Setari Cookie-uri

Tatal isi atinge fiica, ce e de facut?

Deci daca te violeaza unul maine e vina ta, corect?
Kathara
Postat pe 16 Mai 2009 11:02
De la: kudika019386, la data 2009-05-16 10:52:00Daca ai vorbit cu ea doar pe mess,nu cred ca poti fi sigur daca ce iti spune e adevarat sau nu.Crede-ma,is multe fete frumoase care va iau capul voua,baietilor,si vi-l umplu cu tot felul de aberatii,iar voi puneti botul.Daca ti-a spus tie lucrurile astea,pe net,fii sigur ca are pe cineva mai de aproape care le stie.Si care ar putea-o ajuta!Si muuulti,f muuulti copii isi imagineaza lucruri oribile despre parintii lor,lucruri care de altfel is doar in capul lor.Si fetele se imbraca(dezbraca) extrem de provocator in fata tatilor,acum nu caut o scuza pt incest,dat ganditi-va si voi...Ma uit la pustoaicele astea de la mine care se dau pe role cu funduletul iesind din niste pantalonasi extreeem de scurti,iar mosii stau pe geam si isi rup gatul dupa ele...Dracul nu este chiar atat de negru.Barbatul este un animal,domestic cand il lasi in pace,dar f salbatic daca il provoci.Pana acum n-am prea auzit sa viloeze nimeni o fata care isi vede de treaba ei,se imbraca decent.Asa ca fetelor,nu va mai jucati in fundul gol pe langa p... stiti voi...


dar e vb de o fata si tatal ei...helaaaaaaaaauuuuuu,
matracucu
Postat pe 16 Mai 2009 11:05
De la: Kathara, la data 2009-05-16 11:02:19Deci daca te violeaza unul maine e vina ta, corect?

Stii,de obicei,femeile,nu vor,dar o cam cauta cu lumanarea:vorbesc pe mess cu tot felul de indivizi dubiosi sau mai putin dubiosi,ies in cluburi mai mult dezbracate,se urca la ei in masina,unde nici acolo nu stau cuminti,ii excita pe aia la maxim...Nu e vina lor in totalitate,cu siguranta,dar noi,fetele,avem cam mari pretentii ca animalul barbat sa se abtina cand sangele deja pompeaza catre alt cap...Ziceam numai ca nici o fata care asculta de parinti,intra in casa la lasarea serii si nu da ocazia,nu a fast,sau nu am auzit pana acum sa fi fost violata.
kudika019386
Postat pe 16 Mai 2009 11:37
Polemica ta este mult prea abstracta si generalizata. Nu are sens sa imi mai scri un reply. Imi este foarte clar ca te adresezi unei game vaste de tineri care se lasa usor influentati de femei. Ma confunzi. Nu te mai osteni!
staff
Postat pe 16 Mai 2009 12:42
De la: angelofsorrow, la data 2009-05-16 09:34:22Parerea mea e ca ar trebui sa ifi faca putin curaj si sa mearga la protectia copilului. Sa discute cu cineva autorizat in domeniu. Problema e ca nu are dovezi care sa demonstreze abuzurile.
Daca spui ca ii esti intradevar prieten ...ai putea sa o insotesti la PC pentru a-i sustine versiunea. Insa mare grija ...deocamdata legea e destul de tampita si multe cazuri sunt finalizate stupid.
Nu fac pe avocatul diavolului dar gandeste-te putin la ce ai scris...
Spuneai ca tatal ii verifica agenta , telefonul , calculatorul...inafara de faptul ca ea are camera ei. Deci ...in primul rand se analizeaza starea ei materiala. Are camera ei ...deci parintii i-au asigurat un oarecare confort si intimitate. Are calculator ...poate are si internet. Un plus in educatie. Inseamnand ca parintii sunt interesati ca "odorul" sa invete.
Daca nu sunt dovezi clare care sa ateste abuzurile tatalui ...si nepasarea mamei ...e foarte greu. Macar martura ta o ajuta. Insa e prea putin. Vb cu ea ...poate mai sunt persoane care ii cunosc situatia. Insa ar fi tare bine daca ar fi vecini sau rude...si toti peste 18 ani.
Gandeste-te ca se poate interpreta si faptul ca la varsta asta prietena ta poate trece printr-o criza de personalitate (caracteristica varstei) si ca vrea doar sa atraga atentia asupra sa. Cum? pozand in victima. Si cum e la moda abuzul din partea parintilor...
Nu vreau sa fiu rea...departe de mine gandul ...insa daca stai sa analizezi din exterior...vezi problemele si sub alta forma.

