Setari Cookie-uri

Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara

http://www.papucei.ro/sandale_albe_platforma-2886
Intr-o luna termin facultatea si va trebui sa ma angajez. Stilul meu este unul elegant si as vrea ca la primul meu interviu sa fiu eleganta asa cum imi place si cred ca aceste sandale sunt perfecte mai ales ca vine vara. Nu cred ca m-as fi descurcat cu tocuri asa inalte ,dar cu platformele este altceva deoarece ofera stbilitate si frumusete piciorului in acelasi timp.
alinna_elena
Postat pe 7 Mai 2009 10:00
Helloooooo,
Eu cred ca cel mai bine te simti intr-o pereche de pantofi comozi,iar parerea mea este ca cei mai comozi pantofi sunt cei cu tocul mic sau fara toc.De aceea mie imi plac ft ft ft ft mult sandalutele http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/ si daca ar fi si marimea 40 m-as simti super bine in ele.Mi se par super aceste sandale.
Daca nu am sansa sa le castig merg sa le cumpar chiar daca tre sa ma duc de la craiova la bucuresti.
Roxcsie
Postat pe 7 Mai 2009 10:00
http://www.papucei.ro/pantof-negru-cu-toc-albastru-3142/
Sunt perfecti pentru mine, casual, ii pot purta fara sa lesin de durere de picioare cand ma intorc acasa pentru ca au au un toc comod. In plus, am o esarfa turcoaz de foarte multa vreme, de la mama mea, si nu am gasit pana acum nimic suficient de dragut cu care s-o asortez. M-am indragostit de ei de cum i-am vazut.Ii vreauuuu!!!
kudika007314
Postat pe 7 Mai 2009 10:01
http://www.papucei.ro/balerini-cu-desene-trendy-2525/
Servus,si ca toata lumea trebuie sa dau o explicatie pentru ce mi-am ales aceasta pereche de balerini.De ce? Pentru ca imi aduce aminte de copilarie, de vremea cand ma uitam la desene animate, de vremea cand nu aveam nici o grija si toate erau cum trebuiau sa fie.Ma binedispun,uit de grijile cotidiene si ma fac sa infrunt viata cu mai mult optimism.

