Un altfel de JOB ,fara sefi si constrangeri

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
IOANA1947 Avatarul lui IOANA1947

364 mesaje
Membru din: 19/08/2008
Oras: bucuresti


PENTRU A INVINGE CRIZA ,PART - TIME PENTRU ORICE PROFESIE SI CALIFICARE , din Bucuresti sau orice alta localitate din ROMANIA sau STRAINATATE .

O oportunitate deosebita pentru profesii cu multiple contacte umane (avocat,medicde familie sau specialist ,farmacist,receptioner hotel,manager hotel,magazin sau centru de sanatate si frumusete ,antrenor echipa sportiva,etc)

Daca vrei sa castigi minim 1.000 E/luna dintr-un job part-time ,noi iti oferim toate conditiile . Sediul este in BUCURESTI , zona UNIVERSITATII. Daca te-ai hotarat suna te rog la 021.312.41.17 sau 021.312.41.80 ůCOD 1332 . sau
e-mail: ioana.bobocea@yahoo.com
NOI TE ASTEPTAM !
si
Daca vrei sa afli mai multe detalii despre mine intra te rog pe site: "sanoo.ro" ,apoi in dreapta pe harta Romaniei ,click pe Bucuresti-Ilfov ,apoi sus pe Cabinete medicale si in sfarsit click pe Cabinet individual "POWER KI" .
INCEARCA !
si vei afla foarte multe informatii utile pentru sanatatea ta .
EU TE ASTEPT in aceasta AFACERE DE SUCCES ,
impreuna cu echipa ╗POWER KI ╗ ! IMPREUNA REUSIM !
Cu lumina,
IOANA

Raporteaza abuz de limbaj
anchi15 Avatarul lui anchi15

8 mesaje
Membru din: 11/11/2009
Oras: timisoara

Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de jobul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-1000$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult.Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "job" pe adresa de e-mail safe.job174@gmail.com Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "job".
Raporteaza abuz de limbaj