Vreau credit pentru casa

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
generash Avatarul lui generash

19 mesaje
Membru din: 14/04/2008
Oras: bucuresti

Stau de 9 ani in chirie si mi s-a cam luat....As vrea sa-mi fac un credit pentru un apartament.... insa nu cred ca ma incadrez...nu prea am nici vechime in munca..nici salariu mare....nici cu ce sa garantez....Este cineva pe aici in tema cu aceste conditii sau care ma poate ajuta cu niste informatii referitoare la conditiile de aprobare....ca sa-mi fac o idee inainte de a incepe sa umblu prin banci....multumesc..va pup
loreen Avatarul lui loreen

12 mesaje
Membru din: 10/05/2009

pai ar trebui sa-mi dai mai multe detalii...poti in privat.Cum ar fi vechime,salariu net,de cat timp lucrezi,daca esti casatorita sau nu, ce varsta ai,cati angajati are firma a care lucrezi..Sunt broker de credite si as putea sa te ajut.
Raporteaza abuz de limbaj
irina_aka Avatarul lui irina_aka

3 mesaje
Membru din: 6/12/2007
Oras: bucuresti

Buna...o casa a ajuns in ziua de azi un vis..t inteleg perfect. Cred ca pot s t ajut cu o finantare ptr programul Prima Casa si nu numai. Daca t intereseaza imi poti trimite maill la irina_aka@yahoo.com.
Sper sa fie intr-un ceas bun!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika044610 Avatarul lui kudika044610

34 mesaje
Membru din: 26/06/2009

Vorbeste cu parintii si rudele, ei te pot ajuta facand un credit ipotecar pe locuinta lor, acesti banii fiind avans ptr contractare locuinta. Apoi faci imprumut de la banca si cumperi locuinta. Dar vei fi nevoit sa platesti ambele rate, la parinti si a ta! De aceea e indicat sa sumanchiriezi sau sa iei in gazda prieteni, colegi, cunostiinte, etc. pentru a-ti fi mai usor la rambursare. Sau inchiriezi noua ta locuinta incercand sa gasesti tu o gazda la o ruda, prieten, coleg, sa fie mai ieftin. N-ar strica un job in strainatate, pe o perioada scurta!
Sa ai bafta si sa reusesti!
Raporteaza abuz de limbaj