Setari Cookie-uri

Imi imbatranesc mainile! Si nu-s asa baba...:((

Culmea e ca numai cu mainile am aceasta problema. Sa fie oare de la solar? E adevarat ca l-am cam "frecventat" in ultimii 3 ani, dar n-am facut un hobby din asta. Ma duceam verile, cat sa scap de albul bolnav cu care m-a inzestrat mama natura...Am incercat toate cremele posibile si imposibile de maini...nimic nu merge...Daca stiti voi ceva, babesc, nebabesc, scump, ieftin etc, dar care sa fi dat roade, va rog sa-mi ziceti si mie. Nu vreau sa am maini de bunicaaaa
koph
Postat pe 14 Decembrie 2009 16:06
De la: koph, la data 2009-12-14 16:06:06Culmea e ca numai cu mainile am aceasta problema. Sa fie oare de la solar? E adevarat ca l-am cam "frecventat" in ultimii 3 ani, dar n-am facut un hobby din asta. Ma duceam verile, cat sa scap de albul bolnav cu care m-a inzestrat mama natura...Am incercat toate cremele posibile si imposibile de maini...nimic nu merge...Daca stiti voi ceva, babesc, nebabesc, scump, ieftin etc, dar care sa fi dat roade, va rog sa-mi ziceti si mie. Nu vreau sa am maini de bunicaaaa


o nu esti deloc batrani nu ca nu iesti asa batrana...iti recomand tatamentul cu parafinã
iulia069834
Postat pe 18 Decembrie 2009 23:12
Iti recomand Hand Spa un aparat conceput pentru a reda mainilor tale aspectul tineresc. Acest aparat aplica un masaj cu jeturi de apa-aer si terapie LED (reduce vizibil ridurile, intareste unghiile, catifeleaza pielea, etc) Un centru dotat cu acest aparat este Aiko Bella - Dorobanti tel 021 201 7112 ,iar preturile sunt fff accesibile.
Fer10
Postat pe 20 Decembrie 2009 00:02
Vorbeste cu un doctor, poate fi un semn de alegie la frig, detergenti, etc. o hidratare incorecta, sau o disfunctie a tiroidei.
alexe_lizica
Postat pe 24 Decembrie 2009 08:12
Vorbeste cu un doctor, poate fi un semn de alegie la frig, detergenti, etc. o hidratare incorecta, sau o disfunctie a tiroidei.
alexe_lizica
Postat pe 24 Decembrie 2009 08:14
si eu am maini ca de bunica dar am observat ca numai in perioada iernii se fac asa,cand e vant ori ger.mie imi crapa si imi curge sange.am incercat n creme chiar si pe baza de vaselina dar degeaba.vreo sugestie ceva?
voguelilas
Postat pe 25 Decembrie 2009 04:15
Solar!?
blondiewishes
Postat pe 25 Decembrie 2009 04:37
De la: koph, la data 2009-12-14 16:06:06Culmea e ca numai cu mainile am aceasta problema. Sa fie oare de la solar? E adevarat ca l-am cam "frecventat" in ultimii 3 ani, dar n-am facut un hobby din asta. Ma duceam verile, cat sa scap de albul bolnav cu care m-a inzestrat mama natura...Am incercat toate cremele posibile si imposibile de maini...nimic nu merge...Daca stiti voi ceva, babesc, nebabesc, scump, ieftin etc, dar care sa fi dat roade, va rog sa-mi ziceti si mie. Nu vreau sa am maini de bunicaaaa