cea mai realista opinie!
Acum sper ca intelegeti, doamnelor de ce nu e atat de simplu sa se mearga la protectia copilului ... Dovezi? Nu sunt. Martori? Nici unul, nu mi-a spus decat mie. E adevarat ce imi spune. Nu e o situatie extrema, doar ca e normal sa se simta deranjata, sa ii fie rusine, sa nu mai suporte situatia asta. Mi-a spus ca dureaza de vreo 2 ani... Nu ii baga mana in chilori si nici nu o agreseaza. Sunt doar atingeri ne-la-locul lor. Nu poti dovedi nimic. Si in plus e tatal ei, oare va ganditi voi, cele ce ma sfatuiti ce impact ar avea asta asupra psihicului ei? Sa stie ca tatal ei a ajuns la inchisoare din cauza ei? Ca ea a ramas fara tata si mama ei fara sot din cauza ei? Oare la asta v-ati gandit? Nu comfundati atingerile cu violul. O intrand asta tot la abuz , dar nu e cazul de a sesiza politia, nu ar face decat sa ia o intorsatura nedorita, toata povestea asta. Atunci cand am scris acest articol ma intrebam daca o fi cineva care sa aiba mai multe idei sau experienta decat mine si sa imi spuna cum ar putea mai bine sa isi impuna punctul de vedere... dar se pare ca m-am inselat... toata lumea numai protectia copilului si politie !!! Commentul pe care l-am citat e singurul neabstract din tot subiectul asta... chiar am ramas dezamagit!
Stiu ca nu e cea mai roz realitatea cea pe care ti-am expus-o ...insa cam ar putea pune problema si cei de la PC.
E multa birocratie ...si multe cazuri in care copii fabuleaza ...tocmai pentru a atrage atentia.
Motivul pentru care ti-am expus problema in acest fel ...e pentru ca am o cunostinta care lucreaza la PC si care mi-a povestit o gramada de grozavii :(.
Trebuie sa ai dovezi solide ...sau sa reusesti sa convingi pe cineva de acolo (sau politie) sa ancheteze putin cazul fetei.
Numai bine pentru prietena ta

A.
staff
Postat pe 16 Mai 2009 15:23
va ofer un citat: "intotdeauna m-am intrebat de ce nu face cineva ceva in privinta aceasta. apoi mi-am dat seama ca eu sunt cineva"
kitty_krieger
Postat pe 16 Mai 2009 15:42
De la: staff, la data 2009-05-15 17:01:07Am o buna prietena, cu toate ca are numai 16 ani, are o gandire destul de matura, cu ceva ani peste varsta ei. Problema e urmatoarea, parintii ei mi se par a fi niste dezaxati, mama ei mereu o cearta si se poarta urat cu ea, o critica, nu o apreciaza, nu o sfatuieste, o descurajeaza... Tatal ei o controleaza si o poseda ca pe un obiect. Ii controleaza agenda, telefonul, calculatorul, ii verifica prietenele, ca prieteni nu are voie sa isi faca, nu o lasa sa faca mai nimic din ce ii place, dar ce e cel mai rau, o confunda cu po iubita, asa zic eu, o atinge, o saruta de multe ori chiar pe gura, o musca de gat, de urechi, o atinge pe sani si pe fund, o tine de mana cat merge pe strada cu ea, doarme uneori cu ea... daca incearca sa riposteze sare la ea, urla , o terorizeaza. Mie mi se pare ca nu mai e mult pana la un viol aici. Nu are ce sa faca din pct de vedere legal. Nu are dovezi, nu are curajul sa o faca, eu sunt singurul acre stie, sunt departe , prea departe de ea, nu am cum sa o ajut. Poate daca isi ia inimia in dinti si isi schimba atitudinea.. dar se teme de el, pana nu demult, cand era mai muca, o lovea crunt. Ce e de facut? Comentariile in care il criticati nu isi au rostul , trebuie gasita o solutie, trebuie facut ceva in privinta asta, altfel va ramane cu sechele si cosmarul continua.

POLITIA si PROTECTIA COPILULUI pt ca e MINORA
eu pe astia care fac asa ceva i-as spanzura de OO
ETE_EU
Postat pe 16 Mai 2009 15:46
De la: staff, la data 2009-05-16 12:42:48Polemica ta este mult prea abstracta si generalizata. Nu are sens sa imi mai scri un reply. Imi este foarte clar ca te adresezi unei game vaste de tineri care se lasa usor influentati de femei. Ma confunzi. Nu te mai osteni!

OK,n-o sa te mai deranjez,dar tu cauti alta solutie decat PROTECTIA COPILULUI,pt ca esti SIGUR ca acea fata iti spune tie,un strain,povestea vietii ei...Atunci sfatuieste-o sa nu-l mai intarate pe tac-su,sa le povesteasca rudelor,sigur are un unchi,vre-o matusa ceva.Pt ca cei de la protectia copilului o vor lua,daca o vor lua,iar la centrul de plasament cu siguranta o vor agresa altii,si altii.Asta inseamna sa fii femeie frumoasa,sa tii piept tuturor indivizilor obsedati si sa-ti pazesti...Desi nu cred ca parintii ei is atat de "dezaxati",din moment ce ea are acces la net si,implicit,ei i-l platesc,si,in loc sa stea cu burta pe carte ca sa ajunga o "femeie de succes",ea sta la vrajeala cu necunoscuti.
kudika019386
Postat pe 16 Mai 2009 16:20
De la: kudika019386, la data 2009-05-16 11:37:20
De la: Kathara, la data 2009-05-16 11:02:19Deci daca te violeaza unul maine e vina ta, corect?

