat sa-l inteleg, dar sunt momente cand nu mai suport pur si simplu si ma gandeam ca poate mai sunt si alte fete in situatia mea(care sa nu ma creada antisociala, incuiata, fara ocupatie, invidioasa pe iubit ca se distreza fara ea) care au gasit un mijloc de combatere...dar poate ca exagerez eu ....

pleaca si tu undeva o saptamana si vezi daca isi aduce aminte de tine.asa vei vedea la ce tine el mai mult
ETE_EU
Postat pe 6 Aprilie 2009 12:12
De la: generash, la data 2009-04-06 11:14:00suntem de 4 ani impreuna...ne iubim mult de tot, ne respectam,ne ajutam, ne sprijinim, o relatie pe care si-ar dori-o oricine, dar ......el este obsedat de fotbal si eu nu mai suport si nu ma pot resemna la gandul ca asa imi voi trai restul vietii daca raman cu el.Nu vreau sa ma despart de el...doamne fereste...nici nu concep asta...dar as vrea cumva, cineva sa interzica forbalul.M-am saturat sa fiu lasata balta de fiecare data cand sunt meciuri (importante sau mai putin), m-am saturat sa stau cu teama in suflet cand se duce pe stadioane, sa intru in panica daca nu rasp la telefon, sa-mi imaginez tot felul de prostii, ca pateste ceva, m-am saturat sa-l vad ca se intoarce beat de la carciuma, plus ca nu mai suport injuraturile si galagia pe care o face cand se uita la meciuri de acasa, flegmele si pumnii pe care si-i ia televizorul .Si m-am saturat si sa primesc telefoane sa ma duc dupa el prin spitale ca si-a rupt piciorul sau si-a luxat mana sau mai stiu eu unde s-a lovit cand a cazut.M-am gandit ca in ultima instanta as putea sa-l pun sa aleaga intre mine si fotbal (stiu ca nu e corect si normal), sa-i spun ca-l parasesc daca nu renunta la fotbal, dar sincer mi-e frica de alegerea lui.Am crezut ca in timp o sa-i treaca pasiunea asta pentru fotbal, dar deja mi-am pierdut toate sperantele.Mai sunt si alte fete in situatia mea?daca da, voi ce faceti, cum rezistati, ce masuri ati luat?Credeti ca sa va potoli vreodata sau trebuie sa devin si eu microbista inraita (cu toate ca nu suport fotbalul) ca sa imbatrim impreuna in pace?


Cine a cumparat televizorul? Daca e al tau, vinde-l repede.
Lasa-l sa vina singur de la spital. Doar nu l-ai lovit tu.
Ocupa-ti timpul cu altceva cat e plecat la meci si inchide-ti telefonul, pe motiv ca dormi, pana revine acasa.
Ia-ti o vacanta si consulta un psiholog daca vrei sa scapi cu mintea limede.
Poate asa va fi mai atent cu excesele. Nici tu nu trebuie sa exagerezi cu posesivitatea. Fiecare om are dreptul la putina libertate.
veta_13
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:48
sa vad spun si eu povestea mea..am si eu o relatie frumoasa de 4 ani dar cam scartie dintr-un singur motiv GELOZIA eu sunt foarte geloasa iubitul meu are obiceul sa se mai duca la prietenii lui dar nush cum face de ramane peste noapte acolo..si eu aflu tarziu despre asta nu stiu ce sa cred..sta cu alta sau sta si se joaca pe calculator cum spune el...si mereu cand ai spun " tu ma inseli " se enerveaza si imi spune ca nu exista nimeni in viata lui decat eu..intradevar nu primeste telefoane de la vreo fata dar ma deranjeaza ca are un prieten foarte ciudat ..merge la el mereu si sta cam mult acolo..si mereu cand ai scot ochii imi spune sa vin acolo sa il controlez nu stiu ce sa mai cred...ma inseala..sau nu...oi fi eu prea geloasa...
kudika015613
Postat pe 23 Aprilie 2009 20:48
De la: Dor_a, la data 2009-04-06 11:45:01Deeeci... ai un barbat care are o pasiune (care nu e transhatul de fiintze vii, scurmatul in gunoaie, sexul in turma, bautul pana se pipi pe el, sexul cu animale sau mai stiu eu ce chestie scarboasa, ci fotbalul) si tu vrei sa i-o sugrumi... De ce? Pentru ca prea se distreaza bine FARA TINE, nu?
Fata, tu ai nevoie sa-ti gasesti si tu un hobby, nu sa-l pui pe el sa aleaga intre al lui si tine... Si lui... lui cere-i doar sa nu mai scuipe prin casa, ca nu-i frumos!


