Setari Cookie-uri

eu romanca el arab:-S

Doamneeeeeeeeeeee....cata rautate in tara asta...cineva cere o parere si apar 200 de persoane gata sa comenteze orice, fratilor...chiar n-aveti altceva de facut?adica FEMEILOR?????????????daca ati intrat sa cititi subiectul asta, ori ii dati un sfat fetei, ori va vedeti dracu de treaba voastra...v-ati obisnuit sa comentati la orice...orice...
Draga mea, dc inima ta iti spune sa te vezi cu el, fa ceea ce simti...nu conteaza c iti spune lumea, lumea e foarte rea, nimeni nu isi vede lungul nasului. Tu trebuie sa ai grija de tine, sa stii cand sa spui da sau cand sa spui nu. E viata ta si trebuie sa ti-o traiesti.
diva_voastra
Postat pe 3 Noiembrie 2009 22:47
Buna. Daca e arab crestin nu o sa ai probl. cu el....dar daca e arab musulman nu ti-l recomand pt ca se schimba foarte tare dupa casatorie. Am o prietena care s-a maritat cu un arab musulman si nu ii merge f bine. Locuiesti in Ro? L-ai cunoscut acolo?
cicuskaa
Postat pe 4 Noiembrie 2009 00:32
Cate prostii puteti sa debitati!
Tine minte:
Lumea vb cand iti este rau , dar mai ales vb cand iti e bine
Si inca ceva:
Gura lumii nici pamantul nu o astupa!
Nu mai cere sfatul la toate cretinele de pe acest forum...........incearca sa iti dai singura seama daca se merita sa ai o relatie cu el.
Avand in vedere ca el nu sta aici si are viata lui in alta tara si inca sunteti niste copii nu are rost sa iti bati capul, o sa mai cunosti si alti baieti .........inca mai ai de copilarit!
Te pup si ai grija de tine!
myeyes
Postat pe 4 Noiembrie 2009 10:27
De la: baroudelena, la data 2009-11-03 10:03:51Eu sunt casatorita cu un arab de aproape 3 ani, suntem fericiti.
Depinde unde traiesti cu el sau ce fel de om este. Eu sunt libera din toate punctele de vedere.
Iar musulmunii nu mai sunt ca in trecut,s-au schimbat,dar repet depinde de ce fel de om este si cat este el de dezvoltat (mental).Ce nationalitate are?
Astept raspuns.


e din tunisia...
khaoula
Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:14
De la: baroudelena, la data 2009-11-03 10:10:05Dumnezeule, cat poti fi de proasta.
Te rog nu mai nscrie aberatiile astea.
Afla,cunoaste si pe urma vorbeste.
Cand nu ai habar de ceva nu spune prostii. Despre ce internet vorbesti?
Te rog documenteaza-te.


tu cu cine te certi???q mine???
khaoula
Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:16
De la: kudika071648, la data 2009-10-19 09:33:23 Dar s au terminat romanii?????????? crezi ca arabii sunt mai buni?????? femeile la ei sunt doar femei de serviciu ,asa ca pune mana si invata


si ma rog de unde stii tu ca e asa???nu ai nicio idee despre cum este tratata femeia in islam...nu sunt musulmana dar cunosc foarte bine atat religia lor cat si barbati si femei din lumea araba...asa ca daca traiti in lumea mass-media...e normal sa credeti asa ceva fiecare padure cu uscaturile ei,insa nu poti sa ataci pe altcineva de alta nationalitate cu asemenea bazaconii.

on toppic: eu te sfatuiesc sa faci cum crezi tu ca este mai bine pentru tine,daca mama ta nu este de acord cu el doar din cauza religiei,explica-i ca nu te poate obliga sa te convertesti sau sa porti haine islamice,acest lucru il poti face numai daca iti doresti tu cu adevarat(de obicei la asta se gandesc toti cand aud de arabi..aaa gata hijab pe cap si numai poti face nimic..dar nu e chiar asa..)
Mirah
Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:49
Sotul meu este sirian si traim intr-o lume foarte dezvoltata.
Oricum nu asculta gurile rele,arabii sunt oameni cu educatie familiara deosebita. Tin la familie si rar calca stramb.
Sunt barbati adevarati. Din ceea ce stiu eu.
Traiesc intr-o lume araba si nu cunosc un arab carev sa aiba doua neveste( daca te ingrijoreaza lucrul asta) si-s foarte bogati arabii de aici.
E mai bun decat un roman.
Asa ca tine-ma la curent.
Bafta
baroudelena
Postat pe 4 Noiembrie 2009 19:40
Pana la urma ce conteaza de ce natie este barbatul cu care traiesti? Daca esti fericita si te adaptezi la modul de viata din alta tara cu alta religie sau cultura ,poate sa fie arab,japonez ,african sau mai stiu eu ce alta natie.

