Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

De la: clau_20042005, la data 2009-09-07 10:20:56Ceea ce imi place la tinutele YOKKO este faptul ca ai de unde alege, in magazinul online sunt tinute intr-o culoare (atat culori deschise, cat si culori inchise), in dungi, in carouri, tinutele sunt compuse fie din sacou si fusta, fie din sacou, fusta, pantalon sau chiar sacou, fusta si rochie si mai mult sacou, fusta, pantalon si rochie...imi place ca aceste tinute fiind compuse din mai multe piese le poti combina, iar in ceea ce priveste preturile, ma asteptam sa fie mult mai mari.
Tinuta pe care am pus ochii este o tinuta office neagra cu tighel contrast care imi place foarte mult, imi place cum e realizata, imi place tesatura, imi place fusta care m-ar avantaja foarte mult...iar linkul este acesta:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/138/tinuta-office-neagra-cu-tighel-contrast-card-bancar/

Sper sa castig fiindca intradevar imi plac tinutele YOKKO si imi doresc sa am in garderoba macar o astfel de tinuta.
lizuca_patrocle
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:13
În primul rând apreciez modul prezentãrii produselor, apoi stilul vestimentar variat ce permite facilitarea combinãrii setului prezentat, ºi nu în ultimul rând preþul accesibil pentru astfel de þinute.
Îmi plac douã þinute postate:
- yokko.ro/romana/tinuta/136/tinuta-office-cu-garnitura-in-ton-vanzari-online
- yokko.ro/romana/tinuta/38/tinuta-stofa-neagra-cu-dungi-livrare-rapida
leutanug
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:15
Dintre toate tinutele prezentate de Yokko, http://yokko.ro/romana/tinuta/61/tinuta-din-stofa-bumbac-elastic-lila-stil-alb-si-negru/ aceasta mi se pare cea mai potrivita pt femeia tanara si cu o cariera in curs de dezvoltare, moment prin care pot spune ca trec 90% din cititoarele acestui site(inclusiv eu). Este eleganta, office, dar totusi simpla, si combinata cu atitudinea profesionala potrivita, ii confera celei care o poarta gratie, rafinament, imprimandu-i, de asemenea, o nota puternica de feminitate.
Oxette
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:16
Tinute decente, sobre,intradevar office.Materiale care prin compozitia de elastan sau sintetic sunt nesifonabile.Eu personal prefer materialele naturale, lana ,bumbac sau amestec.Preturile sunt accesibile. Sunt OK.
kudika030407
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:17
Tinutele sint SIMPLE SI ELEGANTE. Prin simplitate poti iesii mai mult in evidenta, croiala acestor tinute te avantajeaza indiferent cum arati la corp.

Felicitari. Bravo.
mihaelapaun_79
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:18
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/145/tinuta-ocazie-cu-efect-satinat-stil-denim/ este superba si foarte eleganta
kudika022725
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:19
Imi place faptul ca evidentiaza silueta si prin micile detalii aduc un plus de feminitate tinutei. Pentru ca,si cand suntem offce, ne place sa ne simtim sexi :)
dianabodnarescu
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:20
E primul magazin online in care gasesc si eu mai multe tinute care sa imi placa. Chiar ai de unde alege. Tinutele sunt elegante si frumoase.
Imi plac mai multe tinute dar asta imi place cel mai mult: http://yokko.ro/romana/tinuta/90/tinuta-office-cu-dantela-si-trandafir-manual-stil-denim/

Sa zicem ca se potriveste cel mai bine cu stilul meu...
ghabriela
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:22
Urmaresc de ceva timp tinutele de pe YOKKO..imi plac nespus de mult, sunt office si mai ales de bun gust .Sigur imi doresc si eu cate din tinutele de acolo de exemplu: htthttp://yokko.ro/romana/tinuta/129/tinuta-eleganta-neagra-femei/p://yokko.ro/romana/products/3163/

