Setari Cookie-uri

poti iubi doua persoane in acelai timp?sotia si amanta?

de unde atata iubire??????????????
morticia_adams
Postat pe 23 Mai 2009 21:28
Doamne fereste una te cicaleste alta te satisface amanta doar te ftcaieste iar nevasta te si iubeste ,ftcaieste dar si cicaleste:D[in cele mai multe cazuri:D]
nebuna94
Postat pe 23 Mai 2009 21:31
De la: nebuna94, la data 2009-05-23 21:31:37Doamne fereste una te cicaleste alta te satisface amanta doar te ftcaieste iar nevasta te si iubeste ,ftcaieste dar si cicaleste:D[in cele mai multe cazuri:D]

"amanta doar te ftcaieste iar nevasta te si iubeste"...aiurea
amagire
Postat pe 23 Mai 2009 21:33
daca e un threesome cu siguranta le poti iubi
Peony
Postat pe 24 Mai 2009 01:00
da, pot iubi in acelasi timp prietenul si amantul, de ce intrebi?
fiecare are altceva de oferit.
Luan4
Postat pe 24 Mai 2009 10:28
DA
alin74
Postat pe 24 Mai 2009 12:54
cum sa nu pot si trei
alin74
Postat pe 24 Mai 2009 12:57
da poti iubi 2 persoane in acelasi timp..mie mi s-a intamplat..:)
kudika019304
Postat pe 24 Mai 2009 13:10
Eu sunt de parere ca poti sa iubesti mai multe persoane in acelasi timp, dar categoric, nu este vorba de acelasi fel de iubire. Una dintre ele va avea mereu mai mult , iar cealalta va simti ca primeste jumatati de masura... Daca incape in inima si o a doua persoana, inseamna ca prima nu a avut puterea sa umple toate "golurile " din suflet, cu alte cuvinte are o parte de vina...e un subiect tare delicat si cum nu exista o definitie universala a iubirii, subiectul ramane deschis...
andaluzia
Postat pe 24 Mai 2009 14:35

...poti iubi in acelasi timp doi oameni....dupa cum stim iubirea se ofera neconditionat,fara egoism ,fara limite ,sunt legi nescrise .Nu toti oamenii se pot imparti ..de obicei simtul proprietatii primeaza si avem senzatia ,dar doar senzatia ca cineva ne apartine in intregime,....este fals !De aceia daca poti iubi in acelasi timp doua persoane pe fiecare asa cum simti, trebuie sa ai un caracter puternic ,sa sti ca esti in stare sa te imparti...nu toata lumea poate sa imparta dragoste ,uneori ai surpriza sa intalnesti femei care nu stiu sa fie femei ...de ce sa aruncam cu pietre ?
Daca poti iubi ...iubeste ,bucurate de viata de ceea ce-ti ofera ea .niciodata nu ai sa poti multumi pe toata lumea ...fi putin egosita ,macar putin ...gandeste-te la tine..la ce ai acum si traieste intens ! O sa sa ramai cu amintirile .. si o sa ai ce sa-ti amintesti !
niculaediana
Postat pe 24 Mai 2009 16:11
da, se poate, nu e de dorit dar e foarte posibil
annya_852004
Postat pe 24 Mai 2009 20:53
...posibil ...chiar si mai mult de doua... in moduri oarecum diferite si cu intensitate diferita...
ocs
Postat pe 25 Mai 2009 19:37
nu cred k e posibil...
Am auzit cazuri cand...'din prea multa iubire', iti lasi familia, esti acum total in bratele amantei..si uiti s-o mai iubesti k la inceput, si incerci sa reiei legatura cu sotia...(desii prea tarziu)...pe care de fapt o iubesti.
Eu cred k amanta 'o iubesti 'atat timp cat e in rolul de amanta....daca ar devenii sotie, nu ar mai exista nici un fel de iubire, poate chiar repulsie...Imainati-va amanta in rolul de sotie...facand mancare, avand grija de copii...treburi gospodaresti...(care i-ar ocupa prea mult timp sa mai poata sa te aibe in atentia ei permanent, la orice ora 'pregatita'....si mereu in 'toane bune')...Ati mai iubi-o???normal ca nu, atunci respunsul vine ulterior, ca nu ati iubit-o niciodata, decat ca a fost vorba de atractie fizica.
Dar daca pierdeti o familie, ani intregi de amintiri cu sotia...prieteni comuni, copiii, un suflet care s-a dedicat tie, si asta doar ptr o amanta care s-a dovedit ca n-o iubeai???atunci??? pe cine iubesti? si vine intrebarea???cine te-a iubit pe tine?? sotia?? sau amanta care , o data ce ai ramas fara nimik, fara familie, servici, bani , esti un om de nimik, si-ti mai si zice in fatza replica ''ce draga, doar nu credeai k te iubesc pe tine'' sau sa afli k 'iubita ta amanta' are si ea, vreun iubitzel tanar, pe care il iubeste nespus, si pe care l-a rasfatzat pe banii tai...pana in ziua cand n-a mai avut ce stoarce de pe tine
si acum te aplauda cat ai fost tu de 'istet' sa 'iubesti' si amanta si sotia in acelas timp...