Stii,de obicei,femeile,nu vor,dar o cam cauta cu lumanarea:vorbesc pe mess cu tot felul de indivizi dubiosi sau mai putin dubiosi,ies in cluburi mai mult dezbracate,se urca la ei in masina,unde nici acolo nu stau cuminti,ii excita pe aia la maxim...Nu e vina lor in totalitate,cu siguranta,dar noi,fetele,avem cam mari pretentii ca animalul barbat sa se abtina cand sangele deja pompeaza catre alt cap...Ziceam numai ca nici o fata care asculta de parinti,intra in casa la lasarea serii si nu da ocazia,nu a fast,sau nu am auzit pana acum sa fi fost violata.


Eu am auzit, asa ca ...

Iar ceea ce vrei sa spui tu s-ar putea rezuma, mai corect, la faptul ca sansele e a fi violata cresc daca te pui in situatii dubioase. ceea ce e cu totul diferit.
Kathara
Postat pe 17 Mai 2009 11:37
daca merge la politie sau la protectia copilului nu rezolva absolut nimica... ca asa sunt legile la noi in tara... intai treabuie sa faca fapta si dabea atuncea actioneaza autoritatile.... asaca mai bine sa nu merga ca fece mai rau...... singuru lucru ar fi daca chear este asa cum ai zis sa fuga de acasa..... ori unde numa sa nu mai stea pe langa el... daca nu a facuto o va face... si e pacat... acesti oameni ar trebuii impuscati in cap
asta_sunt
Postat pe 17 Mai 2009 12:09
De la: kudika019386, la data 2009-05-16 11:37:20
De la: Kathara, la data 2009-05-16 11:02:19Deci daca te violeaza unul maine e vina ta, corect?

Stii,de obicei,femeile,nu vor,dar o cam cauta cu lumanarea:vorbesc pe mess cu tot felul de indivizi dubiosi sau mai putin dubiosi,ies in cluburi mai mult dezbracate,se urca la ei in masina,unde nici acolo nu stau cuminti,ii excita pe aia la maxim...Nu e vina lor in totalitate,cu siguranta,dar noi,fetele,avem cam mari pretentii ca animalul barbat sa se abtina cand sangele deja pompeaza catre alt cap...Ziceam numai ca nici o fata care asculta de parinti,intra in casa la lasarea serii si nu da ocazia,nu a fast,sau nu am auzit pana acum sa fi fost violata.

sincer, nu-ti doresc sa fii atacata intr-un loc public la 10 dimineata cand te duci si tu ca tot omu' sa faci un jogging (si in trening, da?)

tine-ti gura ca vorbeste tare prost

kitty_krieger
Postat pe 17 Mai 2009 16:11
daca nu esti in stare sa o ajuti tu macar dane adresa ei ne ducem noi la ea si rezovam toata problema
ASASIN_9
Postat pe 18 Mai 2009 18:50
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-05-17 12:09:02daca merge la politie sau la protectia copilului nu rezolva absolut nimica... ca asa sunt legile la noi in tara... intai treabuie sa faca fapta si dabea atuncea actioneaza autoritatile.... asaca mai bine sa nu merga ca fece mai rau...... singuru lucru ar fi daca chear este asa cum ai zis sa fuga de acasa..... ori unde numa sa nu mai stea pe langa el... daca nu a facuto o va face... si e pacat... acesti oameni ar trebuii impuscati in cap



bravo, imi place cum gandesti, in sfarsit, abia al doilea comment realist, felicitari!
staff
Postat pe 20 Mai 2009 15:37
De la: ASASIN_9, la data 2009-05-18 18:50:31daca nu esti in stare sa o ajuti tu macar dane adresa ei ne ducem noi la ea si rezovam toata problema


Domnu' "Asasin" , dar vad ca esti pus pe rezolvat prblemele fetelor neajutorate. Daca vrei un nr. de tel. al unei fete neajutorate doar uita-te in jur, chiar langa tine vei vedea multe cu situatii diverse, dar al ei nu-l vei primi in niciun caz, nu te mai obosi. De ce ti-am dat reply? Te las pe tine sa te gandesti la asta.
staff
Postat pe 20 Mai 2009 15:40
De la: staff, la data 2009-05-20 15:37:14
De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-05-17 12:09:02daca merge la politie sau la protectia copilului nu rezolva absolut nimica... ca asa sunt legile la noi in tara... intai treabuie sa faca fapta si dabea atuncea actioneaza autoritatile.... asaca mai bine sa nu merga ca fece mai rau...... singuru lucru ar fi daca chear este asa cum ai zis sa fuga de acasa..... ori unde numa sa nu mai stea pe langa el... daca nu a facuto o va face... si e pacat... acesti oameni ar trebuii impuscati in cap



bravo, imi place cum gandesti, in sfarsit, abia al doilea comment realist, felicitari!

