Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

ma bucur sa constat ca frumusetea si eleganta sta in simplitatea culoriilor si liniilor. tinuta care mi-a incantat cel mai mult privirea este:http://www.yokko.ro/romana/tinuta/62/ tinuta-tricou-cu-trandafir decorativ - si- fusta-voal-negru-comet electronic
marypopins
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:11
eu sunt de parere ca ceea ce este simplu este frumos, fara modele exagerate, cu sclipici si alte paiete, in schimb Yokko, a gasit o metoda de a combina feminitatea, cu niste modele placute ochiului, si nu foarte exagerate..
Rochiile simple au modele indraznete, chiar daca vorbim despre un accesoriu "floare cu strass" cum am ales eu rochia, chiar daca ne referim la un "nod pe bust", la o floare manual lucrata, si as putea continua asa pana maine.
pe scurt, sunt simple, moderne, cu gust si de o calitate ce nu poate fi pusa in discutie Materialele folosite la aceste superbe creatii sunt ingreientul de baza.
Fie ca este vorba de un tricou de vara sau o rochie de seara, fie ca este vorba de un sacou, hainele de firma de la Yokko sunt unice in tot Bucurestiul, sau toata tara.

http://www.yokko.ro/romana/products/4385/rochie-voal-cu-bretele-si-accesoriu-floare-cu-strass-camasi-ocazie-fashion/
Simiiiii
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:13
Imi plac tinutele postate pe "Yokko" intrucat sunt modele diverse si culori adecvate tinutelor office. Eu as purtate aceste haine deoarece sunt pentru toate varstele, de la cei mai tineri pana la cei mai in varsta. Creatorii au resusit sa imbine simplitatea cu feminitate, haine potrivite orcarei femei.
Tinuta mea preferata de pe acest site este: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-femei/
iubescvara
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:13
Vreau sa fiu scurta si la subiect.Simplitatea este calitatea tinutelor YOKKO.Imbracand ceva simplu si elegant mereu vei avea o multime de posibilitati de a combina si de a te juca colorandu-te:)
kudicadana
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:14
Tinute create cu stil, tinute puternice, elegante, pt femei cu personalitate puternica.Purtand o astfel de tinuta prinzi incredere in sine si siguranta. Da impresia de un aer misterios: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/2/tinuta-satin-negru-tabel-de-marimi/

Aceasta este tinuta care ma incanta cel mai mult, satenul avand un aer romantic !

Toate tinutele sunt frumoase! Sper sa castig :P.....m-ar incanta sa am o astfel de tinuta in ultimul an de liceu :P...
al3xutza
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:17
Sunt tinute elegante, simple si cu mult stil, potrivite pentru o femeie sigura pe ea.Tinuta mea preferata este http://www.yokko.ro/romana/tinuta/30/tinuta-stil-englezesc-din-stofa-carouri-maro-fuste/
corinaprec
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:19
De la: concursKudika, la data 2009-09-06 21:28:35Pentru a te ajuta sa fii in pas cu tendintele, Kudika iti propune un concurs pe masura tendintelor lansate de marii designeri: YOKKO iti ofera 2 tinute office din colectia de toamna, in valoare de 600 lei fiecare, la alegere!

Ce trebuie sa faci?

Pasul 1: Viziteaza magazinul online www.yokko.ro

Pasul 2: clateste-ti ochii cu tinutele office YOKKO

Pasul 3: intra pe forumul Kudika si posteaza raspunsul tau la intrebarea “Ce iti place la tinutele YOKKO?” si da-ne linkul de la tinuta preferata gasita in magazinul online

Pasul 4: Stai cu ochii pe forum fiindca in 2 saptamani alegem si premiem castigatorii

Ce castigi?

Una din cele doua tinute office YOKKO, la alegere, in valoare de 600 lei fiecare.