http://yokko.ro/romana/products/3163/
Sper sa castig .......
danagabriela
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:23
...E FOARTE SIMPLU...IN ACESTE TINUTE FEMEIA ISI POATE ARATA ADEVARATELE CALITATI, PRIN SIMPLITATEA LOR SCOT IN EVIDENTA FRUMUSETEA FEMEII, SENZUALITATEA SI DEASEMENEA BARBATUL ISI POATE DA FRAU LIBER IMAGINATIEI ;) CARUI BARBAT NU II PLACE O FEMEIE IMBRACATA OFFICE...HMMMM....TUTUROR!EU LUCREZ LA UN DEALERSHIP AUTO SI ZILNIC PORT ACEST GEN DE HAINE, NU EXISTA ALTE TINUTE DE ZI MAI OK DECAT ACESTEA!SUPER LUCRATE!!!
http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-denim/ - PREFERATA MEA
http://yokko.ro/romana/tinuta/122/tinuta-din-bucle-alb-cu-fir-satinat-imbracaminte/ - DEASEMENEA
VA POOP!SI SPER CA CINEVA SA CASTIGE SI SA LE POARTE CU PLACERE!
mariaandreeab
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:23
Lucrez chiar langa depozitul Yokko...deci vad zilnic muuulte bluze, sacouri, fuste, tricouri, costume, rochite ... Imi doresc si eu o tinuta office marca Yokko pt a ma putea lauda cand trec prin fata depozitului :P.
Serios vorbind, par a fi foarte ok. Nu am nicio tinuta Yokko, dar imi doresc un costum office pt linia clasica ce o au si materialul de calitate.
i_diana
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:25
Recunosc cu rusine ca este prima data cand vizitez magazinul virtual YOKKO, lucru de care ma rusinez dar imi si pare rau, ca nu l-am descoperit mai devreme. Yokko stie ceea ce inseamna tinuta office, ca o adepta a acestui stil mi-au placut aproape toate tinutele linia lor atat sacoul cat si fustele se pierd una in cealalta si chiar daca nu ai un corp de fotomodel aceste tinute te avantajeaza si te ajuta sa arati eleganta. Am vazut atat tinute office pentru intalnirile de afaceri mai speciale unde trebuie sa arati impecabil cat si din cele pe care le poti purta zi de zi la birou.

Dificila alegere pentru una singura deoarece toate imi plac. Am ales totusi una care mi-a atras atentia in mod deosebit:
"Tinuta office eleganta din stofa elastica rosie

* sacou cu guler si rever ascutit, corseleta la talie, cu basc incretit
* maneci 3/4, fald petrecut la capul manecilor
* fusta cu corseleta lata, captusita, linie conica
* stofa: 97% poliester, 3% elastan; captuseala: 100% acetat
* se spala la masina - un lucru f bun datorita lipsei timpului

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/191/tinuta-office-eleganta-din-stofa-elastica-rosie-moda/
ellyssa
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:27
Imi aleg in general drept modele demne de urmat femeile foarte elegante si cu un stil deosebit, de exemplu o ador pe Audrey Hepburn.
Unele tinute (in special negre) amintesc de ea si de femeia cu o silueta de invidiat in general.
Imi plac toate tinutele, dar pentru mine cred ca cea mai potrivita ar fi http://yokko.ro/romana/tinuta/91/tinuta-office-cu-dantela-si-trandafir-manual-tunica/
deaconescumagda
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:27
Am ramas sincer surprprinsa de ceea ce am vazut in magazinul YOKKO sunt tinute atat pentru domnisoare cat si pentru doamne toate modelele si culorile la preturi surprinzatori de mici felicitari.Toate tinutele mi-au placut asa ca a fost foarte greu sa aleg 2 tinute dar cel mai mult mi-au placut http://yokko.ro/romana/tinuta/90/tinuta-office-cu-dantela-si-trandafir-manual-rochii/ si http://yokko.ro/romana/tinuta/128/tinuta-office-alba-cu-tighel-contrast-rochii/ si sper sa castig toate cele bune
alexa_pas
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:28
Tinute foarte frumoase si decente care se impun prin eleganta si rafinament.Cel mai mult imi place faptul ca sunt accesibile si potrivite tuturor femeilor de toate varstele;dak intri pe site nu ai cum sa nu gasesti ceva care sa nu-ti placa.good job .tinuta preferata : http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-femei/
si cu sandalele : http://yokko.ro/romana/products/3598/sandale-again-again-din-piele-neagra-9627-denim-again-again-imbracaminte/
SUNT BESTIALEEEEEE I LOVE IT
KyTheRa
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:28
eleganta, rafinament si cu adevarat office..
http://yokko.ro/romana/tinuta/192/tinuta-office-eleganta-din-stofa-elastica-neagra-denim/
kudika023027
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:29
De la: concursKudika, la data 2009-09-06 21:28:35Pentru a te ajuta sa fii in pas cu tendintele, Kudika iti propune un concurs pe masura tendintelor lansate de marii designeri: YOKKO iti ofera 2 tinute office din colectia de toamna, in valoare de 600 lei fiecare, la alegere!