deci tu pana la urma ce urmaresti cu acest topic?

sa ti se spuna ca nu se poate face nimic? ca poate asa nu te mai simti vinovat ca nu faci chiar nimic??

intreb si eu
kitty_krieger
Postat pe 21 Mai 2009 01:17
De la: kudika019386, la data 2009-05-16 11:37:20
De la: Kathara, la data 2009-05-16 11:02:19Deci daca te violeaza unul maine e vina ta, corect?

Stii,de obicei,femeile,nu vor,dar o cam cauta cu lumanarea:vorbesc pe mess cu tot felul de indivizi dubiosi sau mai putin dubiosi,ies in cluburi mai mult dezbracate,se urca la ei in masina,unde nici acolo nu stau cuminti,ii excita pe aia la maxim...Nu e vina lor in totalitate,cu siguranta,dar noi,fetele,avem cam mari pretentii ca animalul barbat sa se abtina cand sangele deja pompeaza catre alt cap...Ziceam numai ca nici o fata care asculta de parinti,intra in casa la lasarea serii si nu da ocazia,nu a fast,sau nu am auzit pana acum sa fi fost violata.


Am impresia ca glumesti!!!!!! Nicio fata / femeie nu este violata aiurea???? Cum ramane cu o fetita? Toate se imbraca in rochite scurte, li se vad chiloteii.. etc etc.. Cum ramane cu o femeie insarcinata violata in luna a 7-a undeva prin Crangasi acum cativa ani (a si murit)... ??? Cum ramane cu fetele simple de la tara, cu sapa in mana (deloc provocatoare) violate pe camp in mijlocul zilei???? Cum ramane cu batranele violate in propria curte / casa?
Gandesti ca violul e pe jumatate meritat doar pentru ca barbatul "este" animal??? Sa inteleg ca tatal tau, fratele, sotul.. iubitul.. sunt potentiali violatori in serie? OMFG!!!! De vei avea un fiu ii vei gasi scuze pentru ca are mintea vesnic in pantaloni in contactul cu o femeie oarecare?
Dumnezeule!!! Esti femeie???
rashela
Postat pe 21 Mai 2009 04:58
De la: staff, la data 2009-05-15 19:19:33asta nu se va intampla.


De multe ori.... tragerea de timp poate insemna o nenorocire pentru cei aflati langa noi. Faptul ca astepti vesti, astepti sa citesti ce-ti mai spune pe mess, DACA s-a mai intamplat ceva.. nu e deloc in favoarea ei. Ok, nu o poti convinge sa reactioneze.. atunci fa-o tu. Nu trebuie sa o iei de mana si sa mergi cu ea la Politie sau Protectia copilului. Du-te singur si povesteste-le lor. exact ce ne-ai spus si noua. Inclusiv despre teama ei si inclusiv despre lipsa unor eventuale dovezi sau a credibilitatii povestii. Au suficienta experienta si vor sti ce trebuie facut. Dar fa-o azi, nu maine. Maine ar putea fi prea tarziu pentru fata.
rashela
Postat pe 21 Mai 2009 07:16
eu una as fugi al rudele mele ...Doamne fereste.........poate deja o violeaza sarmana fata...,mai ales ca are comportament de om gelos....sau iubit gelos........doamneee....

Postat pe 21 Mai 2009 17:45
De la: staff, la data 2009-05-15 17:26:27Nu e vorba de abuz sexual, iar bataile le-a primit pana la varsta de 11-12 ani, atunci a incetat. Mama ei vede unele lucruri pe care i le face, dar nu reactioneaza, de asta spun ca sunt niste dezaxati. Ce sa spuna la protectia copilului? M-ia pus tata mana pe fund? E ceva ce nu poate sa dovedeasca. Ma gandesc ce solutii ar mai fi sa ii trezeasca pe ei din inconstienta in care se afla. PArca ar fi niste retardati amandoi. Ea e o minunatie de copil, rezultate exceptionale la scoala, e frumoasa foc, foarte inteligenta, e o aberatie tot ce i se intampla. Poate ajunge o femeie de succes, sa aiba o cariera stralucita, numai ca ai ei parinti in loc sa o sprijine, o tortureaza de-a dreptul. Repet, nu a fost violata!! Iar tatal nu mai e violent, dar se comporta exact ca s cu o iubita, o atinge cu tandrete, cu "dragoste" pe fund si pe sani. Deocamdata, pastreaza totusi o limita.