Postat pe 4 Noiembrie 2009 19:52
De la: khaoula, la data 2009-10-14 19:52:13nuj ce sa fac...ca mama nu il vrea...zice ca nu il vrea din cauza religiei lor ca ei nu respecta femeile si sa sunt foarte rai..dar nuj ce sa fac...eo i'am zis k nu sunt toti la fel depinde si de familia lui si de imprejurarile in care a crescut..dar ea nu vrea sa ma asculte...ce sa fac..ca nu vreau sa il las..:)):)):))si q mama nuj qm sa fac...dak ma putetzi sfatui si pe mn pls....:*:*:**:**:*>:D:D:D


In primul rand mama ta are dreptate ar trebui sa o asculti stie ea ce zice , o sa regreti foarte mult mai tarziu.............nu stii ce te asteapta .........succes si ai incredere in mama ta
kudika025063
Postat pe 4 Noiembrie 2009 19:54
io_sunt
Postat pe 5 Noiembrie 2009 16:58
De la: frozen_autumn, la data 2009-11-03 20:38:06
De la: io_sunt, la data 2009-11-03 03:06:06
Tânãro frozen_autumn, sarcasmul ãsta nu te prinde...dar apreciez cã eºti un om de cuvânt (chiar dacã nu-l foloseºti corect pe el, pe cuvânt), ºi mi-ai aprobat ceea ce era atât de evident.Da, eu duc o viaþã perfectã...sunt fericit,am cam tot ce-mi doresc,motiv pentru care m-am plictisit si am nãpustit furtunos asupra voastrã pe kudika, sã vã aplic corecturile pe care le meritaþi.Nu-mi trebuie 2 ani ca sã fiu luat în seamã ºi dacã închid contul mâine nu vreau sã-mi simtã lipsa vreo yumalay.Nu-s ca la bal mascat,sã mor eu...am poze cu mine la profil ºi când postez ceva,postez sã vã luminez capetele, precum lumineazã OZN-urile pe vacile ce urmeazã sã fie rãpite,deci clar nu-s aici sã agãþ femei! Mie cel mai muuuuuuult ºi cel mai muuuuuult, mi-ar plãcea viaþa secretã a lu' geo_x, pe cuvânt!Ziua sã fiu familistu' 2009 pe planetã, când îmi alãptez copilul cu "laptele vrãjitoarei",

http://www.askmen.ro/11_adevaruri_despre_barbati-a413-pag4.html

iar noaptea când toþi dorm, îmi trag avatarul pe ochi ºi intru online spre a mai scoate din tolbã câte-o glumã cu tentã sexualã ca sã moarã virtualele de ciudã cã-s însurat!
Acum tu dacã tu ai ales sã fi o istericã, e alegerea ta, însã e o micã problemã. "o viata atat de perfecta"...e incorect spus ºi mã simt puþin jignit cã nu-þi corectezi postãrile adresate mie, dar o sã-þi întind o mânã de ajutor:

Scurtã listã a adjectivelor / adverbelor fãrã grade de comparaþie:
-inferior, SUPERIOR
-major, minor
-oportun,
-anterior, posterior, ulterior
-interior, exterior
-extrem
-maxim, minim
-suprem
-optim
-ultim
-asemenea
-complet
-general
-întreg
-gigantic
-uriaº
-PERFECT
-petrolifer
-unic
-principal
-veºnic
-uluitor,
-nemaipomenit
-extraordinar
-din cale-afarã
-oral
-unic,
-desãvârºit
-fantastic,formidabil, teribil, ultra, super, trãsnet, mortal, de milioane
-supraaglomerat, ultrasensibil, excelent, admirabil, splendid.

Greºeli frecvente:
-cel mai/foarte superior
-cel mai extraordinar
-cel mai perfect
-mai/foarte inferior
-condiþiile cele mai optime
-este mai oportun sã
-cel mai principal lucru
-cel mai teribil
-cel mai splendid
-foarte admirabil
-o listã foarte completã
-cel mai super.

Le-am mãrit pe cele cu care ai probleme ºi-þi urez succes în postãrile viitoare.



Incepi sa imi provoci aceleasi reactii ca un fost utilizator numit musiogin. Drept urmare consider ca nu imi mai meriti atentia. Nu ma intereseaza daca tu si acea anomalie genetica sunteti aceeasi persoana.
Nu ma intereseaza nici aprecierile tale. Stiam ca ai in cap ( minte ) ozn-uri si te crezi un formator de opinie. Stiu ca te crezi atat de tare incat ai impresia ca din fundul tau rasare soarele in fiecare dimineata. Mai stiu de asemenea ca ai probleme foarte grave de comportament si inca te mai zbati sa iti descoperi adevarata identitate si personalitate. Se vede clar ca esti un fericit din comment-urile tale. Nici ca as putea observa altceava , din moment ce esti atat de bucuros ca "esti luat in seama". Daca tu esti intr-o comunitate in care luminezi vacile asta inseamna ca tu esti un bou. Si tot asa. Atunci cand tu postezi ceva nu luminezi nimic. Doar te afunzi mai tare in groapa in care deja te afli. Tu nu reprezinti nimic . Astfel "mult prea perfectule" io_ sunt corectiile tale nu reprezinta nimic. Sunt un zero barat. Trebuia sa folosesc ghilimele si atunci cand am scris "o viata atata de perfecta" astfel incat te lasam fara bucuria de a ma corecta in sfarsittttttt . Waw! Ce tare a fost cand ai vazut ca am folosit incorect acel cuvant nu-i asa? Nu imi amintesc sa te fi intrebat daca esti la agatat femei aici sau viata cui vrei sa o cunosti. Asadar nu inteleg ce rost isi au acele "confesiuni". Eu nu ma simt jignita ca nu stii sa folosesti corect verbul " a fi" si nici ca nu prea stii care e treaba cu imperativul . Imi este indiferent. Si nu iti voi intinde o mana de ajutor. Iti voi intoarce spatele "asa virtual" deoarece nu meriti sa vorbesti cu mine. Mergi in lumea ta perfecta si fericita si lumineaza-i pe cei din jurul tau "in real" daca ai curajul necesar bineinteles, "ilustrule corector"!