... e curios ca mai au cliente solarele ... cind orice stire vara incepe cu - protejeaza-te impotriva radiatiilor solare (ultravioletele sint incriminate), e foarte curios cine se duce de bunavoie sa isi ofere o portie zdravana de ultraviolete artificiale ... indiferent cit de ''sanatoase'' se spune ca sint cele de la solar ...
... incearca crema neutrogena cred ca face minuni si la babe daramite la tine ...
marco918
Postat pe 25 Decembrie 2009 05:58
important e s aiti ramina sufletul tinar !
Aproape_eu
Postat pe 25 Decembrie 2009 12:49
Daca spui ca ai incercat toate tipurile de creme si degeaba , eu zic sa te duci la dermatolog .
Cremele au doar actiune locala (hidratare , catifelare , redarea elasticitatii) , iar in cazul tau e clar ca nu e suficient un efect superficial .
mahy33
Postat pe 25 Decembrie 2009 13:14
nici macar nu stiu cum e un solar inafara faptului ca doar am vazut la tv
voguelilas
Postat pe 25 Decembrie 2009 20:24
a testat careva crema neutrogena? se gaseste si in farmacii?
voguelilas
Postat pe 25 Decembrie 2009 20:30
Banala glicerina de la farmacie sau orice supermarket... e intr-o sticla ordinara de plastic galben cu dop verde. Mie mi-a folosit, am si eu problema asta iarna... ar trebui sa va feriti de detergenti si alte produse din astea si sa folositi manusi de menaj, asta incerc si eu, dar tot fara manusi ajung sa fac diverse chestii, ceea ce nu e deloc bine. Cat despre solar, nu am fost niciodata... imi place la plaja unde pot fi vazuta de toaaata lumea!
darksukkubus69
Postat pe 25 Decembrie 2009 20:42
De la: jasmin, la data 2009-12-25 20:30:52a testat careva crema neutrogena? se gaseste si in farmacii?

am testat-o eu...e cea mai SUPER din toate cate am incercat...
amore_michelle
Postat pe 25 Decembrie 2009 20:47
Ulei de masline (2 3 linguri) intr-un vas cu apa calda, bagi mainile acolo 5 min si gata, de vreo 3 ori pe sapt in timpul iernii.
allexxe
Postat pe 25 Decembrie 2009 21:29
multumesc mult ptr raspunsuri
voguelilas
Postat pe 25 Decembrie 2009 23:31
incearca cremele de maini de la the body shop sau de la L`occitane
Aphrodite
Postat pe 26 Decembrie 2009 21:16
eu iti recomand banala crema de galbenele (cea in recipient de plastic cu eticheta galbena)

o folosesc mereu cand ma tai (se vindeca pielea mult mai repede), cand am buzele foarte uscate, calcaiele sau mainile uscate
o prietena o foloseste cu mare succes pentru o arsura a fiului ei (pielea se regenereaza foarte frumos)

apropo, cum stai cu consumul zilnic de apa?
kitty_krieger
Postat pe 27 Decembrie 2009 02:25
De la: jasmin, la data 2009-12-25 04:15:41si eu am maini ca de bunica dar am observat ca numai in perioada iernii se fac asa,cand e vant ori ger.mie imi crapa si imi curge sange.am incercat n creme chiar si pe baza de vaselina dar degeaba.vreo sugestie ceva?


la fel, cream de galbenele sau poti incerca crema de la neutrogena pentru piele foarte uscata (e super)
kitty_krieger
Postat pe 27 Decembrie 2009 02:27
...nimic mai simplu...va frectionati mainile cu margarina ,,unirea,, de cel putin 2 ori pe zi...pana dispare problema......carenta de vitamina A
kudika045103
Postat pe 27 Decembrie 2009 08:10
salut , incercati cu zeama de lamaie si ulei de masline masaj pe mainii
kudika076978_iasomie
Postat pe 27 Decembrie 2009 09:25
Dupã numeroase studii, cercetãtori din mai multe þãri au ajuns la concluzia cã expunerea la solar provoacã melanomul, cea mai întâlnitã formã de cancer de piele.
Aproape 80 la sutã din cazurile de melanom diagnosticate în Australia sunt cauzate de folosirea solarului.
Ani la rând, oamenii de ºtiinþã au vorbit despre solare ºi despre tuburile de bronzare artificialã ca despre elemente cu un grad mare de risc în declanºarea cancerului de piele. Un nou studiu fãcut de Agenþia Internaþionalã de Cercetare a Cancerului din Lyon, care face recomandãri Organizaþiei Mondiale a Sãnãtãþii, relevã cã numãrul persoanelor care suferã de cancer ºi au folosit solarele înainte de a împlini vârsta de 30 de ani este de trei ori mai mare decât al celorlalþi bolnavi.
Potrivit unei noi clasificãri, razele ultraviolete din solare intrã în aceeaºi clasã cu virusul hepatitei B, tutun, arsenic, dar ºi multe alte substanþe ºi virusuri care pot provoca o formã de cancer.
„Trebuie sã le reamintim oamenilor cu fiecare ocazie riscurile la care se expun atunci când merg la solar“, a declarat pentru FoxNews Vincent Cogliano, unul dintre cercetãtorii din cadrul agenþiei.
Specialiºtii de la Queensland Institute of Medical Research, Australia, citaþi de Reuters, avertizeazã de asemenea cã persoanele care au sub 35 de ani ºi merg regulat la solar prezintã un risc cu 98 la sutã mai ridicat de îmbolnãvire cu o formã de cancer al pielii. Dermatologii spun cã tinerii care stau mult la solar îºi consumã foarte repede „capitalul solar“ (capacitatea organismului de a se proteja de soare), ceea ce sporeºte riscurile îmbolnãvirii. Dupã doar o orã petrecutã la solar se consumã din capitalul solar echivalentul a ºapte zile de mers pe stradã sau o zi întreagã de plajã.
Medicul Louisa Gordon, de la Queensland Institute of Medical Research, spune cã australienii au cea mai ridicatã ratã a cancerului de piele din lume, o persoanã din douã dezvoltând o formã de cancer. „Aproape 80 la sutã din cazurile de melanom diagnosticate în Australia sunt cauzate de folosirea solarului“, precizeazã dr. Gordon.
Melanomul este cea mai frecventã formã de cancer al pielii, care în urmã cu zece ani era întâlnitã în proporþii mari la persoanele cu vârsta de peste 75 de ani. Recent, cercetãtorii britanici au descoperit cã melanomul se instaleazã într-o proporþie covârºitoare la persoanele sub 30 de ani, care utilizeazã în mod frecvent solarele. Experþii de la Cancer Research UK spun cã, anual, numãrul englezilor care se îmbolnãvesc de cancer de piele depãºeºte 10.000 de persoane ºi cã melanomul este socotit una dintre cele patru forme de cancer cel mai des întâlnite, atât la femei, cât ºi la bãrbaþi.
