Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

Eleganta, stil, rafinament - femeia office, asta ofera tinutele Yokko.
http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-vestimentatie/ -tinuta care mi-a atras atentia cand am deschis pagina:)
alinazgripcea
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:46

YOKKO cunoaste provocarile vietii urbane de astazi si aduce un plus de stil garderobei noastre, propunandu-ne o linie de vestimentatie ce combina cu succes stilul modern/casual cu nota eleganta a unei linii office chic.
tinuta mea preferata este :http: //yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-tunica/

La aceasta rochie clasica,se asorteaza o pereche de cizme inalte cu platforma , din piele lacuita de culoare neagra.
Preferatele tuturor femeilor raman cizmele peste genunchi cu o platforma stabila si confortabila si toc gros, cele mai sexi cizme din orice garderoba office.
Un accesoriu din piele sau imitatie de piele exotica este ultraelegant. Pielea cu imprimeu in relief de crocodil, aligator, combinata cu piele lacuita, detalii metalice sau blana, va fi elementul "hot" al sezonului de toamna, si este cel mai bun lucru pe care il poti cumpara pentru a investi in garderoba.
Atunci cand ai asupra ta o poseta rafinata, luxoasa, vei putea jongla mult mai usor cu tinutele de toamna si iarna.
iuliaiulia
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:46
Imi plac tinutele YOKKO,in special cele office...intotdeauna am admirat croiala , linia tinutei, materialele atent alese..in trend.Ce imi place la YOKKO?...oricand gasesti tinuta potrivita pt office, indiferent ca e vorba de fusta sau pantalon combinate cu sacou, se observa de departe atentia pe care o acorda tuturor detaliilor ..la orice articol...astfel incat sa fie multumit si cel mai pretentios client.Felicitari !
Iata link-ul :http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-stil-office/
iriny
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:47
Imi plac foarte mult tinutele office Yokko pentru ca sunt facute pentru orice tip de silueta. Cel mai mult imi plac rochitele office pentru ca par simple si in acelasi timp dau senzatia de sofisticat. Rochita mea preferata este: http://yokko.ro/romana/products/4960/rochie-eleganta-gri-cu-cordon-tunica-office-card-bancar/ , mi se pare foarte shic si tinereasca.
GYutza
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:47
YOKKO THE FASHION STORE

YOKKO reuseste, in mod ideal, sa combine placerea elegantei cu stilul business.
Stilul "YOKKO'' se adreseaza femeii moderne, careia ii place atat sa fie feminina, cat si sa se simta confortabil.
Dedicandu-se, cu pasiune, crearii, producerii si comercializarii de tinute pentru femeia tanara si "de cariera",YOKKO a devenit un brand de renume pe piata "vestimentatiei' din Romania, fiind unanim apreciat.
Adresa www.yokko.ro. iti permite “sa patrunzi “ in magazinul online al firmei in discutie, de unde femeile isi pot achiziona tinute complete, pentru diverse stiluri si gusturi: office, casual, romantic, denim etc. Este o alternativa bine gandita la magazinele clasice. Este un concept nou, iar colectiile prezente aici sunt limitate, deosebite si au preturi mai mici decat oferta similara din magazinele clasice. Clientele beneficiaza de promotii si sunt rasfatate cu multe surprize. Daca unele dintre noi, care prefera sa probeze un lucru "pe viu" si sa simta textura materialului inainte de a-l cumpara, nu intampina cu prea mult entuziasm prezenta acestui brand online, pentru persoane cu putin timp la dispozitie, alocat cumparaturilor, ca si pentru femeile care considera aglomeratia insuportabila, un asemenea magazin este mai mult decat bine-venit. Dupa cum s-a spus, Yokko este creat pentru femei independente, puternice, moderne, practice. Articolele de vestimentatie/incaltaminte se vad clar, pozele fiind suficient de mari, iar un punct pozitiv este acela ca fiecare dintre ele are descrisa compozitia materialului din care este confectionat, precum si instructiuni de intretinere. Oricum, daca descoperi ceva interesant pe site-ul in discutie, te poti deplasa si in marile centre comerciale (unde Yokko expune produsele) si vedea produsul vestimentar, pentru o mai mare siguranta “intr-o adiere a deceniilor demult apuse, un suflu fermencator si nostalgic, un parfum ce te cucereste de-a pururi”…. Plus multe alte surprize si reduceri !
Printre preferintele mele, se inscrie o rochie confectionata din dantela englezeasca ivoire, avand aplicatii de broderie in zona decolteului. Fata rochiei este dublata cu satin in ton, iar spatele este lucrat din jerse. Este, parca, o demonstratie a puterii de seductie a mitului Chanel, si in contemporaneitate. De-a lungul timpului, creatiile Chanel nu s-au schimbat foarte mult, vestimentatia simpla, naturala si fireasca ramanand simbolul elegantei discrete si rafinate. (Cod produs R1D-ONJ).

