Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 11:35
buna sunt ...noua pe aici si cum fiecare are cate un offf....as vrea sa vi-l spun si pe al meu.si incerc sa ma imprietenesc cu voi:)...o sa cuprind totul in cateva cuvinte ...." in ziua de 01.ianuarie mi-a dat o palma........de ce ..din simplul motiv ..ca a vazut cateva poze de la revelion si un filmulet si a surprins cum un baiat din grup se uita prea atent la mine.El nu a fost de revelion cu mine pentru ca a lucrat ...asa ca am facut revelionul cu surorile lui....si a doua zi ne-am tot contrazis pe tema asta ...si mi-a dat o palma .....insa intr-o secunda a realizat greseala pe care a facut-o......totusi l-am iertat insa sa racit relatia dintre mine si el....si am hotarat sa pun punct dupa o luna de zile ...ca sa numi fac nici mie rau nici lui ..si totusi ...o ciudata despartire....am devenit cei mai buni prieteni ..in acest timp cat am stat despartiti....ieri iam acordat acea sansa ....eu il iubesc si el la fel .....mia demonstrat asta .....insa nu stiu daca am facut bine sau nu.......problema mea este ca mi-am jurat ca nu am sa accept niciodata sa primesc o palma de la barbatul pe care il consider jumatatea mea....asta in urma vecchii relatiii care pt mine sa sfarsit tragic si cu urme adanci in suflet....el sa schimbat vad asta ...insa nui de moment? ce spune-ti ....o idee o sugestie este binevenita multumesc si scuzati-mi greselile....scriu pe fuga sunt la munca
De ce te miri c vreau tot sau nimic ?