Va salut,
_mari_
Postat pe 7 Mai 2009 10:01
http://www.papucei.ro/sandale-terraplana-3219/
Intr-o lume nebuna,plina de lucruri necunoascute si oameni care se imbulzesc la semafor,tu treci neobservat ,tu devii nimeni.intotdeauna ne grabim sa ajungem...unde...probabil spre nicaieri,acum ,aici am spus....stop.
Am inceput cu lucruri marunte ,am spus DA,Am numarat stelele,am spus cuiva Mi-e dor de tine,Am cumparat o ciocolata si am impartit-o cu un copil in parc,visez cu ochii deschisi si cel mai important am inceput sa fiu eu caci ....I Walk on CatWalk...
alinutza_meme
Postat pe 7 Mai 2009 10:01
http://www.papucei.ro/pantofi-negri-decupati-eleganti-3167/ sunt perfecti, eleganti, usor de asortat.
danuzzta
Postat pe 7 Mai 2009 10:03
http://www.papucei.ro/balerini-negri-cu-fundita-3141/ Sunt pantofiorii cei mai originali pe care i-am vazut vreodata, ma refer ca si desing. Felicitari designerului! Seamana cu cei din poveste, "pantofiorii fermecati". Cu ei sigur voi ajunge in Tara Minunilor! Mai mult de-atat sunt ideali pentru stilul meu, casual usor spre elegant.
codin_anca
Postat pe 7 Mai 2009 10:05
neatzaa!! http://www.papucei.ro- grandmas eggs, imi plac ff mult acesti balerini din piele intoarsa,sunt nemaipomeniti pt sezonul primavara -vara si mar ajuta sa ajung mai repede la munca,iar dupa opt ore de munca nu as mai avea picioarele umflate si plus deasta cred ca as atrage privirile tuturor cu ei,deoarece au un design ff atragator,imi plac mult cei sidefati si as prefera numarul 35... as fi foarte fericita daca as castiga!!
kudika004547
Postat pe 7 Mai 2009 10:06
http://www.papucei.ro/sandale-united-nude-negre-3217/ exact ce mi-am dorit mereu de la o pereche de incaltaminte: sa fie cameleonice-casual elegante.united nude sunt perfecte!
roxanica85
Postat pe 7 Mai 2009 10:08
http://www.papucei.ro/pantofi-eleganti-3193/
Imi doresc mult acesti pantofi, pentru ca sunt eleganti dar in acelasi timp iti da un aer jucaus,tineresc, iar tocul comod mi-ar permite sa ii port des, ajutandu-ma sa uit de problema (de sanatate) pe care o am la glezna dreapta!
ninaandreea
Postat pe 7 Mai 2009 10:09
neatzaa!! http://papucei.ro/balerini-din-piele-intoarsa-3164/, imi plac ff mult acesti balerini din piele intoarsa,sunt nemaipomeniti pt sezonul primavara -vara si mar ajuta sa ajung mai repede la munca,iar dupa opt ore de munca nu as mai avea picioarele umflate si plus deasta cred ca as atrage privirile tuturor cu ei,deoarece au un design ff atragator,imi plac mult cei sidefati si as prefera numarul 35... as fi foarte fericita daca as castiga!! [/quote]
kudika004547
Postat pe 7 Mai 2009 10:16
http://www.papucei.ro/csandale_platforma_roz-2888/ Ce-i drept, mi-a fost destul de greu sa ma decid...Am ales aceste sandale cu talpa ortopedica pentru ca sunt practice, si ma caracterizeaza.Mi-as dori sa le pot purta... Si cel mai important, este ca exista si marimea mea : 35.
ddeeaa
Postat pe 7 Mai 2009 10:19
http://www.papucei.ro/pGallery.php?name=Dirty New Yorker
imi place albastrul acela intens, desi recunosc k si p negru arata foarte bine. par a fi comode si foarte cool.le ador!!!
chargerreloaded
Postat pe 7 Mai 2009 10:20
'Neaþa!
M-am "pierdut" printre atâþia papucei frumoºi Asta în loc sã mã ocup de vraful de dosare de lângã mine
Oricum, albastrul fiind culoarea mea, pantofii aceºtia http://www.papucei.ro/pantofi_eleganti_albastri-2896/
sunt absolut senzaþionali ªi îi vreau....
kudika006909
Postat pe 7 Mai 2009 10:22
Daca-as fi un soricica.... as iubi un soricel! Dar acum sunt o fetita si iubesc un baietel!! :))
Incaltamintea a fost realizata pentru a ne proteja si infrumuseta piciorusele noastre dragi! Asadar imi place originalitatea si evadarea din cotidian ... O asemenea pereche de sandalute mi-ar infrumuseta toate diminetile si mi-ar relaxa piciorusele obosite! Sunt tare dragalasi si consider ca se pot asorta si la tinutele sport, dar merg foarte bine si la costumasele de vara .... Asadar am nevoie de o pereche de soricei pentru a-mi saluta pisicuta pe care o am acasa! O zi buna va doresc!
http://www.papucei.ro/sandale-trendy-2512/
sybella
Postat pe 7 Mai 2009 10:23