Durata concursului: 2 saptamani, in intervalul 7-21 septembrie 2009

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile publicate in acest topic de forum

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti
iLaRiAnA03
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:20
Parerea mea despre tinutele Yokko este aceea ca au o croiala foarte fina si bine definita, punand in evidenta formele unei femei sigure pe ea si sexy, materialele din care sunt confectionate tinutele sunt de o calitate inalta, modele fiind variate si putand fi purtate oricand, chiar si dupa ziua petrecuta la birou intr'una din tinutele office Yokko seara, aceeasi tinuta Yokko putand fi purtata la restaurant, si asta deoarece desi este o tinuta office da un plus de eleganta si rafinament , iar una dintre aceste tinute, preferata mea de altfel ar fi :

http://yokko.ro/romana/tinuta/139/tinuta-din-lana-neagra-tricotaje/
ElenushDePlush
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:24
ceea ce imi place la aceste tinute este faptul ca le poti purta atat la birou cat si la unele ocazii speciale,la o cina la restaurant,etc.imi plac culorile,materialele si modelele care sunt foarte dragute..tinuta mea preferata este: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/2/tinuta-satin-negru-confectii/
imi place materialul si consider ca aceasta tinuta ma caracterizeaza
kudika051401
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:24
Abia acum am observat ca trebuia sa mentionez tinuta preferata.A mea este aceasta: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/171/tinuta-ocazie-cu-bolero-si-rochie-din-voal-cu-aplicatie-cristale-confectii/ multumesc
kudicadana
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:27
Superbe toate!Tinutele YOKKO se adreseaza femeilor care ,satule de camasa alba, cauta sa adapteze pentru serviciu un look modern,chic, care sa le scoata in evidenta atuurile si nu in ultimul rand in care sa se simta comfortabil.
mie mi-a placut foarte mult tinuta de la urmatorul link http://yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-paltoane-dama/
ROXANNA_KOSMINA
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:28
ELEGANTA ....SOFISTICATA...IMPUNATOARE...FEMININA= CARACTERISTICILE FEMEII MODERNE TRANSPUSE INTR-O SINGURA COLECTIE........."YOKKO"
PREFERINTA MEA - SIMPLU SI MISTERIOS:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica/
berrry
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:29
La tinutele Yokko imi place ca se potrivesc si persoanelor peste 30 de ani,deobicei cand merg la cumparaturi gasesc tinute aproape numai pentru adolescente eu fiind si putin mai conservatoare imi este foarte greu sa gasesc ceva pe gustul meu .Mereu am admirat tinutele Yokko din vitrinele dvs.dar pina astazi cand am vizitat online site-ul am crezut ca preturile sunt f.mari ,ma bucur ca am vizitat magazinul online!
iLaRiAnA03
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:29
Ce ar putea oare sa nu iti placa la tinutele Yokko?
Sunt tinute elegante, moderne, iar preturile sunt accesibile pentru orice buzunar ...ce ai putea sa iti doresti mai mult?
Imi place foarte mult ca tinutele office sunt variate, cred ca este imposibil sa nu gasesti si ceea ce te caracterizeaza pe tine.
Nu imi plac tinutele sobre pentru birou, dar aici am gasit multe tinute tineresti, tare dragutze, ce cobina perfect placere si stilul business.

Una din tinutele preferate care mi-a facut cu ochiul este aceasta:

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/185/tinuta-cu-tricou-cu-aripioare-si-fusta-din-voal-cu-imprimeu-floral-comert-electronic/

Imi place pentru ca poate fi purtata atat la birou cat si in timpul liber.

redrosse
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:30
Am citit cateva dintre parerile fetelor... parerea mea e ca sunt tinute clasice, dar cu linii moderne ce sunt menite sa arate frumusetea, siguranta si independenta femeilor la locul de munca si nu numai.
Tinuta mea preferata este http://yokko.ro/romana/tinuta/129/tinuta-eleganta-neagra-jeans/
rox0319
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:30
http://www.yokko.ro/romana/products/3585/rochie-din-jerse-satinat-cu-fronseuri-sub-bust-sarafan-ocazie-producator-confectii/