Solarul nu reprezinta o metoda de tratament, insa aduce si cateva benefii asupra sanatatii sau calitatii vietii. Spre exemplu, prin stimularea pielii, pe langa bronz se secreta si vitamina D, aceasta fiind importanta in metabolismul calciului. De asemenea solarele care emit ultraviolete de tip A sunt putin nocive pentru sanatate si sunt folosite in dermatologie pentru tratarea psoriazisului, acneei si pentru vitiligo.
Care sunt efectele nocive ale soalurui?
Adesea a fost discutat acest subiect, cu pareri pro si contra. Efectele solarului asupra sanatatii depind de aparat, de tipul de ultraviolete, de timpul de expunere, de numarul sedintelor dar si de calitatile pielii persoanei care se expune, de prezenta sau nu a alunitelor etc.
S-a constatat ca cele mai sensibile sunt persoanele cu pielea alba, putin pigmentata si cele care prezinta alunite. Expunerea la solar predispune la aparitia altor alunite precum si la modificari ale ADN-ului celular care duce la formarea unor atipii celurare ce favorizeaza cancerul de piele.
Solarele sunt foarte nocive daca au lampi puternice, emit ultraviolete de tip B si au deasemenea lampi acceleratoare.
Alte efecte nocive ale solarului:
- Scade imunitatea;
- Creste riscul de aparitie a cataractei;
- Predispune la aparitia cancerului de piele;
- Creste numarul ridurilor prin distrugerea retelei de colagen subcutanate;
- Imbatraneste pielea prin modificari ale ADN-ului celular si prin distrugerea celulelor datorita usoarelor arsuri.
Riscurile expnerii la solar seama cu cele ale expunerii la soare din zilele noastre, cand patura de ozon este tot mai subtire si razele ultraviolete nocive patrund tot mai mult in atmosfera. De aceea este recomandat ca si la solar sa folositi creme speciale de protectie. In general saloanele cosmetice recomanda aceste creme si le pun la dispozitia clientilor. Riscurile asupra sanatatii prin expunerea la solar sunt de luat in seama dupa 10-15 sedinete sau daca stati aproximativ 10 minute la o sedinta. Este bine sa nu depasiti 5 minute.
gratzy56
Postat pe 27 Decembrie 2009 16:41
a fost buna neutrogena dar la inceput acum......lasa de dorit
pedrosian
Postat pe 27 Decembrie 2009 19:49
Un remediu extrem de eficient este aplicarea cremei de maini ATRISTRY cu SPF 15 de la AMWAY.
Cremã tratament care menþine mâinile tinere.
Hidrateazã, regenereazã ºi protejeazã mâinile, ºi are o formulã anti-îmbãtrânire. Hidrateazã mâinile reducând riscul apariþiei ridurilor fine ºi a petelor solare.
Proprietati:
* Substanþe hidratante
* Extracte din plante pentru luminozitate
* SPF 15 ºi un larg spectru UV
* Antioxidanþi puternici
Avantaje:
* Redã hidratarea instantaneu, lasã mâinile catifelate ºi mãtãsoase.
* Pielea devine catifelatã dupã utilizarea regulatã, sunt reduºi pistruii ºi hiper pigmentarea, pielea are o nuanþã uniformã ºi luminoasã, este protejatã de razele solare.
* Crema pãtrunde în epidermã prevenind degradarea pielii ºi îmbãtrânirea prematurã.
* Reduce efectele negative ale factorilor de mediu, iar mâinile au un aspect mai tânãr.
Mod de intrebuintare:
Masaþi o cantitate micã de cremã pe mâini zilnic sau cât de des este necesar. Puþin înseamnã mult.
Aplicaþi cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare. Reaplicaþi dupã spãlarea mâinilor, sau dupã ce aþi transpirat abundent.
Pentru un tratament ARITSTRY™ al mâinilor, frecaþi mai întãi mâinile Gel exfoliant ,apoi aplicaþi Crema de mâini.
Daca doriti informatii suplimentare putem discuta!
Mail:c.morosan@yahoo.com
SANATATE!!!!!




