Setari Cookie-uri

Exista alta metoda de vindecare a cancerului

De ce nu se incearca alta metode ,de alt gen...
Eu va pot spune ca este usor de vindecat.
Ca o ideie generala, acest corp uman a fost construit de Dumnezeu si in aclasi timp el a fost prevazut cu un sistem perfect de protectie care poate actiona la o smpla raceala sau un cancer.
De aici putem discuta mai multe.
Costello



kudika009311
Postat pe 12 Aprilie 2009 06:02
Buna! Doresc sa va dau niste informatii despre tratamente foarte folositoare pentru cancerul la san, si nu numai. Daca aveti curiozitatea de a pune intrebari legate de aceste metode, va rog frumos sa ma contactati, id Radu13051988, va doresc o seara placuta!
Radu13051988
Postat pe 13 Aprilie 2009 21:33
Sunt Vasile Gherman din Moldova si as putea sa iti recomand sa vii in Molodva, aici in Balti am gasit un doctor excelent, trateaza chiar si cancerul, nu o sa iti vina sa crezi, o sa il recomanzi si altora, ti-o garantez, suna-ma la +37368832518 pe mobil cost normal, fara glume. Eu tocmai caut un sponsor, ca nu imi ajung bani sa merg la acest doctor, el ar putea sa iti spuna care-i problema intradevar. Vasile. gvasile16@yahoo.com.
kudika037218
Postat pe 12 Iunie 2009 20:20
cand am citit titlul topicului am crezut ca stii deja care ar fi aceea o alta metoda de vindecarea cancerului. Dar pt prevenire lui este foarte important sa luam cat mai mult vitamina C , suplimente sau pur si simplu consumarea in cantitati mari de citrice sau kiwi . Vitamina C e singura vitamina care poate fi luata in exces . Soacra mea care a murit de cancer uterin a fost tinuta in vata inca 3 ani cu ajutorul dozelor mari de vit C . .......Si bineinteles , toate vitaminele la un loc sporesc intarirea sistemului imunitar plus sport si tot ce tine de un stil sanatos de viata . pana la urma toti putem face cancer , si sarac si bogat , gras sau slab ...........dar cine are un sistem imunitar foarte scazut va avea mai multe sanse sa faca cancer
alen79
Postat pe 23 Iunie 2009 16:53
De la: ionela_hoschel2001, la data 2009-06-23 16:53:26cand am citit titlul topicului am crezut ca stii deja care ar fi aceea o alta metoda de vindecarea cancerului. Dar pt prevenire lui este foarte important sa luam cat mai mult vitamina C , suplimente sau pur si simplu consumarea in cantitati mari de citrice sau kiwi . Vitamina C e singura vitamina care poate fi luata in exces . Soacra mea care a murit de cancer uterin a fost tinuta in vata inca 3 ani cu ajutorul dozelor mari de vit C . .......Si bineinteles , toate vitaminele la un loc sporesc intarirea sistemului imunitar plus sport si tot ce tine de un stil sanatos de viata . pana la urma toti putem face cancer , si sarac si bogat , gras sau slab ...........dar cine are un sistem imunitar foarte scazut va avea mai multe sanse sa faca cancer





scuze pt greseli : "a fost tinuta in viata"
alen79
Postat pe 23 Iunie 2009 16:56
Medicii specialisti nu pot explica intotdeauna de ce unele persoane au cancer iar altele nu. Cu toate acestea, cercetatorii au studiat specificitatea diferitelor tipuri de cancer in populatie pentru a descoperi factorii de mediu si stilul de viata care poate favoriza aparitia cancerului.
Factorii de risc sunt toti acei factori care cresc riscul unei persoane de a dezvolta cancer, iar toti factorii care determina scaderea sansei de a dezvolta cancer se numesc factori protectori. Unii dintre factorii de risc pentru cancer pot evitati, insa pentru cei mai multi nu este posibil acest lucru. De exemplu, cu toate ca este optiunea fiecaruia daca renunta sau nu la fumat, in privinta genelor mostenite de la parinti nu exista nici o sansa de a schimba acest lucru. Atat fumatul cat si genele specifice mostenite pot fi considerate a fi factori de risc pentru anumite tipuri de cancer, dar numai fumatul poate fi evitat. Prevenirea dezvoltarii cancerului reprezinta evitarea factorilor de risc si cresterea factorilor protectori care pot fi controlati, astfel incit riscul de a dezvolta cancer sa scada.
Cu toate ca multi factori de risc pot fi evitati, este foarte important de retinut faptul ca evitarea unor factori de risc nu garanteaza faptul ca acea persoana nu va dezvolta cancer in timp. De asemenea, majoritatea persoanelor care au un factor de risc specific pentru cancer nu vor dezvolta in timp aceasta afectiune. Se recomanda consultul medical privind metodele de prevenire a cancerului, care pot fi eficiente in cazul fiecarei persoane.
AndrEEA515
Postat pe 22 Iulie 2009 23:21
Dragi prieteni eu studiez de ceva timp pb cancerului.sunt un biet student la facultatea de electroenergetica din timisoara insa aceasta pr ma preocupa si ma sperie in acelasi timp.Am ajuns la concluzia ca singura sansa de vindecare a maladiei este aceea de a stimula sistemul imunitar si de al infometa.Nu are rost sa vb mai multe.Am impresia ca voi reusi in final.Trebuie sa recunosc ca spiritul inginreresc ma dus cu gandul la o reorientare a electronilor celulelor canceroase si un studiu aprofundat de distrugere a acestor celule canceroase prin selectare.Pana atunci am de gand sa fac o echipa cu cineva pt a incerca un tratament ce parese ca a dat rezultate in multe cazuri.Sunama la 0722651589 pt a discuta mai multe
kudika094822
Postat pe 17 Decembrie 2009 12:37
Dragi mei mereu ne intrebam deceoare auzim din ce in ce mai des cuvantul cancer ,ne intrebam de ce ,cum.Va spun un mare adevar ce noi nu il gandim ,va-ti gandit vreodata de ce bunici nostri traiau asa mult ? poate da pote nu ,adevarul este ca ei isi faceau o detoxifiere a organismului prin; post ,nu mancau atatea chimicale ,aerul nu era poluat si multe altele .Noi nu facem nimic pt noi avem stres,nu postim si daca o facem mancam tot chimicle aerul poluat si tot cei mai rau .Hai sa facem ceva pentru noi ultima noastra speranta sunt in produsele naturiste sa ajutam sistemul imunitar de la el incep toate ,sunt ingrozita sa aud la tot pasul cancer ma inspaimanta .Am citit mam documentat si intradevar am ajuns la produsele naturiste care ne pot ajuta .LASA UN MESAJ DACA TE INTERESEAZA SUBIECTUL
kudika163695
Postat pe 8 Aprilie 2010 08:44
Centrul Medical ROT-Diagnostic & Tratament S.R.L. oferã pânã la sfârșitul anului, 25% discount, pentru ecografia mamarã bilateralã, cu elastografie. Deținem aparaturã ultrasonograficã de ultimã generație pe plan internațional și unii dintre cei mai buni specialiști în imagisticã de sân. Prin discountul menționat, centrul nostru medical are cea mai ieftinã ofertã pentru acest tip de investigație!
Indiferent de vârstã, ecografia mamarã, însoțitã sau nu de elastografie, reprezintã una dintre metodele de bazã pentru depistarea precoce a leziunilor mamare, dar și pentru monitorizarea evoluției acestora.
Relații și programãri, la telefon 021.221 69 87.
dr_tudose
Postat pe 19 Octombrie 2010 19:40
http://www.youtube.com/watch?v=gWLrfNJICeM

Ai foarte , foarte mare dreptate in ceea ce spui ! Uita-te la acel documentar..e plin de cazuri in care canceru era tratat 100% dar..de fiecare data companii fatmaceutice..diferite asociatii intervin ca sa`i opreasca pe acestia ce au leacu pt cancer..pt simplu motiv ca nu ar exista confirmari stiintifice ca sunt eficiente ! Vezi, asociatile astea , companiile farmaceutice nu au ca scop gasirea unui leac care sa fie natural 100% , si accesibil tuturor fara probleme..vor doar sa scoata profit de pe urma oamenilor prin asa-zise tratamente care ar ajuta la tratarea cancerului dau diferitelor boli..dar de fapt nu sunt deloc folositoare.Metodele foarte folosite pt tratarea cancerului sunt radiatiile sau operatiile chimio-terapeutice..amandoua in loc sa ajute fac mai mult rau. Produsele naturiste sunt cele mai bune la tratarea cancerului si in general a bolilor.Dar acestea sunt evitate de mariile comapanii care nu le accepta..vezi ei nu vor ca toti sa fie vindecati si gata..caci atunci vorba aia ..lor ce le-ar mai iesi ? Adevaru ne e ascuns , si mare parte a oamenilor sunt pacaliti prin diferite moduri..de fapt cam asa functioneaza societatea in zilele noastre !
Laz__r_Cristian_1
Postat pe 18 Aprilie 2012 00:18
dragii mei. sotia mea are cancer de san cu metastaza in oase. dupa nastere s-a declansat. a sta 7 luni sa alapteze pentru ca niste idioti de doctori i-au zis ca are spondilita anchilopoetica si de aceea are durerile mari de spate insa a ajuns sa nu mai vada bine si se simtea f f f rau . atuunci a facut un Rmn nou si a iesit ceva nasol . am fost la unguri sa confirme si medicul de acolo se mira ca ea este persoana care are acele analize pt ca nu ar mai fi trebuit sa se miste. putea oricand sa-si fractureze coloana. in sfarsit , a inceput tratamentul chimio in tara , devastator pentru organism, si s-a ajuns in situatia in care boul de doctor ii spunea ca nu stie ce sa-i mai faca. astfel ca a plecat de la spitalul Filantropia din Buc si a ajuns la clinica Graal de langa MAll vitan. la doctorul Zielinschi (nu stiu daca e bine scris) care i-a schimbat putin tratamentul si a incurajat-o sa meraga pe calea intaririi imunitatii cu o alimentatie bogata in vitamine si completatat de astfele de vitamine.
acum dupa 2 ani diferenta e extraordinara, poate merge poate face treaba in casa poate conduce din nou....nu stiu daca asa e cazul ei dar cu siguranta vitamineele au rolul, lor. si credinta si linistea sufleteasca se pare ca au ajutat-o f f mult. puterea de vbindecare e in noi , pacat ca doctoprii nu ne dqu nici0 sansa pentru ca habar nu au cum se trateaza cancerul

deci va spun alimentatie cat mai naturala si echilibrul sufletesc . increderea ca va fi bine conteaza enorm. fiti alaturi de cei care au o asemenea boala caci au mare nevoie de voi.
memeitza
Postat pe 24 Iunie 2012 22:20
Buna tuturor. Intradevar, un stil de iata sanatos, o alimentatie echilibrata si suportul celor dragi ajuta foarte mult atunci cand vine vorba despre depasirea acestui obstacol.
kudika_18448
Postat pe 5 Februarie 2013 16:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sutienul pentru mastectomie 5 De la: dr_tudose 19 Octombrie 2010 19:41
cancer de san 10 De la: dr_tudose 19 Octombrie 2010 19:42
grup suport 3 De la: kudika_33000 26 August 2013 16:14
Efecte adverse tratament cancer de san 2 De la: kudika470171 22 Noiembrie 2011 20:30
durere de san 7 De la: gya29 30 Octombrie 2010 00:37