http://www.yokko.ro/romana/products/4012/rochie-din-dantela-englezeasca-crem-vanzari-online-casual-comert-electronic/.
bdoinana
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:48
Tinutele YOKKO sunt potrivite cu locul meu de munca care imi impune o tinuta office. Hainele acestui magazin sunt croite intr-o maniera clasica dar avand totusi accentul modern al anului 2009.
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/117/tinuta-cu-tighel-ornamental-imbracaminte/
pumkin
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:50
Eu aleg marca Yokko pentru ca ofera multe produse office cat si casual. Am intrat si eu in sectorul office de 6 luni si vreau sa va spun ca m-am indragostit de stilul asta, am cautat pe site-ul YOKKO.RO si am descoperit mai multe piese f f f dragutze si mi-a fost greu sa aleg un produs sa il prezint preferatul meu, din cauza ca majoritatea sunt pe gustul meu.
Postez link-ul unde gasiti o piesa preferata a mea :

http://yokko.ro/romana/products/3811/sacou-cu-cordon-din-bumbac-alb-stil-office-casual-tunica/

Imi doresc fff mult sa castig, ADOR TINUTELE OFFICE !!!
coryna03121988
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:50
De la: concursKudika, la data 2009-09-06 21:28:35Pentru a te ajuta sa fii in pas cu tendintele, Kudika iti propune un concurs pe masura tendintelor lansate de marii designeri: YOKKO iti ofera 2 tinute office din colectia de toamna, in valoare de 600 lei fiecare, la alegere!

Ce trebuie sa faci?

Pasul 1: Viziteaza magazinul online www.yokko.ro

Pasul 2: clateste-ti ochii cu tinutele office YOKKO

Pasul 3: intra pe forumul Kudika si posteaza raspunsul tau la intrebarea “Ce iti place la tinutele YOKKO?” si da-ne linkul de la tinuta preferata gasita in magazinul online

Pasul 4: Stai cu ochii pe forum fiindca in 2 saptamani alegem si premiem castigatorii

Ce castigi?

Una din cele doua tinute office YOKKO, la alegere, in valoare de 600 lei fiecare.

Durata concursului: 2 saptamani, in intervalul 7-21 septembrie 2009

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile publicate in acest topic de forum

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti
roxana_wdo
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:53
Buna am vizitat si eu magazinul online, in sfarsit am gasit ceva ce imi place. Daca ar trebuie sa definim aceste modele am spune mult rafinament, eleganta, feminitate si nu in utlimul rand profesionalism. Lucrez la birou dar din pacate foarte multe femei nu mai apreciaza o tinuta clasica, simplista care emana multa feminitate, eleganta. Desi cum se poate vedea si in acest magazin sant multe modele de diferite culori din o multitudine de materiale care pun in evidenta frumusetea feminina. E bine ca mai sant oameni care apreciaza simplitatea sau ce-l putin aparenta de simplitate.

E destul de greu sa alegi, dar asta e modelul ales este acesta:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-vanzari-online/
kudika007634
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:55
YOKKO = distinctie; eleganta; feminitate; charm;
Sunt tinutele ideale ale unor femei frumoase, puternice, care stiu sa se faca remarcate doar printr-o simpla aparitie. Da! innainte de toate "haina, face pe om" sau daca vreti altfel putem spune : Felul cum te imbraci este prima carte de vizita a unei persoane!
Sunt indragostita de aceasta gama de produse.
cel mai mult imi plac:
1.http://www.yokko.ro/romana/products/4012/rochie-din-dantela-englezeasca-crem-tunica-casual-fashion/
2.http://www.yokko.ro/romana/tinuta/145/tinuta-ocazie-cu-efect-satinat-producator-si-distribuitor-de-confectii/
claudialaura
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:56
Imi plac tinutele YOKKO pentru ca pun in evidenta femeia independenta si feminina in acelasi timp.

Tinuta preferata este: http://yokko.ro/romana/tinuta/109/tinuta-office-eleganta-gen-tunica-vanzari-online/
mystery87s
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:57
imi plac tinutele yokko-reflecta exacta categoria descrisa si preturile sunt ok; imi plac tinutele office :http://www.yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-stil-alb-si-negru/; de asemenea, tinutele de ocazie :http://www.yokko.ro/romana/tinuta/145/tinuta-ocazie-cu-efect-satinat-sacouri/; apreciez ca acestea m-ar reprezenta cel mai bine;
roxana_wdo
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:57
tinutele yokko sunt elegante, se potrivesc perfect femeii zileleor noastre, adica puternica, indrazneata, independenta, dar si sexy.
tinuta pe care o prefer este: http://yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea/
virginia_deflorescu
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:57
Imi plac tinutele YOKKO pentru ca stii sigur ca nu ai cum sa dai gres indiferent de ce tinuta alegi! Te face sa te simti bine, speciala si ceea ce este cel mai important sa fii sigura pe tine! Tinuta mea preferata este http://www.yokko.ro/romana/tinuta 132/tinuta office, tinuta eleganta cu joc de dungi
DAO
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:58
Pffff!! Groaznic!! :(
Exponatele sunt extrem de neinspirate atat ca design dar mai ales in ce priveste culorile, imprimeurile... Iar preturilee... Pai oameni buni, modele de genul celor vazute aici, mai ales la tricouri si rochii se gasesc la magazine de alea cu orice la 10 RON, ce naiba...
Cum adica sa dau 260 RON pe o..pff... rochie(?!?) de zici ca e luata de la cel mai mojic SH.
Nu as purta modele de genu nici platita... People!!! Wake up..

Sorry dar sunt praf oamenii. Isi bat joc de lume cu un tupeu greu de agalat.. pacat..

rochia de care ziceam.. :|
http://yokko.ro/romana/products/5034/rochie-jerse-imprimat-cu-pieptii-suprapusi-producator-confectii-casual-tabel-de-marimi/
Bufnitzica
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:58
imi place croiala, liniile simple dar elegante ...sa nu uitam nici de materiale care sunt alegerea perfecta pentru stilul Yokko
ionelush_l
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:00
Imi place tot ceea ce am vazut in magazinul YOKKO.
Inchid ochii si ma imaginez imbracata cu tot ceea ce se afla acolo,pentru ca toate hainele YOKKO sunt foarte frumoase si corespund tuturor pretentiilor.
Daca n-as fi intr-o acuta criza financiara,as cumpara multe dintre hainele de acolo.
Dar....din pacate,nu pot decat sa visez si sper ca va veni timpul sa pot achizitiona ceea ce-mi place.http://yokko.ro/romana/products/4885/rochie-jerse-imprimat-cu-nod-pe-bust-confectii-casual-moda/
http://yokko.ro/romana/products/4879/rochie-lunga-din-saten-elastic-cu-bretele-jachete-ocazie-jachete/
balanta65
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:01
hello! Tinutele Yokko sunt ok, in principiu adresandu'se unei anume categorii de femei, mai precis cele care pun un pret mai mare asupra vietii lor profesionale. Dar nu pot sa zic k nu am vazut nimic care sa nu'mi atraga atentia, pana la urma oricui ii plac hainele frumoase.
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/78/tinuta-pentru-ocazii-speciale-cu-bolero-magazin-online/

Postat pe 10 Septembrie 2009 10:05
foarte frumoase tinutele , preferata mea este aceasta , http://www.yokko.ro/romana/products/5004/rochie-rosie-cu-aripioare-si-falduri-la-decolteu-tricouri-office-accesorii/ , potrivita la serviciu datorita croielii "serioase ", eventual purtata cu un sacou deasupra , dar si dupa "munci" datorita culorii indraznete :)
oana_mes
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:05
Imi plac tinutele Yokko pentru ca sunt elegante, pentru varietatea de modele si
culori. Sunt foarte feminine.
ramy25
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:06
Eu as alege aceasta tinuta si as face-o doi intr-una. Este o tinuta office dar separat se pliaza pe ocazie.Sacoul poate fi purtat si cu blugi la o intalnire lejera cu fetele la film iar fusta merge si ea asortata cu alte accesorii.Se merita.

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-livrare-rapida/
paraviorica
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:06
Imi place eleganta si rafinametul tinuitelor, nu mai vorbesc de calitatea materialului. Sper ca intr-o zi sa am o tinuta yokko
http://www.yokko.ro/romana/tinute/10/2/fashion-promotie/
kudika025249
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:07
YOKKO este o firma cu renume, mie imi plac tinutele YOKKO pt ca sunt de calitate ai de unde sa alegi , au o gama de culori foarte frumoasa si croieli deasemenea si ca au tinute pentru fiecare silueta indiferent ca esti mai plinuta sau slaba intotdeauna vei gasi ceva potrivit.
Imi doresc enorm de mult o astfel de tinuta.
Tinutele mele preferate sunt :
- http://www.yokko.ro/romana/tinuta/130/tinuta-din-bucle-roz-sarafan/
- http://www.yokko.ro/romana/tinuta/129/tinuta-eleganta-neagra-stil-denim/
babynutza
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:08
Tinutele sunt foarte elegante,bine croite si cu mult bun gust.Site-ul este exceptional.
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/178/tinuta-office-din-vascoza-sati nata-bleumarin-femei.
Foarte interesanta,eleganta,pe gustul meu.Mi-as dori din tot sufletul o astfel de tinuta in garderopa mea
iuliana0025
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:08
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/178/tinuta-office-din-vascoza-satinata-bleumarin-fashion/

am uitat :D
ionelush_l
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:09
Imi place acesta tinuta office deoarece este eleganta dar si cocheta prin acele carouase.As purta-o impreuna dar si separat,fusta merge accesorizata si cu alte bluzite iar sacoul se poate purta si la blugi


http://www.yokko.ro/romana/tinuta/190/tinuta-stil-englezesc-in-carouri-gri-moda/
stefinica
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:11
Cel mai mult imi place aceasta tinuta :http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-accesorii/. Este mai aproape de stilul meu vestimentar. Imi place imaginea creata de aceste dungi, imagine care te face sa intorci privirea de la tinuta din teama de a nu te durea ochii dar care tot ea te provoaca la a o privi din nou.
ngaide
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:13
Imi place la tinutele Yokko eleganta si finetea lor, faptul ca aceste tinute te fac sa te simti increzatoare si feminina, nici nu cred ca ai nevoie de vreun accesoriu, pur si simplu superb, si uite si ceva care cred ca ar arata sper pe orice femeie:http://www.yokko.ro/romana/products/4879/rochie-lunga-din-saten-elastic-cu-bretele-tricotaje-ocazie-tabel-de-marimi/ a(sta e la capitolul rochite )si uite si un compleu de care m-am indragostit:http://www.yokko.ro/romana/tinuta/179/tinuta-office-din-vascoza-satinata-neagra-tricotaje/
amaliarosoiu
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:13
tinutele yokko sunt foarte elegante, moderne si deosebite. eu am o tinuta deosebita yokko pe care am purtat-o la cununia civila. a facut senzatie, e o rochie minunata.
http://www.miospirit.ro/?INFO=SUCCES
algeor
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:14
Sunt incantata sa vad ca yokko ofera produse atat office cat si casual. Produsele sunt in pas cu ultimele tendinte internationale, raportul pret calitate fiind foarte bun, oferind pe langa aceastea rafinament, eleganta, feminitate si nu in utlimul rand profesionalism.

http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-card-bancar/
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/71/tinuta-din-in-gri-denim/
kudika007582
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! - 17-23 iunie 867 De la: concursKudika 28 Iunie 2013 16:46
Wizz Air iti da aripi sa descoperi Europa 460 De la: concursKudika 22 August 2012 15:08
Castiga unul dintre cele trei vouchere in valoare de 100 ron oferite de Bio-Cosmetics! 599 De la: concursKudika 22 Iulie 2011 16:05
Castiga una dintre cele 21 de bratari Diva Universal! - saptamana 2 243 De la: kudika169140 18 Octombrie 2013 16:53
Participa la concurs! Leonidas te premiaza primavara aceasta cu cele mai dulci bomboane! 320 De la: concursKudika 3 Aprilie 2012 19:14