Carnavalul Florilor si Sarbatoarea Lamailor

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro

Carnavalul Florilor si Sarbatoarea Lamailor

NISA & MENTON

Transport AVION


Uitati de iarna din Romania si bucurati-va de soare, flori si lamai pe Coasta de Azur!

Ziua 1 (18.02): BUCURESTI - NISA
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni la ora 05:00 pentru imbarcare cursa ALITALIA cu destinatia Nisa. Schimbarea cursei la Roma. Sosire la ora 10:20, transfer la hotel 4*. Dupa-amiaza, plimbare cu insotitorul de grup pe una din cele mai elegante faleze din lume, Promenade des Anglais.
Ziua 2 (19.02): NISA
Mic dejun. Astazi vom continua vizitarea pietonala a Nisei, capitala Coastei de Azur si al cincilea oras ca marime al Frantei. Vom incepe ziua in Piata de Flori pentru a admira frumoasele aranjamente florale prezente aici in timpul Carnavalului, continuand apoi cu plimbare prin orasul vechi, un boem labirint de stradute, vlle, restaurante cochete si magazine. Dupa-amiaza, va recomandam vizitarea Catedralei Ortodoxe Ruse, poate cel mai impunator monument din oras si unul din cele mai frumoase edificii ortodoxe sau, optional, Muzeul Matisse - considerat de cunoscatori cel mai important muzeu dedicat artistului, gazduind o impresionanta colectie de lucrari ale lui Henri Matisse.
Ziua 3 (20.02): NISA
Mic dejun. Dimineata vom admira promenada plina de flori de pe Colline du Chateau. La ora 14:30 participam la cel mai important eveniment al Carnavalului, Parada Florilor. Organizata pentru prima data in 1876, aceasta parada este unicul spectacol floral din lume, 90% din florile folosite pentru carele alegorice fiind de provenienta locala. Seara, optional, puteti participa la Parada Luminilor, cele 20 de care alegorice defiland pline de lumini prin Piata Masenna.
Ziua 4 (21.02): CANNES (optional)
Dupa micul dejun, va propunem o excursie optionala la Cannes, eleganta statiune renumita in principal datorita Festivalului International de Film. La ora 14:30 ne intoarcem la Nisa unde doritorii pot participa la Parada Carnavalului.
Ziua 5 (22.02): NISA MONACO - MENTON
Dupa micul dejun, plecam spre Menton, oras-statiune situat intre Monaco si Italia. Pe drum, scurta oprire in exclusivistul Monaco, prilej de admirare a Palatului Princiar si Cazinoului. Orasul Lamailor, cum este supranumit Menton, gazduieste in aceasta perioada cea de-a 77-a editie a Fete du Citron, o sarbatoare unica in lume. E pastrata traditia carnavalurilor, originalitatea lor constand numai in folosirea exclusiva a portocalelor si a lamailor pentru decorul carelor si structurilor monumentale. Cultivatori de citrice, gradinari, desenatori, specialisti in armaturi metalice, circa 300 de persoane trudesc, pe parcursul a 20.000 de ore de lucru, pentru ca evenimentele sa fie de neuitat.
Ziua 6 (23.02): Nisa Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa ALITALIA cu plecare la ora 11:15. Schimbarea cursei la Roma. Sosire la Bucuresti la 17:30PRET/persoana: 565 EURO (loc in camera dubla)


Supliment camera single: 215 EURO / persoana

SERVICII INCLUSE:
transport avion Bucuresti Nisa si retur cu compania ALITALIA, cu schimbarea cursei la Roma
5 nopti cazare cu mic dejun in Nisa la hotel de 4*
tur pietonal Nisa cu insotitorul de grup
tur panoramic cu autocarul la Monaco
intrare Parada Florilor pe 20.02
intrare la Menton Citrus Fruit Exposition
transport autocar Nisa Monaco Menton si retur
transferuri aeroport hotel aeroport
insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE: taxele de aeroport: 175 EURO/persoana (pot suferi modificari) ● asigurarea medicala de calatorie (optionala) ● asigurarea strorno (optionala) ● orice servicii nementionate in program.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
18.02 : Bucuresti 06:50 - Roma 08:10 / 09:05 Nisa 10:20
23.02 : Nisa 11:15 Roma 12:25 / 14:15 Bucuresti 17:30

GRUP MINIM: 20 persoane. Pentru grup de 15-19 persoane tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana.


Pentru informatii si rezervari ne puteti contacta la adresa de e-mail realoffice@realtour.ro
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
bai nene tzie nu tzi-a spus nimeni ca-i an de criza sau tocmai asta-i cauza disperarii cu care deschizi atatea topice?
Raporteaza abuz de limbaj