Îmi cer scuze comunitãþii pentru zilele astea mohorâte,am fost puþin constipat din cauza ofrandelor muritorilor de rând, ceva mai austere în anul acesta.Aºa deci, nu v-am privat de Soare cu intenþie, cum aþi fi crezut, mã puteþi venera în continuare!
Dragã frozen_autumn, conversând cu tine e ca ºi cum aº pritoci varza, adicã altã zeamã dar aceeaºi acriturã seacã,fãrã umor.

http://www.freakingnews.com/Cabbage-Girl-Pics-31194.asp

Nu mã cred formator de opinie, încã nu m-am confesat comunitarelor complexate cã am sânii mari,cã-mi câºtig banii cu creierul ziua ca noaptea sã fac pilates în dormitor la lumina monitorului, precum o femeie independentã ce sunt.ªi totuºi, uite cum þipi la mine, cum mi-ai transformat sfatul meu cãlduros într-o vendetta personalã, cu V de la vai...veritabilã varzã veninoasã!(în ordinea asta, ca sã pot folosi imperativul corespunzãtor).Ignorã-mã, fã ce vrei numai nu-mi întoarce spatele „în virtual”, vãd destule posterioare grase în realitate, deci fii îngãduitoare ºi lasã-mi bucãþica asta de lume neinvadatã de femeile care au cãzut în pãcatul suprem al lãcomiei.
În speranþa cã nu þi-am provocat reacþii de autocombustie spontanã cu postarea mea,þin sã-þi atrag atenþia cã ai folosit cuvântul „corecþii” în loc de „corecturi”
corécþie s. f.
1. corectare a unui calcul, a tirului etc.
• cantitate care trebuie adãugatã sau sesizatã din indicaþiile date de un instrument de mãsurat pentru a compensa erorile.
2. epanortozã.
3. pedeapsã corporalã aplicatã unui vinovat; bãtaie.
o casã de ~ = loc unde îºi executã pedeapsa infractorii minori.
io_sunt
Postat pe 5 Noiembrie 2009 17:04
corectúrã s. f.
1. corectare a greºelilor de culegere în cursul tipãririi unui text.


Altruist cum sunt, mã bucur cã-þi pot fi de ajutor ºi cã-þi dau sfaturi utile care te pot îndruma spre normalitate.ªtii, este o zicalã: „mã critici,mã ajuþi!” ºi vreau ca temã pentru acasã sã o repeþi de 20 de ori în gând;îmi poþi mulþumi altãdatã.Ciao!
io_sunt
Postat pe 5 Noiembrie 2009 17:06
De la: io_sunt, la data 2009-11-05 17:06:07corectúrã s. f.
1. corectare a greºelilor de culegere în cursul tipãririi unui text.


Altruist cum sunt, mã bucur cã-þi pot fi de ajutor ºi cã-þi dau sfaturi utile care te pot îndruma spre normalitate.ªtii, este o zicalã: „mã critici,mã ajuþi!” ºi vreau ca temã pentru acasã sã o repeþi de 20 de ori în gând;îmi poþi mulþumi altãdatã.Ciao!