daca ar deranja-o aceasta situatie nu ar mai avea note bune la scoala, zic si eu. orice problema in familie afecteaza din toate punctele de vedere . nu zic ca aceste lucruri nu se intampla, exista, din pacate, multe cazuri de astfel de "violenta psihica" in familie. nu este vba de dezaxare la mama, ci pur si simplu este vba de psihologia sotiei "inse;late" cu propriul copil, ca sa ma exprim asa. pentru ca nu este un lucru normal.
sfatul meu: sa ceara consiliere, pentru ca atata timp cat ea nu cere consiliere, nici nu o sa faca un pas in acest sens, pentru ca este greu de acceptat si recunoscut in fata cuiva acest lucru.
cristi_nne
Postat pe 22 Mai 2009 11:27
De la: r_girl, la data 2009-05-21 17:45:48eu una as fugi al rudele mele ...Doamne fereste.........poate deja o violeaza sarmana fata...,mai ales ca are comportament de om gelos....sau iubit gelos........doamneee....


Cand am spus ca asta nu se va intampla, ma refeream la faptul ca nu ii voi da lui assasin9 numarul ei sau id sau altceva. Majoritatea cititi ce au scris unii si altii si nu faceti de cat sa va agitati si s afaceti situatia sa para cu mult mai grava decat este. Tatal ei pur si simplu o atinge uneori in zonele intime (fund sau sani, in trecere, nu va mai imaginati filme porno ca nu este asa) . Sunt simple atingeri cauzate de faptul ca el nu constientizeaza ca ea a crescut, ca nu mai e un copil. Majoritatea parintilor nostri au facut asta, dara sta se face pana la o anumita varsta. Ea sau altcineva trebuie sa ii explice tatalui ei ca asta trebuie sa inceteze, ca ea si-a descoperit propria sexualitate si ca e deranjant si frustrant ceea ce face el. Nu e vorba de viol, nu e vorba de politii si de P.C. . Oameni buni, terminati cu a face din tantar armasar. Atunci cand am intrebat ce e de facut, la asta m-am referit. Cineva trebuie sa ii explice si lui, sa nu o mai faca pentru ca se pare ca e suficient de batut in cap. Assasin9, nu te mai deranja sa imi dai mesaje private, nu vei obtine niciun numar de te. sau vreun id. Inca odata, sunt niste simple atingeri, o supraapreciaza si nu vede ca o afecteaza, daca ar constientiza asta, s-ar opri, NU SUNT CU TENTA SEXUALA , am vorbit si cu psihologi, am prezentat cazul exact asa cum este. Totul pleaca de la faptul ca el nu pricepe asta si trebuie ca cineva sa ii spuna, se va opri. Cel mai probabil mama ei o va face. I-am zis sa ii explice mamei fara teama si fara rusine. Topicul asta nu mai are sens ...
staff
Postat pe 22 Mai 2009 14:27
De la: staff, la data 2009-05-22 14:27:17
De la: r_girl, la data 2009-05-21 17:45:48eu una as fugi al rudele mele ...Doamne fereste.........poate deja o violeaza sarmana fata...,mai ales ca are comportament de om gelos....sau iubit gelos........doamneee....


Cand am spus ca asta nu se va intampla, ma refeream la faptul ca nu ii voi da lui assasin9 numarul ei sau id sau altceva. Majoritatea cititi ce au scris unii si altii si nu faceti de cat sa va agitati si s afaceti situatia sa para cu mult mai grava decat este. Tatal ei pur si simplu o atinge uneori in zonele intime (fund sau sani, in trecere, nu va mai imaginati filme porno ca nu este asa) . Sunt simple atingeri cauzate de faptul ca el nu constientizeaza ca ea a crescut, ca nu mai e un copil. Majoritatea parintilor nostri au facut asta, dara sta se face pana la o anumita varsta. Ea sau altcineva trebuie sa ii explice tatalui ei ca asta trebuie sa inceteze, ca ea si-a descoperit propria sexualitate si ca e deranjant si frustrant ceea ce face el. Nu e vorba de viol, nu e vorba de politii si de P.C. . Oameni buni, terminati cu a face din tantar armasar. Atunci cand am intrebat ce e de facut, la asta m-am referit. Cineva trebuie sa ii explice si lui, sa nu o mai faca pentru ca se pare ca e suficient de batut in cap. Assasin9, nu te mai deranja sa imi dai mesaje private, nu vei obtine niciun numar de te. sau vreun id. Inca odata, sunt niste simple atingeri, o supraapreciaza si nu vede ca o afecteaza, daca ar constientiza asta, s-ar opri, NU SUNT CU TENTA SEXUALA , am vorbit si cu psihologi, am prezentat cazul exact asa cum este. Totul pleaca de la faptul ca el nu pricepe asta si trebuie ca cineva sa ii spuna, se va opri. Cel mai probabil mama ei o va face. I-am zis sa ii explice mamei fara teama si fara rusine. Topicul asta nu mai are sens ...


da... si pana la urma ce urmareai?

nu erai tu tot ala care tipa ca nu e normal ca ce poti sa faci samd..?

