Setari Cookie-uri

ajutorrrrrrrr vreau niste sfaturi in legatura cu sexul anal...

io zic ca a prins miros....
adrianoo33
Postat pe 31 Decembrie 2009 17:41
asta ca sa nu zici ca a prins gust?
greierash_is_back
Postat pe 31 Decembrie 2009 17:47
Nu frate nu ai ce sa faci si chiar daca ai avea nu poti,e mai puternica decat ele,asta e.
kudika098308
Postat pe 31 Decembrie 2009 18:51
bunaaa....iuite e simplu ...si mie mia f foarte greu io am dja 2 ani cu prietenu meu ,asa si eu am incercat de o data si am avut o durere groaznica ,tot ce trebie este sa o iei incetisor ,sa-ti largeasca el cu degetul,si sa fie foarte bine umezit penisul cat si u akl ,,si incet inct.. ca sa nu ma doara ..am incercat asa...dar mia luat cam juma`de ora.pup:*:*:*:*
rsalexa
Postat pe 1 Ianuarie 2010 03:56
ca o fi sau nu la miosto acest topic nu stiu, insa nu consider ca e normal ca doar un partener s aisi doreasca ceva si celalat nu! dacanu vine din inima, de la amindoi, atunci incearca s aii explici ca nu poti s ao faci si gata ! Nu se scifunda lumea daca nu o simte el intrind in anus !
Aproape_eu
Postat pe 1 Ianuarie 2010 10:53
De la: brunetzica69, la data 2009-10-01 18:03:23iubesc prietenul meu mai mult ca orice pe lume...dar un singur lucru nu pot face ca relatia noastra sexuala sa fie satisfactie 100%....suntem impreuna de 1 an...si mi-a cerut lucrul asta de mii si mii de ori...am incercat dar am simtit o durere ingrozitoare..asa ca l-am oprit...vreau si imi doresc sa o fac dar frica aia din cauza durerii ma blocheaza..ce pot face?


Spui ca l iubest mai mult ca orice pe lume, cred ca simti la fel si din partea lui si daca e asa, propune I si tu sa accepte o licentza din partea ta sa vezi cum se simte el daca tu persoana cea mai iubita din lume, incerci acelasi lucru asupra lui folosind ce ai la indemana de exemplu un castravete de o marime normala, cum o considera el. Daca o sa se prapadeasca de placere atunci esti obligate si tu sa treci peste dureri si limitari constiente sau subconstiente. Fie vorba intre noi, felul asta de sex n are nici o legatura cu iubirea sau ce crezi ca ar trebui sa faci ca iubitul/iubita sa ti fie recunoscator/oare.
fatima_florentina
Postat pe 1 Ianuarie 2010 13:48
doar relaxeaza-te si daca nu poti pune-l sa te muste de spate.....
mmiha
Postat pe 1 Ianuarie 2010 15:16
De la: oanaonyxa, la data 2009-10-06 18:52:31sexul anal e ok atat timp cat vrei!!! nu trebuie sa faci doar d dragul prietenului.eu una eram ca tine la inceput..dar crede-ma ca eu innebunesc acum de placere!! chiar am orgasm cand fac sex anal!!!
important este sa te lubrefiezi foarte bine.poti folosi lubrefianti din comertz speciali sau chiar ulei de corp de la johnson's baby.miroase si frumos si isi face treaba chiar f bine!!!
iti recomand sa stati in pozitia pe o parte ..pt ca sa poti controla penetrarea.
primele 2-3 dati te doare un pic...dar nu e mare lucru.
in curand o sa te rogi u d el sa faceti anal!!!! te-am pupat







... ... unde se ascund ''specialistele'' sodomizarii ... in comparatie cu indemnurile, putin perverse, am gasit citeva femei disperate si suficient de corecte de a lasa niste semne mari de intrebare ... fara indoiala ca multe isi rod unghiile dar nu au curajul sa spuna adevarul ...

.....................................
Dragele mele,am o mare problema.La propriu si la figurat.Acum 2 saptamani am facut cu iubitul meu pentru prima oara sex anal.Am observat ca orgasmul e mult mai intens daca preludiu e o partida buna de sex anal.De atunci,nu exista zi sa nu facem macar 1 data si sex in fund,doar ca de 3-4 zile mi s-a cam..dilatat anusul. Marea problema am avut-o luni la servici cand nu am mai putut tine si..am scapat inainte de a ma aseza pe wc.M-am simtit penibil!Plus ca atunci cand fac dus si dau mana pe la fund,simt ca gaura este mai..larga,degetul intra fara problema. Imi este frica,i-am zis si lui dar el tot spune ca se va strange,dar..cand?Azi dimineata m-a apucase in troleu,noroc ca am avut muschii fesieri mai puternici,altfel nici nu vreau sa imi imaginez!!!!Si pentru ca nu era de ajuns,ieri am scapat un partz cand vorbeam cu administratorul blocului despre gigacalorie.Efectiv nu l-am putut tine!!!
Va rog da-ti un sfat competenet pentru problema mea si fara ironii ieftine!!!!!!

.......................................................
Am o mare problema si e asa de delicata incat nu stiu unde si cu cine sa mai vorbesc.
Sunt impreuna cu actualul meu logodnic de vre-o 5 ani, ne iubim, iar in vara urmatoare planificam nunta.
Totusi am o mare problema de cateva saptamani.
De aproape un an am incercat si noi niste jocuri...anale, adica am facut asta. E clar ca el a fost in extaz, am folosit totul ca la carte sa zic, lubrifianti si timp si incet, dupa ceva vreme a inceput si mie sa-mi palca.
Am crezut ca am descoperit marginile pamantului, sau am atins culmile fericirii, pana acum cateva saptamani, poate mai bine de o luna.
Intr-o seara am petrecut cum am stiut mai bine, desi locuim impreuna nu ne-am vazut de cateva zile, el a a fost plecat intr-o delegatie si a fost superba acea noapte, am facuto de mai multe ori si nu mai intru in detalii ca nu asta ma doare acum.
A doua zi, dimineata eram in drum spre servici, lucrez la 20 de min de mers pe jos, si dintr-o data simt ca am mare nevoie de o toaleta, asta a fost asa fractiune de secunda si m-am scapat pe mine. Nici n-am putut sa ma opun in vre-un fel ca imediat a iesit totul din mine. Nu stiam ce sa fac, m-am speriat enorm, va dati seama, bine ca nu ajunsesem inca la muncam nu-mi venea sa cred, cum s-a putut intampla asa ceva.
In speranta ca nu ma vedea nimeni m-am intors acasa sa ma schimb, nu stiu daca m-o fi vazut cineva pe strada, mergeam tot cu capul in pamant. Am sperat sa fie ceva singular, na, se mai intampla cateodata sa mai scapi, dar a fost ciudat ca fara sa imi dau seama si sa pot riposta.
Problema e ca de atunci s-a mai repetat de cateva ori, aproape de fiecare data dupa ce facem anal. Nu mai stiu ce sa fac...am incercat sa-i zic si lui dar nu m-a crezut. Poate ma intalnesc o data cu el asa.
As vrea sa ma opresc, de atunci am incercat sa imi rezolv problemele acasa pana nu plec, dar ultima data am patit-o la servici pe la amiaz deci nu are o regula.
OAre sa fie sexul anal problema sau am eu alte bube.
Am 29 de ani si sunt convinsa ca nu ar trebui sa apara asa probleme la varsta asta. De atunci sunt tot cu chiloti cat mai mari si cat mai multe straturi sub pantaloni sa nu carecumva sa ma trezesc ca se vede, si stau mai mult pe langa casa cand nu sunt la munca.
Va rog...ajutati-ma cu sfaturi, nu mai situ ce sa fac.