Azi este duminica. Am putin timp liber. Si nu stiu de ce simt nevoia sa fac un lucru bun. Imi este mila de tine . Stiu ca tremuri asteptandu-mi raspunsul. “Cere si ti se va da “. Tu ai facut-o mai pe ocolite. Dar eu fiind o fata desteapta am prins aluzia si iti voi raspunde. Asa simplut ca pentru mintea ta , (adictalea capacitatea ta un pic redusa de a intelege lucrurile). Fara a le schimba sensul intr-un mod malitios.
Ok. Voi incepe. Fac un efort major de a-ti vorbi politicos .
Nu vreau sa fiu ironica ori sarcastica deoarece stiu ca ai plange iar si nu stiu daca ar avea cine sa te consoleze. Nu as vrea sa acumulezi si mai multe frustrari, ca atunci cand postai cu id-ul muisogin. Cred ca te-a durut tare atunci cand te-am ignorat total . De aceea ai considerat tu ca nu ar fi rau sa postezi sub un pseudonim relativ normal si sa incerci din nou sa imi captezi atentia cumva. Te inteleg. Esti dependent de mine si nu stii cum sa o spui. E greu intr-adevar. Mai ales ca nu mi-ai intrat in gratii din prima.
Daca tu esti tipul ala din portbajaul loganului inteleg multe lucruri acum. Esti urat, amice. Urat rau de tot. Esti fara sare si piper. Atragi atentia doar prin limbajul a la “libertatea” si “otv”.Astfel, e lesne de inteles de ce iti doresti sa vezi toate femeile grase. La fel de usor inteleg de ce un frustrat arunca jigniri gratuite in jurul lui scuzandu-se ca ar fi comic ceea ce debiteaza . Probabil ca trecutul te apasa greu. Asa cum te-a apasat si era sa iti rupa coloana si prima grasa care te-a dezvirginat. Nasol ! Te compatimesc.
Nu are rost sa iti mai spun ca nu sunt obeza sau supraponderala. Iti ofer in continuare alinarea de a crede cu vehementa ca sunt o vaca grasa. Te vei simti mai putin limitat , inferior sau frustrat.
Stiu! Azi sunt foarte ingaduitoare, deoarece vreau sa te stiu fericit “dragul meu”. Niciodata nu m-am confesat ca am sanii mari. Pur si simplu am afirmat. Stiu…. Iti doresti de multe ori sa vezi daca sunt chiar mari . Iti doresti sa ma cunosti in realitate dar nu ai curajul necesar. Nasol iara, zic. Pilates fac intr-adevar. Poate ca arat ca o morsa/ foca/ whatever atunci cand ma zbat sa duc la bun sfarsit exercitiile respective. Astea sunt pentru incalzire pentru ca dupa aia trebuie sa fac si altele, cu precizarea ca le fac la sala. Da, mai io: le fac la sala, nu pe covorul persan din fata tv-ului. Tv care are deasupra un mileu si un bibelou in forma de peste cu gura deschisa. . Stiu ca e utopic sa vezi o vaca diforma preocupata de silueta ei. Dar, se mai intampla sa vezi si cazuri de astea utopice. Noi doi suntem in cazuri de astea. Uite , o sa iti argumentez de ce tu esti in situatii utopice. Esti un tip banal care declara pe un site feminin ca e fericit. Si ai si pretentia sa fii crezut. Esti un tip probabil jobless care sta pe kudika deoarece pe site-urile dedicate barbatilor nu ai ce cauta. Esti prea “pussy” ca sa fii bagat in seama de vreun mascul sau sa fii prieten cu vreun barbat. Vezi ca am zis prieten , in cazul in care iti zboara mintea la vreo idee tampitica, da?
Admit ca sunt de o aroganta si inteligenta insuportabila tie, ca sunt ironica, sarcastica, rea, veninoasa & co. Iti dau libertatea sa iti imaginezi ce vrei tu despre mine. Pentru ca azi sunt extrem de bine dispusa si ti-am promis ca iti voi acorda putina atentie. Admit ca eforturile tale merita rasplatite chiar daca tu esti cea mai obraznica sfidare la adresa inteligentei si bunului-simt din cite s-au perindat pe-aici. Ceea ce nu-i putin, recunosc.
PS1 am scris dragul meu intre ghilimele, adica semnul asta – “ “, iti explic deoarece am observat ca ai o problema cu intelesul acestui semn.
PS2 te rog frumos sa nu spargi tastatura dupe ce vei fi terminat de citit “confesiunea” mea
PS3 da, stiu. te vei sforta sa pari “nemuritor si rece” in urma lecturarii acestei epistole mirobolante dar daca esti baietel cuminte promit sa iti mai acord atentie si cu alta ocazie.
Te sarut cu buzele mele de vendetta veninoasa pentru a-ti ura “somn dulce” tristule!
frozen_autumn
Postat pe 8 Noiembrie 2009 20:44
De la: frozen_autumn, la data 2009-11-08 20:44:08
De la: io_sunt, la data 2009-11-05 17:06:07corectúrã s. f.
1. corectare a greºelilor de culegere în cursul tipãririi unui text.


Altruist cum sunt, mã bucur cã-þi pot fi de ajutor ºi cã-þi dau sfaturi utile care te pot îndruma spre normalitate.ªtii, este o zicalã: „mã critici,mã ajuþi!” ºi vreau ca temã pentru acasã sã o repeþi de 20 de ori în gând;îmi poþi mulþumi altãdatã.Ciao!