Tinutele sunt clasice, cu stil si eleganta..imi place ca au un croi care poate fi ajustat fara multe complicatii si se potrivesc oricarei varste..accesoriile sunt lucrate pentru a ilustra cat mai bine tinuta purtata..aceste modele de imbracaminte nu s-au demodat si u se vor demoda vreodata..sunt incantata de ele..
jjulyy
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:32
citeam si comenturile celelalte si daca stau bine sa ma gandesc fiecare are drepatate...pentru ca tinutele yokko kiar stiu ...cel putin aparent...sa puna fiecare sileuta feminia in evidenta si sa ascunda micile defecte ale fiecareia...pentru ca...dupa km bine stim...siluetele feminine sunt foarte diferite una de cealalta...Imi place senzatia pe care ti-o creeaza in momentul cand le privestie per-ansamblu, si anumie, aceea de puritate, respect si multa feminitate! asta e una dintre cele care chiar m-au incantathttp://www.yokko.ro/romana/tinuta/145/tinuta-ocazie-cu-efect-satinat-producator-si-distribuitor-de-confectii/
bubut
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:35
Tinutele Yokko m-au impresionat foarte mult prin croiala simpla dar chic ,prin culori variate si nu in ultimul rand prin eleganta .
Consider ca o astfel de tinuta pune in valoare orice femeie.
Pentru femei sigure pe ele,pentru femei moderne,pentru luptatoare,pentru romantice,pentru femei de cariera Yokko e o alegere extraordionara.
Tinuta mea preferata este http://yokko.ro/romana/tinuta/128/tinuta-office-alba-cu-tighel-contrast-confectii/ .
Ma incanta culoarea alba si croiala acestei tinute.E perfecta!
mauinboots
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:36
Tinutele Yoko sunt foarte serioase. Desi imi place acest stil, cateodata parca mai simti nevoia si de ceva mai comod, mai sport, mai copilaresc.
Mi-a placut foarte mult tinuta http://www.yokko.ro/romana/tinuta/136/tinuta-office-cu-garnitura-in-ton-jeans/ pe care doresc sa o am in garderoba.
mihaelac24
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:39
Tinutele mi se par adecvate oricarui eveniment, dar si pentru servici!
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/185/tinuta-cu-tricou-cu-aripioare-si-fusta-din-voal-cu-imprimeu-floral-pantaloni/
aidelifro
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:39
Foarte frumoase tinute. Sunt sigura ca orice domnisoara stilata va fi incantata sa aiba in garderoba personala una dintre aceste tinute.Personal imi place tinuta http://yokko.ro/romana/tinuta/3/tinuta-eleganta-din-viscoza-tabel-de-marimi/ deoarece are un aer usor tineresc spre deosebire de celelalte outfituri,dar este si eleganta.

Mi-as dori mult sa castig. Sa ma laud prietenlor mele ca am fost premiata de site-ul Kudika:P

LeeLoo20
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:40
Tinutele Yokko sunt simple si cu gust. Mi se potrivesc multe dintre ele stilului meu, dar cea care mi-a placut cel mai mult este aici :
http://www.yokko.ro/romana/products/4850/rochie-jerse-imprimat-cu-nod-pe-bust-femei-casual-vanzari-online/

Imi place combinatia de culori si modelul floral care da eleganta.
BRIOAC
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:40
tinutele YOKKO nu-s pentru oricare; conditii obligatorii pentru purtatoare: gust, rafinament, eleganta, stil.
tinutele care mi-au placut in mod deosebit (nu ma pot opri doar la una) sunt cele de pe link-ul: http://www.yokko.ro/romana/categorie/42/0/3/; daca totusi ar trebui sa aleg... rochia cu falduri si sacoul din tesatura satinata rosie
lyliana
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:43
Imi plac tinutele office de la Yokko, au multa feminitate, culori frumoase.