........................................................
Cine stie ceva remedii naturiste sau neconventionale ca deja nu mai suport? Sunt in tratament de o saptamana si nu se prea vad rezultate. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. Parca nimic nu merge. Parca e tot mai rau, am fost la sedintele de fizio, ma tot indoaie in diverse feluri, iar ieri dupa ce am plecat de acolo obosita m-am scapat pe mine chiar cand eram pe punctul de a ma urca in masina.
E din ce in ce mai nasol, pampersul nu-mi place, ma vad ca un elefant cu el.

Azi dimineata iar m-am scapat si eram plimbare, inca mai sunt inconcediu dar nu stiu ce voi face peste cateva zile cand trebuie sa merg la munca!!!!

Dar mi se pare suspect ca Doctorul asta nu imi da nici o predictie, in cat timp se vindeca si cum trece. Zice doar ca trece si habar n-am parca ii place ce se intampla. saptamana trecuta vineri am fost la control, si dupa cate ca am asteptat la rand cam o ora m-a tinut la control cam o jumate de ora si m-am scapat chair la el in cabinet. Bineintels ca eram terifiata cand am vazut, el relaxat, zicea ca nu-i nici o pb, sa stau linistita si imi povestea in continuare cum o sa mearga tratamentul.

Parca ii facea placere sa ma vada asa, eram pe masa de consultatie, doar in desuuri cand s-a intamplat, si apoi m-a tot invartit sa vada ce consistenta are....

Ma simt penibil ca e a doua oara cand ma scap la el in cabinet, ce sa ma mai fac...?

..................................................


... o explicatie ...

Complicatiile sexului anal apar din cauza faptului ca anusul nu este "proiectat" pentru sex. El are cu totul si cu totul alt scop : de a lasa sa treaca spre exterior si nu spre interior, este "proiectat" pentru a scoate si nu pentru a primi. Anusul are doua sfinctere - unul aflat spre capatul exterior al rectului si unul aflat mai spre interior. Cel dinspre exterior poate fi actionat voluntar iar cel dinspre interior actioneaza involuntar si are ca rol inchiderea permanenta a intestinului.
marco918
Postat pe 2 Ianuarie 2010 04:46
... SODOMIZAREA chiar nu este ok !
De ce?

1. pentru ca este contra naturii; in general barbatii cu tendinte homosexuale sunt atrasi de acest gen de sex.

2. pentru ca neprotejat, are cea mai mare probabilitate de transmitere a unei infectii sexuale, dintre toate practicile sexuale.

3. pentru ca poate fi foarte dureros pentru femei, care, apropo, in procent foarte mare il practica doar pentru a-i face placerea "barbatului" de langa ea;

4. pentru ca in timp poate duce la slabirea muschilor anali si de aici trageti voi concluziile cu ceea ce urmeaza ( va dau un indiciu: eliminarea materiilor fecale nu mai poate fi controlata)!!!!

5. pentru ca poate duce la fisuri anale;

6. spre deosebire de mucoasa vaginala care este rezistenta la frecare, mucoasa intestinului nu este pregatita pentru asa ceva ( de aia ziceam ca e contra naturii). De aceea pot apare foarte usor iritatii, traume sau sangerari. care favorizeaza trecerea agentilor patogeni in sange. Rezultatul:risc ridicat de transmitere a unor infectii.

Si lista poate continua.....

Asadar, ganditi-va bine inainte de a face pasul si nu va lasati conditionate de insistentele prietenilor/sotilor Dvs.