Azi este duminica. Am putin timp liber. Si nu stiu de ce simt nevoia sa fac un lucru bun. Imi este mila de tine . Stiu ca tremuri asteptandu-mi raspunsul. “Cere si ti se va da “. Tu ai facut-o mai pe ocolite. Dar eu fiind o fata desteapta am prins aluzia si iti voi raspunde. Asa simplut ca pentru mintea ta , (adictalea capacitatea ta un pic redusa de a intelege lucrurile). Fara a le schimba sensul intr-un mod malitios.
Ok. Voi incepe. Fac un efort major de a-ti vorbi politicos .
Nu vreau sa fiu ironica ori sarcastica deoarece stiu ca ai plange iar si nu stiu daca ar avea cine sa te consoleze. Nu as vrea sa acumulezi si mai multe frustrari, ca atunci cand postai cu id-ul muisogin. Cred ca te-a durut tare atunci cand te-am ignorat total . De aceea ai considerat tu ca nu ar fi rau sa postezi sub un pseudonim relativ normal si sa incerci din nou sa imi captezi atentia cumva. Te inteleg. Esti dependent de mine si nu stii cum sa o spui. E greu intr-adevar. Mai ales ca nu mi-ai intrat in gratii din prima.
Daca tu esti tipul ala din portbajaul loganului inteleg multe lucruri acum. Esti urat, amice. Urat rau de tot. Esti fara sare si piper. Atragi atentia doar prin limbajul a la “libertatea” si “otv”.Astfel, e lesne de inteles de ce iti doresti sa vezi toate femeile grase. La fel de usor inteleg de ce un frustrat arunca jigniri gratuite in jurul lui scuzandu-se ca ar fi comic ceea ce debiteaza . Probabil ca trecutul te apasa greu. Asa cum te-a apasat si era sa iti rupa coloana si prima grasa care te-a dezvirginat. Nasol ! Te compatimesc.
Nu are rost sa iti mai spun ca nu sunt obeza sau supraponderala. Iti ofer in continuare alinarea de a crede cu vehementa ca sunt o vaca grasa. Te vei simti mai putin limitat , inferior sau frustrat.
Stiu! Azi sunt foarte ingaduitoare, deoarece vreau sa te stiu fericit “dragul meu”. Niciodata nu m-am confesat ca am sanii mari. Pur si simplu am afirmat. Stiu…. Iti doresti de multe ori sa vezi daca sunt chiar mari . Iti doresti sa ma cunosti in realitate dar nu ai curajul necesar. Nasol iara, zic. Pilates fac intr-adevar. Poate ca arat ca o morsa/ foca/ whatever atunci cand ma zbat sa duc la bun sfarsit exercitiile respective. Astea sunt pentru incalzire pentru ca dupa aia trebuie sa fac si altele, cu precizarea ca le fac la sala. Da, mai io: le fac la sala, nu pe covorul persan din fata tv-ului. Tv care are deasupra un mileu si un bibelou in forma de peste cu gura deschisa. . Stiu ca e utopic sa vezi o vaca diforma preocupata de silueta ei. Dar, se mai intampla sa vezi si cazuri de astea utopice. Noi doi suntem in cazuri de astea. Uite , o sa iti argumentez de ce tu esti in situatii utopice. Esti un tip banal care declara pe un site feminin ca e fericit. Si ai si pretentia sa fii crezut. Esti un tip probabil jobless care sta pe kudika deoarece pe site-urile dedicate barbatilor nu ai ce cauta. Esti prea “pussy” ca sa fii bagat in seama de vreun mascul sau sa fii prieten cu vreun barbat. Vezi ca am zis prieten , in cazul in care iti zboara mintea la vreo idee tampitica, da?
Admit ca sunt de o aroganta si inteligenta insuportabila tie, ca sunt ironica, sarcastica, rea, veninoasa & co. Iti dau libertatea sa iti imaginezi ce vrei tu despre mine. Pentru ca azi sunt extrem de bine dispusa si ti-am promis ca iti voi acorda putina atentie. Admit ca eforturile tale merita rasplatite chiar daca tu esti cea mai obraznica sfidare la adresa inteligentei si bunului-simt din cite s-au perindat pe-aici. Ceea ce nu-i putin, recunosc.
PS1 am scris dragul meu intre ghilimele, adica semnul asta – “ “, iti explic deoarece am observat ca ai o problema cu intelesul acestui semn.
PS2 te rog frumos sa nu spargi tastatura dupe ce vei fi terminat de citit “confesiunea” mea
PS3 da, stiu. te vei sforta sa pari “nemuritor si rece” in urma lecturarii acestei epistole mirobolante dar daca esti baietel cuminte promit sa iti mai acord atentie si cu alta ocazie.
Te sarut cu buzele mele de vendetta veninoasa pentru a-ti ura “somn dulce” tristule!


Azi este luni.Îm sfârºit s-au deschis magazinele ca sã-mi iau înãlbitor pentru mileu cã mi-au mai rãmas ceva bani din ºomaj, dupã beþia de ieri din portbagaju’ loganului.Merci cã mi-ai atras atenþia cã de când n-am mai deschis tv-ul ºi uitasem de el.De...lipsã de timp liber.Hai s-o dãm pe faþã, ce sã ne mai învârtim dupã deget.Am nevoie de tine! Împreunã cu niºte prieteni am agãþat niºte moldovence bune la cursurile de recalificare ºi fãrã contribuþia ta la stat n-am fi ajuns sã punem gheara pe ele.ªi mai zic unii cã taxele ne aduc numai stres. Dacã-mi permiþi încã o micã confesiune,sâmbãta viitoare dupã ce-ºi terminã “trainingu” de ospãtãriþe ne rãmâne localul numai nouã toatã noaptea,ca sã ne petrecem ºi noi aºa cum ni se cuvine,dupã o sãptãmânã grea.Aºa cã trage tare,plãteºte-þi taxele cã vreau sã mã înscriu ºi la cursuri de hairstylist, cicã-s numai femei marfã p acolo :p. La alea de calculatoare nu mã bag, am vãzut numai grase ochelariste, cââh.Un sfat am pentru tine,de fapt pentru noi amândoi...du-te la salã doar de 3 ori pe sãptãmânã sã-þi relaxezi mintea nesãnãtoasã dintr-un corp nesãnãtos,pentru cã dacã te suprasoliciþi, cazi Doamne iartã-mã la pat pe criza asta, de rãmân dracu fãrã ºomaj...plus cã intenþionez sã depun ºi cerere de prelungire.Deci pragmatismul ºi responsabilitatea se impun la femeile de carierã, aºa cã ia-þi atribuþiile în serios,dar mai intrã ºi pe kudika sã mã distrezi, atinge-ne astfel obiectivele ºi toatã lumea e mulþumitã!În câteva cuvinte ..fii rebelã dar muncitoare!ªi fãrã prostii gen muncã la negru,bani nedeclaraþi cã atunci ne supãram.Dacã tot te declari o vacã,atunci lasã-te mulsã, iar eu, ca un gentilman promit sã nu mã uit la sânii tãi.
PS: Ai zis cã-s urât rãu...sã depun ºi cerere pentru indemnizaþie de defavorizat?Nu se ºtie niciodatã, te pomeneºti cã-mi dã statu’ vreo subvenþie ecologicã ceva sã-mi aduc ºi io ca tot omu o maºinã din Germania s-o vând dublu pe la disperaþii ãia din Oradea.

io_sunt
Postat pe 9 Noiembrie 2009 22:34
adina_black
Postat pe 9 Noiembrie 2009 23:53
Pentru Io-sunt si Frozen :va tachinati cu spectatori si sunt foarte frumoase jocurile de cuvinte .dar totusi s-a deschis un topic ptr voi ,acolo aveti loc de cearta .Sper sa nu simtiti acum antipatie fata de mine .Multumesc!;)