De la: staff, la data 2009-05-15 17:01:07 parintii ei mi se par a fi niste dezaxati,
dar ce e cel mai rau, o confunda cu po iubita, asa zic eu, o atinge, o saruta de multe ori chiar pe gura, o musca de gat, de urechi, o atinge pe sani si pe fund, o tine de mana cat merge pe strada cu ea, doarme uneori cu ea... daca incearca sa riposteze sare la ea, urla , o terorizeaza. Mie mi se pare ca nu mai e mult pana la un viol aici.

nah!!!

noi interpretam gresit???

era sa mai zic ceva, dar ma abtin
kitty_krieger
Postat pe 23 Mai 2009 02:26
Rashela... Bine zis ca fetitelor li se vad chiloteii...Dar parintii ce pazesc?Si-o trag de cand incep sa le creasca sanii,nu ma refer la toate,doar la o mare majoritate.De ce?Pt ca n-au minte,iar daca ele provoaca,barbatii sar...N-am zis ca toate is violate pt ca ele o cauta...Or mai fi si exceptii,dar iarasi,cele mai multe o cauta,provoaca,stau gramada pe ei,doar ca refuza sa finalizeze un preludiu dus muuult prea departe.Eu consider ca ar fi necesara o educatie muuult mai stricta,nuo educatie sexuala,ci una NEsexuala,sa se reinventeze Sf Nicolai si sa nu le mai caute toata lumea in coarne unor rasfatete nerusinate care isi acuza parintii de incest,fara nici un motiv concret,pt care parintii acestia se zbat si muncesc sa le plateasca lor netul ca sa aiba ele unde pierde vremea.
kudika019386
Postat pe 23 Mai 2009 16:19
De la: kudika019386, la data 2009-05-23 16:19:09,cele mai multe o cauta,provoaca,stau gramada pe ei,doar ca refuza sa finalizeze un preludiu dus muuult prea departe.


eu te-as sfatui sa stai nitel de vorba cu cateva victime ale violului si apoi sa vorbesti cu "cele mai multe" si p si u si l si a

un barbat normal nu violeaza!punct! indiferent cat de provocat este!
kitty_krieger
Postat pe 23 Mai 2009 21:04
De la: staff, la data 2009-05-15 17:01:07Am o buna prietena, cu toate ca are numai 16 ani, are o gandire destul de matura, cu ceva ani peste varsta ei. Problema e urmatoarea, parintii ei mi se par a fi niste dezaxati, mama ei mereu o cearta si se poarta urat cu ea, o critica, nu o apreciaza, nu o sfatuieste, o descurajeaza... Tatal ei o controleaza si o poseda ca pe un obiect. Ii controleaza agenda, telefonul, calculatorul, ii verifica prietenele, ca prieteni nu are voie sa isi faca, nu o lasa sa faca mai nimic din ce ii place, dar ce e cel mai rau, o confunda cu po iubita, asa zic eu, o atinge, o saruta de multe ori chiar pe gura, o musca de gat, de urechi, o atinge pe sani si pe fund, o tine de mana cat merge pe strada cu ea, doarme uneori cu ea... daca incearca sa riposteze sare la ea, urla , o terorizeaza. Mie mi se pare ca nu mai e mult pana la un viol aici. Nu are ce sa faca din pct de vedere legal. Nu are dovezi, nu are curajul sa o faca, eu sunt singurul acre stie, sunt departe , prea departe de ea, nu am cum sa o ajut. Poate daca isi ia inimia in dinti si isi schimba atitudinea.. dar se teme de el, pana nu demult, cand era mai muca, o lovea crunt. Ce e de facut? Comentariile in care il criticati nu isi au rostul , trebuie gasita o solutie, trebuie facut ceva in privinta asta, altfel va ramane cu sechele si cosmarul continua.



la protectia copilului doar e minora ,nu? si ar fi bine ca prostu` de tacsu sa primeasca o bataie sa inteleaga ca e fiicasa nu iubitasa
nebuna94
Postat pe 23 Mai 2009 21:09
De la: nebuna94, la data 2009-05-23 21:09:04
De la: staff, la data 2009-05-15 17:01:07Am o buna prietena, cu toate ca are numai 16 ani, are o gandire destul de matura, cu ceva ani peste varsta ei. Problema e urmatoarea, parintii ei mi se par a fi niste dezaxati, mama ei mereu o cearta si se poarta urat cu ea, o critica, nu o apreciaza, nu o sfatuieste, o descurajeaza... Tatal ei o controleaza si o poseda ca pe un obiect. Ii controleaza agenda, telefonul, calculatorul, ii verifica prietenele, ca prieteni nu are voie sa isi faca, nu o lasa sa faca mai nimic din ce ii place, dar ce e cel mai rau, o confunda cu po iubita, asa zic eu, o atinge, o saruta de multe ori chiar pe gura, o musca de gat, de urechi, o atinge pe sani si pe fund, o tine de mana cat merge pe strada cu ea, doarme uneori cu ea... daca incearca sa riposteze sare la ea, urla , o terorizeaza. Mie mi se pare ca nu mai e mult pana la un viol aici. Nu are ce sa faca din pct de vedere legal. Nu are dovezi, nu are curajul sa o faca, eu sunt singurul acre stie, sunt departe , prea departe de ea, nu am cum sa o ajut. Poate daca isi ia inimia in dinti si isi schimba atitudinea.. dar se teme de el, pana nu demult, cand era mai muca, o lovea crunt. Ce e de facut? Comentariile in care il criticati nu isi au rostul , trebuie gasita o solutie, trebuie facut ceva in privinta asta, altfel va ramane cu sechele si cosmarul continua.



