Setari Cookie-uri

Concurs: Papucei.ro te incalta pentru vara

Oau,ce bucurie,sa vedem daca de data asta am noroc,pentru k nu am castigat niciodata nimic....Eu imi aleg....http://www.papucei.ro/balerini-decupati-inimioare-3129/...culoarea alba.(nr.39)..un produs denumit ca a fi "Not interesting"....ei bine mie mi se par foarte interesanti avand in vedere k anul acesta se poarta balerinii fapt ce ma avantajeaza...mi se par foarte potriviti de purtat atunci cand ies cu fiul meu in parc pentru k par a fi foarte lejeri iar culoarea alba este in ton cu razele soarelui ce-si fac aparitia din ce in ce mai des....si dc sunt perfecti pentru plimbarile in parc de ce nu ar fi perfecti si pentru o plimbare pe malul Marii Negre.?....sau pentru o zi in parcul de distractii....pe mine m-au cucerit,acum sa vedem dc si eu i-am cucerit pe ei...
pussycat
Postat pe 7 Mai 2009 16:39


Mie imi plac foarte mult papuci din acest link http://www.papucei.ro/balerini-decupati-inimioare-3129/ . I-am ales pentru ca balerinii sunt potriviti pentru zilele calduroase de vara si pentru ca ma caractererizeaza. Sunt foarte finuti, comozi , chiar " inocenti", te pot "insoti" peste tot (munca, plimbare etc).
ANYNEV
Postat pe 7 Mai 2009 16:49
http://papucei.ro/cizme_negre_lac_elastic-3086/
http://papucei.ro/sandale-joase-negre-3234
http://papucei.ro/pantofi-negri-decupati-eleganti-3167/
http://papucei.ro/botine_elegante_velur_negru-3044/
http://papucei.ro/adidasi-albi-cu-strasuri-2436/
.........greu tare sa alegi din toate perechile....am ales cinci perechi care mi s-ar potrivi de minune...stil si frumusete.....n-as renunta la botine si cizme niciodata, ma simt super in ele, fie cu toc sau fara toc, dar cum nu e dupa voia mea si adidasii si pantofii sau sandalutele sunt superbe. cel mai mult imi plac sandalutele: http://papucei.ro/sandale-joase-negre-3234 deoarece sunt simple iar floarea le da acel aer de vara care ne dorim sa il simtim, iar lejeritatea lor face ca mersul pe ele sa nu fie povara orelor de serviciu si nici chinul plimbarilor lungi prin oras dupa cumparaturi. sunt superbissimi si mi i-as dori tare cat despre pantofiorii decupati http://papucei.ro/pantofi-negri-decupati-eleganti-3167/ putin roz putin mai bine nu? e minunata senzatia ca lumea sa intoarca privirile dupa tine oriunde ai fi si sa te simti la inaltime...in orice situatie.
marinica4u
Postat pe 7 Mai 2009 16:52
http://www.papucei.ro/pantofi_de_ocazie_din_velur-2101/


link-ul acesta reprezinta visul meu de aproape doua luni. este un model minunat, la moda si foarte elegant. sunt mai mult decat nemaipomeniti. va imaginati un copil rasfatat care plinge dupa o jucarie. e asa as face si eu dupa acesti pantofi superbi., numai ca nu am cui ma plinge.am vazut asa ceva la o doamna pe strada si sincer va spun ca in nici un magazin de aici de la mine din provincie nu am mai vazut. sunt superbi si deosebiti. te fac unica purtindu-i si cred ca sunt si foarte comozi.
ralucabarla
Postat pe 7 Mai 2009 16:52
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/
sunt stilul meu si cred ca mi-se potrivesc
oana_bilbie
Postat pe 7 Mai 2009 16:53
http://www.papucei.ro/sandale_albe_platforma-2886/
Imi place foarte mult aceasta forma de sandale , intrucat au o talpa foarte comoda, fiind ideale si pentru mersul pe jos!! si in plus au o combinatie plakuta de culoari !
Keea
Postat pe 7 Mai 2009 16:59
pantofiorii acestia ma duc cu gandul la Alice in Tara Minunilor sau la Vrajitorul din Oz. in orice caz la o zi de poveste in care poti doar sa pocnesti din calcaie si sa ti se indeplineasca dorinta. cred ca purtandu-i m-as simti mereu la fel de fericita ca in copilarie cand credeam in zane si case din turta dulce, in magie si fapte bune. hm... de vis...
iata link-ul http://www.papucei.ro/cizme_bufante_piele_gri-3207/
druscuta
Postat pe 7 Mai 2009 16:59
http://www.papucei.ro/pantofi-negri-eleganti-cu-trandafir-aplicat-3151/
exact ce cautam stil, eleganta , bun gust
vios777ro
Postat pe 7 Mai 2009 17:05
Numele meu este Violeta imi place foarte mult perechele de papuci de la aceasta firma dar mai mult imi place perechea de papuci NOT INTERESTED pentruca sunt din piele au un dizain foarte placut si nu transpriri in ele pentru ca sunt decupati .Imi plac la nebunie mi doresc din tot sufletu
Sfatu meu e sa o tineti tot asa sa faceti cate mai multe modele pentuca le faceti super fain.Va pup
violeta_200468
Postat pe 7 Mai 2009 17:08
http://www.papucei.ro/pantofi-negri-eleganti-3210/

