Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 11:01
Buna,sunt intr-o situatie ff dificila pentru mine si ma simt f singura.Acum cateva luni credeam ca in sfarsit voi fi si eu fericita,pentru ca ma facea fericita il aveam zi de zi si noapte de noapte langa mine,era ceea ce imi doream,de fapt si acum as minti daca as spune ca nu mai e,da chiar pot spune ca il iubesc.Toate au luat o intorsatura neasteptata,el a plecat,a trebuit sa plece,eu am stiut ca va pleca pentru 3 luni,dar nu m-am asteptat sa fie asa.Cand eram impreuna nici o clipa nu am stiut care e relatia dintre noi,pentru ca nu s-a pus niciodata in discutie faptul ca suntem impreuna,dar faptele spuneau altceva,ne purtam de parca eram impreuna,nu am crezut ca am ajuns sa il iubesc de abia cand a plecat mi-am dat seama ca il iubesc si am avut curajul sa-i spun.El atunci mi-a zis ca ar fi preferat asta sa o auda de la mine spunandu-i in fata,mi-a zis ca el nu imi poate spune ca ma iubeste dar ca imi simte lipsa si ca ii este dor de mine.Acum na nu stiu cat de adevarat au fost toate cuvintele,sau mi-a zis doar pt ca eu i-am zis ca il iubesc si ca imi este f greu acum fara el.Pe zi ce trece el s-a indepartat de mine vb din ce in ce mai rar,si destul de distant,si cand l-am intrebat ce se intampla mi-a zis ca nu e nimic ca doar e obosit,ca nu e nimic si sa nu mai insist cu asta ca la un moment dat asta o sa-l enerveze.Minunat nu?eu sunt in sesiune si nu pot face nimic,nu ma pot concentra,stau si ma gandesc toata ziua la el,ce sa fac,de ce trebuie sa trec prin asta,cum sa fac sa-l am doar al meu.Aseara in disperarea mea,i-am trimis un sms.Sms era trimis cu buna stiinta la el,dar continutul era adresat altcuiva unei prietene si ii ziceam ca:" nu,numai e nimic,de fapt din partea lui nu a fost nimic,eu acum stau si sufar si ce crezi ca lui ii pasa?"i l-am trimis lui,am vrut sa vad cum reactioneaza,am primit un sms in care imi zice:vezi ca ma enervezi rau cu fazele astea!eu m-am facut ca nu stiu despre ce vb si ca nu mi-am dat seama ca am trimis sms gresit.azi dimineata mi-a trimis sms si mi-a zis cum suna sms si sa nu mai fac faze de genul ca nu imi sta bine deloc.Daca e asa cum zic eu,sa raman eu cu ideile mele,toate lucrurile pe care le are la mine sa i le trimit acasa,(da el are o parte din lucruri la mine asta pt ca urma din toamna sa stam impreuna),si ca mai bine sa lasam lucrurile asa cum tot zic eu,si gata.apoi si-a inchis tel si asta e.Ce o sa se intample nu stiu,ideea e ca nu stiu ce sa fac cum sa fac,chiar nu vreau sa-l pierd si nu inteleg de ce s-a ajuns aici.