stau trista,melancolica pe terasa,vantul a uitat de mult sa mai adie...soarele e aspru si nemilos.nimic nu ma face sa trec dincolo de limita umbrei ce ma invaluie.dar totusi,deodata,ma mangaie un gand,o speranta.ceva ma trezeste din stransoarea proprie-mi iluzii.ma stransform din nou in femeia vesela,increzatoare,feminina.eman senzualitate la fiecare pas,si transcend catre fericire,catre incredere in sine,catre succes.firul subtire ce-mi inconjoara glezna,talpa joasa,imi spun ca sunt o regina din roma antica.sunt o regina,in lumea mea,si totodata,o femeie adevarata,moderna,feminina,increzatoare,transformata astfel datorita lor...http://www.papucei.ro/sandale-joase-negre-3234/
gabriela21_urb
Postat pe 7 Mai 2009 10:24
http://www.papucei.ro/pantofi_sport_eleganti_piele_lacuita-3179/ Salut fetelor....in fiecare dimineata verific toate noutatile de pe Kudica, site-ul meu preferat:X, si cand colo azi peste ce dau......... CONCURS...aici e de mine.....de obicei imi place sa-mi incerc norocul...fiind si o fire foarte optimista.......am rasfoit "paginile cu papucei" si pana la urma am ajus la concluzia ca cei mai potriviti pentru mine si petru personalitatea mea, si care ma reprezinta sunt aceeia pe care i-am prezentat mai sus (prin link ), care imi plac foarte mult deoarece ma ajuta sa fiu diferita de cei din jurul meu...sa fiu feminina...........sa ies in evidenta si evident ma ajuta sa fiu in trend....ceea ce ma multumeste enorm deoarece ador sa fiu diferita de ceilalti, dar si sa fiu in centrul atentiei....asa ca....dargele mele..Succes!
Just_SmiLe
Postat pe 7 Mai 2009 10:24
http://www.papucei.ro/sandale-joase-lant-3237/

Cand am vazut aceste sandale mi-am dat seama ca sunt asa cum ma gandeam....adica o "nomada " in infinitul tinut al Artei si al creatiei.......
"papuceii" acestia imi sugereaza o poveste si anume........prin acele zale ce unesc doua catarame sugereaza ca persoana care le poarta are "un anume statut social" iar prin inteligenta lui este dator "poporului sau" , si trebuie ca reusitele lui sa le asigure o viata linistita tuturor. Astfel fiecare pas in aceste sandale mi-ar inspira o noua victorie in fata viselor mele..... si mi le dorec foarte tare pentru ca vreau sa infrunt examenul de Bac din anul asta asa cum trebuie!


Imi place foarte mult istoria si imi place ca prin toate accesoriile mele sa imi creez povesti dintr-o anumita perioada!

"Nu uitati sa zambiti !"
Cu drag Andra
tudorandra
Postat pe 7 Mai 2009 10:24
Hello ptr toata lumea! astea sunt sandalutele care imi plac cel mai mult! sunt intradevar superbi, imi plac la nebunie!
este un model ff frumos si elegant, tocmai ce mi se potriveste! Sper ca o sa am ocazia de a le purta toata vara! Pupici!
http://www.papucei.ro/pantofi-albi-eleganti-ieftini-2519/
katibartha
Postat pe 7 Mai 2009 10:24
Si eu care credeam ca 10 e o ora ...aproape matinala ...dar vad ca daca iti doresti o pereche de papucei, ziua incepe multtt mai devreme. Ei bine..si eu, chiar daca sunt mai somnoroasa, imi doresc o preche :->..De fapt nu o pereche...ci acesta pereche : http://www.papucei.ro/sandale_joase_albastre-2862/. De ce am ales-o pe aceasta din multimea aceea de pantofi, platforme, balerii?(nimic de comentat, toate incantatoare ) E destul de evident dupa ce observi culoarea, materialul, modelul..si in special talpa joasa (cum spune si pe site :"sunt tot ceea ce ti-ai putea dori de la o pereche de sandale cu talpa joasa"). Sunt de ceva timp innebunita dupa sandalutele acestea...si mi-as dori grozav sa ma vad incaltata cu ele!
annddra_c
Postat pe 7 Mai 2009 10:26
http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/
astia sunt papuceii care imi plac, sunt foarte frumosi si comozi si perfecti pentru mine fiind destul de inalta si neputand sa port toc si asa mai departe.ar fi frumos sa ii pot castiga pentru ca nu am castigat niciodata nimic.bafta ;)
bubbett_gabi
Postat pe 7 Mai 2009 10:29
http://www.papucei.ro/sandale-de-vara-elegante-3245/
1 la mana: sunt foarte comozi
2 la mana: fabricati dintr-un material calitativ
3 la mana: sunt in trend
nu-i asa ca mi-ar sta foarte bine in ei?
lena_ch2003
Postat pe 7 Mai 2009 10:30
http://www.papucei.ro/sandale-albastre-floare-3239/
1.cele mai tari sandale!!!!!
2.ma reprezinta!!!
3.le vreau!!!
La_la
Postat pe 7 Mai 2009 10:33
http://www.papucei.ro/sandale-joase-negre-3234/