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29445/Loc-de-varsat-furia-de-injurat-pt-toti-frustratii-nemultumitii-pamantului/1.html
pufffer
Postat pe 10 Noiembrie 2009 01:46
De la: pufffer, la data 2009-11-10 01:46:26 Pentru Io-sunt si Frozen :va tachinati cu spectatori si sunt foarte frumoase jocurile de cuvinte .dar totusi s-a deschis un topic ptr voi ,acolo aveti loc de cearta .Sper sa nu simtiti acum antipatie fata de mine .Multumesc!;)

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29445/Loc-de-varsat-furia-de-injurat-pt-toti-frustratii-nemultumitii-pamantului/1.html
topicul ala este pentru soacre si nurori.......
FRANNNCE
Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:04
De la: FRANNNCE, la data 2009-11-10 10:04:44
De la: pufffer, la data 2009-11-10 01:46:26 Pentru Io-sunt si Frozen :va tachinati cu spectatori si sunt foarte frumoase jocurile de cuvinte .dar totusi s-a deschis un topic ptr voi ,acolo aveti loc de cearta .Sper sa nu simtiti acum antipatie fata de mine .Multumesc!;)

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29445/Loc-de-varsat-furia-de-injurat-pt-toti-frustratii-nemultumitii-pamantului/1.html
topicul ala este pentru soacre si nurori.......


Am crezut ca este un topic ptr furiosi ,nemultumiti si inteligenti care stiu sa se certe si sa se jigneasca elevat incercand sa detina ultimul cuvant (suprematia intr-o cearta )Multumesc ca mi-ai zis Frannnce
pufffer
Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:22
De la: pufffer, la data 2009-11-10 10:22:09
De la: FRANNNCE, la data 2009-11-10 10:04:44
De la: pufffer, la data 2009-11-10 01:46:26 Pentru Io-sunt si Frozen :va tachinati cu spectatori si sunt foarte frumoase jocurile de cuvinte .dar totusi s-a deschis un topic ptr voi ,acolo aveti loc de cearta .Sper sa nu simtiti acum antipatie fata de mine .Multumesc!;)

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29445/Loc-de-varsat-furia-de-injurat-pt-toti-frustratii-nemultumitii-pamantului/1.html
topicul ala este pentru soacre si nurori.......


Am crezut ca este un topic ptr furiosi ,nemultumiti si inteligenti care stiu sa se certe si sa se jigneasca elevat incercand sa detina ultimul cuvant (suprematia intr-o cearta )Multumesc ca mi-ai zis Frannnce
e pe aproape numai ca furiosii si nemultumitii sint soacrele si nurorile ..............acu se transforma in topic culinar ca se schimba retete intre cele doua tabere......deci nu e loc!
FRANNNCE
Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:25
De la: pufffer, la data 2009-11-10 01:46:26 Pentru Io-sunt si Frozen :va tachinati cu spectatori si sunt foarte frumoase jocurile de cuvinte .dar totusi s-a deschis un topic ptr voi ,acolo aveti loc de cearta .Sper sa nu simtiti acum antipatie fata de mine .Multumesc!;)

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29445/Loc-de-varsat-furia-de-injurat-pt-toti-frustratii-nemultumitii-pamantului/1.html


Vrei sã fi iar prietena mea?

sã mã cerþi în pvt...
io_sunt
Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:00
De la: io_sunt, la data 2009-11-10 11:00:41
De la: pufffer, la data 2009-11-10 01:46:26 Pentru Io-sunt si Frozen :va tachinati cu spectatori si sunt foarte frumoase jocurile de cuvinte .dar totusi s-a deschis un topic ptr voi ,acolo aveti loc de cearta .Sper sa nu simtiti acum antipatie fata de mine .Multumesc!;)

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29445/Loc-de-varsat-furia-de-injurat-pt-toti-frustratii-nemultumitii-pamantului/1.html


Vrei sã fi iar prietena mea?

Numai vreau prietenii virtuale ! si nu te mai cert deloc
pufffer
Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:03
De la: pufffer, la data 2009-11-10 11:03:19
De la: io_sunt, la data 2009-11-10 11:00:41
De la: pufffer, la data 2009-11-10 01:46:26 Pentru Io-sunt si Frozen :va tachinati cu spectatori si sunt foarte frumoase jocurile de cuvinte .dar totusi s-a deschis un topic ptr voi ,acolo aveti loc de cearta .Sper sa nu simtiti acum antipatie fata de mine .Multumesc!;)

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29445/Loc-de-varsat-furia-de-injurat-pt-toti-frustratii-nemultumitii-pamantului/1.html


Vrei sã fi iar prietena mea?

Numai vreau prietenii virtuale ! si nu te mai cert deloc


Dar ce vrei tu, pufffer?
io_sunt
Postat pe 10 Noiembrie 2009 12:45
De la: io_sunt, la data 2009-11-10 12:45:55
De la: pufffer, la data 2009-11-10 11:03:19
De la: io_sunt, la data 2009-11-10 11:00:41
De la: pufffer, la data 2009-11-10 01:46:26 Pentru Io-sunt si Frozen :va tachinati cu spectatori si sunt foarte frumoase jocurile de cuvinte .dar totusi s-a deschis un topic ptr voi ,acolo aveti loc de cearta .Sper sa nu simtiti acum antipatie fata de mine .Multumesc!;)

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29445/Loc-de-varsat-furia-de-injurat-pt-toti-frustratii-nemultumitii-pamantului/1.html


Vrei sã fi iar prietena mea?

