vreau si eu un sfat.....

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent vreau si eu un sfat.....: (3.5 din 2 voturi)
 
kudika078602 Avatarul lui kudika078602

2 mesaje
Membru din: 1/11/2009

e pt prima data cand stiu pe un forum si sper sa nu plictisesc multa lume si sa va zic poveste pe scurt.am avut o relatie de 3 ani, dupa un an cu acel baiat pe care il iubeam fff mult m a inselat, nu zic ce am simtit k poate multi dintre voi stiu sentimentul, la acel mom de frica da el pierde am hotarat sa raman cu el, am crezut k o sa pot trece peste. au urmat 2 ani de calvar, 2 ani in care a trebuit sa mi scund sentimentele si sa joc teatru.....il iubeam. nu pot sa zic k m a ajutat si el in vre un fel sa trec peste.dintr o relatie extraordinara s a transformat in ceva greu de suportat, imi vb urat.....am hotarat sa ne despartim dupa aproape 3 ani. motivul meu-nu putea sa trec peste cu toate k il iubeam fff mult, motivul lui-nu stie dak mai poate sta cu mine pt ii scoteam ochii.am stat 5 luni despartiti, destul degreu pt amandoi pt k ne iubeam, am avut 3 tentavive de impacare care se terminau in cateva zile....el imi zicea k ink e nehotarat, ink nu stie dak vrea sa fie cu mine.eu am incercat sa nu l caut in aceasta perioada, in schimb cand ma cauta el, eu cedam, zicea k vreau iar sa fim impreuna, si cand acceptam el iar imi zicea k ink e nehotarat.plus k imi zisese k a iesit cu cineva la suc k incerca sa ma uite, uneori imi vb frumos, alte ori imi zicea k il plictisesc. am renuntat la relatia noastra si am inceput sa ies cu altcineva, care imi place. fostul de cand a aflat ma suna in continuu si sta la usa mea, nu cred k mai simt ceva pt el, nu k l as iubi pe celalalt, doar k simt k s a stins tot ce am avut pt el. ma doare sufletul cand il vad asa, dar nu mai simt k vreau sa fiu cu el. ce sa fac?
Raporteaza abuz de limbaj
_oktober_ Avatarul lui _oktober_

7593 mesaje
Membru din: 29/01/2009
Oras: arad

nu mai fi cu el si gata
Raporteaza abuz de limbaj
i_andra Avatarul lui i_andra

197 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: pitesti

nu mai vrei, pune punct. el s-a obisnuit sa-l astepti pana isi face el placerile, n-ai inteles lucru asta? Iar acum, ca te-a vazut cu altul, se simte lovit in orgoliu. Te vrea inapoi ca sa poata sa termine el relatia, nicicum pentru ca s-a schimbat. Vezi-ti de drum si in niciun caz nu te intoarce cu el de mila.
Raporteaza abuz de limbaj
"Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita."
kudika078602 Avatarul lui kudika078602

2 mesaje
Membru din: 1/11/2009

mc pt sfaturi,toata lumea imi zice sa mi vad de viata mea, dar ma doare sufletul cand il vad asa.....imi scrie mesaje mai mereu, e distrus , vreau sa l pot ajuta, vreau sa fie fericit, dar nuj cum as putea eu sa fac asta.
Raporteaza abuz de limbaj
Daisy_amorina Avatarul lui Daisy_amorina

17 mesaje
Membru din: 16/09/2008
Oras: iasi

De la: kudika078602, la data 2009-11-01 22:06:14e pt prima data cand stiu pe un forum si sper sa nu plictisesc multa lume si sa va zic poveste pe scurt.am avut o relatie de 3 ani, dupa un an cu acel baiat pe care il iubeam fff mult m a inselat, nu zic ce am simtit k poate multi dintre voi stiu sentimentul, la acel mom de frica da el pierde am hotarat sa raman cu el, am crezut k o sa pot trece peste. au urmat 2 ani de calvar, 2 ani in care a trebuit sa mi scund sentimentele si sa joc teatru.....il iubeam. nu pot sa zic k m a ajutat si el in vre un fel sa trec peste.dintr o relatie extraordinara s a transformat in ceva greu de suportat, imi vb urat.....am hotarat sa ne despartim dupa aproape 3 ani. motivul meu-nu putea sa trec peste cu toate k il iubeam fff mult, motivul lui-nu stie dak mai poate sta cu mine pt ii scoteam ochii.am stat 5 luni despartiti, destul degreu pt amandoi pt k ne iubeam, am avut 3 tentavive de impacare care se terminau in cateva zile....el imi zicea k ink e nehotarat, ink nu stie dak vrea sa fie cu mine.eu am incercat sa nu l caut in aceasta perioada, in schimb cand ma cauta el, eu cedam, zicea k vreau iar sa fim impreuna, si cand acceptam el iar imi zicea k ink e nehotarat.plus k imi zisese k a iesit cu cineva la suc k incerca sa ma uite, uneori imi vb frumos, alte ori imi zicea k il plictisesc. am renuntat la relatia noastra si am inceput sa ies cu altcineva, care imi place. fostul de cand a aflat ma suna in continuu si sta la usa mea, nu cred k mai simt ceva pt el, nu k l as iubi pe celalalt, doar k simt k s a stins tot ce am avut pt el. ma doare sufletul cand il vad asa, dar nu mai simt k vreau sa fiu cu el. ce sa fac?


Si eu sunt de parere ca ar trebui sa-ti vezi de viata ta, de prezentul tau..si sa-l mai lasi naibi pe ala..ca vb aia..cand ai fost mereu disponibila el si-a batut joc..acum de ce sa nu-ti bati si tu joc?...hai sa fim serioase..nu se face o relatie dintr-o singura persoana! So..go on!
Raporteaza abuz de limbaj
alexa923 Avatarul lui alexa923

4 mesaje
Membru din: 18/11/2009
Oras: hunedoara

daca numai simti nimik pt el ar trebui sa-i spui sa nu te mai caute si sa fii indiferenta
Raporteaza abuz de limbaj