subscriu!
l_diana_c
Postat pe 23 Aprilie 2009 20:51
La Nai.Ba
Diavolyta_
Postat pe 23 Aprilie 2009 20:56
nebuna esti fata..diavolitzo
ralu_zar
Postat pe 23 Aprilie 2009 21:18
zi mersi ca nu le are cu ruleta ...jocurile alea...alea , sa-si mai bage si banii pe la aparate ...
ralu_zar
Postat pe 23 Aprilie 2009 21:21
Si prietenul meu este microbist, cat era singur la fel facea, se batea pe satdion,se injura cu politia.....etc.Acum depinde cati ani are prietenul tau.Daca are o varsta de peste 20-25 de ani cred ca este o persoana imatura si ar trebui sa se comporte altfel.Trebuie sa discuti cu el serios despre ceea ce simti daca ai ganduri serioase cu el.Nu cred ca o astfl de persoana este vazuta bine de cei din jur.Totusi traim in societate si avem nevoie de ea.Banuiesc ca are un loc de munca prietenul tau , cred ca nici cei de la serv nu ar vrea sa-l vada caftit cand vine la servici, in loc sa-si faca treaba.Viata are multe probleme pe care ni le ofra nu trebuie sa le mai faca si el altele noi.
DISCUTA CU EL SERIOS SI DACA NU SE SCHIMBA(POATE SA MEARGA LA MECI , DAR FARA VIOLENTA) IAR TU ESTI NEFERICITA LANGA EL , RENUNTA, EXISTA TIPI CU CARE TE POTI POTRIVI,LASA-L PENTRU ALTA CARE IL ACCCEPTA ASA.
EU AM FACUT LA FEL SI NU IMI PARE RAU DE LOC.
kudika022393
Postat pe 7 Mai 2009 11:10
De la: generash, la data 2009-04-06 11:14:00suntem de 4 ani impreuna...ne iubim mult de tot, ne respectam,ne ajutam, ne sprijinim, o relatie pe care si-ar dori-o oricine, dar ......el este obsedat de fotbal si eu nu mai suport si nu ma pot resemna la gandul ca asa imi voi trai restul vietii daca raman cu el.Nu vreau sa ma despart de el...doamne fereste...nici nu concep asta...dar as vrea cumva, cineva sa interzica forbalul.M-am saturat sa fiu lasata balta de fiecare data cand sunt meciuri (importante sau mai putin), m-am saturat sa stau cu teama in suflet cand se duce pe stadioane, sa intru in panica daca nu rasp la telefon, sa-mi imaginez tot felul de prostii, ca pateste ceva, m-am saturat sa-l vad ca se intoarce beat de la carciuma, plus ca nu mai suport injuraturile si galagia pe care o face cand se uita la meciuri de acasa, flegmele si pumnii pe care si-i ia televizorul .Si m-am saturat si sa primesc telefoane sa ma duc dupa el prin spitale ca si-a rupt piciorul sau si-a luxat mana sau mai stiu eu unde s-a lovit cand a cazut.M-am gandit ca in ultima instanta as putea sa-l pun sa aleaga intre mine si fotbal (stiu ca nu e corect si normal), sa-i spun ca-l parasesc daca nu renunta la fotbal, dar sincer mi-e frica de alegerea lui.Am crezut ca in timp o sa-i treaca pasiunea asta pentru fotbal, dar deja mi-am pierdut toate sperantele.Mai sunt si alte fete in situatia mea?daca da, voi ce faceti, cum rezistati, ce masuri ati luat?Credeti ca sa va potoli vreodata sau trebuie sa devin si eu microbista inraita (cu toate ca nu suport fotbalul) ca sa imbatrim impreuna in pace?

