Setari Cookie-uri

Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara

http://www.papucei.ro/pantofi-sport-piele-2737, marimea 36, culoare alba
hello everybody! numele meu e Mimi... sunt o fire mai sturlubatica si care de obicei isi creaza singura tinutele... am zarit niste papucei funky, casual care dau super bine (pe sticla;)), nu m-as mira sa fie mai draguti in realitate. msms si va tzucucesc, sunteti niste dulceturi prin tot ceea ce pregatiti http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/25071.html#
mimicutza
Postat pe 7 Mai 2009 14:10
http://papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/
Imi plac foarte mult aceste botine pentru ca sunt foarte interesante.Mi-as dori aceasta pereche deoarece nu am mai purtat niciodata o incaltaminte atat de interesanta si de originala.Sunt incaltamintea prfecta pentru a aiesi din anonimat .
briyanaa
Postat pe 7 Mai 2009 14:13
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/

acestea sunt visul meu..le ador ma caracterizeaza perfecta..sa dea d-zeu sa castig..as fi cea mai fericita!!
ellaoprea20
Postat pe 7 Mai 2009 14:14
http://www.papucei.ro/sandale-terraplana-3219/

Imi plac aceste sandale deoarece merg la mai multe tipuri de tinute, imi place tocul deoarece este foarte comod si pare rezistent si combinatia de culori alb-negru. Mi se par perfecte.
laura_feelings
Postat pe 7 Mai 2009 14:19
http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/

offf...as fi in stare de 10 ani de munca silnica pentru numai una din cele doua botine..pentru cea de-a doua as fi in stare sa-l readuc la viata pe cel care a inventat pantoful cu toc(botina in cazul asta) si sa-i dau cel mai dulce sarut,pentru ca mare lucru a facut.nu-i asa fetelor?
santaldcapsuni
Postat pe 7 Mai 2009 14:21
hello kudicilor! tocmai am aflat despre concursul acesta shi nu m-am putut abtine sa nu va arat shi papuceii mei preferati http://www.papucei.ro/pantofi-eleganti-negri-fuxia-verzi-3149/ am cautat f mult asa ceva in magazine dar nu am gasit...tocul este exact asa cum mi-l doresc,forma...culoarea este superba (cei verzi) shi mi-ar placea tare mult sa-i am!
i-as asorta cel mai bine la o pereche de blugi stramti(pana) shi la un maiou hot...cu o pereche de ochelari mari shi o geanta sac ar merge incredibil!! felicitari designerului shi ma bucur k am reusit sa descpoar acest site prin intermediul vostru! bafta tuturor!
candi_bar
Postat pe 7 Mai 2009 14:24
Deoarece vine vara si vrem sa fim cat mai lejer imbracate eu as pirta cu cea mai mare placere acesta pereche de sandale negre care ma duc cu gandul la plimbari pe faleza sau la o iesire la o terasa cu prietenii.

http://www.papucei.ro/sandale-joase-negre-3234/
erbaru_mariana
Postat pe 7 Mai 2009 14:27
http://www.papucei.ro/balerini-cu-desene-trendy-2525/

Aceasta este perechea care m-a incantat pe mine.Sunt foarte haiosi si comozi.Au un look trendy si noncomformist.Sunt niste balerini pe care-i poti purta oricand,se potrivesc in orice situatie.Si nici scumpi nu-s.Sunt perfecti.
Simina_Stefana
Postat pe 7 Mai 2009 14:35
acestea imi plac http://www.papucei.ro/pantofi-albi-eleganti-ieftini-2519/
sunt minunate le pot purta la fusta, la o rochita cat si la pantalon 3/4 .
adriana_2008
Postat pe 7 Mai 2009 14:36
http://www.papucei.ro/sandale-joase-lant-3237/
ang3l_night
Postat pe 7 Mai 2009 14:37
http://www.papucei.ro/sandale-joase-lant-3237/ sunt superbe aceste sandale. se aseaza perfect pe picior si sunt foarte comode. au si un design f rar intalnit.
ang3l_night
Postat pe 7 Mai 2009 14:40
Deoarece am o gramada de nunti, botezuri si alte petreceri in vara aceasta si am o superba rochita roz - fuxia mi-ar place sa o completez cu aceste sandale elegante