la protectia copilului doar e minora ,nu? si ar fi bine ca prostu` de tacsu sa primeasca o bataie sa inteleaga ca e fiicasa nu iubitasa :sml
jumping0044:



un cretin,cum a mai spus trebue luata legtura protectia copilului,
daca spui ca e aasa grav fa ceva in privinta asta,se poate monta o camera pentru dovezi

dami adresa ca garantez yo ca nu se mai atinge de ea vre'o 2 ani
scorpyoW
Postat pe 23 Mai 2009 21:18
Cassey_
Postat pe 24 Mai 2009 14:18
De la: staff, la data 2009-05-22 14:27:17
De la: r_girl, la data 2009-05-21 17:45:48eu una as fugi al rudele mele ...Doamne fereste.........poate deja o violeaza sarmana fata...,mai ales ca are comportament de om gelos....sau iubit gelos........doamneee....


Cand am spus ca asta nu se va intampla, ma refeream la faptul ca nu ii voi da lui assasin9 numarul ei sau id sau altceva. Majoritatea cititi ce au scris unii si altii si nu faceti de cat sa va agitati si s afaceti situatia sa para cu mult mai grava decat este. Tatal ei pur si simplu o atinge uneori in zonele intime (fund sau sani, in trecere, nu va mai imaginati filme porno ca nu este asa) . Sunt simple atingeri cauzate de faptul ca el nu constientizeaza ca ea a crescut, ca nu mai e un copil. Majoritatea parintilor nostri au facut asta, dara sta se face pana la o anumita varsta. Ea sau altcineva trebuie sa ii explice tatalui ei ca asta trebuie sa inceteze, ca ea si-a descoperit propria sexualitate si ca e deranjant si frustrant ceea ce face el. Nu e vorba de viol, nu e vorba de politii si de P.C. . Oameni buni, terminati cu a face din tantar armasar. Atunci cand am intrebat ce e de facut, la asta m-am referit. Cineva trebuie sa ii explice si lui, sa nu o mai faca pentru ca se pare ca e suficient de batut in cap. Assasin9, nu te mai deranja sa imi dai mesaje private, nu vei obtine niciun numar de te. sau vreun id. Inca odata, sunt niste simple atingeri, o supraapreciaza si nu vede ca o afecteaza, daca ar constientiza asta, s-ar opri, NU SUNT CU TENTA SEXUALA , am vorbit si cu psihologi, am prezentat cazul exact asa cum este. Totul pleaca de la faptul ca el nu pricepe asta si trebuie ca cineva sa ii spuna, se va opri. Cel mai probabil mama ei o va face. I-am zis sa ii explice mamei fara teama si fara rusine. Topicul asta nu mai are sens ...


pai eu nu cred ca nu vede ca ficasa are 16 ani ..........Simple atingeri?e taicasu asa ca un tata nu-si atinge fiica pe sani pe fund de cate ori are chef.....daca s-ar ar fi atins-o o data de doua ori hai poate mai treci cu vederea da daca faza se repeta de mai multe ori zici ca ai vorbit cu psihologi ....asta e vrajeala nici un om cu cap si mai ales un psiholog in acest caz nu ti-ar spune ca e normal ce face taicasu ...........asa ca pana la urma cred ca topicul asta a fost mai mult de vrajeala ...ca vad ca te contrazici singur
lovelybuterfly05
Postat pe 24 Mai 2009 16:36
De la: kudika019386, la data 2009-05-16 11:37:20
De la: Kathara, la data 2009-05-16 11:02:19Deci daca te violeaza unul maine e vina ta, corect?