deci sincer si cu parere de rau eu nu mi-as dorii asa o relatie de care u spui k si-ar dori-o oricine sorry....
bruneagra25
Postat pe 7 Mai 2009 11:21
Buna!
Cassey
Postat pe 13 Mai 2009 14:08
hi
Cassey_
Postat pe 24 Mai 2009 00:04
eu sunt o norocoasa.prietenul meu nu are nici o treaba cu fotbalul, asi alt sport..si nici pt un film nu rateaza sa stea in brate cu mine si sa ma pupe, sau sa facem dragoste...


Si in legatura cu tine nu stiu ce sa zic, incearca sa il atrag spre alt sport , de ex incearca sa iesiti la tenis sa va jucati.poate gaseste pasiunea asta impreuna cu tine, si uita de fotbal...

Postat pe 24 Mai 2009 00:11
De la: kudika015613, la data 2009-04-23 20:48:12sa vad spun si eu povestea mea..am si eu o relatie frumoasa de 4 ani dar cam scartie dintr-un singur motiv GELOZIA eu sunt foarte geloasa iubitul meu are obiceul sa se mai duca la prietenii lui dar nush cum face de ramane peste noapte acolo..si eu aflu tarziu despre asta nu stiu ce sa cred..sta cu alta sau sta si se joaca pe calculator cum spune el...si mereu cand ai spun " tu ma inseli " se enerveaza si imi spune ca nu exista nimeni in viata lui decat eu..intradevar nu primeste telefoane de la vreo fata dar ma deranjeaza ca are un prieten foarte ciudat ..merge la el mereu si sta cam mult acolo..si mereu cand ai scot ochii imi spune sa vin acolo sa il controlez nu stiu ce sa mai cred...ma inseala..sau nu...oi fi eu prea geloasa...


acuma pe bune , ai vrea sa recunoasca ca te inseala , ca sta la prietenul ala al lui pentru altceva si nu pt jucat pe calc ? ce bine ar fi sa fie toata lumea sincera dar nu se poate , minciuna la putere peste tot
Peony
Postat pe 24 Mai 2009 01:23
De la: generash, la data 2009-04-06 12:03:34eeee....m-ati inteles gresit...nu-i vorba ca se distreaza fara mine..am si eu pasiunile mele...am activitati ca orice om normal...ies cu fetele la suc, in club, invat, stau pe net,muncesc, merg la cumparaturi, gatesc, joc tenis....fac lucruri pentru mine in timp ce el este cu fotbalul. nu-i vorba de asta...este vorba ca a devenit obsedat si nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca sunt lucruri mai frumoase si mai importante in viata decat fotbalul... si ca totul este ok, dar pana la o limita...am incercat sa-l inteleg, dar sunt momente cand nu mai suport pur si simplu si ma gandeam ca poate mai sunt si alte fete in situatia mea(care sa nu ma creada antisociala, incuiata, fara ocupatie, invidioasa pe iubit ca se distreza fara ea) care au gasit un mijloc de combatere...dar poate ca exagerez eu ....