http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/
topolino_18
Postat pe 7 Mai 2009 14:42
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/ CRED K M-AS SIMTI IN ACESTE SANDALE O ADEVARATA DIVA! intotdeauna mi-am dorit niste sandale cu toc speciale insa cum nu imi pot permite...imi ramane decat speranta ca dumnezeu ma va ajuta sa castig! multa bafta tuturor!
ANNYBLONDY
Postat pe 7 Mai 2009 14:44
http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/
ma numesc Casi:) si sunt o fire vesela si energica.in jurul meu toate lucrurle par fericite chiar dak au o tenta spre negru.de aceea mi-ai placut papuceii 'afisati' mai sus.imi place bunul gust si consider ca acesti papucei imbina perfect eleganta cu spontaneitatea si comoditatea.sunt simpli si practici,potrivindu-se la mai multe tinute.si da...sunt perfecti pentru mine:P
kudika013068
Postat pe 7 Mai 2009 14:46
buna ziua celei mai tari reviste pt femei. am aflat despre concurs si as vrea sa va spun si eu preferinta mea. imi doresc foarte tare acest articol http://www.papucei.ro/sandale-joase-lant-3237 pt ca sunt perfecte(ca si toate produsele acestei firme de altfel) pentru mine ,dar din pacate momenntan nu prea mi le pot permite . sper sa castig . O zi buna intregii echipe!!
danielaiuli
Postat pe 7 Mai 2009 14:46
o da! acestea sunt cu siguranta cizmele mele preferate http://www.papucei.ro/botine-de-vara-perforate-comode-bej-3180/
au un design foarte modern shi in acelashi timp cred k sunt foarte comode...le-as purta cu pereche de blugi scurti shi cu o ie mai largutza care sa cada pe umeri shi cu o pereche de ochelari de soare f mari....sau cu o pereche de pantaloni pana shi un tricou sweety...sau cu o rochitza ori salopeta de blugi...sau chiar shi cu o fusta gogoshar pfff se pot purta in f multe moduri shi cel mai mult imi place faptul k sunt largutze shi cad asa lejere pe picior hardcore cizmulitze de vara! ar fi prea frumos sa le am...dar speranta moare ultima
bafta tuturor fetelor
boombiddybyebye
Postat pe 7 Mai 2009 14:47
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/
de cum am intrat pe site le-am vazut,pe langa faptul ca e culoarea mea preferata,sunt inalte si mai ales unicate...sunt superbe,parca sunt facute pentru personalitatea mea,cred ca o sa arate foarte frumos pe picior,subtiindu-l.mai mult de atat nu pot spune,sunt SUPERBE,desi in ceea ce privesc banii,nu mi i-as permite,deci eu sunt aici:d
lexxxa
Postat pe 7 Mai 2009 14:47
mie imi plac cel mai mult : http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/
avensys
Postat pe 7 Mai 2009 14:48
http://www.papucei.ro/botine-decupate-cu-toc-inalt-3216/ de cand le-am vazut prima data am ramas cu gandul la ele.e ceva ce nu vezi zi de zi pe strada cu siguranta atragi toate privirile pe strada. Cred ca ma caracterizeaza ca stil...ce sa mai...sunt sooper cool ;)) nu am mai castigat la vreun concurs vreodata ..dar hai sa incerc.Multa bafta tuturor!!
oana_lom
Postat pe 7 Mai 2009 14:49
http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/
deci....cum le-am vazut mi-ai luat mintile;)))....nu sunt genul sa port tocuri...intotdeauna arunc o pereche de tenisi sau balerini cat mai comozi in picioare si gata am plecat la drum:) dar in vara aceasta se vor schimba multe pentru mine...cum ar fi: o sa termin cu bacul si o sa ma angajez....cu asa botine in picioare sigur voi lasa o impresie de bun gust....plus k merg mai la orice tinuta fiind exact pe stilul meu ( dupa cum am zis nu sunt adepta incaltarilor prea elegante). sunt unice si diferite si la fel voi arata si eu cu ele in picioare. nu stiu cate femei ar alege acest stil...deci dak le voi avea sunt sigura k nu le gasesc la tot pasul:) sper sa castig! va doresc bafta tuturor. o zi buna!
dyannaa
Postat pe 7 Mai 2009 14:49
mi-au imi cer scuze
dyannaa
Postat pe 7 Mai 2009 14:49
mie imi plac : http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/
avensys
Postat pe 7 Mai 2009 14:50
http://www.papucei.ro/cizme-de-vara-din-piele-3174/
Pentru multi, ideea purtarii cizmelor cand temperaturile unei zile depasesc 25 grade C poate parea ciudata, insa eu consider ca este unul dintre cele mai hot tendinte in materie de moda. Cizmele eiffel nu fac decat sa-mi intareasca aceasta convingere si sa ma duca cu gandul la o tinuta de vis, alcatuita dintr-o rochita de matase, o jacheta neagra care sa tempereze delicatetea rochiei, o pereche de ochelari de soare si, bineinteles, aceste cizme minunate.