Incercand sa gustati din aceasta "placere sexuala" la moda ( si hai sa fim seriosi, scurta lista femeilor care declara ca e o placere; lunga lista masculilor care isi supun prietenele la astfel de "teste de dragoste" si compatibilitate!!) riscati sa va a legeti cu multe neplaceri si regrete.

marco918
Postat pe 2 Ianuarie 2010 05:10
scuze dar si iubita mea era la fel ;am luato usor .prima datai-am dato intre buze ca sa se excite dupa care mi-am uns penisul cu smantana a fost super i-a placut la nebunie
ghita1989
Postat pe 2 Ianuarie 2010 05:21

Dragele mele,am o mare problema.La propriu si la figurat.Acum 2 saptamani am facut cu iubitul meu pentru prima oara sex anal.Am observat ca orgasmul e mult mai intens daca preludiu e o partida buna de sex anal.De atunci,nu exista zi sa nu facem macar 1 data si sex in fund,doar ca de 3-4 zile mi s-a cam..dilatat anusul. Marea problema am avut-o luni la servici cand nu am mai putut tine si..am scapat inainte de a ma aseza pe wc.M-am simtit penibil!Plus ca atunci cand fac dus si dau mana pe la fund,simt ca gaura este mai..larga,degetul intra fara problema. Imi este frica,i-am zis si lui dar el tot spune ca se va strange,dar..cand?Azi dimineata m-a apucase in troleu,noroc ca am avut muschii fesieri mai puternici,altfel nici nu vreau sa imi imaginez!!!!Si pentru ca nu era de ajuns,ieri am scapat un partz cand vorbeam cu administratorul blocului despre gigacalorie.Efectiv nu l-am putut tine!!!
Va rog da-ti un sfat competenet pentru problema mea si fara ironii ieftine!!!!!!

.......................................................
Am o mare problema si e asa de delicata incat nu stiu unde si cu cine sa mai vorbesc.
Sunt impreuna cu actualul meu logodnic de vre-o 5 ani, ne iubim, iar in vara urmatoare planificam nunta.
Totusi am o mare problema de cateva saptamani.
De aproape un an am incercat si noi niste jocuri...anale, adica am facut asta. E clar ca el a fost in extaz, am folosit totul ca la carte sa zic, lubrifianti si timp si incet, dupa ceva vreme a inceput si mie sa-mi palca.
Am crezut ca am descoperit marginile pamantului, sau am atins culmile fericirii, pana acum cateva saptamani, poate mai bine de o luna.
Intr-o seara am petrecut cum am stiut mai bine, desi locuim impreuna nu ne-am vazut de cateva zile, el a a fost plecat intr-o delegatie si a fost superba acea noapte, am facuto de mai multe ori si nu mai intru in detalii ca nu asta ma doare acum.
A doua zi, dimineata eram in drum spre servici, lucrez la 20 de min de mers pe jos, si dintr-o data simt ca am mare nevoie de o toaleta, asta a fost asa fractiune de secunda si m-am scapat pe mine. Nici n-am putut sa ma opun in vre-un fel ca imediat a iesit totul din mine. Nu stiam ce sa fac, m-am speriat enorm, va dati seama, bine ca nu ajunsesem inca la muncam nu-mi venea sa cred, cum s-a putut intampla asa ceva.
In speranta ca nu ma vedea nimeni m-am intors acasa sa ma schimb, nu stiu daca m-o fi vazut cineva pe strada, mergeam tot cu capul in pamant. Am sperat sa fie ceva singular, na, se mai intampla cateodata sa mai scapi, dar a fost ciudat ca fara sa imi dau seama si sa pot riposta.
Problema e ca de atunci s-a mai repetat de cateva ori, aproape de fiecare data dupa ce facem anal. Nu mai stiu ce sa fac...am incercat sa-i zic si lui dar nu m-a crezut. Poate ma intalnesc o data cu el asa.
As vrea sa ma opresc, de atunci am incercat sa imi rezolv problemele acasa pana nu plec, dar ultima data am patit-o la servici pe la amiaz deci nu are o regula.
OAre sa fie sexul anal problema sau am eu alte bube.
Am 29 de ani si sunt convinsa ca nu ar trebui sa apara asa probleme la varsta asta. De atunci sunt tot cu chiloti cat mai mari si cat mai multe straturi sub pantaloni sa nu carecumva sa ma trezesc ca se vede, si stau mai mult pe langa casa cand nu sunt la munca.
Va rog...ajutati-ma cu sfaturi, nu mai situ ce sa fac.