''Hurt ''but is OK . I-mi plac la nebunie acesti pantofi , ai vreau .

de cand i-am vazut prima data suspin dupa ei mai ales ca la birou cu o tinuta ca atare cred ca sunt SUPER .

Sper sa-i castig .

Bafta tuturor !
cris_tin
Postat pe 7 Mai 2009 17:13
http://www.papucei.ro/sandale-united-nude-negre-3217/ sunt cu adevarat ce imi doream pentru o rochita neagra, de seara .Sexy, elegante, finute,si cu bun gust...cum sa iti doresti altceva?Felicitari pentru model!
lacrima_1988
Postat pe 7 Mai 2009 17:14
http://www.papucei.ro/pantofi-negri-eleganti-cu-trandafir-aplicat-3151/


Acesti pantofi se asorteaza cu spiritul si preferinta mea pentru clasic. Sunt o pereche de pantofi stilati, aparte, care pot sa te insoteasca la o petrecere pe ritmuri latine sau intr-o seara la un eveniment artistic.
Am ales acesti pantofi deoarece au o trasatura fina dar si jucausa. Deasemenea imi doresc o pereche de pantofi pentru banchetul de la terminarea liceului, ce va fi o seara magica, ce vreau sa o ramana o amintire unica a frumosilor ani de liceu.
Ce iubesc cel mai mult la papucei.ro sunt numele pe care le oferiti incaltamintei, ce arata importanta si iesirea din banal, o oarecare personalizare a lor, iar mai ales pentru faptul ca le acordati nume de cantece sau titluri ale filmelor, ii face atat de unici.
Va multumesc pentru organizarea acestui concurs, si tineti-o tot asa!
Succes tuturor participantelor!!!!
kudika012297
Postat pe 7 Mai 2009 17:19
Eu am ales aceasta pereche de adidasi negri http://www.papucei.ro/adidasi-negri-eleganti-3170/ pentru ca imi place sa ma imbrac sport si pentru ca eu am 2 gemeni in varsta de 2 ani si 8 luni si atunci cand ies cu ei afara am nevoie de incalatminte comoda ca sa pot fugi dupa ei prin parc sau pe terenul de sport pentru ca au foarte multa energie si nu stau nici o secunda intr-un loc.
vera1978
Postat pe 7 Mai 2009 17:25
http://www.papucei.ro/balerini-bej-cu-accesoriu-floral-2323/, imi plac pentru ca nu sunt banali, nu sunt simpli , ci au acea fundita care impreuna si bine accesorizati denota eleganta si rafinament. Acesti balerini te fac sa te autotrasnsupi intr-o lume de basm, de povete, te simti unica, imbracata intr=o rochita vaporoasa, acesti balerini te transforma intr-adevar intr=o printesa..:)
m3rlinetza
Postat pe 7 Mai 2009 17:31
http://www.papucei.ro/pGallery.php?name=Pink%20Knot superrr :X:X:X mai ales funditza rozzzz:X:X super taree :X:X: sa nu puneti fetelor mana pe ei ca sunt ai mei:)):X:X: razboi fac pt ei:))) kisssssssssss
Clauda
Postat pe 7 Mai 2009 17:35
http://www.papucei.ro/adidasi-maro-de-dama-3211/ marimea 37,din piele lacuita.
Toate de aici ne dorim fiecare macar o pereche din acei papuci.Care mai de care cauta explicatii filozofice si cat mai inteligente pt a convinge pe cineva ca EA trebuie sa castige.
Nu o sa procedez ca voi,nu o sa scriu in rime legatura dintre papucii care imi plac si personlitatea mea,nu am ales niste papuci perfecti, dar mi-au placut la prima vedere si par purtabili,o caracteristica esentiala pt orice papuci.Curand eu o sa fiu incaltata cu ei ,plimbandu-ma seara prin parc,o sa fie o pereche in plus la modesta mea colectie.Abea astept!