Dar asta nu e tot...desii sustin ca nu poti iubii doua persoane in acelasi timp, cred k, in momentul in care sustii asta, tu de fapt nu mai iubesti nici una! decat pe tine...sau poate nici pe tine, caci daca te-ai iubii, nu ti-ai dorii atata rau 'din prea mult bine'!
Mie personal, atunci cand iubesc, simt k as face orice pt persoana iubita,,,renunt la mine, pt el...imi place mereu sa-i preatesc mici surprize (fara sa am nevoie de vreo ocazie), sa-i arat mereu caci el e cel mai important pt mine...Cand iubesti si esti iubita cu adevarat ti se lumineaza chipul, esti mai radioasa, mai buna cu lumea din jur, si pt tine fiecare zi langa persoana iubita e speciala. Nu exista sa te certi cu el, mereu discutati pe orice teme, trebuie sa te cunoasca ca pe el si viceversa....chiar din priviri sa va cunoasteti, sa anticipati ce gandeste celalalt intr-o anumita situatie, sa stiti ce-si doreste celalalt, ce-i place, sa va incurajati sa fiti mereu impreuna in fatza problemelor....sa simti ca fara el esti singur pe lume, asta e iubirea adevarata!....multi zicem 'Te Iubesc' putin o facem. si putini simtim...Atunci cand iubesti, nu faci lucruri care l-ar deranja pe cel pe care sustii ca-l iubesti, prin urmare, nu-l inseli, si nu-l faci sa sufere. In momentul cand tu ai calcat stramb, si mai ai si o amanta...asta nu mai e iubire..acolo e vorba de altceva, un interes....nicidecum iubire!
Concluzia?? nu poti iubii decat o persoana...si sa poti iubii si sa fii iubit de aceeasi persoana in acelasi timp....rar lucru, dar exista!! :) ...si asta e motorul in viatza...de acolo pornesc toate , atunci esti implinit...atunci treci prin viatza cu un sens si ai atins scopul ei!
anaraoul
Postat pe 2 Iunie 2009 14:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatiile extraconjugale 50 De la: kudika058564 27 August 2009 18:13
Caut mascul!! Da,vb serios!! 23 De la: lauracris 19 Aprilie 2009 11:45
Realitate cruda!31 mai,cea mai nefericita zi din viata mea! 44 De la: ela_ella 23 Februarie 2012 11:43
pt tipa care a aflat....cica ...CA EL E INSURAT!!!! 1 De la: alinadambar1974 15 Februarie 2009 19:14
Cuplu.......cautam tanara pentru relatii intime 242 De la: JustMe05 3 Noiembrie 2009 20:37