........................................................
Cine stie ceva remedii naturiste sau neconventionale ca deja nu mai suport? Sunt in tratament de o saptamana si nu se prea vad rezultate. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. Parca nimic nu merge. Parca e tot mai rau, am fost la sedintele de fizio, ma tot indoaie in diverse feluri, iar ieri dupa ce am plecat de acolo obosita m-am scapat pe mine chiar cand eram pe punctul de a ma urca in masina.
E din ce in ce mai nasol, pampersul nu-mi place, ma vad ca un elefant cu el.

Azi dimineata iar m-am scapat si eram plimbare, inca mai sunt inconcediu dar nu stiu ce voi face peste cateva zile cand trebuie sa merg la munca!!!!

Dar mi se pare suspect ca Doctorul asta nu imi da nici o predictie, in cat timp se vindeca si cum trece. Zice doar ca trece si habar n-am parca ii place ce se intampla. saptamana trecuta vineri am fost la control, si dupa cate ca am asteptat la rand cam o ora m-a tinut la control cam o jumate de ora si m-am scapat chair la el in cabinet. Bineintels ca eram terifiata cand am vazut, el relaxat, zicea ca nu-i nici o pb, sa stau linistita si imi povestea in continuare cum o sa mearga tratamentul.

Parca ii facea placere sa ma vada asa, eram pe masa de consultatie, doar in desuuri cand s-a intamplat, si apoi m-a tot invartit sa vada ce consistenta are....

Ma simt penibil ca e a doua oara cand ma scap la el in cabinet, ce sa ma mai fac...?

..................................................


... o explicatie ...

Complicatiile sexului anal apar din cauza faptului ca anusul nu este "proiectat" pentru sex. El are cu totul si cu totul alt scop : de a lasa sa treaca spre exterior si nu spre interior, este "proiectat" pentru a scoate si nu pentru a primi. Anusul are doua sfinctere - unul aflat spre capatul exterior al rectului si unul aflat mai spre interior. Cel dinspre exterior poate fi actionat voluntar iar cel dinspre interior actioneaza involuntar si are ca rol inchiderea permanenta a intestinului.
[/quote]

ai dreptate....thuoamne asa ceva nu e de ras, dar nu m-a pot abtine
freakbabe
Postat pe 2 Ianuarie 2010 06:18
De la: ghita1989, la data 2010-01-02 05:21:40scuze dar si iubita mea era la fel ;am luato usor .prima datai-am dato intre buze ca sa se excite dupa care mi-am uns penisul cu smantana a fost super i-a placut la nebunie


q smantana?....data viitoare incearca q motorina....voi nu sunteti sanatosi la cap
freakbabe
Postat pe 2 Ianuarie 2010 06:20
De la: ghita1989, la data 2010-01-02 05:21:40scuze dar si iubita mea era la fel ;am luato usor .prima datai-am dato intre buze ca sa se excite dupa care mi-am uns penisul cu smantana a fost super i-a placut la nebunie





... e ''modest'' ... de fapt, prietena BEHAIA de bucurie ... ... ia facut cadou niste bilute pe care le-a insirat pe sfoara si nu le mai da jos de atunci ...

marco918
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:03
De la: marco918, la data 2010-01-03 00:03:01
De la: ghita1989, la data 2010-01-02 05:21:40scuze dar si iubita mea era la fel ;am luato usor .prima datai-am dato intre buze ca sa se excite dupa care mi-am uns penisul cu smantana a fost super i-a placut la nebunie





... e ''modest'' ... de fapt, prietena BEHAIA de bucurie ...



oare de bucurie? m-a intreb daca el si-ar baga un castravete in fund...o sa-i placa la nebunie
freakbabe
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:09
De la: freakbabe, la data 2010-01-03 00:09:01
De la: marco918, la data 2010-01-03 00:03:01
De la: ghita1989, la data 2010-01-02 05:21:40scuze dar si iubita mea era la fel ;am luato usor .prima datai-am dato intre buze ca sa se excite dupa care mi-am uns penisul cu smantana a fost super i-a placut la nebunie