Ce trebuie sa faci?

Pasul 1: Viziteaza magazinul online www.yokko.ro

Pasul 2: clateste-ti ochii cu tinutele office YOKKO

Pasul 3: intra pe forumul Kudika si posteaza raspunsul tau la intrebarea “Ce iti place la tinutele YOKKO?” si da-ne linkul de la tinuta preferata gasita in magazinul online

Pasul 4: Stai cu ochii pe forum fiindca in 2 saptamani alegem si premiem castigatorii

Ce castigi?

Una din cele doua tinute office YOKKO, la alegere, in valoare de 600 lei fiecare.

Durata concursului: 2 saptamani, in intervalul 7-21 septembrie 2009

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile publicate in acest topic de forum

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti
kkkkkkkkk
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:30
http://yokko.ro/romana/tinuta/78/tinuta-pentru-ocazii-speciale-cu-bolero-tunica/ cu http://yokko.ro/romana/tinuta/107/set-geanta-din-piele-neagra-si-pantofi-astore-din-piele-neagra-cu-ornament-din-sticla-de-murano-tabel-de-marimi/ . Tinuta este simpla si eleganta, croiala in stil clasic ii confera un aer de rafinament, culoarea pastel este superba si potrivita ocaziilor speciale, combinata cu pantofii si geanta negre. Este o tinuta lejera care impune admiratie si respect.
georgi_alina
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:33
Pot spune ca dispune de o gama larga de modele si culori ,iti poti alege cu usurinta tinuta preferata,darpot spune si ce nu imi ,,place,, asta nu-i asa ca se poate?.Deci cum spuneam fiind putin mai plinuta am gasit greu masura potrivita , dar sa luam partea buna a lucrurilor ete totul ok.Tinuta pe care am admirat-o este masura 46 si se afla pe link-ul urmator:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/147/tinuta-din-bumbac-rosu-cu-cordon-marimi-personalizate/
MULTUMESC!
irenaradulescu
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:33
CEEA CE IMI PLACE IN MOD DEOSEBIT LA TINUTELE MARCA YOKKO ESTE ELEGANTA.CROIALA FINA,CARE PUN FEMEIA IN VALOARE.DUPA PAREREA MEA O FEMEIE CARE POARTA MACAR O DATA UNA DIN TINUTELE MARCA YOKKO ESTE PUSA MULT MAI BINE IN VALOARE,TRASATURILE TINUTEI IMPREUNA CU ATITUDINEA ABORDATA FAC DINTR-O FEMEIE OARECARE O ADEVARATA DOAMNA.UNDE MAI PUI CA NICI PRETURILE NU SUNT FOARTE MARI,YOKKO FIIND O GAMA ACCESIBILA FEMEIII DE RAND.TINUTA CARE MI-A ATRAS ATENTIA DIN PRIMA SI CARE CRED CA MA VA AVANTAJA CU SIGURANTA ESTE CEA ELEGANTA GEN TUNICAhttp://yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-sarafan/.
kudika060326
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:33
imi plac tinutele yokko pt ca sunt simple, elegante, si-n acelasi timp foarte comode. Exact ceea ce iti doresti pt a te simti foarte bine o zi intreaga la serviciu
tinuta mea preferata e http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-jeans/
crielena
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:33
Tinutele Yokko vorbesc femeii moderne careia ii place sa fie feminina.
Prefer acest stil.
kkkkkkkkk
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:34
Imi place la tinutele Yokko faptul ca sunt dintr-un material foarte bun. Au un croi care scoate la iveala tot ce este frumos la o femeie. Se combina culorile cu stil si eleganta. Putem alege atat culori inchise cat si culori deschise, de vara.
Linkul pt. tinuta mea preferata este http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-tabel-de-marimi/
memyselfi
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:37
Ceea ce imi place la tinutele YOKKO este eleganta lor.Materialele sunt imbinate foarte bine,iar culorile alese imi plac extrem de mult.Felicitari pentru cei care au realizat aceste tinute
.M-am hotarat relativ greu in alegerea unei singure tinute,pt ca toate sunt foarte frumoase :sml-sign0173.Link-ul tinutei pe care am ales-o este: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-paltoane-dama/

d_soara_Criss
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:37
Buna,

Imi place bunul gust de care da dovada Yokko, imi plac materialele folosite, si faptul ca tinutele lor office urmeaza linia curbata a corpului femeii.