Succes tuturor,caci aici e vorba de noroc!
ArtLover
Postat pe 7 Mai 2009 17:35
De la: venusph2004, la data 2009-05-07 00:14:46http://www.papucei.ro/pantofi-negri-eleganti-cu-toc-inalt-si-bareta-la-spate-3165/
nadina23
Postat pe 7 Mai 2009 17:38
http://www.papucei.ro/balerini-flori-3181/ de curand am fost intr-un club si ca sa fiu si eu eleganta m-am incaltat cu niste sandalutze cu toc...am dansat toata noaptea ...cand am ajuns acasa nu imi mai simteam picioarele..credeam ca plutesc....a doua seara cand am iesit am incercat o pereche de balerini...am ajuns acasa fresh asa cum am si plecat....asa ca daca papuceii se cheama Long Way Round...e clar sunt perfecti pentru mine....cu ajutorul lor pot dansa All Night Long....fara probleme....asa ca alegerea, cred eu, este potrivita....oricum eu sunt o fire nebuna careia ii place sa se distreze si sa o tina asa pana dimineatza si apoi sa o ia de la capat:D...in incheiere...nu ca as vrea sa va laud...dar sa stiti ca de multe ori subiectele pe care le abordati m-au ajutat mult in privinta deciziilor mele.
YourEnemy
Postat pe 7 Mai 2009 17:39
http://www.papucei.ro/sandale-negre-de-vara-3242/
Sunt dragute si confectionate cu stil, dupa parerea mea. Se incadreaza bine in destule tinute, mai ales in cadrul acelora care ma prind pe mine :). Ceea ce m-a determinat sa scriu aici este faptul ca mi-ar placea sa le am, desi stiu ca nu-s prea norocoasa :). Si in plus,s-or numi ele "Gossip boy", dar mie chiar imi place uneori sa fiu o "gossip girl" ;) ca noua, tuturor fetelor, de altfel. In orice caz...lozinca papucei.ro este adecvata pentru ca: they look so delicious :) Bafta tuturor!
merox
Postat pe 7 Mai 2009 17:42
http://www.papucei.ro/balerini-verzi-2349/
Ador culoarea verde crud si imi place sa o port in toate anotimpurile,imi insenineaza zilele urate si am senzatia de prospetime chiar si toamna-iarna.
Ador denumirile creatiilor Papucei si am ales aceasta pereche pentru ca intruneste toate conditiile de mai sus: culoarea verde,denumirea "In my arms",care ma duce cu gandul la o plimbare pe malul mariii imbratisati.Imi place materialul din care sunt facuti,par foarte comozi si nu in ultimul rand albinuta se potriveste anotimpului,iar dantela da un aer romantic,este ceva ce nu am mai vazut la incaltaminte pana acum.
tjanina2
Postat pe 7 Mai 2009 17:50
http://www.papucei.ro/sandale_plate_flori-2858/ de ce imi plac acestea? pai sa vedem...pentru ca vine vara.pentru ca iubesc natura.pentru ca imi ofera libertate.pentru ca iarba si adierea usoara a vantului imi pot gadila picioarele.pentru ca stropi de ploaie de vara ma pot racori.pentru ca ma duc cu gandul la copilarie.pentru ca iubesc sa fiu vesela!!! pentru ca...ele imi vor oferi toate aceste trairi :)
creafa
Postat pe 7 Mai 2009 17:56
Buna ziua la toata lumea!
Alinaso
Postat pe 7 Mai 2009 18:01
am cautat pe mii de siteuri... dar in zadar. nu ceream prea mult.imi doream pe cineva vesel,deschis,puternic dar totodata delicat,care sa ma faca sa ma simt cu adevarat sexy. insa tot ce am gasit a fost ba prea scund,ba prea inalt.ba prea sobru,ba prea nebun.