Numai vreau prietenii virtuale ! si nu te mai cert deloc


Dar ce vrei tu, pufffer?[/q
Nimic nu vreau
pufffer
Postat pe 10 Noiembrie 2009 16:29
De la: pufffer, la data 2009-11-10 16:29:58
De la: io_sunt, la data 2009-11-10 12:45:55
De la: pufffer, la data 2009-11-10 11:03:19
De la: io_sunt, la data 2009-11-10 11:00:41
De la: pufffer, la data 2009-11-10 01:46:26 Pentru Io-sunt si Frozen :va tachinati cu spectatori si sunt foarte frumoase jocurile de cuvinte .dar totusi s-a deschis un topic ptr voi ,acolo aveti loc de cearta .Sper sa nu simtiti acum antipatie fata de mine .Multumesc!;)

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/29445/Loc-de-varsat-furia-de-injurat-pt-toti-frustratii-nemultumitii-pamantului/1.html


Vrei sã fi iar prietena mea?

Numai vreau prietenii virtuale ! si nu te mai cert deloc


Dar ce vrei tu, pufffer?[/q
Nimic nu vreau


Dacã tot am transformat topicul fetii cu El Zorab într-un câmp de bãtãlie personal, am un mic comentariu:
e confuz ºi incorect spus." Nimic nu vreau" .Corect era ori "nimic" ori "nu vreau ceva anume",...dacã nu vrei nimicul...atunci ce? No offence,o searã bunã!

io_sunt
Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:59
Cam asa e........Si totusi sunt romance care zic cu glas tare ca femeile europence sunt respectate de catre barbatzii arabi, desi stiu foarte clar ca la orice oferta nou aparuta, chiar partenerul lor, ar sari imediat in afara relatiei fragil incheiate intre ei doi...
Eu o singura intrebare, metaforica, as avea sa le pun fetelor ce decid sa introduca-n viatza lor un barbat de etnie araba si de cult islamic... DACA UN PESTE SI O PASARE SE INDRAGOSTESC, UNDE-SI VOR FACE CUIBUL ???......
strasss3
Postat pe 13 Noiembrie 2009 23:55
BRAVO! FELICITARI!
AI PUS PUNCTUL PE I!!!!

INDIFERENT CAT DE MARE E ATRACTIA EROTICA, CAT DE FRUMOS SE VEDE EXOTISMUL LUMII LOR INCARCATE DE MISTER, AROME, POVESTI CU PRINTESE FERICITE.....NU POTI SA GANDESTI CA LUNA SI SOARELE POT FI IMPREUNA!!!!

LUMEA ARABA ESTE FRUMOS DE VIZITAT SI DE ADMIRAT CA SI TURIST. NU FACETI GRESEALA DE A CADEA IN CAPCANA PROMISIUNILOR DULCI.....E O LUME STRICTA, IERARHICA, INCHISA, IN CARE NOI EUROPENII SAU NON_MUSULMANII PRIN NASTERE SI EDUCATIE NU AVEM CE CAUTA< NU SUNTEM BINE PRIVITI SI NICI ACCEPTATI CU BRATELE DESCHISE.....

RENUNTATI LA TIMP.....CAT NU AVETI SUFLETELE PARJOLITE SI OCHII SECATI DE LACRIMI.....
walida
Postat pe 14 Noiembrie 2009 16:25
De la: frozen_autumn, la data 2009-10-20 00:35:37
De la: khaula, la data 2009-10-14 19:52:13nuj ce sa fac...ca mama nu il vrea...zice ca nu il vrea din cauza religiei lor ca ei nu respecta femeile si sa sunt foarte rai..dar nuj ce sa fac...eo i'am zis k nu sunt toti la fel depinde si de familia lui si de imprejurarile in care a crescut..dar ea nu vrea sa ma asculte...ce sa fac..ca nu vreau sa il las..:)):)):))si q mama nuj qm sa fac...dak ma putetzi sfatui si pe mn pls....:*:*:**:**:*>:D:D:D


Treci la scoala si invata dracului limba si literatura romana. Nu sunt eu profesoara ta de romana sa iti corectez ortografia execrabila, acum pe un forum.
La cum te prezinti cred ca degeaba as incerca eu sa iti zic ceva de arabii musulmani , asa ca nu o sa-mi tocesc degetele degeaba. Ramai cu el si peste 10 ani cand te vei trezi sefa la turma lui de capre o sa vezi ce ai facut. Doar ca atunci nu vei mai avea net sa postezi dracovenii pe forumuri.



:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pt. 'frozen_autumn' Ma amuza teribil raspunsul tau.
Stiu ca nu ai nevoie de sustinatori dar nu ma pot abtine.Iti dau dreptate insa consider gestul tau orecum inutil. Fata asta atata poate.Daca poate atat de putin crezi ca te va intelege ?
ebebebeb
Postat pe 27 Noiembrie 2009 10:05
De la: ebebebeb, la data 2009-11-27 10:05:30
De la: frozen_autumn, la data 2009-10-20 00:35:37
De la: khaula, la data 2009-10-14 19:52:13nuj ce sa fac...ca mama nu il vrea...zice ca nu il vrea din cauza religiei lor ca ei nu respecta femeile si sa sunt foarte rai..dar nuj ce sa fac...eo i'am zis k nu sunt toti la fel depinde si de familia lui si de imprejurarile in care a crescut..dar ea nu vrea sa ma asculte...ce sa fac..ca nu vreau sa il las..:)):)):))si q mama nuj qm sa fac...dak ma putetzi sfatui si pe mn pls....:*:*:**:**:*>:D:D:D


Treci la scoala si invata dracului limba si literatura romana. Nu sunt eu profesoara ta de romana sa iti corectez ortografia execrabila, acum pe un forum.
La cum te prezinti cred ca degeaba as incerca eu sa iti zic ceva de arabii musulmani , asa ca nu o sa-mi tocesc degetele degeaba. Ramai cu el si peste 10 ani cand te vei trezi sefa la turma lui de capre o sa vezi ce ai facut. Doar ca atunci nu vei mai avea net sa postezi dracovenii pe forumuri.



:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pt. 'frozen_autumn' Ma amuza teribil raspunsul tau.
Stiu ca nu ai nevoie de sustinatori dar nu ma pot abtine.Iti dau dreptate insa consider gestul tau orecum inutil. Fata asta atata poate.Daca poate atat de putin crezi ca te va intelege ?


adica ce vrei sa spui cu asta???daca chear te intereseaza eo asa sunt obisnuita sa scriu cand vorbesc cu prieteni...si am inteles mesajul ei...dar ce se putea sa nu te bagi si tu in seama...era imposibil nu???nu te puteai abtine...cat de penibil esti...offff doamne....ce sa iti zic...trebuia sa imi atragi si tu atentia..era de ajuns ea...si dak ai observat mi'am schimbat scrisu...asa ca era inutil sa mai raspunzi si tu la acel mesaj...mda....
khaoula
Postat pe 27 Noiembrie 2009 16:10
De la: ebebebeb, la data 2009-11-27 10:05:30
De la: frozen_autumn, la data 2009-10-20 00:35:37
De la: khaula, la data 2009-10-14 19:52:13nuj ce sa fac...ca mama nu il vrea...zice ca nu il vrea din cauza religiei lor ca ei nu respecta femeile si sa sunt foarte rai..dar nuj ce sa fac...eo i'am zis k nu sunt toti la fel depinde si de familia lui si de imprejurarile in care a crescut..dar ea nu vrea sa ma asculte...ce sa fac..ca nu vreau sa il las..:)):)):))si q mama nuj qm sa fac...dak ma putetzi sfatui si pe mn pls....:*:*:**:**:*>:D:D:D


Treci la scoala si invata dracului limba si literatura romana. Nu sunt eu profesoara ta de romana sa iti corectez ortografia execrabila, acum pe un forum.
La cum te prezinti cred ca degeaba as incerca eu sa iti zic ceva de arabii musulmani , asa ca nu o sa-mi tocesc degetele degeaba. Ramai cu el si peste 10 ani cand te vei trezi sefa la turma lui de capre o sa vezi ce ai facut. Doar ca atunci nu vei mai avea net sa postezi dracovenii pe forumuri.



:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pt. 'frozen_autumn' Ma amuza teribil raspunsul tau.
Stiu ca nu ai nevoie de sustinatori dar nu ma pot abtine.Iti dau dreptate insa consider gestul tau orecum inutil. Fata asta atata poate.Daca poate atat de putin crezi ca te va intelege ?


Asa este. E total inutil, nu doar oarecum. Ca si kudika de altfel- inutil site. Dar daca am momente de plictiseala crunta mai intru si eu pe acest "wonderland". De aia am si renuntat de mult timp sa imi complic existenta scrrind pe forum.
frozen_autumn
Postat pe 29 Noiembrie 2009 00:50
De la: khaoula, la data 2009-10-14 19:52:13nuj ce sa fac...ca mama nu il vrea...zice ca nu il vrea din cauza religiei lor ca ei nu respecta femeile si sa sunt foarte rai..dar nuj ce sa fac...eo i'am zis k nu sunt toti la fel depinde si de familia lui si de imprejurarile in care a crescut..dar ea nu vrea sa ma asculte...ce sa fac..ca nu vreau sa il las..:)):)):))si q mama nuj qm sa fac...dak ma putetzi sfatui si pe mn pls....:*:*:**:**:*>:D:D:D

Draga mea, mama ta nu degeaba este impotriva acestei relatii... Parintii sunt printre putinii oameni (daca nu singurii) care ne iubesc neconditionat si ne vor binele. Bineinteles ca si ei se pot insela, dar nu cred ca acesta este cazul. Adica, daca arabul era crestin... era altceva. Dar asa... in general in momentul in care nu este de aceeasi religie cu tine apar probleme... aveti viziuni si scopuri in viatza total diferite.
Nu stiu care va fi alegerea ta, dar orice ai face, NU RENUNTA PENTRU NIMIC IN LUME LA ORTODOXISM... In momentele grele ale vietii, nici macar parintii, iubitii sau prietenii apropiati nu ne pot ajuta. Numai Dumnezeu nu ne paraseste niciodata. Ai grija sa nu te indepartezi tu de El.
Mult succes anw si ai credinta... o sa fie bine :)
Nadzieja
Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce parere aveti? 9 De la: kudika_13913 2 Septembrie 2012 21:41
cum sa fac? 41 De la: kudika028766 24 Iulie 2009 18:17
La revedere! 25 De la: Valy90 22 Iunie 2011 12:50
CE IUBITI MAI MULT PE LUMEA ASTA SI DC? 40 De la: valivieru96 9 Septembrie 2009 00:43
Distanta dar totusi IUBIRE 5 De la: just_sexy 13 Iunie 2009 15:18