Stii,de obicei,femeile,nu vor,dar o cam cauta cu lumanarea:vorbesc pe mess cu tot felul de indivizi dubiosi sau mai putin dubiosi,ies in cluburi mai mult dezbracate,se urca la ei in masina,unde nici acolo nu stau cuminti,ii excita pe aia la maxim...Nu e vina lor in totalitate,cu siguranta,dar noi,fetele,avem cam mari pretentii ca animalul barbat sa se abtina cand sangele deja pompeaza catre alt cap...Ziceam numai ca nici o fata care asculta de parinti,intra in casa la lasarea serii si nu da ocazia,nu a fast,sau nu am auzit pana acum sa fi fost violata.


kudicutzo ai grija ca te cam expui si o fi vreun binevoitor care sa te caute ....k cu floricica aia excitzi barbatzii .... asa-ti trebuie nu?
sfat: de harachirii ai auzit?? cauta-l
cristi_nne
Postat pe 25 Mai 2009 12:22
De la: staff, la data 2009-05-22 14:27:17
De la: r_girl, la data 2009-05-21 17:45:48eu una as fugi al rudele mele ...Doamne fereste.........poate deja o violeaza sarmana fata...,mai ales ca are comportament de om gelos....sau iubit gelos........doamneee....


Cand am spus ca asta nu se va intampla, ma refeream la faptul ca nu ii voi da lui assasin9 numarul ei sau id sau altceva. Majoritatea cititi ce au scris unii si altii si nu faceti de cat sa va agitati si s afaceti situatia sa para cu mult mai grava decat este. Tatal ei pur si simplu o atinge uneori in zonele intime (fund sau sani, in trecere, nu va mai imaginati filme porno ca nu este asa) . Sunt simple atingeri cauzate de faptul ca el nu constientizeaza ca ea a crescut, ca nu mai e un copil. Majoritatea parintilor nostri au facut asta, dara sta se face pana la o anumita varsta. Ea sau altcineva trebuie sa ii explice tatalui ei ca asta trebuie sa inceteze, ca ea si-a descoperit propria sexualitate si ca e deranjant si frustrant ceea ce face el. Nu e vorba de viol, nu e vorba de politii si de P.C. . Oameni buni, terminati cu a face din tantar armasar. Atunci cand am intrebat ce e de facut, la asta m-am referit. Cineva trebuie sa ii explice si lui, sa nu o mai faca pentru ca se pare ca e suficient de batut in cap. Assasin9, nu te mai deranja sa imi dai mesaje private, nu vei obtine niciun numar de te. sau vreun id. Inca odata, sunt niste simple atingeri, o supraapreciaza si nu vede ca o afecteaza, daca ar constientiza asta, s-ar opri, NU SUNT CU TENTA SEXUALA , am vorbit si cu psihologi, am prezentat cazul exact asa cum este. Totul pleaca de la faptul ca el nu pricepe asta si trebuie ca cineva sa ii spuna, se va opri. Cel mai probabil mama ei o va face. I-am zis sa ii explice mamei fara teama si fara rusine. Topicul asta nu mai are sens ...


pai singurul care isi imagineaza filme porno esti tu. tu ori esti dus, ori nu stii semnificatia limbii romane
cristi_nne
Postat pe 25 Mai 2009 12:25
De la: staff, la data 2009-05-15 19:07:48Imi e sa nu fi patit mai mult decat niste atingeri ... mai am o ora pana iau legatura cu ea. Asa e mereu, nimeni nu recunoaste de la inceput. Cred ca mi se face rau, am citit asta e al doilea link de pe pagina, nu primul , se cheama cand parintii inceteaza a mai fi parinti http://www.google.ro/search?q=abuzul+in+familie+fiica&hl=ro&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=ayJ&start=10&sa=N

S-au dat cateva solutii viabile pe forum . Nu are de ce sa o sperie reactia tatalui de dupa discutia cu un asistent de la protectia copilului...apoi o perioada se vor face noi vizite familiei ...se fac si terapii ptr familii...Oricum un psiholog trebuie sa vorbesca cu fetita...daca inventeaza este o problema..daca ce -ti povesteste este adevarat sunt mai multe probleme...mai bine o interventie acum punand in calcul cele 2 situatii..decat mai tarziu.Daca nu are ea curaj poti sa o insotesti tu .Puteti cere confidentialitate la prima asistenta...pot fi expuse riscurile in momentul in care parintii vor afla. Trebuie sa stiti ca : este preferabil ca fetita sa traiasca in familie atata timp cat este in siguranta fizic si psihic... si in situatile pe acre ti le-am expus ceva nu este in ordine...daca ai neclaritati te rog sa ma contactezi....am lucrat 4 ani un proiect : reducerea abuzului in familie..poate-ti pot fi de ajutor! Cristina
pacifista
Postat pe 30 August 2009 16:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce faceti deobicei duminica? 59 De la: Ame_ly 25 Octombrie 2010 13:02
indiferenta sau... 15 De la: darksukkubus69 1 Iunie 2010 19:32
mai are rost casnicia ? 31 De la: anca0704 15 Septembrie 2009 20:39
cine ma poate ajuta....!!!!! 4 De la: Cassey_ 24 Mai 2009 14:14
mi-e frica sa ma despart de el si mult timp m-am obisnuit cu ideea dar acum..a mai intervenit altcineva..ce sa fac? 25 De la: Barbie30 20 Septembrie 2010 20:58