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/141/tinuta-din-bumbac-piquet-rochii/
mariuka25
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:46
Tinuta preferata este http://www.yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contra st-camasi/
nul1
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:47
Imi plac tinutele YOKKO deoarece imbina sobrietatea clasica a unei tinute office cu feminitatea care nu trebuie sa-i lipseasca unei femei nici macar intr-o tinuta rigida de birou, facand-o sa se simta libera si neincorsetata de rigori. YOKKO reuseste acest lucru prin gama de culori, cusaturi, detalii. Imi place si faptul ca o tinuta este alcatuita din mai multe piese, sacou, fusta, pantaloni si/sau rochie, ceea ce iti ofera posibilitatea de a purta tinuta in mai multe combinatii, iar sacourile subliniaza foarte frumos talia si confera o tinuta deosebita.

Dintre acestea am ales tinuta pepit cu catarama neagra deoarece consider ca mi s-ar potrivi foarte bine pentru ca nu este foarte sobra, ci are acele accesorii (catarame, buzunare) care ii dau in acelasi timp un aer foarte chic.
http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-livrare-rapida/

Kapshunik
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:48
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-pr omotie/ cea mai tare
nul1
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:53
Sunt, cel putin pentru modul in care "functionez" eu, perfecte. Imi sunt foarteutile atat la birou cat si in timpul liber sau cand trebuie sa merg la un eveniment. O gama foarte large din care chiar poti sa alegi...multumim !

Tinuta care mi-a placut cel mai mult :
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/186/tinuta-ocazii-speciale-cu-rochie-din-dantela-ciclamen-tricouri/
albinarumadalina
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:53
TINITELE YOKKO SUNT SIMPLE SI IN ACELASI TIMP FFF MODERNE SI SOFISTICATE.ITI PUN SILUETA IN EVIDENTA ASTA ORICAT DE SUPLA SAU MAI PUTIN SUPLA AI FI( CRED EU CEA MAI MARE PROBLEMA A FEMEILOR). SUNT PUR SI SIMPLU SUPER SI MA REPREZINTA INTRU TOTUL. DE LA FORMA , CULOARE PANA LA CROIALA SI MATERIALE SUNT LA SUPERLATIV. SI INCA CEVA VARSTA FEMEILOR CARE SUNT, POT FI SI VOR FI CLIENTELE YOKKO FAC PARTE DINTR-O CATEGORIE FF MARE. CEL PUTIN EU AM 23 DE ANI SI PUR SI SIMPLU IUBESC PRODUSELE YOKKO INSA CUNOSC PERSOANE DE 40-50DE ANI CARE SUNT LA FEL DE INDRAGOSTITE DE ACESTE PRODUSE.
kudika033636
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:53
Ei, cu topicul asta, ati reusit sa-mi captati atentia! N-am mai intrat pe forumul asta pina acum, dar primesc instiintari despre ce s-a discutat saptaminal si de obicei imi cad ochii pe "eu rac, el taur, oare ne potrivim?", asa ca dau delete si trec la altceva.
Dar acum vreau sa va spun ca Yokko e pe gustul meu, si la idei, si la culori, si la croieli. E pentru femei care se imbraca o idee mai sobru si carora le stau bine hainele clasice. Sint indemodabile, nu? Si sint haine care-ti dau o anumita stare de spirit, pentru ca amintesc de momente in care le purtai. Si-acum pastrez primul meu costum office, cumparat de mine din banii mei, in ultimul an de facultate si-l mai port uneori si-mi place sa cred ca-mi poarta noroc. Mi se pare frumos sa ai haine care sa-ti aminteasca de o anumita stare de spirit, de o anumita persoana, de o anumita zi. Nu cred in schimbatul total al garderobei in fiecare an, cred in haine cu istorie si cu personalitate. Aveti asa ceva?
onubalonu
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele 10 compilatii de CD-uri "Anotimpurile Iubirii" de la Roton! 79 De la: kudika384587 7 Mai 2011 08:49
Relaxeaza-te la Shakti Spa! 77 De la: concursKudika 11 Septembrie 2016 01:59
Concurs 208 Metode Inedite De Seductie 80 De la: concursKudika 13 Octombrie 2009 15:40
Castiga doua invitatii duble la concertul Antarctica in Club Control! 4 De la: grace009421 20 Decembrie 2011 14:20
Concurs: Castiga Natasele de Victor Malarek! 113 De la: concursKudika 6 Iunie 2011 13:53