Mai multe
De la: Samatha04, la data 2009-06-17 09:25:42In dragoste si in razboi este permis orice!stati linistiti si nu va mai consumati atat pentru niste certuri marunte...o sa va impacati voi. O sa te sune el odata si odata daca te iubeste.Stai linistita si nu mai fi si tu asa geloasa si fii diplomata.Ai grija de tine
![]()
![]()
De la: skumpy_1, la data 2009-06-17 16:42:46De la: Samatha04, la data 2009-06-17 09:25:42In dragoste si in razboi este permis orice!stati linistiti si nu va mai consumati atat pentru niste certuri marunte...o sa va impacati voi. O sa te sune el odata si odata daca te iubeste.Stai linistita si nu mai fi si tu asa geloasa si fii diplomata.Ai grija de tine
![]()
![]()
ms..deja ma sunat...:D park a stiut k am skris aici dp el k a sunat intr-un minut
...pai am uitat sa zik k a mai incerkat atunci sa sune dar iam dat respins
deci asta era raspunsul lui..dc nu ma mai sunat imediat:P
De la: scorpyoW, la data 2009-06-18 19:23:06De la: skumpy_1, la data 2009-06-17 16:42:46De la: Samatha04, la data 2009-06-17 09:25:42In dragoste si in razboi este permis orice!stati linistiti si nu va mai consumati atat pentru niste certuri marunte...o sa va impacati voi. O sa te sune el odata si odata daca te iubeste.Stai linistita si nu mai fi si tu asa geloasa si fii diplomata.Ai grija de tine
![]()
![]()
ms..deja ma sunat...:D park a stiut k am skris aici dp el k a sunat intr-un minut
te'a sunat!?ce fraer!!!lumea e mare,daca as fii in locu lui ai sta mult si bine,cu tel in mana![]()
dar lasa asta,cati ani ai?![]()
De la: scorpyoW, la data 2009-06-19 20:07:27ni cred,la 21 gandesti ca o pustoaica de 14![]()
De la: Larysszuka, la data 2009-06-22 09:02:39Hmmm... :D
Poveste asemanatoare cu a mea![]()
Sincer,cand am inceput sa citesc,m`a apucat rasulSi stii de ce? Pentru ca mi`am dat seama unde e greseala la NOI si cat de copii putem fii uneori
Iti spun doar ca barbatilor le place sa fie liberi ! Si inca ceva : nu`l controla pentru ca oricat ai incerca tu sa afli un anume CEVA,nu vei reusi in momentul ala. Iti va spune singur "beleaua"...
PUP![]()
De la: skumpy_1, la data 2009-06-14 16:59:20salut..sunt raluca..nu am crezut ca o sa iubesc vreodata pt ca d mica aveam in cap ideea ca toti barbatii inseala..pe parcursul vietii m-am si lamurit cu tb asta iar acum nu mai stiu c sa cred dar un singur lucru stiu sigur:sunt ff geloasa si nu am incredere in nimenide doua luni m-am impacat cu iubitul meu cu care nu mai vorbisem de vreo 3 ani,el e in italia si peste 2- 3 saptamani zice ca vine in romania si plecam amandoi incolo,deci ne-am facut planuri mari de viitor.ne intelegeam super bine la tel-pt ca doar asa vb cu el..eu d fel ma supar f repede iar el la fel si niciunu nu lasa d la el
asa ca ieri vorbeaam la tel si el asculta muzica f tare in masina si iam zis sa dea mai incet sa ne intelegem (mentionez ca e creca a 100-a oara cand ii zic asta) si el nici ca ma asculta..nul inteleg...si mam enervat f tare si iam inchis tel...am asteptat sa sune dar nimic
am mai vb prin cateva mesaje..iam zis la nervi sa nu ma mai sune..iar azi nu mia dat niciun msg :((( nu stiu c sa mai fac..acum imi dau seama ca il iubesc f mult..si nici nu imi vine sai dau eu un semn...oare el nu ma iubeste sau dc nu ma suna?oare asa sunt eu invatata sa fiu doar cautata?:(((voi ce ziceti ca ar tb sa fac?