Theese boots are made for dreaming
And that's just what they do
The eiffel boots make me dream about
How hot I could be if I could
Walk in theese beautiful shoes

Alx
Postat pe 7 Mai 2009 14:51
http://www.kudika.ro/comunitate/forul/post_reply/25071.html Imi plac ca aspect si pentru ca sunt confortabili.Si mai ales imi plac pe culoarea bleu cum se vede deoarece e culoarea mea preferata.
mary_prettygirl93
Postat pe 7 Mai 2009 14:55
Din tot ce am vazut pe site perechea de sandale rosii mi-a atras cel mai mult atentia..sunt foarte dragutze,perfecte pt.serile calduroase de vara..destul de comode banuiesc,avand in vedere ca au talpa ortopedica..mi-ar placea foarte mult sa devin posesoarea acestor sandalute cochete si sa fiu invidiata de prietenele mele consider ca aceste sandalute se potrivesc personalitatii melehttp://www.papucei.ro/sandale_albe_platforma-2886/o zi buna!!
huellas
Postat pe 7 Mai 2009 14:57
http://www.papucei.ro/sandale_toc_verzi-2871/ A fost dragoste la prima vedere! Culoarea lor verde-turcoaz e preferata mea si zic eu, ma prinde de minune! Perfecte pentru vara care urmeaza sa vina! Aceasta pereche superba de sandalute ar fi cadoul ideal atat pentru faptul ca voi lua bacul si ca voi intra la facultate (pentru ca am incredere in mine ) cat si pentru ziua mea de nastere ce se apropie! Mi s-ar potrivi de minune, asa ca pentru o tanara lady, si cred ca si iubitul meu ar fi incantat de ele! Mi-ar defini complet tinuta de vara . Ma si vad intr-o rochita vaporoasa cu ele in picioare . Perfect!
BeTheOne
Postat pe 7 Mai 2009 15:00
http://www.papucei.ro/balerini-negri-cu-fundita-3141/ Sunt pantofiorii cei mai originali pe care i-am vazut vreodata, ma refer ca si desing. Felicitari designerului! Seamana cu cei din poveste, "pantofiorii fermecati". Cu ei sigur voi ajunge in Tara Minunilor! Mai mult de-atat sunt ideali pentru stilul meu, casual usor spre elegant.
codin_anca
Postat pe 7 Mai 2009 15:01
http://www.papucei.ro/balerini-negri-cu-fundita-3141/ Sunt pantofiorii cei mai originali pe care i-am vazut vreodata, ma refer ca si desing. Felicitari designerului! Seamana cu cei din poveste, "pantofiorii fermecati". Cu ei sigur voi ajunge in Tara Minunilor! Mai mult de-atat sunt ideali pentru stilul meu, casual usor spre elegant.
codin_anca
Postat pe 7 Mai 2009 15:02
http://www.papucei.ro/balerini-flori-3181/

Sunt albi,cu floricele, lucru care ii face sa fie atat de feminini si draguti. Pot sa ii port la orice culoare, ceea ce e bine, avand in vedere ca sunt o persoana practica. I-am ales pe acestia in primul rand pentru ca sunt balerini si a venit anotimpul cald, iar in adidasi imi fierb picioarele. Sunt foarte utili si trendy pentru scoala pentru ca nu au toc si par comozi. Plus ca toata lumea mi-i va admira, ceea ce face bine ego-ului meu greu de multumit.
alexandra_blonda
Postat pe 7 Mai 2009 15:04
http://www.papucei.ro/sandale_rosii_platforma-2841/ numele sandalutelor spune totul... "I need a miracle" ca sa castig acest premiu :)
mvlaura
Postat pe 7 Mai 2009 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga o rochie SenseLimitedEdition! 343 De la: concursKudika 5 Ianuarie 2015 20:39
Castiga una dintre cele doua rochii de zi oferite de Sense! 549 De la: concursKudika 24 Iulie 2014 18:17
Castiga unul dintre cele 10 seturi de ingrijire a parului oferite de Dove! 70 De la: ruxmax 27 Iunie 2014 18:32
Concurs: Castiga Un atlas al dorintelor zadarnice de Anuradha Roy! 64 De la: kudika392917 27 Iunie 2011 20:05
Castiga bijuterii oferite de Brio Collection! 90 De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 19:26