sunt tare frumoase :)
crissa_909
Postat pe 7 Mai 2009 10:42
Am ales perechea de papucei : http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/
Inca de cand am intrat pe site mi-au atras atentia pentru ca sunt foarte moderne , inedite si sunt sigura ca pot transforma pe oricine intr-o diva..Pentru ca mi se potrivesc " ca o manusa" si ma completeaza, nu e nicio indoaiala ca botinele acestea fabuloase sunt pentru piciorusele mele.
Lavi_nia
Postat pe 7 Mai 2009 10:45
http://www.papucei.ro/botine-decupate-cu-toc-inalt-3216/
sunt cele mai frumoase botine...imi place mult sa ies in evidenta cu tinuta mea zilnica si de aceea am ales aceste botine...cred k voi face foarte mare senzatie cu ele pirn oras....mi le doresc foarte mult....
mary200619
Postat pe 7 Mai 2009 10:46
http://www.papucei.ro/sandale-verzi-franjuri-3233/ a
love at first sight
xt069636
Postat pe 7 Mai 2009 10:46
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/
Perechea aceasta este perfecta pt mine.O pot incalta la plimare cat si la discoteca.Se asorteaza atat cu pantaloni conici cat si cu fuste de orice fel, lunga sau scaurta.Nu e fata aceea care nu poarta asa ceva vara!

Postat pe 7 Mai 2009 10:46
http://www.papucei.ro/balerini-eleganti-3208/, ideali pentru la serviciu sau o iesire in oras. Pentru cei care doresc ceva elegant(pentru ca te respecti), comod(daca muncesti 12 sau 24 de ore pe zi),finut(pentru ca o femeie trebuie sa fie delicata prin definitie) si mai sunt si pe albastru.........deci, trebuie sa ii avem.ATB (deja suna a reclama)
elena_constantin
Postat pe 7 Mai 2009 10:47
http://www.papucei.ro/pantofi_de_ocazie_din_velur-2101/ marimea 35 :)
Ce pot spune despre acesti pantofi?! sunt dementiali si cu siguranta imi vor veni foarte bine. Modelul este foarte ok! din punctul meu de vedere: au tocurile inalte ceea ce pe mine ma avantaseaza, deoarece nu sunt o tipa inalta, sunt foarte eleganti si in acelasi timp foarte sic!
Sper din suflet sa fiu castigatoarea acestor minunati pantofi
mauka
Postat pe 7 Mai 2009 10:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga saptamanal un set de produse dermocosmetice Ivyss Plant! 1381 De la: naturistul1 17 Decembrie 2011 12:19
Castiga doua invitatii duble la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte! 9 De la: concursKudika 17 Iunie 2011 10:49
Castiga unul dintre cele 6 parfumuri BIO Acorelle 129 De la: concursKudika 8 Martie 2011 14:10
Concurs Kudika si Levo 617 De la: concursKudika 10 Septembrie 2012 14:02
Concurs Magielle.ro 2637 De la: Luluk_g 9 Martie 2010 10:21