Ma regasesc in multe tinute de pe site.
Un sfat as dori sa dau: mai multa culoare, mai multa joaca in ceea ce priveste accesoriile, elementele decorative de pe tinute.

Cele 2 tinute preferate de mine sunt urmatoarele:

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/152/tinuta-din-bumbac-alb-cu-cordon-paltoane-dama/

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/145/tinuta-ocazie-cu-efect-satinat-vanzari-online/

Astept cu nerabdare anuntul final al concursului !

:P


euandra
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:39
Ceea ce imi place la tinutele YOKKO este eleganta lor .Materialele sunt imbinate foarte bine,iar culorile alese imi plac extrem de mult.Felicitari pentru cei care au realizat aceste tinute
.M-am hotarat relativ greu in alegerea unei singure tinute,pt ca toate sunt foarte frumoase .Link-ul tinutei pe care am ales-o este: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-cat ifea-paltoane-dama/
d_soara_Criss
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:40
http://www.yokko.ro/romana/products/4012/rochie-din-dantela-englezeasca-crem-tabel-de-marimi-casual-magazin-virtual/
genul acesta de rochie te scoate in evidenta indiferent de eveniment...merge purtata si la un suc si in club ..si la o nunta, pe zi :) e finutza foc.ma caracterizeaza pe deplin.
tatianadragoi2005
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:40
Trebuie sa recunosc ca a fi in pasul modei nu este una dintre prioritatile mele cotidiene. Insa... Dupa ce am aruncat o privire la magazinul online pot spune ca am avut aceeasi senzatie pe care o ai cand faci o plimbare in padure si ajungi la capatul drumului intr-o poenita si respiri aerul curat si parca te simt renascut. Totul dispare din jurul tau si nu esti decat tu si gandurile tale si minunatia din jur.
Pentru mine a fost o plimbare prin poenita rasfoirea paginilor site-ului yokko.
Culori, materiale, croiala, ocazii si senzatii. Totul in moda trebuie sa fie senzatie: senzatia pe care o simti cand imbraci o anumita stofa, sentimentele pe care le trezesc materialele in purtator. Astazi am decis sa port o rochita si ma simt stapana pe mine si rafinata. Maine as dori sa am alt sentiment. Am descoperit multe senzatii pe site-ul yokko. Cred ca este cel mai potrivit sentiment care sa descrie senzatia pe care am avut-o.
Am ales doua tinute care cred eu ca m-ar face sa ma simt puternica, intrucat le-as purta la birou, intreprinzatoare, capabila sa infrunt orice problema. Sa nu uitam o nota de eleganta si clasicism, data de croiala si culoare. Asta mi-au spus cele doua tinute pe care le-am admirat cu placere:
1) www.yokko.ro/romana/tinuta/105/tinuta-din-jerse-negru-cu-garnitura-din-piele-livrare-rapida
2) www.yokko.ro/romana/tinuta/99/tinuta-catifea-de-bumbac-neagra-cu-dungi-camasi.

Va doresc succes pe viitor si sa ne incantati.
c_s_mada
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:40
Imi plac tinutele YOKKO pentru au o croiala clasica, colori potrivite unei femei de succes, clasic si elegant fara sa para invechit.
Tinuta mea preferata este http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-rochii/ si http://yokko.ro/romana/tinuta/128/tinuta-office-alba-cu-tighel-contrast-bluze/.
Ambele tinute sunt elegante potrivite pentru o femeie office.
alinazgripcea
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:41
Foarte dragute hainele, cu mult bun simt.....http://www.yokko.ro/romana/products/1092/rochie-eleganta-din-voal-creponat-negru-pantaloni-ocazie-tricouri/
blondyblue
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rasfata-te cu premiile FA ! 1703 De la: concursKudika 19 Martie 2010 17:15
Castiga unul dintre cele 10 seturi de ingrijire a parului oferite de Dove! 70 De la: ruxmax 27 Iunie 2014 18:32
Castiga doua invitatii duble la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte! 9 De la: concursKudika 17 Iunie 2011 10:49
Concurs: Castiga Natasele de Victor Malarek! 113 De la: concursKudika 6 Iunie 2011 13:53
Castiga una dintre cele 5 pijamale din colectia Sofiaman in valoare de 1 milion fiecare! 235 De la: concursKudika 28 Martie 2011 14:55