tehnologia age loc si galvanic spa

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
oana_iftemi Avatarul lui oana_iftemi

60 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Eu am sa va prezint o informatie pe care dvs. o studiati si hotarati ce faceti cu ea.

Ceea ce va propun eu este o idee de colaborare, intr-un sistem de franciza si pentru care noi cautam parteneri.
Am sa va explic pe scurt despre ce este vorba
Atunci cand vorbim despre o afacere noua, ideal ar fi ca aceasta sa poata indeplini cateva conditii esentiale, pentru a fi cat mai siguri de reusita afacerii respective:
1.Piata sa am o piata pt produsul sau serviciul meu, care ideal ar fi sa fie un trend, sa fie o piata in ascensiune.
2. Monopol sa vad ce fac cu concurenta printr-o situatie de monopol, ar fi ideal.
3.Produs sa am un produs consumabil si de calitate.
4.Firma - sa am in spate o firma puternica pentru a ma sustine financiar (mai ales in situatii de criza, ca aceasta pe care o traversam acum), si cu un staff pregatit.
5.Venit pasiv sa am un venit pasiv, adica banii mei sa produca bani.
Piata pe care noi intram este piata de wellnes, si veti intelege ca este o piata in care la ora actuala se investeste foarte mult, si pe care veti vedea ca si dvs sunteti consumator 100%.
Wellnes inseamna:
- Fie partea de sanatate cabinete medicale, de kinetoterapie, Sali de fitness, farmacii, tot ceea ce inseamna preventie
- Fie partea de cosmetica spa-uri, saloane de frumusete, ingrijire personala.

Pe aceasta piata a wellnes-ului, la ora actuala, se implementeaza cateva tehnologii: una in domeniul sanatatii , si doua in domeniul cosmeticii. Noi nu cautam specialisti in aceste domenii, ci cautam oameni care sa inteleaga ideea de business, pentru a puna pe piata aceste tehnologii. De ce? Pentru ca la un moment dat, ele vor genera un venit pasiv.
Ca si produs - avem mai multe divizii :
1.Avem divizia NuSkin care este partea de cosmetica si care pune pe piata produse organice de o calitate superioara. Aici rulajele se fac cu 2 tehnologii :
- unul este cel mai mic aparat de galvanic spa din lume, care are 4 capete interschimbabile : unul pt fata, unul pentru scalp, unul pt corp si celulita si un al 4 lea tot pt fata, dar pt rigurile profunde. Fiecare capat se foloseste cu geluri diferite. El actioneaza pe baza curentilor galvanici, ajutand la patrunderea gelurilor respective in piele mult mai eficient decat daca ele ar fi aplicate pur si simplu.
Aparatul a mai fost denumit si calcatorul de riduri, deoarece rezultatele in urma aplicarii unui tratament facial, sunt uimitoare. Pt fata exista 2 geluri, unul de pretratament iar unul de tratament. In faza de pretratament gelul si curentul emis de aparat au aceeasi polaritate ele respingandu-se. In felul aceste gelul patrunde in piele fiind respins de curentul emis de galvanic. In faza de tratament gelul este extras , curentii fiind de polaritati diferite.

Pe mine personal, care nu cred orice gogoasa ,m-a uimit rezultatul de la prima sedinta. Am vazut o doamna plina de riduri cu jumatate de fatza schimbata. si uite asa am inteles ca se poate si tinerete fara batranete.

Tehnologia care sta la baza geluriloc este AgeLoc, este o tehnologie patentata, pentru care in urma cu putin timp am aflat ca a fost nominalizata pt premiul Nobel. Ea va fi introdusa si in suplimentele alimentare pana la sfarsitul anului, pentru a putea combate atat din interior cat si din exterior efectele imbatranirii.
Nu cred ca exista om peste 30 de ani care sa nu fie interesat macar de tratarea uneia dintre zonele mentionate. Atunci cand unei femei ii dau un produs organic, de foarte buna calitate, care se poate folosi si acasa, deci nu trebuie sa ma deplasez neaparat la salon si pt care nu platesc un pret foarte mare asta e fantastic, am cucerit-o pe loc !

A II a divizie este Pharmanex. Aici avem o gama de suplimente de nutritie organice, atat pentru copii cat si pentru adulti , cu calificativul de calitate 6s (despre acest calificativ gasim date pe una din ultimele pagini din catalogul cu produse). Tehnologia care genereaza venit aici este scanerul.

Pentru persoanele interesate sa fie clienti sau distribuitori ale acestei tehnologii va rog sa ma contacteze la oana@nuskincare.eu sau pe www.nuskincare.eu
Raporteaza abuz de limbaj
Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!
odile Avatarul lui odile

2 mesaje
Membru din: 21/06/2010

D-ra iti doresc succesuri multe in poate noul pt dumneata, dar nu prea nou MLME doar o afacere in care trebuie sa investesti mult, apoi sa gasesti alti freieri..
bafta Ideea este buna, dar chiar complicata. Gasesti si reclame cu doar 200 de euroi aparatul GALVANIC, doar ca apoi nu ai ce face cu el....nu'l poti folosi fara ceva bagaj pe role ..si inca freo 2000 euroi, deci valabil doar pt un mic centru spa..cum incerci mata sa faci reclama...valabil doar pentru ce ce sunt in stare sa vanda blana ursului...