kudika072209
Postat pe 27 Decembrie 2009 19:50
Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Cu solarul recunosc ca n-a fost cea mai inteleapta alegere, insa tentatia de a avea o piele usor ciocolatie, a invins. Asa cum am mai spus (daca am spus :D) n-am facut un hobby de a-l frecventa si oricum n-am sa mai merg. Eu cred ca asta e principala cauza a aspectului mainilor mele de acum si sunt suparata pe mine insami...c-am cedat tentatiei. Oricum n-am sa mai merg in veci la solar...mai bine alba ca branza si fara riduri, decat "ciocolatie" si imbatranita inainte de vreme sau mai rau...cu cine stie ce forma de cancer de piele. Inca o data multumiri tuturor.
koph
Postat pe 27 Decembrie 2009 20:07
Pe vremuri numai tarancile erau negre doamnele erau albe ca "branza" si cele care nu erau destul de albe se dadeau cu kile de pudra ca sa fie...era doar o tendinta...acum bronzul cica arata ca esti o persoana sportiva si activa care face miscare si sta in aer liber...macar de ar fi asa ! ...doar ca oamenii au fentat din nou si-n loc de pudra isi aplica solarul !

Cred ca-ti trebuie totusi niste vitamina A si multa crema. Si eu am probleme cu craparea mainilor si a buzelor dar numai iarna.
ocs
Postat pe 28 Decembrie 2009 10:53
Exista mai multe creme Neutrogena acum in farmacii si supermarketuri. Eu am incercat Comfort Balm si e extraordinara, si o folosesc si pe fata si pe corp. Efectiv mi-a salvat pielea. Cred ca orice contine glicerina e bun pentru refacerea pielii. E si ieftina, avand in vedere ca are 200 ml (aprox. 20lei). Si glicerina citrica e buna, gasesti in Carrefour, e 5-6 lei, insa atentie, contine alcool, nu imi dau seama ce efect are asta...
Desi sunt adepta tratamentelor naturale, nu fac foarte bine pielii sensibile.

Poarta manusi tot timpul iarna, si crema tot timpul in geanta!
tint
Postat pe 28 Decembrie 2009 11:01
De la: tint, la data 2009-12-28 11:01:18Exista mai multe creme Neutrogena acum in farmacii si supermarketuri. Eu am incercat Comfort Balm si e extraordinara, si o folosesc si pe fata si pe corp. Efectiv mi-a salvat pielea. Cred ca orice contine glicerina e bun pentru refacerea pielii. E si ieftina, avand in vedere ca are 200 ml (aprox. 20lei). Si glicerina citrica e buna, gasesti in Carrefour, e 5-6 lei, insa atentie, contine alcool, nu imi dau seama ce efect are asta...
Desi sunt adepta tratamentelor naturale, nu fac foarte bine pielii sensibile.

Poarta manusi tot timpul iarna, si crema tot timpul in geanta!

Cred ca nu te-ai referit la crema neutrogena cand ai spus 200 ml ...pt.ca intr-aDEVAR costa in jur de 20 lei,dar are doar 50 ml...
amore_michelle
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:15
buna, sunt luxa va urez tuturor sarbatori fericite! am o prietena care avea aceasi problema la maini si are 35 de ani, la recomandarea mea a folosit Aloe Propolis Creme, m a sunat dupa o saptamana si mi a spus ca dupa folosirea cremei si a rezolvat problema dupa foarte multe incercari cu diverse creme care nu au ajutat o. Va urez sanatate multe si sa fiti cat mai tinere! Daca aveti intrebari m-a puteti gasi pe http://luxa.dlb.ro
luxxy_2007
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:21
Am avut si eu probleme cu mainile, in perioada gimnaziu-liceu, imi crapa pielea pana dadea sangele, am luat tratament pentru piele capsule de vitamine E combinate cu vitamina A, iar extern aplicam vitamina A uleioasa, si creme pe baza de glicerina. Tratamentul cu capsule l-am repetat des, ani la rand cu pauzele necesare (scrie in prospect). Au avut un efect vizibil, iar acum nu mai am probleme, se mai intampla iarna sa am senzatia de maini uscate, dar in nici un caz nu imi mai crapa pielea pana sa dea sangele...
oana84onutza
Postat pe 29 Decembrie 2009 18:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
apa si sapun 25 De la: sirghea 30 Iunie 2010 15:26
produsele naturale, curate, ecologice, frumos mirositoare 1 De la: kudika183387 16 Mai 2010 08:38
vergeturile 28 De la: OanaTrifu 12 Aprilie 2012 11:00
APLIC GENE FALSE DIN PAR NATURAL,EPILAT SI PENSAT 1 De la: daniela1487 27 Iulie 2010 17:06
tratamente de slabit care dau rezultate 24 De la: mihaelaapopescu 12 Ianuarie 2017 10:56