Proiecte, vise, idealuri ce au nevoie de finantare!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

De trei ani ma zbat sa-mi justific existenta facand macar o mica schimbare in bine in comunitate.
Sunt dezamagita cand vad ca lumea din copilaria mea e inlocuita cu alta, e adevarat adeseori si aparent cu alta mai comoda, dar nu stiu daca mai buna pt. toti. Mai ales problemele de mediu ma intristeaza,si faptul ca adeseori ne uitam valorile traditionale. Prin infiintarea unei asociatii non profit, Euroarmonia, incerc si incercam sa facem ceva in acest sens, sam refacem o gospodarie autentica de odinioara unde sa pastram pentru copii, pt. viitor valori tangibile si intangibile din zona noastra.
Avem o mica sansa sa amenajam pentru inceput un loc cu izvor si un mic lac unde ulterior sa refacem casa stamosilor nostri si moara de apa specifica Somesului. Sa adunam " la casuta cu povesti adevarate" tot ce trebuie salvat de la uitare si abandon.
Prin Tara lui Andrei este sansa sa amenajam acel loc. Asa ca va invitam sa votati pe site-ul www.Tara luiAndrei, sectiunea Orasul tau, proiectul lunii ianuarie " IZVORUL ARMONIEI"
Asa ca asteptam voturi pentru a imbina armonios vechiul si noul ! Confirmati apoi votul dvs. pentru ca acesta sa fie luat in considerare. Multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj