Setari Cookie-uri

Castiga 2 tinute office YOKKO

imi plac foarte mult creatiile yokko, iti dau clasa si stil.
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/192/tinuta-office-eleganta-din-stofa-elastica-neagra-fashion/
alge
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:43
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-sarafan/ Aceasta e tinuta mea favorita de la ei. Si chiar o vreau in garderoba, daca nu o castig o sa o cumpar oricum.

Imi plac tinutele Yokko pentru ca sunt simple, profi si de calitate. Cand imi cumpar ceva de la ei, stiu ca nu voi da gres si voi fi o prezenta remarcata.

Ca si sugestie eu as face o promotie saptamanala, in care o tinuta sa aiba pretul redus pentru a creste accesibiltatea mai multor persoane la tinutele Yokko!

Keep up the good work!
kudika056176
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:45
Salut,

Tinutele YOKKO sunt preferatele mele. In general sunt adepta stilului clasic , si pentru mine ele intruchipeaza tot ce imi doresc . Pentru birou sunt excelente , sunt serioase ,sunt moderne, au o croiala excelenta( eu am un corp nu tocmai perfect) care ma avantajeaza. Si in cazul rochitelor de ocazie, parerea mea este aceeasi. Tocmai am vazut o rochita neagra care mi s-ar potrivi perfect pentru petrecerea din 17 octombrie la care sunt obligata sa particip (http://www.yokko.ro/romana/products/3071/rochie-jerse-uni-cu-falduri-tabel-de-marimi-casual-plata-online/).
Sper ca designerii Yokko sa-si mentina acelasi stil in continuare!!
ingera
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:46
http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-tunica/ asta este tinuta aleasa de mine. se potriveste stilului meu si poate fi usor adaptata diverselor ocazii.
si ce mi-a mai placut foarte mult este sacoul urmator http://yokko.ro/romana/products/4945/sacou-elegant-gri-cu-aplicatie-catifea-denim-office-magazin-online/
lil_li
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:46
Tinutele Yokko sunt elegante si pun in valoarea feminintatea.
Mocky
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:47
Ce mi place la tinutele Yokko? In primul rand stilul elegant, cred ca oricui i se potriveste indiferent de varsta. Desi am doar 19 ani imi plac mult majoritatea tinutelor prezentate pe site, in special cele in nuante de albastru, incantatoare intr adevar. Apoi ptr ca desi e un stil casual ofera un aer leger, nu neaparat sobru; de exemplu pana si un sacou negru detalii care ne scot din anonimat. Tinutele Yokko reusesc sa combine eleganta, stilul clasic cu un aer de legeritate, comoditate. Sunt potrivite ptr o zi la birou, un eveniment si de ce nu, o zi de facultate. Astept un magazin si in Iasi poate pe viitor. O zi buna tuturor. http://www.yokko.ro/romana/tinuta/178/tinuta-office-din-vascoza-satinata-bleumarin-card-bancar/,http://www.yokko.ro/romana/products/5010/rochie-neagra-cu-aripioare-si-falduri-la-decolteu-tricouri-office-magazin-online/,http://www.yokko.ro/romana/tinuta/144/tinuta-ocazie-satin-imprimat-producator-confectii/,http://www.yokko.ro/romana/tinuta/114/geanta-si-pantofi-bugiarda-din-piele-intoarsa-neagra-card-bancar/,http://www.yokko.ro/romana/products/3403/sacou-lana-neagra-cu-buzunare-accesorii-office-fashion/. Astea sunt tinutele care mi au placut cel mai mult.
mikyiulia2
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:48
Tinutele sunt superbe,atat cele office cat si casual...sincer daca mi-as fi permis as fi achizitionat cateva,garderoba mea este invechita...asta e...bafta participantelor la concurs.
stepfani
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:48
Tinutele vestimentare Yokko sunt elegante.Cred ca multe mi se potrivesc. Mi-ar placea sa am si eu una in garderoba.
Ileana_andrita
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:54
Yokko iti pune in valoare frumusetea, personalitatea si rafinamentul. as purta cu mare drag http://www.yokko.ro/romana/tinuta/184/tinuta-pentru-ocazii-speciale-din-saten-elastic-cu-imprimeu-geometric-fuste/.
alexandralucia
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:56
Tinutele YOKKO sunt exceptionale prin croiala lor, rafinament si eleganta. Toate aceste trei caracteristici sunt foarte bine imbinate pentru a multumi orice persoana ce le poarta.
Ceea ce imi place foarte mult la aceste tinute este faptul ca au o croiala aparte, ce vine perfect si purtandu-le te fac sa te simti foarte bine in pielea ta, atragand multe priviri in jur.
Tinuta care mi-a atras foarte tare atentia este tinuta office gri cu tighel contrast: http://www.yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-sacouri/.
Multa bafta in continuare!
andrushca23
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:57
Ce apreciez eu la tinutele Yokko este ca sunt create astfel incat sa iti puna in evidenata talia si sa ascunda eventualele imperfectiuni. Tinuta mea preferata dintre tinutele office de la ei este http://www.yokko.ro/romana/tinuta/138/tinuta-office-neagra-cu-tighel-contrast-rochii/
Alexievici
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:58
eleganta,stil..http://www.yokko.ro/romana/products/4917/sacou-office-gri-cu-tighel-contrast-paltoane-dama-office-denim/
beti_1978
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:58
De la: concursKudika, la data 2009-09-06 21:28:35Pentru a te ajuta sa fii in pas cu tendintele, Kudika iti propune un concurs pe masura tendintelor lansate de marii designeri: YOKKO iti ofera 2 tinute office din colectia de toamna, in valoare de 600 lei fiecare, la alegere!

Ce trebuie sa faci?

Pasul 1: Viziteaza magazinul online www.yokko.ro

Pasul 2: clateste-ti ochii cu tinutele office YOKKO

Pasul 3: intra pe forumul Kudika si posteaza raspunsul tau la intrebarea “Ce iti place la tinutele YOKKO?” si da-ne linkul de la tinuta preferata gasita in magazinul online

Pasul 4: Stai cu ochii pe forum fiindca in 2 saptamani alegem si premiem castigatorii

Ce castigi?

Una din cele doua tinute office YOKKO, la alegere, in valoare de 600 lei fiecare.

Durata concursului: 2 saptamani, in intervalul 7-21 septembrie 2009

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile publicate in acest topic de forum

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti
butterfli
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:58
sunt itradevar tinute elegante ,tinute ce merg pentru o femeie de afaceri ce nu ar da gres la o negociere, tinute care sa te puna in valoare si sa te faca increzatoare in tine...stil si rafinemt...,astea sunt tinutele YOKKO...
sincer, imi plac foarte multe modele, si cum sunt femeie, si in general ma hotarasc mai greu.,ma opresc asupra acesteia http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-magazin-virtual/.
multa bafta tuturor!!!!!!!!!!!!!!!
silvica_andrei
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:59
Sunt foarte frumoase si sunt accesibile.Deasemenea pot fi imbracate de orice tip de femeie. Felicitari celor care muncesc la realizarea lor. Imi place f mult tinuta http://yokko.ro/romana/tinuta/123/tinuta-din-bucle-negru-cu-fir-satinat-magazin-virtual/
kudika067440
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:59
Tinutele YOKKO sunt minunate...sunt simple si elegante.
deniveronica
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:01
Tinutele sunt foarte elegante, feminine, moderne, de foarte buna calitate, modelele sunt pentru diferite anatomii si gusturi. Costumele Yokko te fac sa te simti mai feminina si iti dau incredere in tine datorita frumuseti lor si a felului in care se aseaza pe corp. FELICITARI !!!! Mi-au placut toate tinutele dar 2 dintre tinute care mi-au atras atentia in mod deasebit sunt:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/145/tinuta-ocazie-cu-efect-satinat-pantaloni
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-comert-electronic/
porsega
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:03
Parerea mea este ca tinutele Yokko sunt potrivite femeilor puternice, moderne si cu bun gust. Tinuta pe care am ales-o si care, cred eu, mi se si potriveste este tinuta office gri cu tighel, de la care as purta toate cele patru piese, bineinteles, in diverse combinatii.http://www.yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-tabel-de-marimi/
cryna83
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:04
Probabil ca eleganta in simplitate si cu o tusa feminina chic, care caracterizeaza YOKKO, este primul aspect care mi-a atras atentia asupra acestei marci. Linia croielii, materialele (inclusiv imprimeurile), faptul ca fiecare piesa isi regaseste cel putin o " pereche" cu care o poti combina, alcatuind o tinuta.

Intr-un Bucuresti pestrit, plin de magazine cu haine de proasta calitate, in care trebuia sa alerg zile intregi pentru a gasi ceva pe gustul meu, descoperirea YOKKO a fost nu doar o desfatare, ci si un motiv sa ma relaxez. Acum stiu ca exista cel putin un magazin in care imi gasesc cu siguranta ceva potrivit, fie pentru birou, fie pentru ocazii speciale, ba chiar si pentru o tinuta de zi mai putin formala (smart-casual).

La o privire mai atenta, depasind liniile design-ului, am observat si apreciat si atentia pentru detalii: finisaje frumoase, nasturi potriviti (nu radeti, de multe ori am cumparat o jacheta frumoasa cu nasturi oribili, pe care i-am inlocuit ulterior). Atmosfera din magazinele mici si cochete, cu articole aranjate frumos pe umerase, pe culori si stiluri, ca sa ne fie usor sa gasim si sa alegem fara sa pierdem vremea cu ceea ce nu ne intereseaza, este si ea un plus.

Una peste alta, YOKKO este pentru mine o destinatie favorita. Pentru ca shopping-ul de haine trebuie sa ramana o placere.

Mi-a fost greu sa aleg asa, fara sa probez ( :) ), o singura tinuta. Asa ca va trimit link-urile pentru mai multe tinute office care imi plac, si motivele pentru care le-am ales:

http://yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-tunica/ - pentru ca tinuta mea de birou trebuie sa fie sobra, dar nu plictisitoare, si acest costum are cateva accesorii care il scot din anonimat.
http://yokko.ro/romana/tinuta/188/tinuta-office-gri-cu-tighel-contrast-stil-office/ - pentru acelasi stil smart-casual si mai ales pentru rochita foarte frumoasa inclusa in combinatie.
http://yokko.ro/romana/tinuta/191/tinuta-office-eleganta-din-stofa-elastica-rosie-stil-alb-si-negru/ (si varianta pe negru) - pentru feminitatea desavarsita.
http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-promotie/ - pentru linia foarte frumoasa (indeosebi a sacoului), subliniata maiastru de jocul de dungi.

Mergeti in magazin, probati, alintati-va.
kudika040515
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:04
tinutele YOKKO INSEAMMA ELEGANTA,STIL,RAFINAMENT...o aparitie de EFECT...mereu sunt acolo unde tu ai nevoie de ele...purtand tinutele YOKKO NU NUMAI K VEI FI IN PAS CU MODA...ele sunt o parte din tine ce iti creaza o aparitie de efect inspirand siguranta si stil...
butterfli
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:05
Toate tinutele sunt deosebite, daar cea mai frumoasa mi s-a parut cea cu alb si negru in dungi.Felicitari pentru magazin ,ai la indemana orice produs si mai ales pentru concurs deoarece asa toata lumea vizualizeaza produsele din magazin.
kudika063137
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:06
Tinutele vestimentare Yokko sunt elegante. Cred ca multe din ele mi se potrivesc. Mi-as dori sa am si eu una in garderoba.M-am gandit la http://www.yokko.ro/romana/galerie3/10/?TB_iframe=true&height=560&width=530
Mult succes celorlalte participante la concurs.
Ileana_andrita
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:07
In mod sigur m-as angaja foarte usor sunt fantastice tinutele YOKO!! vreau si eu!!!
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/32/tinuta-tip-jeans-rosu-cu-tighele-albe-paltoane-dama/
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/189/tinuta-office-gri-cu-aplicatie-catifea-fuste/
neculaanca
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:08
Hainele de la Yokko sunt foarte portivite femeilor de cariera, in general femeilor de peste 25-30 de ani fiindca sunt mai serioase si mai clasice modelele. Tnuta preferata este:
http://yokko.ro/romana/tinuta/132/tinuta-eleganta-cu-joc-de-dungi-tunica/
pentru ca inspira un aer de femeie puternica, care stie ce vrea si stie cum sa obtina ccea ce vrea. In acelasi tinp, aceasta tinuta pune foarte bine in valoare silueta.
cristinacosara
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:08
Sunt foarte ok tinutele; sunt chiar mai mult decat office!
Sunt elegante si de bun gust; pot fi purtate si in alte imprejurari.
Imi place indeosebi rochia din jerse imprimat cu pieptii suprapusi.
carlakudika
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:10
Imi place la imbracamintea de la YOKKO ca ai posibilitatea de ati crea propria tinuta combinand diferite piese sacou+fusta,sacou+pantalon sau sacou+rochie.La fel de mult imi place stilul vestimentar adoptat, care este unul clasic-elegant care nu se va demoda niciodata.

Mi-a fost foarte greu sa aleg o tinuta, pentru ca toate sunt foarte frumoase
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/88/tinuta-pepit-cu-catarama-neagra-tricotaje/
valykissulet
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:11
tinutele YOKKO pun in valoare femeia moderna evidentiindu-i farmecul http://yokko.ro/romana/products/5046/
anndrax
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:11
Tinuta care mi/a placut cel mai mult este http://www.yokko.ro/romana/products/3259/sacou-elegant-cu-joc-de-dungi-alb-negru-plata-online-office-jeans/. Tinutele YOKKO au un croi puternic, care iti inspira incredere ca femeie atunci cand le porti. Tinutei alese de mine nu pot sa i reprosez decat faptul ca imi place la nebunie, in special gulerul tunica. Imbracata cu aceasta tinuta, nu poti sa arati la birou decat ca esti o femeie puternica, care este capabila sa tina lucrurile in frau.
JoAmy
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:12
Se stie dintotdeauna ca dincolo de oricat de multe noutati apar in domeniul modei, eleganta este data INTOTDEAUNA de simplitate. In general, eleganta este asociata cu bunul gust. Eleganta inseamna rochii fara detalii sub forma de flori imense, fara fermoare nenumarate, sau alte detalii mari si stralucitoare.Am citit pareri pe forum cum ca Yokko ar trebui sa foloseasca ceva mai multe culori vii, afirmatie cu care nu sunt neaparat de acord. Intr -o lume in care totul se copiaza, consider ca brandul Yokko a reusit sa si croiasca o imagine prin insusi faptul ca merge pe o linie,croiala aparte,folosind cu incredere tonurile light si negrul, care pt mine dau adevarata eleganta.
Pe langa faptul ca Yokko ofera tinute pentru orice ocazie, croiala pe care o urmareste si felul in care arata hainele in forma finala ajuta parca si persoanele mai putin inzestrate de la natura sa capete gratie,feminitate, ELEGANTA.
Creatiile Yokko nu acopera femeia ci ii scot in evidenta calitatile,ii pun in valoare frumusetea. Fie prin fustele cambrate pe solduri sau prin sacourile cambrate pe talie, fie prin decolteurile adanci atat cat trebuie, fie prin lungime sau evidentierea bratelor, a gatului, Yokko i se adreseaza fiecarei femei insa fiecare dintre acestea trebuie sa aiba ceva comun:eleganta; iar daca nu.....Yokko te ajuta sa devii eleganta!
Eu personal ma regasesc f mult in acets brand, sunt o tipa f eleganta,uneori poate par usor sobra insa asta in functie de moment. E greu sa ma decid in privinta a ccea ce mi place de la Yokko pt ca ador costumele si croiul fustelor si a sacourilor. Totusi ceea ce mi a atras atentia de mult este aceasta rochita:
http://www.yokko.ro/romana/tinuta/2/tinuta-satin-negru-imbracaminte/

Indiferent daca voi castiga sau nu voi ramane o fana a brandului Yokko caruia cred ca ii fac lobby in viatza de zi cu zi ori de cate ori am ocazia



vanda23
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:14
Alegerea tinutei potrivite pentru job majoritatea lumii ar zice ca este un calvar..Nu este adevarat.La Yokko
sunt foarte office tinutele si ai de unde alege .Tinuta de birou nu inseamna neaparat ca trebuie sa renunti la stilul personal.
Nu trebuie decat sa descoperi care sunt tinutele care ti se potrivesc cel mai bine, care iti dau un "aer" profesional, competent, indiferent de pozitia ocupata sau de domeniul in care lucrezi.
Stilul, modelul, culorile alese vor spune multe despre tine si despre abilitatile profesionale.
Multa lume nu tine cont de imbracaminte atunci cand se duce la un job,atat acolo cat si in oras trebuie sa fii cat mai stilata si acea tinuta sa te scoata in evidenta intr-o oarecare masura atat fizic cat si psihic..Daca pe mine la acest lucru ma dus cu gandul stilul office Yokko ,modelele ,stilul acestuia ,pe voi de ce nu v-ar duce cu gandul la acelasi lucru sau macar fiti originali,mereu este loc de mai bine.Trebuie sa fiti doar voi insiva .


Mie de exemplu mi-a placut Tinuta office din vascoza satinata neagra.As zice ca ma reprezinta putin,pe voi ce va reprezinta?

Always
kudika019042
Postat pe 10 Septembrie 2009 11:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele 10 premii Always. Indrazneste sa incerci! 130 De la: concursKudika 1 August 2016 13:31
Imbogateste-ti garderoba cu piese vestimentare marca Moja.ro! 426 De la: concursKudika 15 Noiembrie 2012 17:54
Concurs Love Etc 519 De la: concursKudika 29 Octombrie 2009 15:04
Concurs Fitomagra 226 De la: concursKudika 6 Mai 2009 18:31
Castiga ondulatorul Curl Secret de la BaByliss, pentru cele mai spectaculoase bucle! 444 De la: concursKudika 25 Februarie 2016 23:34