eu l-as lasa. balta. nu pt fotbal cat pt apucaturile care le are in timpul meciului. ar tr sa dea de gandit!
Diannnnnnna
Postat pe 24 Mai 2009 08:52
Barbatii au metehnele lor .Daca il vei pune sa aleaga ...s-ar putea din orgoliu sa renunte chiar la tine .Incearca altfel ,desi cred ca ai incercat,insa nu il pune la colt.Vorbeste cu el mai mult si nu uita ca a-l iubi inseamna a iubi si ce iubeste el. Iubirea pe care o simti si spui ca o traiti impreuna nu se merita sa o arunci in favoarea pasiunii lui ptr fotbal.
ionia
Postat pe 24 Mai 2009 08:58
Salut !! Sincer ? Parerea mea este ca nu te iubeste si nu te respecta daca scuipa ( flegme ) zbiara si trestul / Eu sunt casatorita tot cu un microbist si se uita la meciuri desigur in casa cu prietenii sau pe la carciumi dar nu face asa ceva sa zbiere sa faca scandal sa scuipe / Ne respectam reciproc / avem un copil impreuna ceea ce inseamna ca eu deja am un hobby / sa am grija de copil,iar eu si fetita ori iesim impreuna in oras ori ne uitam la televizorul nostru ( asta a fost o solutie / sa ne luam televizor separat ). Ori eu mai am un hobby gradinaritul ! Sau plec la o prietena sau plec la cumparaturi si cheltui banii sau ma inchid in bucatarie si gatesc .
Oricum ar fi eu tot nu cred ca este o problema majora care sa nu poata fi rezolvata.Daca era microbist si betiv si afemeiat si ahtiat dupa jocuri la aparate ce faceai?
Trebuie sa-i ceri sa te respecte asa cum il respecti si tu altfel te va umili si jigni toata viata daca nu mai rau.
Casa , familia,nevasta sunt sfinte / de fapt asa ar trebui sa fie/ dar cerei respect !!!! Daca nu te respecta inseamna ca nu te iubeste !!! Vrea doar o siguranta ca are cine sa stranga dupa el,ca are cu cine face sex ,ca are cine sa-i gateasca, sa-i spele ,sa-i calce, sa-i faca piata , sa aibe grija sa-i umple frigiderul. MUlti barbati fac asta !!! Si daca o sa va certati vreodata mai serios si o sa-l ameninti ca-l parasesti sti ce o sa spuna ? Ce spun si ce cred toti barbatii : O sa zica Hai pleaca ce mai astepti !
Invata sa fi mai egoista intr-o relatie cu un barbat , si mai independenta fata de el . Nu este obligatia ta sa-i suporti mojiciile,esti femeie si asta te face superioara , te face sa meriti respect .