credeam ca voi ramae asa toata viata.. singura...desculta... fara aparare...

intr-un final..intru pe mail... click kudica.ro
udeva in inima mea stiam ca aici imi voi gasi perechea...

cand.. pe papucei.ro...apar ei.. electrizanti...vii...atat de delicati si atat de durabili..

m-am indragostit pe loc.

http://www.papucei.ro/sandale_toc_verzi-2871/ -papuceii care te scapa de singuratate,care te fac sa te simti femeie. (ne alina cand barbatii "uita" sa o faca sau sunt la bere
adriana_gh
Postat pe 7 Mai 2009 18:01
http://www.papucei.ro/sandale-fuxia-elegante-3246/ Mi-as dori aceste sandale, pt ca-mi plac f mult si eu nu mi le permit:P
qwerty5
Postat pe 7 Mai 2009 18:03
http://www.papucei.ro/adidasi-eleganti-albastri-fuxia-3155/
imi plac enorm de mult acesti pantofi, sunt practici si deosebiti prin culoare cat si prin faptul ca sunt confectionati din piele intoarsa. Sunt superbi! Bafta tuturor!
Alinaso
Postat pe 7 Mai 2009 18:06
http:papucei.ro/Slow And Furious este un model vechi dar nou in acelasi timp.Sunt convinsa ca este o sanda practica ce te poate purta hai hui in tot orasul.Talpa ortopedica face piciorul frumos iar fata sandalei,modelul ei te face sa te simti ca un fluturas.Felicitari pentru toate modelele.Mi-a fost foarte greu sa decid
bacioca
Postat pe 7 Mai 2009 18:07
Buna ziua ,

Imi plac acesti papucei http://www.papucei.ro/sandale-de-vara-elegante-3245/ pentru ca imi doresc sa raman gravida si doctora deja mi-a recomandat pantofi fara toc sau cu platforma , iar aceste sandale mi se par foarte comode si foarte elegante si sicer cred ca picioarele mele de graviduta vor rasfatate in ele .
Va pup si multa bafta
matilda1coser
Postat pe 7 Mai 2009 18:14
http://www.papucei.ro/balerini_negri_piele_intoarsa-3184/
Sunt absolut superbi... M am îndrãgostit de ei. Cu toate cã sunt foarte pretenþioasã, ei ma încântã. Pot fi purtaþi ºi la o þinutã elegantã, par extrem de confortabili... Mã fac sã visez, sã mi amintesc de perioada în care aveam 19 ani ºi totul era un vis frumos de varã. M aº plimba cu ei pe falezã ºi i aº lua cu mine peste tot. Sunt sigurã cã ar stârni admiraþia tuturor ºi cã împreunã am realiza multe (inclusiv cum sã trãim bine în perioadã de crizã, cum sã zâmbim problemelor ºi cum sã vedem partea frumoasã a tuturor lucrurilor care ne înconjoarã)
LaRed
Postat pe 7 Mai 2009 18:18
http://www.papucei.ro/sandale_inalte_piele_lac-2881/

Uitandu-ma la aceste sandale, imi imaginez ca sunt in centrul unei piste de dans, toate privirile sunt atintite asupra mea, ma simt sexy si plina de vitalitate, de energie ,dansez , ma simt increzatoare, frumoasa, unica.... adica - Thank god i*m pretty........
sefumake
Postat pe 7 Mai 2009 18:18
http://www.papucei.ro/botine-cu-toc-elegante-3209/
Sincer, le-am ales doar pentru ca imi plac:D
flaviutza
Postat pe 7 Mai 2009 18:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul din cele 3 pachete cu Ulei de Argan BIO de la Organique! 372 De la: concursKudika 30 Aprilie 2012 10:16
Concurs: Castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Brillance 731 De la: concursKudika 27 Noiembrie 2009 17:53
Baneasa Shopping City are pentru tine un super concurs! 196 De la: concursKudika 14 Mai 2012 11:21
Concurs: Consultatii astrologice personalizate 604 De la: concursKudika 28 Mai 2010 16:33
Castiga una dintre cele doua rochii de zi oferite de Sense! 364 De la: concursKudika 17 Decembrie 2014 16:47