... e ''modest'' ... de fapt, prietena BEHAIA de bucurie ...



oare de bucurie? m-a intreb daca el si-ar baga un castravete in fund...o sa-i placa la nebunie





... e baiat di batatura ... tot ce prinde baga'n ... fund ... nu degeaba se spune ca cei cu astfel de apucaturi au inclinatii (de multe ori nu numai) homosexuale ...

marco918
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:15
De la: ghita1989, la data 2010-01-02 05:21:40scuze dar si iubita mea era la fel ;am luato usor .prima datai-am dato intre buze ca sa se excite dupa care mi-am uns penisul cu smantana a fost super i-a placut la nebunie


Ti-ai pus penisul intre 2 bucati de paine si ai pus-o sa muste ?
Summer_
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:35
De la: Summer_, la data 2010-01-03 00:35:22
De la: ghita1989, la data 2010-01-02 05:21:40scuze dar si iubita mea era la fel ;am luato usor .prima datai-am dato intre buze ca sa se excite dupa care mi-am uns penisul cu smantana a fost super i-a placut la nebunie


Ti-ai pus penisul intre 2 bucati de paine si ai pus-o sa muste ?




... musca si ... BEHAIA ...
marco918
Postat pe 3 Ianuarie 2010 00:38
e nevoie de atentie si rabdare din partea lui si de multi lubrifianti pt a face o alunecare a penisului cat mai usoara.va doresc placere maxima
analcornellingus
Postat pe 20 Ianuarie 2010 01:20
De la: analcornellingus, la data 2010-01-20 01:20:43e nevoie de atentie si rabdare din partea lui si de multi lubrifianti pt a face o alunecare a penisului cat mai usoara.va doresc placere maxima




... si daca nu vrea ? ... sau e plina haznaua ? ...
marco918
Postat pe 20 Ianuarie 2010 01:24
cred ca in cazul tau ar trebui sa reduceti sexul anal,pt ca exista riscul asa cum si tu ai vazut ca sa nu poti sa-ti controlezi muschii fesieri.
analcornellingus
Postat pe 20 Ianuarie 2010 01:25
De la: analcornellingus, la data 2010-01-20 01:25:35cred ca in cazul tau ar trebui sa reduceti sexul anal,pt ca exista riscul asa cum si tu ai vazut ca sa nu poti sa-ti controlezi muschii fesieri.





... mare lucru ... exista pampers pentru adulti ... poponicii stiu ...
marco918
Postat pe 20 Ianuarie 2010 01:28
cine ma poate lamuri si pe mine cu igiena inaintea sexului anal?ca sa nu ai surprize neplacute..cum am auzit ca se mai pot intampla?
Arianne85
Postat pe 30 Ianuarie 2010 19:33
se face o clisam la un moiment dat dar nu stiu cit e d eplacut sau de recomandat sa faci sex anal... Chiar vreti cu orice chip asa ceva?!?!
Aproape_eu
Postat pe 31 Ianuarie 2010 19:50
doamne , doamne sa-ti faci rau cu mana ta!!!!???
chiar o fi placere ca la un sex normal???
fetelor un doctor ginecolog zicea ca anusul nu-i facut ptr sex , d-zeu a lasat ceva special ptr sex ..folositi-o .......oare treb sa suferiti ptr niste barbati ???!!!!!! chiar asa a-ti ajuns????
maine, poimaine ...ajungeti ca fata de mai sus...sa faceti pe voi.........nu-i de ras.......
eu as intreba-o pe fata aceea ce i-a zis dr. ei , ca e normal sa mai faca sex anal????
dani_pisi
Postat pe 31 Ianuarie 2010 20:46
Bah frate..dar voua nu va e putin scarba..asa putin macar