O femeie trebuie intotdeauna respectata/ femeia nu este presul de la usa de la intrare . PUNCT.
As vrea sa-ti trimit un PPS dar nu stiu adresa ta de e-mail,sau ID -ul de pe mess Adresa mea de e-mail este berchetarug@yahoo.com si ID mess berchetarug . Sper sa aud numai de bine. Te pup dulce.
berchetaru
Postat pe 24 Mai 2009 10:23
Parerea mea e ca nici tu nu stii ce vrei..pe-o parte aveti reelatia mult visata si pe de alta parte el e un batut,baut,microbist si scuipacios...
Si eu m-am indragostit nebuneste de un "smecheras"" d asta din galerie de la Poli.Treceam prin tot ce treci tu aproximativ..la faza ca poate s-a batut,poate si-a luat bataie...Cand avea poli meci cu UTA sau cu Dinamo stateam Dar de 2 ani nu mai merge la meciuri,s-a autolasat...nu il mai intereseaza asa mult fotbalul.Poate s-a maturizat...sau poate nu.
Eu iti recomand sa ii dai un avertisment sa se "cumintesca"...daca nu o face,fa-ti tu bagajele si pleaca pleaca pleaca....
aandaa
Postat pe 24 Mai 2009 11:44
Vezi tu...mare e gradina lui Dumnezeu si multi au sarit gardul...Si eu sunt microbist...imi place fotbalul , cand joaca Rapid-ul daca sunt singur acasa stie tot blocul daca se da gol :)) ...dar cam atat...ma rezum la "manifestari" in general pasnice...nu m-am batut niciodata cu nimeni din cauza fotbalului...ar fi o mare tampenie sa fac asa ceva...si sincer nu ii inteleg deloc pe cei care fac asa ceva..sa te bati de nebun cu unii doar pentru ca tu tii cu Rapid si ei cu Steaua. Un om normal se poate uita la meciuri si fara sa faca ceea ce spui ca face prietenul tau...chiar nu e nevoie de astfel de "refulari" ... nu stiu, unii am impresia ca la meciuri isi descarca frustrarile vietii si necazurile pe care le au..nu stiu ce sa zic dar mi se pare aberant ca eu sa ma bat sau sa fac cine stie ce, pentru o echipa ai carei fotbalisti castiga intr-un meci important la 90 de minute o prima de cateva mii de euro , bani pe care eu ii castig in luni , poate chiar ani de munca si stress zilnic...deci,clar nu o sa ajung sa fac vreodata cine stie ce tampenii din cauza fotbalului e clar. Oricum..in cazul tau ar trebui sa iei ceva masuri....nu stiu , tu il cunosti mai bine...si ai putea sti ce ii place si ce nu...Oricum...multa bafta !
cosminhd83
Postat pe 24 Mai 2009 12:52
vorbeste cu el si spunei exact ce ai scris aici, una e sa ai o pasiune si alta e sa fi obsedat de ea. o discutie cu calm, stiu ca e un teren minat asa ca iti urez succes.
way
Postat pe 24 Mai 2009 13:01
De la: generash, la data 2009-04-06 11:14:00suntem de 4 ani impreuna...ne iubim mult de tot, ne respectam,ne ajutam, ne sprijinim, o relatie pe care si-ar dori-o oricine, dar ......el este obsedat de fotbal si eu nu mai suport si nu ma pot resemna la gandul ca asa imi voi trai restul vietii daca raman cu el.Nu vreau sa ma despart de el...doamne fereste...nici nu concep asta...dar as vrea cumva, cineva sa interzica forbalul.M-am saturat sa fiu lasata balta de fiecare data cand sunt meciuri (importante sau mai putin), m-am saturat sa stau cu teama in suflet cand se duce pe stadioane, sa intru in panica daca nu rasp la telefon, sa-mi imaginez tot felul de prostii, ca pateste ceva, m-am saturat sa-l vad ca se intoarce beat de la carciuma, plus ca nu mai suport injuraturile si galagia pe care o face cand se uita la meciuri de acasa, flegmele si pumnii pe care si-i ia televizorul .Si m-am saturat si sa primesc telefoane sa ma duc dupa el prin spitale ca si-a rupt piciorul sau si-a luxat mana sau mai stiu eu unde s-a lovit cand a cazut.M-am gandit ca in ultima instanta as putea sa-l pun sa aleaga intre mine si fotbal (stiu ca nu e corect si normal), sa-i spun ca-l parasesc daca nu renunta la fotbal, dar sincer mi-e frica de alegerea lui.Am crezut ca in timp o sa-i treaca pasiunea asta pentru fotbal, dar deja mi-am pierdut toate sperantele.Mai sunt si alte fete in situatia mea?daca da, voi ce faceti, cum rezistati, ce masuri ati luat?Credeti ca sa va potoli vreodata sau trebuie sa devin si eu microbista inraita (cu toate ca nu suport fotbalul) ca sa imbatrim impreuna in pace?


eu cred ca ai tot dreptul sa te simti aa. Sugerez sa faceti putina terapie de cuplu ca sa va intelegi reciproc mai bine si daca e de apropundat, sa mearga el putin mai departe cu analiza personala.
annya_852004
Postat pe 24 Mai 2009 20:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E adevarat sau fals ca Gelozia se naste odata cu Iubirea dar nu dispare odata cu aceasta? 12 De la: kudika_938443 21 Octombrie 2013 09:01
Va cer ajutor 2 De la: valy90 19 Octombrie 2010 16:06
voi ce a-ti face??? un sfat, o ideie..... orice... 7 De la: kudika_962496 28 Mai 2014 20:24
am nevoie de un sfat... 30 De la: Eva32 18 Mai 2011 01:28
orice inceput are si un sfarsit... 14 De la: claussytta 7 Septembrie 2009 19:11