Slabuta dar cu burta

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Slabuta dar cu burta: (5 din 2 voturi)

adina_m11 Avatarul lui adina_m11

14 mesaje

Sall... am si io nevoie de cateva sfatrui. ce mi-ati putea recomanda sa scap de burtica? sunt slabuta deci nu am nevoie de dietea (eventual o dieta doar pentru burta)... nu vreau sa dau jos decat burta... si exercitiile pt abdomen din cate vad... nici un rezultat, si in plus am auzit ca exercitiilee sunt pentru mushi, iar cand faci exercitiile, se dezvolta mushii... am nevoie de ceva sa topeasca stratul de grasime... ma puteti ajuta si pe mn cu un sfat?
Raporteaza abuz de limbaj
matracucu Avatarul lui matracucu

7892 mesaje

Fosta membra Kudika.ro
Salut! Incearca sa faci cateva sedinte de electrostimulare doar pe zona respectiva,la programul slabire,sau vacuum intr-un cabinet specializat.Nu cred ca te costa mult.Oricum dau rezultate exceptionale,crede-ma.Am incercat pe mine insami aceste metode-am un salon de infrumusetare,asa ca imi permit sa fac asta-si da rezultate,desi sunt destul de lenesa si mai trag chiulul de la terapii.
Fosta membra Kudika.ro
oops.............am omis un ''u''....scuze
Fosta membra Kudika.ro
abdomenele dau rezultate, insa in timp si trebuie sa stii de care sa faci si cum sa le faci... plus ca trebuie sa combini cu cardio, altfel grasimea de pe burtica nu se topeste...

tot tratamente cosmetice ti-as recomanda si eu sau un abonament la o sala unde sunt instructori buni si stau de capul tau
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive
G_Bogdan Avatarul lui G_Bogdan

874 mesaje
Oras: bucuresti

De la: adina_m11, la data 2009-05-16 16:48:31Sall... am si io nevoie de cateva sfatrui. ce mi-ati putea recomanda sa scap de burtica? sunt slabuta deci nu am nevoie de dietea (eventual o dieta doar pentru burta)... nu vreau sa dau jos decat burta... si exercitiile pt abdomen din cate vad... nici un rezultat, si in plus am auzit ca exercitiilee sunt pentru mushi, iar cand faci exercitiile, se dezvolta mushii... am nevoie de ceva sa topeasca stratul de grasime... ma puteti ajuta si pe mn cu un sfat?

Nu ai nici un rezultat fara vointa si rabdare.
Poti cauta pe internet exerciti facute in casa + diete( sunt o multime), iar in combinatie cu o alergare sanatoasa prin parc ca tot vine vara, sunt sigur ca vei avea niste rezultate mai mult decat vizibile.
Evita fast food-urile si mancatul seara tarziu.
Spor la treaba.
Bun venit in Romania. Fixati-va ceasul cu 50 de ani in urma. Va multumim!