Nu-mi dau seama exact care nu e cel normal la cap, ala caruia ii place sa-si bage cucul pe unde scoti tu rahatul sau aia care accepta asa ceva

mihaib
Postat pe 1 Februarie 2010 18:14
De la: mihaib, la data 2010-02-01 18:14:21Bah frate..dar voua nu va e putin scarba..asa putin macar

Nu-mi dau seama exact care nu e cel normal la cap, ala caruia ii place sa-si bage cucul pe unde scoti tu rahatul sau aia care accepta asa ceva


vineeeeeeeeee apocalipsaaaaaaaaaaaa pen'ca numai e lumea cum era odata, s-a dat cu c_ru in sus
miss_darine
Postat pe 1 Februarie 2010 22:28
De la: miss_darine, la data 2010-02-01 22:28:31
De la: mihaib, la data 2010-02-01 18:14:21Bah frate..dar voua nu va e putin scarba..asa putin macar

Nu-mi dau seama exact care nu e cel normal la cap, ala caruia ii place sa-si bage cucul pe unde scoti tu rahatul sau aia care accepta asa ceva


vineeeeeeeeee apocalipsaaaaaaaaaaaa pen'ca numai e lumea cum era odata, s-a dat cu c_ru in sus


Nu inteleg..astia nu mai gandesc, reflecteaza putin asupra faptului: bah, cum sa-mi bag cucu in c*ru lu aia, pe unde se rahateste in fiecare zi sau , :bah, asta vrea sa-si bage cucu in curu meu.o fi normal, o fi decent, scarbos ? ah, da stai putin, eu il iubesc atat de mult, iubesc atat de mult un tip libidinos , ciudat, scarbos, ca as face orice pentru el.

Mai tarziu o sau propuna vre-o dubla penetrare impreuna cu cel ami bun prieten, poate atunci o sa-i demonstreze cu adevarat ca il iubeste, ca el i-a demonstrat deja

Acu ceva timp facuse cineva un topic despre apocalipsa pe subforumul sex si credeam ca e total deplasat. Acu imi dau seama ca poate persoana aia vroia sa ne spuna ceva
mihaib
Postat pe 2 Februarie 2010 13:49
si eu am avut aceias problema ca si tine imi era frica de durerea pe care o simteam dar dupa mai multe incercari si foarte multa tandrete din partea lui am reusit sa fac din asta o placere pe care acum o prectic seara de seara dar cu mult lubrifiant deci curaj si ai sa vezi ca iti va placea
mirabebelusa
Postat pe 2 Februarie 2010 22:42
De la: mirabebelusa, la data 2010-02-02 22:42:52si eu am avut aceias problema ca si tine imi era frica de durerea pe care o simteam dar dupa mai multe incercari si foarte multa tandrete din partea lui am reusit sa fac din asta o placere pe care acum o prectic seara de seara dar cu mult lubrifiant deci curaj si ai sa vezi ca iti va placea


si, te simti bine???
ca si la sex normal???
ai orgasm????
ti se pare ok?? sincer!!!!
dani_pisi
Postat pe 3 Februarie 2010 11:42
halo, vreau sa-ti spun ca asa am patito si eu acu citva timp, dar mia fost recomandat un spray anal (1-2 dai pe anus si muschiuletii se...) introducerea inauntro e fara problema pe urma. Eu miam comandat kiar saptamina asta trebuie sa apara cealalta.
kudika148169
Postat pe 19 Martie 2010 20:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Care sunt riscurile meseriei de gigolo ? 57 De la: kudika_19970 30 Noiembrie 2012 11:32
de cate ori pe sapt faceti sex cu iubitul stabil?cat timp tine pt voi o partida? 3 De la: anybody 28 Iulie 2009 14:17
ce se intampla?? 27 De la: BombonicaAmaruie 24 Iulie 2008 17:51
femeia tanara, barbatul mai batran 47 De la: Max2 18 Noiembrie 2011 18:56
Ejacuarea in vagin 13 De la: kudika_934107 22 Septembrie 2013 12:47