Si eu am avut in trecut cateva probleme cu kg in plus si momentan as vrea sa slabesc vreo 3-4 kg si poate sa mai dau jos putin burtica asta care ma deranjeaza cel mai mult. Vroiam sa va povestesc ce am mai auzit si eu de la prietene si de la sora mea care au cam incercat tot felul de giumbuslucuri, ca sa zic asa, pt a da jos cateva kg.
Una din prietenele mele, care a facut masterul in Franta, a folosit acolo un produs numit XL-s. Am inteles ca este 100% facut din plante si ca este ff folosit cel putin la noi in europa. In tara m-am interesat si am vazut ca nu prea exista, dar am vazut ca totusi exista un site si am inteles ca chiar a inceput sa fie comercializat in
farmacii de curand.
Ce va pot spune este ca ea este si acum ff incantata, fiindca a slabit 5 kg intr-un mod placut. Bine ca ea facea si putin
sport cand putea, de genul alerga..sau mai mergea cu bicicleta. Ei par ff ok, si ea a cautat si f mult pe net si toate persoanele erau multumite de aceste mici ajutoare.
Eu as vrea sa le incerc fiindca pana acum mi se pare de-a dreptul bune, dar vroiam sa mai aflu si cateva pareri inainte. Voi ati mai auzit ceva despre ele?