Setari Cookie-uri

Slabirea pe anumite parti ale corpului-cer un sfat

Buna tuturor!...Am si eu o problema si as vrea sa va rog sa-mi spuneti si mie daca aveti vreo solutie pentru ea.Ideea e ca am picioarele destul de groase,mai ales in zona coapselor si nu stiu cum as putea sa slabesc in acea zona ...pentru ca in rest nu consider ca as avea nevoie.Am auzit multa lume spunand ca e zona din care slabesti cel mai greu.
Va rog mult orice solutie e bine venita!
precious4touch
Postat pe 19 Iulie 2009 19:20
si eu am acceias prblm :D si o sa ma duc la sala :X
simonikp
Postat pe 19 Iulie 2009 19:23
poti face exercitii special pentru picioare, insa pentru topirea grasimii e necesar sa faci cardio (si da, iti va topi grasimea si din alte parti ale corpului)

daca tot te apuci de o treaba, de ce sa nu o faci pana la capat: macar profita si lucreaza-ti tot corpul
kitty_krieger
Postat pe 19 Iulie 2009 19:37
De la: precious4touch, la data 2009-07-19 19:20:12 Buna tuturor!...Am si eu o problema si as vrea sa va rog sa-mi spuneti si mie daca aveti vreo solutie pentru ea.Ideea e ca am picioarele destul de groase,mai ales in zona coapselor si nu stiu cum as putea sa slabesc in acea zona ...pentru ca in rest nu consider ca as avea nevoie.Am auzit multa lume spunand ca e zona din care slabesti cel mai greu.
Va rog mult orice solutie e bine venita!

este aproape imposibil ce doresti tu. dar esti sigura ca ce ai tu acolo si ti se pare gros, este grasime? am vazut unele fete care tot asa erau destul de dezv la picioare....dar nu era in niciun caz grasime. incearca sa alergi....sau adreseaza-te unui antrenor de fitness/culturism. doar cu efort aerob (inot, alergat, bicicleta, saritul corzii) poti arde grasime. cu ex de tip culturism doar obti o tonifiere a muschiului...sau o dezvoltare a lui. daca la tine predomina masa musc la picioare...asta e, lasa asa ca se vede frumos si nu iti mai face griji. sau pune o poza ca sa vedem.
Ronnie_Coleman
Postat pe 26 Iulie 2009 16:24
iti zic o metoda care eu o folosesc doar la abdomen, eu o incerc ocazional si pe care am vazut-o la televozor ca se mai practica la saloane spa acolo este o metoda prin care se aplica intai pe un picior apoi pe abdomen apoi pe celalalt picior. dormi peste noapte cu folie de prospetime(cea care pastreaza alimentele proaspete) vezi sa nu iei folie de aluminiu :)), ai grija sa nu o pui nici prea lejera dar nici prea stransa, ea trebuie sa fie lipita si astfel ai toata noaptea la dispozitie sa transpiri iar de dimineata cand o dai jos te stergi cu un prosop uscat, dupa 4 ore de-abia poti sa te speli pentru ca daca te speli cum ai dat-o jos nu are efect ca se absoarbe din nou apa in tesutul adipos. eu asa fac seara inainte sa ma duc la plaja a doua zi si crede-ma ca ma subtiaza. a mai fost o perioada in care am folosit in fiecare seara si aveam abdomenul aplatizat scapand de cativa cm buni.
incearca metoda asta pentru ca nu sunt contraindicatii si nu ai nimic de pierdut!
diana3289
Postat pe 27 Iulie 2009 19:20
nu intelegeti ca procesul de transpiratie nu are nicio legatura cu cel de ardere a grasimilor? prin eliminarea apei din org , nu faci nimic mai mult. si org oricum absoarbe apa si dupa 4h :P chiar nu am mai auzit asa ceva pana acum
Ronnie_Coleman
Postat pe 6 August 2009 10:16
Ce idee si asta cu folia. Pai si daca transpiri ce? Bei un pahar de apa si e totul la loc. Si cum adica abia dupa 4 ore te poti spala ca sa nu se absoarba apa in tesutul adipos? Nu mai puneti si voi botul la tot ce auziti. Pai dupa acelasi principiu te prinde ploaia vreo 5 minute si gata, ai pus vreo 5 kile pe tine. Sau si bai bine, nu mai faceti baie deloc ca ingrasa.Nu confunda impachetarile care se fac la salon cu impachetatul cu folie de nailon.
De unde stii ca nu exista contraindicatii? Ai intrebat de un om care se pricepe la chestii de astea?

Daca vrei sa subtiezi numai coapsele poti incerca Pilates. Se gasesc pe internet si sunt destul de utile.
Sau si mai bine poti sa mergi la sala si sa ceri parerea unui antrenor. Cred ca el ar fi cel mai in masura sa iti explice ce trebuie sa faci.
rosebud
Postat pe 6 August 2009 22:22
Si eu am facut cardio si pot spune ca este excelent
RoxRoxy
Postat pe 25 Noiembrie 2013 19:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de eficienti sunt plasturii Slim Patch ? 3 De la: DarkMAGIC 8 Iulie 2011 19:13
eu am slabit cu slim down 3 De la: kudika087808 10 Mai 2013 11:49
jurnal de mentinere... 2 De la: honeybrunette 30 Noiembrie 2013 10:58
escorta 2 De la: arink2007 18 Martie 2009 20:20
A incercat cineva pastilele de slabit acaiberry900? 87 De la: kudika_26434 23 Septembrie 2014 10:46