De la: skumpy_1, la data 2009-06-19 16:25:54De la: scorpyoW, la data 2009-06-18 19:23:06De la: skumpy_1, la data 2009-06-17 16:42:46De la: Samatha04, la data 2009-06-17 09:25:42In dragoste si in razboi este permis orice!stati linistiti si nu va mai consumati atat pentru niste certuri marunte...o sa va impacati voi. O sa te sune el odata si odata daca te iubeste.Stai linistita si nu mai fi si tu asa geloasa si fii diplomata.Ai grija de tine
![]()
![]()
te'a sunat!?ce fraer!!!lumea e mare,daca as fii in locu lui ai sta mult si bine,cu tel in mana![]()
dar lasa asta,cati ani ai?![]()
nu e fraierma iubeste..poate mai mult dekay il iubesk eu p el
![]()
am 21 d ani si el la fel![]()
De la: skumpy_1, la data 2009-06-22 17:17:09De la: Larysszuka, la data 2009-06-22 09:02:39Hmmm... :D
Sincer,cand am inceput sa citesc,m`a apucat rasulSi stii de ce? Pentru ca mi`am dat seama unde e greseala la NOI si cat de copii putem fii uneori
Iti spun doar ca barbatilor le place sa fie liberi ! Si inca ceva : nu`l controla pentru ca oricat ai incerca tu sa afli un anume CEVA,nu vei reusi in momentul ala. Iti va spune singur "beleaua"...
PUP![]()
pai km asa etot ei se dau d gol odata si odata
![]()
De la: Larysszuka, la data 2009-06-23 00:51:22De la: skumpy_1, la data 2009-06-22 17:17:09De la: Larysszuka, la data 2009-06-22 09:02:39Hmmm... :D
PUP![]()
pai km asa etot ei se dau d gol odata si odata
![]()
Sau nu chiar sa se dea de gol.. dar stii vb aceea: niciodata nu e prea tarziu.
SI totusi,la 21 de ani... copilariile astea nu`si au locul :|
PAREREA MEA!![]()
De la: kkt, la data 2009-06-25 14:55:15WTF....daca te iubeam, implicit te si respecta, daca tu l-ai rugat sa dea muzica mai incet ca sa va puteti intelege era frumos sa te asculte, ca la urma urmei nu ii cereai mare lucru........
eu zic sa-l lasi;)
parerea mea:D:D
De la: skumpy_1, la data 2009-06-14 16:59:20salut..sunt raluca..nu am crezut ca o sa iubesc vreodata pt ca d mica aveam in cap ideea ca toti barbatii inseala..pe parcursul vietii m-am si lamurit cu tb asta iar acum nu mai stiu c sa cred dar un singur lucru stiu sigur:sunt ff geloasa si nu am incredere in nimenide doua luni m-am impacat cu iubitul meu cu care nu mai vorbisem de vreo 3 ani,el e in italia si peste 2- 3 saptamani zice ca vine in romania si plecam amandoi incolo,deci ne-am facut planuri mari de viitor.ne intelegeam super bine la tel-pt ca doar asa vb cu el..eu d fel ma supar f repede iar el la fel si niciunu nu lasa d la el
asa ca ieri vorbeaam la tel si el asculta muzica f tare in masina si iam zis sa dea mai incet sa ne intelegem (mentionez ca e creca a 100-a oara cand ii zic asta) si el nici ca ma asculta..nul inteleg...si mam enervat f tare si iam inchis tel...am asteptat sa sune dar nimic
am mai vb prin cateva mesaje..iam zis la nervi sa nu ma mai sune..iar azi nu mia dat niciun msg :((( nu stiu c sa mai fac..acum imi dau seama ca il iubesc f mult..si nici nu imi vine sai dau eu un semn...oare el nu ma iubeste sau dc nu ma suna?oare asa sunt eu invatata sa fiu doar cautata?:(((voi ce ziceti ca ar tb sa fac?
De la: mimoz, la data 2009-06-23 22:57:24asa mama,tranteste-i telefonul in nas,injura-l de stramosi,spune-i hotarat ca ai terminat cu el! apoi asteapta sa vina in genunchi si sa-si ceara iertare,iar tu nu-l ierta asa din prima,mai fa niste mutre..
apoi......... nu uita sa pretinzi si sa bati din piciorus ori de cate ori ai ocazia ca barbatul e egal cu femeia,ca nu mai e ca pe vremuri. ok?
aaaaa..
aha,ca uitam. deci,ori te comporti ca o domnita de la pension care-si vara nasucul in saruri sa nu lesine cu orice ocazie,ori traiesti ca o femeie a zilelor noastre care cand pretinde egalitate stie si sa ofere. egalitate.
deci,iubita,cand te mai taie o toana si-i trantesti telefonul,pune manusita iute si cere-ti niste scuze,sms sau cum doresti. asa cum ai pretinde si tu de la el daca situatia ar fi inversa.